World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úgyhogy inkább valami hasznos új infokat írjatok a wot-ról.. brit tankokról tudtok e róluk valami adatokat... miben lesz más a mint a többi? mi az amiben õk majd jobbak lesznek... melyik patchben várható az új német td ág? és hogy a stug e100 végülis 10-es lesz e vagy csak 9-es?
Csaby
Erre mondta egyszer valaki, hogy ha a baloldal annyira szereti és támogatja a cigók ügyét, akkor ültessenek már be minden padba egy cigó gyereket is a betonfallal elszigetelt, elit budai Lauder magániskolájukba, ahová a gyerekeik járnak. Csak hogy megtudják, milyen is a helyzet valójában.
De azt nem. Õk a cigókat csak elvben és távolról támogatják. Képmutató szemetek.
Ez mind össze függ azzal ,hogy én hazudok és nem is éltem cigányok között. <#eljen>#eljen>
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Informatikusnak hívják az olyat (programozó, teszter, IT manager)
Körülöttem csak ilyen durván egész nap gépezõ ember van 😊
Jó de van aki meg egész nap gépezik, azért az is durva 😊
na mindenki kockul ba****k meg? 😄
Ilyen yo idõben kint kell lenni nem ennyi idióta között szenvedni 😄
Megyek is és letekerek a dunapartra 😛😛
Ezt nevezem kényelmes álláspontnak.
Jelenleg amúgy nagyon úgy néz ki, hogy itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter. <#hehe>#hehe>
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Imádtam minden egyes csatát amit vele mentem.Ahhoz képest,h heavyként használtam mert akkor ez volt az elsõ med vonal amit vittem,és nem igazán volt tapasztalatom,h hogy-is kellene vele menni.
Így is 1kill/csata és 1819 eff rátám van vele. Ráadásul akkoriban /1éve/félelmetesen ontotta a creditet.Volt nem egy csatám,h 50k felett kaptam,de nagy átlagban 20-35 között adott.
Szóval imádtam!
Pershing: még jobb,
Nekem egy tankba a sebesség, fordulékonyság és a gyors, pontos és nagy kitéríthetõségû ágyú az elsõdleges szempont. Fontos még a rejtõzködés és a látótáv is de korántsem annyira mint az elõzõek. A páncélzat és a kevesebb HP csak sokadrangú szempont mert ha az elõzõeket ki tudom használni akkor simán kompenzálom ezek hiányát.
Hevykbõl éppen ezért csak az IS-8-as tetszik a többi szemét.
Én Kv-5re raktam rá, és csak akkor kapcsolom be, ha gyorsítok, vagy hegymenet. Ha eléri a max sebességet, onnantól úgysem kell.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Akkor hazudok BAZD MEG!.
A lényeg, hogy a nagyvas a vas, mert 40 tonna alatt semmi másra nem jó csak papírnehezéknek 😊 No offense 😊
Az ég rogyna a T20-asra...pedig sokan dicsérték.<#whatever>#whatever>
A VK3601H-val az a gond, hogy mindenbõl kapott egy keveset. Gyorsabb, mint az átlagos tankok, legjobb motorral, futómûvel 40-re elég szépen felgyorsul, van egy jó páncélvédettsége, amivel szembõl néha meg tudja tréfálni a magasabb tiereket, meg van egy ágyúja amivel aratni lehet a kicsi között. De nem elég gyors ahhoz, hogy felderítõ legyen(Panther, VK3002 DB vonal), nem elég páncélvédett ahhoz, hogy terminátort játsszon(bár melyik magasabb tier nehéztank) és nem elég erõs az ágyúja, hogy lacafacázás nélkül kárt tegyen egy magasabb szintû tankban.
Szerintem annyival többet nem fog tudni, ugyaugy kicsit fog sebezni és ugyanúgy kilövi bármi 😊
T20 állat lesz 😄 azt fogod szeretni szerintem 😄
legalábbis én elkezdtem vele gamleni és észre sem vettem, hogy összejött a 100k exp pershingre 😊
Most voltam egy csatában, igaz, Hummel arty-val, és két enemyt lõttem ki az össz 3-ból, amire a "csapat" képes volt. Annyit elértem, hogy egy T50-t a csata végéig bezártam a "testemmel" (ha már kinyírni nem tudtam), mert rá futottam, és igaz, kilõtt, de onnan nem tudott már kimozdulni. Végül is, értelme nem volt, de poénnak jó volt.<#idiota>#idiota>
Egyébként az adott jármûnél, nektek van Tank Ász, meg 95%-os achievementetek?
Kövi teszt szerón muszáj kipróbálnom mert a legjobb gun rajta elég tetszõs nekem.... de itt a gameben nem merek rámenni, mindig úgy csinálom, hogy elõbb kipróbálom teszt szerón a tankot 😊)))
Ez a téma erõsen "tehetség" függõ 😄
Régebben (2-3000 csata után) még nekem is gondot okozott mondjuk, hogy IS-el vagy T29-el ne jöjjek ki minuszba....
Most (10000+ csata után) 7es tierrel simán tudok farmolni, 8assal már nem de azzal is ritkán jövök ki minuszban. Tier9-10ben meg marha ritkán jövök ki pluszban XD még ha megyek is egy 57k credites kört IS-7el abból elmegy 54k lõszer javítás + cuccokra 😊
Szóval mondhatni, hogy én jól elvagyok prem nelkül, de Te vagy az élõ példája, hogy miért "jó" a prém fiók 😊
Alien69, az MM szívás az mit jelent?
Nekem megvan mindkettõ. Amíg 9es volt az is4 imádtam minden percét.
Mióta tizes vergõdök vele. akárhogy is forgatom be 10bõl 6-7x átlövik. Ágyúja sem az igazi. Inkább is7. Arról rendesen pattognak és a lövése is jobb. Mondjuk is7el nincs akkora tapasztalatom még, de hiába kevesebb hp szerintem jobb, de lehet csak jobban megfelel az én stílusomnak.
Egyszerûen ez a téma sehogy máshogy nem kapcsolódik ehez a tankos játékhoz. Talán még a fejlesztõk részrehajlása az orosz csodák felé érinti a játékot de más nem. Hogy melyik nép mennyire nacionalista és a magyarok hol állnak ebben a képzeletbeli és állandóan változó rangsorban az mérhetelen értelmetlenség.
Egyébként sem vagyok nacionalista hanem engem az egészséges nemzeti büszkeség hajt. Ugye mennyivel pozitívabb ez a megfogalmazás és nehezebb elérakni a nacionalista állandó jelzõjét a szélsõségest, amit már akkor is odagondolunk ha ki sem írjuk.
Azon vitatkozni hogy melyik irtott ki több embert és ezért melyik volt a gonoszabb szintén értelmetlen. Ki a gonoszabb a kis állam diktátora aki a 100.000,-es lakosság 50%-t nyírta ki vagy a nagy állam diktátora aki az 1.000.000,- lakosság csak 10%-t viszont 50.000,- fõvel többet? Vagy ki a gonoszabb aki 40 év alatt 20 milliót vagy aki 10 év alatt 10-et?
Inkább menjetek tankozni!