World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien69
AaAaaaz? A Pz 38NA??? Teljesen másra való. A LEE-vel nem mész felderíteni. Illetve, de, az enemyt, hadd röhögjenek, mit akarsz azzal a bádog lábossal. <#vigyor> Ergo, azzal is osonté van a fûben. Támogató tanknak jó. A Pz 38NA meg az MM rémálma. Köcccsög MM szívatott vele, de eladtam a péróba. Ok, hogy scouth tank lenne, de ahhoz lassú tud lenni, mert a T50-A20 gyorsabb nála, és az MM nem veszi figyelembe, hogy ne rakjon már be a Pz38NA-mel oda, ahol már van másik 3-4 scouth, tier 8-s csatában. Értelmetlen faszság. Alig-alig van/volt felderítõ pleccsnim emiatt (is). <#ravasz1>

Remélem a töltésidõ is annyi lesz. A T110 ágyúját imádom. Még a végén kénytelen leszek azt is kihúzni😊

Churchill VIII, 140 mmm /90 fok?

Csak mert hátha hazudok...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Bennem is olyan maradadó nyomot hagyott hogy még T29-is ha láttam egyet azonnal próbáltam kilõni. Elsõ volt a kilövendõk listáján az artyt és minden mást megelõzve.
Hát meg, volt hogy szembõl a PzIII-at nem ütötte át. Ami érdekes mert átüt vagy 92-õt, és a PzIII meg maximum 70 mm...de van ilyen.

Élesben is akartam USA ágon menni, de pár csata után eladtam a Lee-t mert folyton legalulra rakott be. Elment így a kedvem.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem szar ágyúik lesznek, hanem talán az alulfegyverzett a megfelelõ szó rájuk... persze mihez viszonyítva😄( az oroszhoz, jó a 7.3 sokat javított ezen a téren)😊)

Mondjuk szerintem ez is csak a 3 churchillre lesz igaz, de cserébe elég tekintélyes páncéljuk lesz saját tierben.
T8-ban már bejön a 320-as dammage kategóriás 114mm-es naval gun - ami egy nagy kérdõjel pen terén. T9-ben a conquerornak már az lesz a top gunja, mint a t110-nek. A t10-es 130mm-es megint egy nagy kérdõjel.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

M3lee-hez. 6 meccsem van vele. Nem is tervezek többet 😊 Akkor adtam el, amikor 90 méterrõl full becélozva MELLÉ. Álló célpontra. 4x egymás után.
Még most is felmegy a vérnyomásom ha rá gondolok😊
Ezért pz4el kifejezetten õket keresem, ha már összedob vele a MM 😄

Ki nem tesz rá magasról?

Alien69
Jó kis tank az, csak ugye vannak hiányosságai. Például, miért tank, ha nem forgatható a tornya. Akkor mé nem TD? De, mindegy. Én csípem, mert sebez is legalább. Igaz, hogy a csöve nagyon lent van, ezért domb mögé bújni vicces vele, mert Téged még tudnak sebezni, de vissza már nem tudsz lõni. <#eplus2>

Direkt néztem a minuszokat. <#taps>

Vettem tegnap egy "randa kacsát", ha már mazochizmus.

Ez a játék minden igényt kielégít, lám a mazohisták is megtalálják benne az örömüket. 😊))))
Nálam is sokáig tartotta az M3Lee az xp rekordot de ez a gép egyfajta büntetéskét van szerintem a játékban. A Pz 38NA szerintem sokkal jobb gép tõle és sokkal játszhatóbb mint ez a kofederációs csotrogány.
Azért mert ez rohadt nagy sértés azért.

Egy férfit, ha lehazugoznak, visszaszól, hogy buzi-e vagy és hogy kérsz-e még egy sört. Valahogy így kellene mûködnie.

szerintem meg ha tudod, hogy nincs igaza akkor miért veszed magadra, szarj bele kb.

Majd ha nem nevez hazugnak...miközben olyan állításokat ad a számba amit nem mondtam! Álljon már meg a menet! Hogy jön ehhez? Mit képzel az ilyen?

Nálunk másokat hazugnak nevezni nagy sértés! Bár lehet most is csak hazudok...

Trabant93
Inkább bedobnátok egy-két sört,oszt jóvan,a radai rossebnek kell itt egymást basztatni...

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

osztom miszerint jó lenne abbahagyni a sárdobálást

A Lee-vel a bétában többször is hajszál híjja volt a Top Gun-nak. Bár lehet csak hazudok. És szerintem holnapra már azt lesz ebbõl a mondatomból, hogy 20 Maus-t lõttem ki egy csatában...itt már nem lehet tudni.

Gyerekek, hagyjátok már abba.

Sose mondtam, hogy 3 millió van meg 2 óra alatt! De én hazudok...azt a rohadt...nem igaz ilyen nincs. Én hazudok bár ilyet sose mondtam....nem baj. Én vagyok a hazug olyan miatt is, amit sose mondtam, te a meg jó fej csávó. Beszarás.

dante3
A JagdPanther tényleg ennyire gáz, vagy csak én vagyok hozzá ultra béna?
JadgPz IV-el olyan jól elvoltam, ezzel meg szívok/döglök folyamatosan! 😞

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Tehát tegnap is hazudtam. Értem. Így is van. Lebuktam. Bár hogy mi alapján vádolsz meg az nem tiszta, de hazugozzál még. Tudod mit? Löwem sincs. Azt is hazudom hogy van.

Az a baj, hogy te minden következmény nélkül le hazugozol engem, de ha leírnám amit gondolok, kitiltanának az oldalról.

Csak tudnám honnan veszed a bátorságot hogy hazugnak nevezz?

De a 3 milla két óra alatt megvan átlaggal ami nálad alap ahogy állítottad 15 milla is simán megvan egy nap prémfarmmal 😛
Alien69
M3LEE, egy qrva jó tank, ami TD, ez igaz, de elég gyorsan, és nagyot lõ. Én speciel szeretem, és második legénységet képzem már benne. <#ravasz1>

Az, hogy te tegnap fél napot hazugságra alapozva vitatkoztál-e elég sokat elmondana. Mert ugye mindenki más agyatlan és õfelségének van igaza, ha 10 milla creditet lehetett volna spórolni 250 gold-ból a leszereléssel erõsen gyanítom te annál is többet farmoltál volna ki egy nap alatt😄
"Csodálatos" lesz ez a black prince heavy tank, most olvasom, hogy max sebesség úton: 18km/h

csaba90
annyit szerencsére nem játszottam alacsony tierben hogy ezekre rájöjjek.. de köszi a tippeket.. majd ha a britteket elkezdem jól jönnek 😄

Csaby

mindkettõt ütöd 50-es pennel, szóval az ügyes játékos hamar kinyírja a másikat, majd jó hangulatban gurul tovább :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

na igen T9re már gondoltam, hogy tesznek valami modernebb ágyút, csak odáig el is kell evickélni valahogy😊.

Eagle16
link

Több mint valószínû hogy ez is rajta lesz valamelyiken, a T9-es közepes tankon legalábbis biztos, és ez ez eléggé jó ágyú.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Úristen... AMX40.... nem tudok mit mondani. Az a borzalmasan nagy kakitenger. Nem is játszottam ki. Majd free xpbõl 50 120ig. De hozzá nem nyúlok a világ összes pénzéért se. Olyan kategória mint az m3lee...
Felhozza a rossz emlékeket 😄

Ha tudod hol van az amx gyengéje, akkor gyorsan végzel.
A B1en meg 1 hatalmas weak pont van elõl és a tetején.
De az amx 40esek nem szoktak tudni róla.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

csaba90
úgy értem az ág elején.. pl a B1-es... mediumon meg az AMX 40 pl... ha két ugyanolyan találkozik percekig lövik egymást nem lesz semmi xd

Csaby

Azért a gyenge ágyú a csigazabálóknál szerintem nem igaz. Fõleg ha az 50B-tõl megkapom a sorozatot... Akkor anyázás van 😊 De ha kifogy 😄

Aha. Tehát ha látod a stat-omat akkor elhiszed hogy hol éltem? Vagy fordítva, ha megmutatom a lakcím kártyámat elhiszed a statomat?

Hát na tudod...és megint lehazugozol. Bár eddig se hazudtam semmiben. Ha tévedtem az más, tévedni mindenki szokott, hazudni azt nem tettem, te tarts hazugnak. Hát ha erre futja neked, akkor ilyen vagy. Mondhatnék jelzõket , de inkább nem.

Ennyire nem tudtad értelmezni amiket eddig írtam vagy csak megint elkapott a gépszíj. Szerintem értelmesen megmagyaráztam, hogy az eddigi vitáid, a hozzáállásod, a reakcióid alapján kialakult a jellemedrõl egy kép. A kialakult kép alapján nem lehet mindig elhinni amit mondasz mert(füllentesz, ferdítesz esetleg nagyot mondasz), hogy a badarságot amit állítasz hihetõbbé tedd akkor is ha nem vagy képben, vagy tényleg elhiszed amit mondasz ha bõdületes marhaság is.
Mivel nem tudom az utolsó mondat melyik része igaz rád így fenntartásokkal kezelem állításaid😊
elég nagy eséllyel átütötte igen

csaba90
az tudta csak szembõl is átlõni a tigrist ha jól tudom....

Csaby

heavy lesz páncélozott szar ágyú, a med meg alulpáncélozott gyors nagy tûzerejû de ugyanúgy szar ágyú mert nem tudok olyan épkézláb brit ágyút brit tankokon ami valamit is ért volna.. Illetve de igen egyet a firefly lövegét de az itt nincs benne a listában.. bár attól még rádobhatják erre arra..

csaba90
akkor végülis olyasmi mint a franciáknál van a heavy? hogy eleje erõs páncél gyenge ágyú......

Csaby

Szerintem a Heavy lesz az utóbbi(Black Prince, Churchill), a Crusaderes vonal meg az elõbbi.
Én úgy olvastam, hogy a heavy az kaki lesz, mármint a 10-es. De megvárom majd a hivatalos adatokat és kipróbálom tesztben is. Aztán megnézem, hogy befér-e a maus, is4,is7,t110 vonalba.
Jó lenne, ha játszható tankok lennének, de már semmi jót se várok 😊

Alien69
Nem haltunk/haltak ki, csak relative kevés van belõle. Én mostanában kezdtem jobban megszeretni. Eleinte úgy használtam, mint más tankomat. Ráadásul soxor nagyon elõre rohantam, és mivel senki se tudott lépést tartani, vagy nem akart, ezért jópárszor bele futottam a gyors halálba, igaz, osztottam is vele, de ez med, hamar meg tud degleni. Igaz, pl az M6-om elvileg heawy, de az is megdeglik ugyan így. <#eplus2>
Én most úgy használom, hogy megyek, amerre megyek, de semmi esetre se elõre. Ha az az oldal, ahol vagyok kezd bedõlni, és/vagy nem tudok sebzést okozni az enemynek, akkor fogom, és kivonulok arról az oldalról, és kész. Erre ez a tank nagyon alkalmas, mert gyorsan át lehet helyezni. <#hehe> De volt, hogy beindult a lámavonat, és egy másik tankkal beálltunk védekezni a másik oldalra. Jött is az enemy, és biza begyalult volna, ha nem vonom ki magamat. Ezt nem érik utol olyan könnyen, csak lapos kúszásban kell rohanni. <#ravasz1>

csaba90
uhh:S de ez most csak a heavy? vagy a heavy meg a medium ez a kettõ?

Csaby

Hát ahogy a beharangozó cikket olvastam, lesz egy lassú, páncélozott, szar ágyús, meg egy gyors, nagy tûzerejû, alul páncélozott vonal.
Szerintem nincsenek rasszisták Magyarországon mert Dantes hazudott a Löwe stat-ját illetõen! Meg a térképrõl is hülyeséget beszélt! De ettõl függetlenül rohadjon meg mindenki aki más, de nem én vagyok rasszista egyálltallán, és aki nem utûálja fenn hangon a cigányokat, az baloldali és ráadásul nem is ismeri õket. Mint a Dantes aki hazudott hogy élt köztük. Mert hát ügye még modult sem cseréli aranyért és arty-t is utálja, emiatt cigányok között sem élhetett.

csaba90
aztaaaaa!!! milyen klánban vagy te? 😮 komolyan már csak a neve miatt megtisztelõ lenne oda belépni 😊

Csaby

Srácok, tartsuk már meg ezt a topicot annak, amire való. Ideológiai, társadalmi vitákat máshol is lehet folytatni. Köszi!
Olyan vagy, aki egymással össze nem függõ dolgokra hivatkozik és hazugsággal vádol. Mert ám rohadtul összefügg a Löwe statom azzal ,hogy éltem meg hol nem. Bár nem tudom hogy függ össze, de szerinted összefügg és én hazug vagyok.

Tudod mit? Mindenben hazudok és legyen neked igazad.