World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csaba90
ahelyett hogy itt veszekedtek meg szenvedtek nem fog változni semmi...
úgyhogy inkább valami hasznos új infokat írjatok a wot-ról.. brit tankokról tudtok e róluk valami adatokat... miben lesz más a mint a többi? mi az amiben õk majd jobbak lesznek... melyik patchben várható az új német td ág? és hogy a stug e100 végülis 10-es lesz e vagy csak 9-es?

Csaby

Ez mennyire igaz! <#eljen>

Erre mondta egyszer valaki, hogy ha a baloldal annyira szereti és támogatja a cigók ügyét, akkor ültessenek már be minden padba egy cigó gyereket is a betonfallal elszigetelt, elit budai Lauder magániskolájukba, ahová a gyerekeik járnak. Csak hogy megtudják, milyen is a helyzet valójában.

De azt nem. Õk a cigókat csak elvben és távolról támogatják. Képmutató szemetek.

Nem értem mi a baja az embereknek vele, imádni való kis dög ez. Még kb 10 csata aztán búcsúzom tõle, mert meglesz a nagytesója. Fantasztikusan gonosz masina =)

Erre már tegnap feleltem. Keresd vissza. Sose titkoltam ki vagyok. De semmi baj. Szerintem ezután szed elõ hogy megéri-e modult cserélni, meg hogy mi van az arty-kal.

Ez mind össze függ azzal ,hogy én hazudok és nem is éltem cigányok között. <#eljen>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Igen van olyan is, de én most nem rájuk gondoltam 😉
Én is csak azért vagyok itt mert kajálok 😄 aztán go elõszedem a bringát aztán itt se vagyok.... majd talán este wot, de mostanában alig nyomok pár csatát naponta... már a wot se az igazi :/
"van aki meg egész nap gépezik"

Informatikusnak hívják az olyat (programozó, teszter, IT manager)
Körülöttem csak ilyen durván egész nap gépezõ ember van 😊

😄 jó munkád lehet 😉
Jó de van aki meg egész nap gépezik, azért az is durva 😊
Munkaidõben a munkahelyen vagyunk....

😊
na mindenki kockul ba****k meg? 😄
Ilyen yo idõben kint kell lenni nem ennyi idióta között szenvedni 😄
Megyek is és letekerek a dunapartra 😛😛
Mégis milyen vagyok? Láttalak vitatkozni és úgy vettem észre hiába állítasz badarságot lehetetlen téged meggyõzni róla amíg kézzel fogható bizonyítékot nem tesznek eléd addig csak fújod tovább. Nem arról van szó mirõl folyt a vita hanem a személyiségedrõl és ahogy részt vettél benne valamint az eszközökkel amivel folytattad. Bõszen elküldtél mindenkit a ...ba amíg meg nem cáfoltak oly módon, hogy már nem lehetett belekötni. Hiába írták 6-an, 8-an elõtte, hogy tévedsz õk voltak a hülyék amíg ki nem derültek az adatok.
"Ha valaki ilyen min te , arra nincs mit mondanom."

Ezt nevezem kényelmes álláspontnak.

Jelenleg amúgy nagyon úgy néz ki, hogy itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter. <#hehe>

Én kb fél órája, mert nincs szivem eladni, és még húzom a legénységet benne 😄

De ha megmondod a játékbeli nicked és megnézem a prémtank statisztikád és szép számokat látok magas kiosztott körönkénti dmg-vel ígérem elnézést kérek amiért kétségbe vontam a már-már hihetetlen számokat amikkel dobálóztál.
Nem én hazudok és kész. Ha valaki ilyen min te , arra nincs mit mondanom.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Pár észrevétel a T20hoz.
Imádtam minden egyes csatát amit vele mentem.Ahhoz képest,h heavyként használtam mert akkor ez volt az elsõ med vonal amit vittem,és nem igazán volt tapasztalatom,h hogy-is kellene vele menni.
Így is 1kill/csata és 1819 eff rátám van vele. Ráadásul akkoriban /1éve/félelmetesen ontotta a creditet.Volt nem egy csatám,h 50k felett kaptam,de nagy átlagban 20-35 között adott.

Szóval imádtam!

T20: nagyon jó gép, nekem nagyon tetszett.
Pershing: még jobb,
Nekem egy tankba a sebesség, fordulékonyság és a gyors, pontos és nagy kitéríthetõségû ágyú az elsõdleges szempont. Fontos még a rejtõzködés és a látótáv is de korántsem annyira mint az elõzõek. A páncélzat és a kevesebb HP csak sokadrangú szempont mert ha az elõzõeket ki tudom használni akkor simán kompenzálom ezek hiányát.
Hevykbõl éppen ezért csak az IS-8-as tetszik a többi szemét.
Más is tud vele farmolni mégis sok magas eff-el rendelkezõ játékos szeme kerekedett ki mikor a credit/idõ függvényed meglátta. A pálya méretével kapcsolatban sem a tévedés volt a probléma hanem ahogy elõadtad magad és fel voltál háborodva mikor kétségbe vonták a szavad. Ha nem linkelik be a számadatokat még most is meg lennél róla gyõzõdve, hogy neked volt igazad és mindenki más "baszhatja". Nem azt mondtam, hogy hazudsz csak fenntartással fogadom az állításaid mert hajlamosnak látlak a túlzásokba esésre és esetleges ferdítésekre.
Miért mit lehet erre mondani? Szerinte én hazudok. Akkor úgy van. Bizonygassam hogy nem hazudok? Hazudok és kész. Mégis mi francot lehet erre mondani? Azért hazudok, mert pár napja hülyeséget mondtam, a térkép mérettel kapcsolatban. Erre nem lehet mit mondani, csak azt, hogy jó legyen így, akkor hazug vagyok.

Tönkre tudja tenni, ha rajta hagyod.
Én Kv-5re raktam rá, és csak akkor kapcsolom be, ha gyorsítok, vagy hegymenet. Ha eléri a max sebességet, onnantól úgysem kell.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

sanya01
Hát, van egy kifinomult vitastílusod, nem mondom...<#idiota>

Na puff neki. Tehát mivel tévedtem a pálya mérettel kapcsolatban, és tier prém 8-as tankkal tudok creditet farmolni, nem lakhattam a cigányok között, és azért van így, mert utálom õket hangosan.

Akkor hazudok BAZD MEG!.

Én már nem tudom neked mit szabad elhinni és mit nem néha eléggé valószerûtlen dolgokat állítasz. Most nem a való életre célzoztam ha jól emlékszem te voltál az 500m-es minden pálya és fel voltál háborodva mikor kétségbe vontak majd megcáfoltak, a creditfarm koronázatlan királya is te vagy mint kiderült, az is sántít kicsit számomra úgyhogy ne haragudj de nem veszek mindent készpénznek amit mondasz.
T20-hoz. Klántársnak volt. A hangsúly a volton van 😊 Annyira gyûlölte, hogy nem tudta szavakba önteni😊 Valaki meg azt mondja, hogy istencsászár 😊
A lényeg, hogy a nagyvas a vas, mert 40 tonna alatt semmi másra nem jó csak papírnehezéknek 😊 No offense 😊

Anno, mikor játszottam a Vk3601-el, azt vettem észre, hogy arra jó, hogy hátulról abajgassa a népet és ha elfogytak elõle a nagyok, el lehetett menekülni a lassabb heavyk elõl és hátrébb felvenni újra a védekezõ pozíciót. Ha viszont nagyobb és gyorsabb med jött, akkor végem volt, mint a botnak. 😊

sanya01
Engem még tegnap láthattál de úgy felcseszett, hogy hirtelen felindulásból eladtam a rühes francba és az összes free xp-t beáldozva megvettem a Pershinget.....jól tettem!<#vigyor>
Az ég rogyna a T20-asra...pedig sokan dicsérték.<#whatever>

Tegnap beszorult egy az éppen mellettem haladó platoontársam és közém, Megakadtunk. Szétszedtük magunkat, mennénk tovább, erre elkezd lõni minket a baromarc amiért nem mentünk neki arrébb. Na, akkor láttam kb úgy 15 másodpercig. (T20 vs. M103 & T30...)
Hé errõl jut eszembe 😄 Ti mikor láttatok utoljára T20at? mert mintha kihaltak volna
Lol😄 Mostanában én is rákaptam az ütközgetésekre amikor már csak csigasebességgel megy a töltés, kapok is érte kamikáze jelvényt😛
A VK3601H-val az a gond, hogy mindenbõl kapott egy keveset. Gyorsabb, mint az átlagos tankok, legjobb motorral, futómûvel 40-re elég szépen felgyorsul, van egy jó páncélvédettsége, amivel szembõl néha meg tudja tréfálni a magasabb tiereket, meg van egy ágyúja amivel aratni lehet a kicsi között. De nem elég gyors ahhoz, hogy felderítõ legyen(Panther, VK3002 DB vonal), nem elég páncélvédett ahhoz, hogy terminátort játsszon(bár melyik magasabb tier nehéztank) és nem elég erõs az ágyúja, hogy lacafacázás nélkül kárt tegyen egy magasabb szintû tankban.
Hosszú évekig éltem a város cigány negyedében. Szerintem ismerem õket.

én nem tettem fel rá semmit (de nem is tartottam meg)
Szerintem annyival többet nem fog tudni, ugyaugy kicsit fog sebezni és ugyanúgy kilövi bármi 😊

T20 állat lesz 😄 azt fogod szeretni szerintem 😄
legalábbis én elkezdtem vele gamleni és észre sem vettem, hogy összejött a 100k exp pershingre 😊
remélem nem kezdem újra a vitát 😄 nemsokára meglesz m4a3e8 sherman legénység nyikhaj lesz benne 75% ha nem tudom átpakolni a felszerelést mennyire érdemes kifarmolgatnom rá t34-el a töltésgyorsítót ventit stb? 60k xp-t kell vele majd összeszednem t20-ig.
<#eljen>

VK3601H-val rohadt gyorsan kell mozogni és az ellenséget hátbakapni, esetleg artykat megkeresni és kivégezni. De nem jön ám össze túl sokszor. Én vk3001p-vel ezt játszottam. Kiss 88as felpattint rá a legnagyobb motor és egész jól adta. Még maust is sebeztem egyszer (mondjuk arty agyonlõtt úgy, hogy a saját mausukat is sebezte, de ez részletkérdés😊)

Vannak területek hazánkban ahol nem rasszizmus , hogy nem szeretik a cigányokat egyszerûen tapasztalati úton kialakult reflex. Költözz fel Borsodban az Avasra vagy Ózd-ra 2 hétre bár rengeteg más településen is hasonló a helyzet. Persze van kivétel, mikor én jártam általánosba még 3-an voltak az osztályomban és velük a mai napig jókat beszélgetek, dolgoznak. Most a volt Általános iskolámban ha 3 Magyar gyerek jár egy osztályba már csoda 😊 A kis 5 éves még csak káromkodni tudó gyerekeket úgy kell lerugdosni a csinosabb lányokról a buszmegállóban mert bár még azt nem tudja mit jelent de a b..m a bulád meg a fogdosás az megy, valamint a bácsika van egy szál cigid? Utána meg repül a csikkre. Volt osztálytársammal nemrég beszéltem aki normális és azt mondta õ a gyerekeit nem engedi ki játszani a többiekkel mert azok állatok😊 Szóval könnyû rasszistázni azokat akik nem szeretik õket amíg nem tapasztaltál 1-2 dolgot a közvetlen környezetedben. Ha Magyarok tennének ilyeneket õket se szeretnék (lásd politikusok, akik ugyanolyan pofátlanok és gerinctelenek többségében😊 A nacionalizmus becsülendõ csak sokan nem látják, hogy nem attól lesz valaki nacionalista ha rasszista. Bár itt lehetne vitatkozni, hogy egyes népcsoportok mennyire ártanak a hazának és miért szeretik a zsebüket tömni tisztségviselõk a helyett, hogy próbálnak az ország helyzetén javítani, de igazából teljesen értelmetlen és csak nyálfröcsögés lenne belõle változtatni nem tudunk rajta max idegbajt kapni és feleslegesen vitatkozni.
Alien69
Azt is jelenti, hogy nem elég, hogy a másik oldalra jobb/erõsebb tankokat rak be, hanem még a driverek (játékosok) is bénábbak a Te oldaladon. Például, én egy átlagos játékos lennék elvileg, aztán az a ciki, ha a statisztikát megnézve a csapatba mégis én vagyok a legeredményesebb. Csak, a másik oldalon van jópár erõsebb/ügyesebb tag. Ebbõl fakadóan, mindegy, mit csinálok, a többi csapattárs bénaságát még atom villanással se tudom ellensúlyozni.
Most voltam egy csatában, igaz, Hummel arty-val, és két enemyt lõttem ki az össz 3-ból, amire a "csapat" képes volt. Annyit elértem, hogy egy T50-t a csata végéig bezártam a "testemmel" (ha már kinyírni nem tudtam), mert rá futottam, és igaz, kilõtt, de onnan nem tudott már kimozdulni. Végül is, értelme nem volt, de poénnak jó volt.<#idiota>

Jaj, hát az engem most is szívat😊 VK-val berak E-75, meg hasonszõrûk ellen és csak nézek mint maci a moziba. Legjobb rész az, amikor szembõl, 1 lövéssel, full HP-val kilõnek. Ilyenkor mit tegyek?😊
Egyébként az adott jármûnél, nektek van Tank Ász, meg 95%-os achievementetek?
Szerencsétlen Panther-rõl hallottam már hideget meleget 😄
Kövi teszt szerón muszáj kipróbálnom mert a legjobb gun rajta elég tetszõs nekem.... de itt a gameben nem merek rámenni, mindig úgy csinálom, hogy elõbb kipróbálom teszt szerón a tankot 😊)))
Alien69
Csak szerintem a sebzése borzalmasan aránytalan. Az, hogy leszed 100 HP-t egy top tankról, ha BEMEGY, azért nem nevezném "támogatónak". Annyit egy Stug is leszed egy tier7-sbõl. Ráadásul, a nyílt pályák lennének erre alkalmasak, sniperkodni, de ugye nincs pályaválasztó. Közelharcban meg egyedül tuti halott. Én hanyagolom, mint a Tigrisem. Egyenlõre persze, mert a VK 3001 (P) most lett meg. Rakok bele legénységet nem sokára, és megyek azzal majd a másik Tiger-re. <#vigyor1>

Hali! Én sose vettem prem fiókot.
Ez a téma erõsen "tehetség" függõ 😄
Régebben (2-3000 csata után) még nekem is gondot okozott mondjuk, hogy IS-el vagy T29-el ne jöjjek ki minuszba....
Most (10000+ csata után) 7es tierrel simán tudok farmolni, 8assal már nem de azzal is ritkán jövök ki minuszban. Tier9-10ben meg marha ritkán jövök ki pluszban XD még ha megyek is egy 57k credites kört IS-7el abból elmegy 54k lõszer javítás + cuccokra 😊
Szóval mondhatni, hogy én jól elvagyok prem nelkül, de Te vagy az élõ példája, hogy miért "jó" a prém fiók 😊
MM-match maker fog szívatni. Felrak majd jó szép magas tierbe 😊 de ha már itt tartasz nem lesz újdonság 😊

Értem, köszönöm szépen a válaszokat😊 Akkor a Vadászpárducommal osztom majd a népet😛
Alien69, az MM szívás az mit jelent?
Belepofáznék az is4vsis7 vitába is ha nem baj.
Nekem megvan mindkettõ. Amíg 9es volt az is4 imádtam minden percét.
Mióta tizes vergõdök vele. akárhogy is forgatom be 10bõl 6-7x átlövik. Ágyúja sem az igazi. Inkább is7. Arról rendesen pattognak és a lövése is jobb. Mondjuk is7el nincs akkora tapasztalatom még, de hiába kevesebb hp szerintem jobb, de lehet csak jobban megfelel az én stílusomnak.

Lehet majd, és õk nem lõni tudnak a tankkal, hanem gyorsan ellopják belõle a vasat. Különleges képesség, míg az IS7 egyszer újra tölt, lebontják az egészet.

Szerintem annyira nem vészes a Panther, nem elsõ vonalban kell vele menni, hanem amolyan páncélvadász stílusban messzirõl osztani a népet.

Gondolom tiger(p) nem opció a 3601H miatt. Az nagyon jó farm tank. Átlagban nekem plusz 20k-t hozott nagy 88al és nagy toronnyal. Sima tiger az küzdõsebb én még nem mertem bevállalni 😊 TD ággal szerintem is jobban jársz elsõre.

Alien69
Szerintem, a TD oldal nyerõbb, jelenleg. A VK 3601H jó kis tank, a Tigris is az tud lenni, csak szerintem nagyobb MM szívatás jár neki, mint átlagban a többi német cuccnak (kivéve Phanter, az nagyon gáz szerintem). A TD oldala a német ágnak elég elviselhetõ, élvezhetõ.<#idiota>

Én nem vagyok rasszista a Pershingembe csupa néger van és meg vagyok velük elégedve. Kíváncsi leszek az európai tech tree-be lehet-e majd cigány tankosokat a tankba rakni?
Egyszerûen ez a téma sehogy máshogy nem kapcsolódik ehez a tankos játékhoz. Talán még a fejlesztõk részrehajlása az orosz csodák felé érinti a játékot de más nem. Hogy melyik nép mennyire nacionalista és a magyarok hol állnak ebben a képzeletbeli és állandóan változó rangsorban az mérhetelen értelmetlenség.
Egyébként sem vagyok nacionalista hanem engem az egészséges nemzeti büszkeség hajt. Ugye mennyivel pozitívabb ez a megfogalmazás és nehezebb elérakni a nacionalista állandó jelzõjét a szélsõségest, amit már akkor is odagondolunk ha ki sem írjuk.
Azon vitatkozni hogy melyik irtott ki több embert és ezért melyik volt a gonoszabb szintén értelmetlen. Ki a gonoszabb a kis állam diktátora aki a 100.000,-es lakosság 50%-t nyírta ki vagy a nagy állam diktátora aki az 1.000.000,- lakosság csak 10%-t viszont 50.000,- fõvel többet? Vagy ki a gonoszabb aki 40 év alatt 20 milliót vagy aki 10 év alatt 10-et?
Inkább menjetek tankozni!
Trucker39
Igen, úgyis tönkreteszi. Legalábbis nekem a T-50-2-n van rajta és néha rajta felejtem a kioldót és bizony a motor sérül.

Milyen szemléletes hasonlat 😄