World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, a védõk. Erre mondtam, hogy valami plusznak kéne lennie a támadók oldalán is, mert különben sokkal jobban meg kéne dolgozniuk a gyõzelemért.

csaba90
mai nap legértelmesebb hozzászólása<#eljen><#worship>

Csaby

csaba90
szerintem az elsõ mondatod az magától értetõdik.. csak nem lesznek olyan barmok hogy lehet ott is döntetlen...

a második helyzet amit mondtál nem tudom biztosra de szerintem a védõknek lesz helyzeti elõnye.. egyik videóban láttam hogy a védõk td-i eleve már a hegyen lesznek pohorovkán és a hegyhez közel lesz a bázisuk... amig az ellenség keletrõl az erdõs részrõl fog kezdeni... ott lesz eleve a védõknek a vasút ami plussz védelem.. és a szabad tér.. tehát még erdõben sem fognak lopva odaérni...

Csaby

szabii98
küldtem a ruszki szeró suppnak hogy töröljék az orosz accom, mert bétában euval akarok játszani, és eltûnt az egész amit írtam, múltkor még megvolt. Most akkor supportáltak, vagy sem?😄 betudtam lépni, és nem törölték meg semmi :/

I met God. She's black

Azt írta itt lejjebb csaba90, hogy elõnyösebb helyen lesznek letéve.

Eagle16
Jövõhéten indul a 0.7.4-es tesztszerver.

link

"Most likely next week, if nothing is broken."

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Remélem az assaultból (a támadó-védõ leosztás) ki fogják venni a döntetlent, mert különben sanszos, hogy egy-két "értelmesebb" támadó csapat szívfájdalom nélkül végig fogja campelni, támadjanak a védõk, ha nem akarnak döntetlent felkiáltással.

És ugyanúgy azt is remélem, hogy valamilyen módon kompenzálva lesz a támadók oldalán is a védõk helyzeti elõnye, vagy különben ez is ugyanolyan lesz, mint az eddigi random, csak máshogy fogják hívni...

Trucker39
Egy kis játék Himmelsdorf-n. Kicsit utálhatott az ellenfél:

Gyõzelem!
CsataHimmelsdorf 2012. május 30. 16:05:42
JármûType 59
Szerzett tapasztalat: 756
Szerzett kredit: 44 076

Replay

Jó lesz az akkor. 😊 Úgyis kezdett unalmassá válni a random már. Mondjuk biztos itt is lesznek olyan mókás esetek, hogy a védõ oldal csupa light meg med, a támadók meg tele lesznek TD-vel. Oszt akkor old meg pubi.

csaba90
olyasmi... a támadós olyan lesz hogy el kell foglalniuk a bázist mindenképpen vagy kilõni az összes tankot csak akkor nyernek...
a védõt eleve a saját bázisán teszi le.. és pl a td-ket a pálya elõnyös helyeire rakja le.. pl phorovovkán a hegyre.. és a bázis mondjuk ott lesz a falu mellett...

a másik pedig egy bázis.. és azt kell elfoglalni a csapatoknak...

Csaby

Igen, ezek lesznek.

Amiket most beraknak, azokkal talán nem is baj, hogy randomban fogja bedobálni. Legalább lesz egy kis változatosság.

Jól emlékszem, hogy a középen egy zászló és a védõ-támadó jön?

Eddig azt hittem ezek az ölelkezés közben odabaszó saját artyk csak legendákban léteznek, de rá kellett jönnöm, hogy ez a valóság.
Nyugi, az a ~60K a reális adat prémiummal. Nem hiszem, hogy sokan keresnének többet vele átlagban, de az is max. 10.000-15.000 eltérés lehet, és ahhoz nagyon magas win rate is kell, szóval az a 60K közelebb áll a valósághoz, mint a 100K. 😊

kerla
NA igen, ezt akartam kérdezni, hogy a 70-90k bruttóból menniy a nettó bevétel, mert ha 1k egy skuló és még sérülés is van, akkor ennek a fele elmegy a szervízre azért. Jól siekrült körökben a T-25-el is keresek 30-40k-t, de átlagosan a 20k a jellemzõ. ez nettó összeg.

csaba90
el is.. 😄

Csaby

pointer4
Na igen, de 100k bevételhez elmegy 20 lövés is 😄
Csak azért írtam, hogy többet hoz, mert klántárs azzal farmol. Nekem nincs és nem tudom, hogy mennyi a töltény bele 😊 Sorry, hogy félinformációk alapján hülyeséget beszéltem 😊
Viszont type-al nekem akkor is olyan 60k az átlagom. Mondjuk tegyük hozzá, hogy nem nagyon tudok meddel játszani, mert tipikus nehéztankos vagyok és azért vettem type-ot, mert olcsóbb volt mint a löve és kellett jó farmtank és tier5ökkel nem nagyon hozza ám a zsetont (plusszos az, régen a kv az jó volt mert 25-30k volt a nettó plusz, de ez az új peccsben már nem játszik 😞
És nem mellékesen hátha megtanulok végre mediumozni is 😊

csaba90
viszont a Löwe-nek olcsóbb a javítása pár ezerrel...

Csaby

pointer4
?????????

Ne beszélj csacsiságokat.
A löwe-ben igaz rengeteg a lõszer, még sose sikerült kilõnöm az összeset, akkor talán el lehetne érni a 200k-t.
A Type59ben sajnos hamar elfogy, olyan 155k felett még nem nagyon sikerült mennem vele.

Ha kiugró eseteket nem tekintjük, akkor mind a kettõvel 95-110k között van egy átlag köröm. Viszont a löwe-be 1030 egy skúló (type 252), nálam a type59-el jobb a nettó bevétel, és ráadásul egy malinovkán sem bõgöm el magam a hegy alján, nagyobb a fun faktor játszani 😊
Pontosan ez az oka szerintem is. Még a végén szemmel látható nyoma lenne a trehányságuknak, amit utólag aztán nehéz lenne letagadni. Így inkább lehetõséget sem adnak "véleménynyilvánításra", maximum a fórumokon való hõzöngés formájában 😊

Jó, de ha történelmi mód, és nekem fullos xyz tankom akkor rárakja azokat a cuccokat amit lehet használni? Azért erre kíváncsi leszek. Mert akkor már inkább random meccs fullos tankkal, mint hogy felrakjon rá valami fos alkatrészt.

1-2 hetes infó, gugli fordítóval a ruszkiktól, szóval még nem 100%... csak olyan 95

kerla
Köszönöm, akkor lasssan be kell kicsit invesztálnom, met sajnos nincs idõm már napi több órás játékra, viszont credit meg kellene a fejlõdéshez. Amúgy csak prémmel játszok, anélkül felsõ tierben bukós a játék, nyilván nem véletlen, de igazuk van, ebbõl élnek.

Azért ez logikus hogy nem lehet majd játék módot választani. Mármint a fejlesztõk szempontjából. Gondolj bele. Ha az új játékmód fos lesz akkor ki menne rajta? Senki.

Így hát szívjatok csak gyerekek...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Na ne már.... Végre új módok és az is RANDOM????
Hát ez nagyon jól hangzik...

Bár volt már type-al 100k köröm is, meg egyszer 147k, de az a totál véletlen😊

Így mondjuk az ötlet nem lenne rossz, de amennyire én tudom, errõl a formájáról szó sem volt a fejlesztõk részérõl.

Egyébként meg sajnos elég gyakori, hogy az MM a sima platoonokat sem tudja megfelelõen balanszolni, ezért gondolom ez is meghaladná a jóképességû belorusz programozók képességeit 😊
Meg az említett loltrakis és hasonló debilseégek sem lennének kiküszöbölhetõk 😄

Bár felõlem aztán nyugodtan mehetne ilyen játékmódban aki akar, de hogy ezt választhatóvá tennék, az az álomvilág kategória, ha belegondolunk, hogy a nemsokára bevezetésre kerülõ új játékmódok közül sem választhatunk majd, hanem a magasságos random fogja eldönteni helyettünk, hogy mi épp milyen típusú csatában szeretnénk részt venni 😄

Ja bocs kimaradt, hogy prémiummal.

Sunsetjoy
Srácok, írott szövegben nincs metakommunikáció (mimika, testtartás, tekintet, gesztusok). Ezért vannak részben a hangulatjelek, jelzések.
Ha nem írtok ilyeneket, akkor egy vicc mesélése is lehet sértés...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Löve átlagban 70-90k között hoz asszem.
Type59 átlagban 45-74k között. Ez biztos, mert ilyenem van 😊 És a löve jobban hozza a zsetont-

Prémmel vagy prém nélkül?

Löwe jól hozza. Prém acc-al, gyakoriak a 70-80 ezres körök, de idõnként 100 ezer felettiek is befigyelnek. De a Löwe már drága. Lehet KV4-et jobban megéri megvenni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

kerla
Biztos én csinálom rosszul, de most kicsit lemaradtam a credit gyûjtésben. T-25, Humi, B2, Shermi, ezekkel farmolok, E-75 viszi a zsét, lasssan meglesz az E-100, a GW Tiga már megvan, de a kettõ egyet majd 10 misi. Löwe mennyire hozza a creditet? Mondjuk van vagy 25 tankom, ha felét eladom abból is jön pár milla, de ez ugye egyszeri összeg...

Arra gondoltam, mint a companyban, hogy szuperplatoon csak szuperplatoon ellen. Akkor 3-3 szuperplatoon mehetne egymás ellen. Így a normál játékosok sem lennének megszivatva. Esetleg beállíthatnád, hogy hajlandó vagy-e szperplatoonos csatába menni egyedül is. Ha valamelyiknél hiányzik egy ember és be kell tolni valakit. A random rohangálásnál jobban érezném magam kicsit.

15 embert nem akarok összeszedni, 5-öt bármikor tudok.

Úgy látszik, én még túlzottan is földhözragadt voltam 😄

Vagy hozna egy E-100,vagy Masu 4 loltrakit,mert az fun...!😄

Miért ne lenne jó a szuper platoon? Egy oldalon egy 5 fõs platoon benne 5 darab tier 8-as arty.

Én örülnék neki. Meg melletük egy szimpla 3 fõs platoon szintén arty-kkal. Igazán feldobná a játékmenetet.

Szuper platoon nem véletlenül nincs, és ne is legyen!

Az már nem random, ha az egyik oldalon bejön platoonban 5 összeszokott játékos 2000 körüli effel, top tankkal.
Vagy akár ennek a visszája, bejön 5 segg 6-800 körüli effekkel és végigcampelik a meccset, vagy mondjuk még elkezdenek TK-zni is, mert a hülyék ugye azt is szeretik...

Szerintem te sem élveznéd túlzottan egyik változatot sem 😊

Tudod...irónia. Mert hát mindenben hazudok szerinte...erre írtam, hogy akkor inkább nincs is.
Azt is írtam hogy tankjaim sincsenek csak loltraktor...bár lehet hogy ez az igazság nem?

És ha nem írok, akkor köcsög vagyok, mert lelépek a vita elõl. Szakesz megmondta, hogy azt nem lehet. Lõjjetek bassza meg...olyan mindegy már. Mindenképp csak szarul jöhetek ki bármit reagálok és bármi az igazság.

El lett könyvelve egy hazug köcsögnek aki egyszerre lép le a vita elõl, és eközben nem hajlandó befejezni a vitát sem. Nem tudom ezt hogy lehet egyszerre de nekem mint hazugnak megy. Úgyhogy tényleg lõjjetek...

Legközelebb a francia Td és Spg,minden más csak utánna.
Angolokból meg ezek,elsõnek:

Gondolom nézik, hogy amikor elkezd leesni a játékosszám, olyankor kitolnak egy újabb adag fejleszteni valót.

Végül ezzel azt fogják elérni, hogy nem lesznek új játékosok, mert a bõség zavara miatt, félbehagyják az egészet. 😊

Játékmódokat kellene már hozni inkább, történelmi csatát, meg ûberplatoont.

OFF

csak 1 jó tanács (ennyire szerettem volna belefolyni a "vitába") a hazugot azért értették rád mert :
1-k hsz-ben azt állítod van prém tankod, másik hsz-ben pedig ezt letagadod "Nincs is prém tankom." (igaz attól még te eladhattad a löwe-t és így tényleg nincs, de akk azt tedd hozzá)

A legegyszerûbb az lenne ha nem akadnál ki, nem írnál és kész 😄 csak jó tanács, mert már túl sok a flame és van pár építõ hasznos infó ami elveszik a sok személyes blablabla mezõben.

ON

Angol techtree jön elõbb v a franciák kibõvítése?😊 illetve ha angol jön elõbb, minek tolják már ezerrel a tortoise-t (képek meg minden) mikor még csak medek, lightok meg heavyk lesznek?, td-k meg mikor nagypapa leszek?😄
Majd kiadjuk könyvben. 😊

Nekem is 2 acélfalam van vele. 😊
Ha jól emlékszem,csak amiatt mert tier4 csatában voltam és pattogott rólam mindenki.Hála a random faktornak.

Gottfried
Gyerekek !!!!!! Hogy itt mekkora buli van ! 😊
Most sajnálom igazán hogy éjszakás voltam és nem tudtam itt lenni délelõtt mert aludnom kellett.Már egy órája olvasok vissza ahelyett hogy már rég a takjaimmal foglalkoznék de nem bánom mert nagyon szórakoztató.Csak így tovább !
(hozzá most nem szólnék mert most már tényleg meg kelelne csinálni legalább a duplákat 😊)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Jah 😊 Azért csak tanultam ma már valami újat 😊

Nem kell 1k hp-t sebezni a lepattanó elméleti sebzése is bele számít.
Így van nekem PzIII is egy.

Nekem Leóval van steel wall 2-õ is,a téged eltalált összes lövedék sebzésének értékének kell 1000 felett lennie,asima találat a lepattanó,és a no dmg találat is beleszámít,nincs szükség 1000 hp veszteségre,elvileg full Hp-val is lehet(ne) szerezni az acélfalat.

De tessék egy a hazugságaim közül. Azért volt, mert tudtam elõre, hogy május 30-kán lebukok, így már áprilisban ilyeneket hazudtam.

Mindenki láthatja hogy milyen egy hazug vagyok.

ez nagyon nem hagy nyugodni, mikori? mert nem látom a Q&A topikban, pedig megkérdezném a WG-t, hogy ez céges vélemény-e, vagy csak egy meggondolatlan adminé :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,