World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien69
Szerintem nem feltétlenül. Néznie kellene, hogy ugye mondjuk az egyik tank már elit, a másik meg most kezdte alap felszereléssel. Másfelõl, az MM SOSE lesz tökéletes, sõt, még csak jó sem, mert nem ez a cél vele (cél: many). Nézd a kihívás oldalát. <#nyes> Ha Te ölted/sebezted az oldaladon a legtöbbet, szerintem nincs okod panaszra. Te MINDENT megtettél, hogy szembe hugyozzad az MM-t. De ha csak leszarni sikerül, az se baj, igaz? <#vigyor>

gurubefree
Beszarok ...... vilagorokseg resze. meg egy ilyen Nincs!!!!!

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

pointer4
Na majd kíváncsi leszek, mire jutsz. Majd számolj be 😊
Gottfried
Igen,elvi síkon tud de egy ilyen felállásban cseszheti.. 😄

Tulajdonképp nem várok csodát,nem várom hogy minden szinten kiegyenlített legyen,nem várom hogy még az effiket is nézze de azt azért ennyi idõ után már elvárhatná az ember hogy ne legyenek ekkora különbségek,ne legyenek falkákba csoportosítva a tankok,stb.Ha csatára vár 6 type és egy csatába teszi õket,miért nem lehet 3-3 ollanként? Itt is a 3 AMX és a 3 M103 egy oldalon voltak.Miért nem lehet legalább a felsõ 2 tierben egyenlõ számú tank mindkét oldalon?
Nem hiszem hogy ezt olyan bonyolult lenne megoldani és csak ezzel a két dologgal kurva sokat javulna az MM.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Alien69
Persze a felállás szerintem is gáz, de ez most mellékes, az artys elvi síkon TUD segíteni. <#vigyor2>

Pales27
Mivel medként használom, annak nem elég gyors. Végsebesség jó de gyorsulás meg fordulás lehetne jobb. A tank gyengéje a páncélja, azt nem tudom fokozni.
Heavyként kezdtem használni, de úgy bármely t9 heavy elveri. Meg kell kerülni vele az ellent, t9-t10 ellen csak végsõ esetben állok szemtõl szemben.

Alien69
Miért is "cseszheti"? Ha jó az artysta, akkor ezen a pályán is tud segíteni! A jobb oldali, hegyet védõket pl ha spottolják, biza be tudja zúzni. Ha meg helyet változtat, akkor a középen lévõ híd másik oldalán lévõket tudja zargatni. Egyedül a jobb oldalt lévõ hegy okoz problémát (legalábbis Nekem, az már kiesik).<#idiota>

pointer4
Az a veszélyes a poroltó mellõzésében, hogy ha meggyulladsz egyszer is, akkor kb reszeltek a csatának. Kiég az ammorack, meg miegymás, használhatatlan lesz a tank.
Az IS-8 így is gyors, minek akarsz még rajta 'gyorsítani' ? Inkább a gyengéit foltozd 😊
Ráadásul hiába gyors, nem szabad vele elõre menni 😊
Gottfried
Korrekt ????

Hat tier IX három ellen,nem is beszélve alul a 3 AMX13/90-rõl.Ha ez korrekt akkor kívánok neked sok hasonlót! 😊Ezen a pályán pedig cseszheted az artykat....
Az hogy a csapat jó resze piros volt,az ellennél meg lila,már csak hab volt a tortán.

szabii98
Grat!
Nem rossz stat 😊

I met God. She's black

Ez a Conqueror bitang jól néz ki, kár hogy valószínûleg soha nem lesz meg <#shakehead>
Trucker39
Eddig is eljutottam nagy nehezen.

Pales27
IS-8ra akarom feltenni, hogy minél fürgébb legyen. Vmi ilyesmire gondoltam: cyclon filter, venti, stab legénységnek: javítás, bia (most vettem fel még nem mükszik) meg ha lesz a vezetõnek 3. skill akkor a jobb gyorsulást. A poroltó helyére tenném a kioldót.

Majd teszt szerón letesztelem. A kioldót most néztük meg Himmelsen. Jártam föl alá a hegyen vele. Elõször úgy néztem, hogy folyamatosan be volt kapcsolva és 3x fölmentem vele a hegyre a 4. forduló elején romlott el a motor. Aztán úgy néztem meg, hogy minden fordulnál lefelé jövet kikapcsoltam és akkor is 3 kanyart bírt. Sztem meg van határozva, hogy hány percig használhatod, hiába kapcsolod ki közben összeadódik. 4-5 percet mértük miközben folyamatosan járkáltam. Kiváncsi vok mennyit jelent a cyclon filter. Azt ugye a rammer helyett tenném fel 400kg helyett lenne 10kg még az is jelenthet vmit a gyorsulásban.

bármelyik tank,jobb klikk
"More info" menü alatt megtalálod
Sajna nem minden tanknál látható ez az opció.

pointer4
Szerintem ez elég korrekt felállás, artykkal pl simán visszakaptátok amit a felsõ tierben lenyúlt tõletek.
Ami miatt veszítettetek, az az ellenség 1es és 3as platoonja volt 😊 Illetve a 6 piroskától, meg sárga maustól.
Én nem találom az online techben a kreditszorzót. Hol kell nézni?
Doc Hooliday
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat aki szakított rám idõt!!!...Úgy gondolom beruházok egy sörmenre, ha nem hozza a lóvét akkor pénzért veszek egy csörcsilt!<#vigyor3> Egyébként azért variálok ennyit ezzel a pénzes témával mert 3-ágat húzok egyszerre és kell a sok sok pénzecske!<#smile>

pointer4
Aaazt élveznéd ha a pershingbõl lenne prém tank 😄
Van egy mondás erre, "Egyszer volt Budán kutyavásár" 😄
Majd 8-12k arany leszurkolása után megveheted ha megjelenik.
Valaki erre?#135538
Alien69
Ráadásul, a shermant eladja az ember, ha megunja, de egy prém tankot, amiért FIZETSZ, már nem. Kivéve, ha igen, de az a ritkább. Ugye pl volt a T-127 osztogatás anno, és valszeg kevés emberke tartotta meg. Sajna, én is eladtam, mert azt hittem, lesz még belõle. De pízért nem veszem meg ismételten. <#eplus2> Aztán ott van a Tetrarch, amit szintén "osztogattak" ingyé. Az viszont meg van még, és élvezet vele menni. Ráadásul, még sok embernek meg van.<#hehe>

Gottfried
Mi a büdös francnak kellenek új tankok amíg ezt a kibaszott MM-et nem tudják megcsinálni.Egyszerûen nem értem hogy miért nem foglalkoznak vele mikor a legtöbb panasz emiatt van és semmibe nem kerülne nekik.Emiatt nem vasztenének artystákat,nem lenne kevesebb a prém,sem a prém tank.Ennyire bonyolult lenne hogy legalább az elsõ 2-3 tierben azonos legyen a tankok száma és típusa.(itt heavy-med-light arányra gondolok)
Biztos volt esélyünk....

Königstigrincs
ez volt régen, *

.&#9769;.(&#8225;)`&#183;._.&#183;.&#9760;-matyashun-&#9760;.&#183;._.&#183;´(&#8225;).&#9769;. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

szevasztok!
pár napja olvastam itt valamit a Super Pershingrõl. de nem olvastam vissza utána. csak annyi volt,hogy prémium lesz. A kérdés az lenne ,hogy a mostani M26 Pershing -bõl csinálnak prémiumot. vagy ez valami teljesen új lesz?

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Königstigrincs
sziasztok nem tudjátok miért van az hogy minden fasza a játékkal csak azok a tankok amik skinet használnak eltünnek ha meszzebb mennek 10 méternél ,csak a lánctalpuk látható a többi alap színû tankal nincs probléma, van mikor viszon igaz nagyon ritkán betölti a skineseket is probléma nélkül de aztán idõvel elmegy.
Néha bejön egy két fekete képszétcsúszás pár másodpercig. 7.2óta ilyen volt egy textúra tömörítõ progim amit használok is ehez de mégis ez a probléma. mi a lócitromot kezdjek ezzel, integrált videokártyám van és jól viszi a jobb pc játékokat is. pci e 2 vidikari kell vagy nem kell.. Még annyit hogy van ugye pl a need for speed most wanted az a játék mért fut maxon a gépen minden gond nélkül mért mondják azt hogy videokari kell mikor ezzel semmi baj és grafikailag is jobb mint a wot. nem értem ezt.

.&#9769;.(&#8225;)`&#183;._.&#183;.&#9760;-matyashun-&#9760;.&#183;._.&#183;´(&#8225;).&#9769;. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Az "online tech-tree" menü alatt megnézed,h melyik tanknak milyen a credit szorzója.
pl.:M4 Sherman
1.10 Credit factor

Trucker39
Ez lemaradt:

Javítás:
Churchill jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 2 851

Trucker39
Gyõzelem!
CsataHimmelsdorf 2012. május 30. 17:37:20
JármûChurchill
Szerzett tapasztalat: 1 170
Szerzett kredit: 26 468
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész

Én pont ezt a variációt tesztelem kv-13-al. Nem igen károsodik a motor vagyis igen, mert furcsamód állandóan az kap találatot, és a vezetõ, valamint a gyulladás is állandó maradt. Legnagyobb gond hogy melyik csomagot szed le a végsebesség kikapcs. helyet. Ha nem túl sokat lángol a tankod talán azt, ha igen akkor kénytelen vagy a legénységet kitenni pótolhatatlannak.
Doc Hooliday
Az gas! Legalább olyan kéne ami körönként hoz vagy egy 20-ast tisztán vagy ilyesmi!<#fejvakaras> azzal már meg elégednék! A nagy dögök simán hoznak többet, de be is nyeli a rezsijük sajna<#vigyor1>

Sajnos egyáltalán nem hozza olyan jól a pénzt mint régen. Patch elõtt egyáltalán nem voltak ritkák vele a 25-30 ezres körök, most jobbakra is hajlamos 17-18-at adni. De cserébe jobban keresnek a T3-4esek, amik persze még ezzel a bónusszal is alkalmatlanok farmtanknak. Well played, WG, well played.
Doc Hooliday
Nyugi ércsük mi, csak sércse a fülünket!<#vigyor> Lehet ráugrok egy sörmenre akkor!<#vigyor1> hallottam róla jókat pénzügy terén!

gurubefree
ajanlanam a T14-et..... en nagyon szeretem.

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Akkor nem tudom ki akar majd támadni. TD eleve jó helyre letéve ami spotol + arty, semmi esélye nem lesz a támadóknak.
Alien69
Upsz, nem "meg" -> "MED"!
<#hehe>

Doc Hooliday
Igen hallottam hogy jól hozza a zsét. Nem szívás hogy szinte mindig topnak rakja be? Amikor top vagyok valamelyik tankommal állandóan mindenki engem akar kilõni bakker<#zavart1> és ez elég gáz soxor! Ha minden kötél szakad lehet mégis be kell ruháznom egyre, de jobb lenne valami más ötlet ha lehetséges! Amúgy köszi a válaszodat!!!

Alien69
Szerintem, az usa meg szakosztály még mindig jól keres, pedig vissza vették. Azaz, a Sherman csoport tagjai, M4Sherman tier 5, M4A3E2 tier 6. Esetleg M3 Lee tier 4-ben, de ez a tank nagyon megosztja a fórum népességét. Aki szereti, és tudja használni, annak magas a win rátiója vele, mondjuk 55% feletti. Aki meg útálja, annak mindegy. <#ravasz1>

Sziasztok!
Az S-51-el mennyire lehet jól keresni prem. account-al?
Alien69
Pedig jó tank az! Csak ugye heawynek mondják, oszt semmi kemény nincs benne, csak az ágyúja. Ergo, azzal is inkább távolról csipegetni, mert közel harcba max 3 kapott találat, és megy a levesbe. <#ravasz1>

Trucker39
Kár, pedig a Churchill-t akartam ajánlani. Jó farmtank és még öröm vele játszani is. Én remekül szórakozom vele.

Doc Hooliday
Hali! Ajánljatok már valami király farmolós tankot tier 4-5-6-körül ami jól tejel! Lehetõleg ruszki, német, vagy még esetleg amerikai legyen okés? Igazi pénzt elvbõl nem adok játékbeli dolgokért, úgyhogy prém tankok nem érdekelnek! Köszi a segítséget!

Trucker39
Napok óta az elsõ jó csatám M6-l. Nagyon utálom szegényt, már alig várom, hogy túl legyek rajta. Érdemes belepillantani, mert az ellenfél Ferdinand-ja zokon vette, hogy szemtõl szembe kilõttem.

Gyõzelem!
CsataEnsk 2012. május 30. 17:04:45
JármûM6
Szerzett tapasztalat: 1 159
Szerzett kredit: 23 559
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: I. osztály, Kiváló Lövész

Replay

Ahh, félreolvastam. Azt hittem a támadók lesznek jó helyen letéve. 😊 Mondjuk félúton. Így már más a leányzó fekvése. Most jön ez a módi? Mert akkor a teszt szerveren kiderül.

Dehogynem lesz. Az Arty pont hogy védõknek nagyon jó. Bár a támadóknak is jó...az arty...az mindenre mindig jó.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Vagy nem lesz a védõknek arty, én erre tudok még gondolni.
noname23
As for Attack & Defense (draft name) game mode base capture mechanics, there is only one base on the map that belongs to the defending team. The attacking party has no base at all and its mission is to either capture the only base or destroy the defending team. 15 min time limit can and most likely should be reduced for this mode.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Kíváncsi leszek rájuk, bár szerintem csak a teszt szerveren fogom kipróbálni az új francikat. Egyszerûen nem bírok ennyi mindent húzni egyszerre 😊

Szerintem ez lenne a logikus. Mert különben sokkal nehezebb dolguk lenne.

csaba90
lehet a védõknél kevesebb tank lesz? 😮

Csaby

csaba90
ha eltûnt.. az azt jelenti hogy feldolgozták amit írtál nekik 😄 tehát elméletileg választ is kaptál rá...

Csaby