World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ゾルターン
Tulajdonképp nem várok csodát,nem várom hogy minden szinten kiegyenlített legyen,nem várom hogy még az effiket is nézze de azt azért ennyi idõ után már elvárhatná az ember hogy ne legyenek ekkora különbségek,ne legyenek falkákba csoportosítva a tankok,stb.Ha csatára vár 6 type és egy csatába teszi õket,miért nem lehet 3-3 ollanként? Itt is a 3 AMX és a 3 M103 egy oldalon voltak.Miért nem lehet legalább a felsõ 2 tierben egyenlõ számú tank mindkét oldalon?
Nem hiszem hogy ezt olyan bonyolult lenne megoldani és csak ezzel a két dologgal kurva sokat javulna az MM.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Heavyként kezdtem használni, de úgy bármely t9 heavy elveri. Meg kell kerülni vele az ellent, t9-t10 ellen csak végsõ esetben állok szemtõl szemben.
Az IS-8 így is gyors, minek akarsz még rajta 'gyorsítani' ? Inkább a gyengéit foltozd 😊
Ráadásul hiába gyors, nem szabad vele elõre menni 😊
Hat tier IX három ellen,nem is beszélve alul a 3 AMX13/90-rõl.Ha ez korrekt akkor kívánok neked sok hasonlót! 😊Ezen a pályán pedig cseszheted az artykat....
Az hogy a csapat jó resze piros volt,az ellennél meg lila,már csak hab volt a tortán.
Majd teszt szerón letesztelem. A kioldót most néztük meg Himmelsen. Jártam föl alá a hegyen vele. Elõször úgy néztem, hogy folyamatosan be volt kapcsolva és 3x fölmentem vele a hegyre a 4. forduló elején romlott el a motor. Aztán úgy néztem meg, hogy minden fordulnál lefelé jövet kikapcsoltam és akkor is 3 kanyart bírt. Sztem meg van határozva, hogy hány percig használhatod, hiába kapcsolod ki közben összeadódik. 4-5 percet mértük miközben folyamatosan járkáltam. Kiváncsi vok mennyit jelent a cyclon filter. Azt ugye a rammer helyett tenném fel 400kg helyett lenne 10kg még az is jelenthet vmit a gyorsulásban.
"More info" menü alatt megtalálod
Sajna nem minden tanknál látható ez az opció.
Ami miatt veszítettetek, az az ellenség 1es és 3as platoonja volt 😊 Illetve a 6 piroskától, meg sárga maustól.
Van egy mondás erre, "Egyszer volt Budán kutyavásár" 😄
Majd 8-12k arany leszurkolása után megveheted ha megjelenik.
Biztos volt esélyünk....
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
pár napja olvastam itt valamit a Super Pershingrõl. de nem olvastam vissza utána. csak annyi volt,hogy prémium lesz. A kérdés az lenne ,hogy a mostani M26 Pershing -bõl csinálnak prémiumot. vagy ez valami teljesen új lesz?
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
Néha bejön egy két fekete képszétcsúszás pár másodpercig. 7.2óta ilyen volt egy textúra tömörítõ progim amit használok is ehez de mégis ez a probléma. mi a lócitromot kezdjek ezzel, integrált videokártyám van és jól viszi a jobb pc játékokat is. pci e 2 vidikari kell vagy nem kell.. Még annyit hogy van ugye pl a need for speed most wanted az a játék mért fut maxon a gépen minden gond nélkül mért mondják azt hogy videokari kell mikor ezzel semmi baj és grafikailag is jobb mint a wot. nem értem ezt.
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
pl.:M4 Sherman
1.10 Credit factor
CsataHimmelsdorf 2012. május 30. 17:37:20
JármûChurchill
Szerzett tapasztalat: 1 170
Szerzett kredit: 26 468
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész
Az S-51-el mennyire lehet jól keresni prem. account-al?
Gyõzelem!
CsataEnsk 2012. május 30. 17:04:45
JármûM6
Szerzett tapasztalat: 1 159
Szerzett kredit: 23 559
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: I. osztály, Kiváló Lövész
Replay
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif