World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Lehet ott lövi, ahol nem 252 mm 😄
Solten
 Purchased:
'M24 Chaffee' purchased successfully. You have spent credits: 687,550.

Saor Alba

Imádom hogy a Löwe a 225-ös penjével átlövi a 252 mm vastag tornyomat.
szarnak rá, én is arra hivatkoztam, de végül hiába ment a levelezés a supporttal úgy egy héten át.
anno amikor eladtam az accom, kellett volna a mailcímem, de így adtam vele együtt.
a törlés az más tészta, az sima ügy.

Ja, asszem 1 hónap volt az átfutási ideje, biztonsági okokból (hátha meggondolom magam).

Törlést azt lehet kérni, én az orosz szerveren kértem mivel tesztszerverre ha beléptem mindig az orosz adatok léptek életbe (mivel ugyanaz az email cimem volt mindkét szerveren).

Természetesen ez azzal járt, hogy az orosz szervern törlõdött az accountom, minden elért eredménnyel (PZ 2 😊 ) .

Abban az esetben nem reménytelen. Mindenképp a supportnak kell írni, de ha dobsz Kacsa1-nek egy PM-et a hivatalos fórumon, talán többet tud neked segíteni ebben...

https://wotinfo.hu

I.C.ram
miért? és ha törlik a mailcímemet?
volt, reménytelen.

Solten
Fajdalmat enyhitendo:

Victory!
Battle: Westfield 05 June 2012 14:20:47
Vehicle: M18 Hellcat
Experience received: 2,008 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 22,417
Battle Achievements: Mastery Badge: I Class, Halonen's Medal, Sniper

Saor Alba

I.C.ram
volt már valakinek tapasztalata az wot account email cím cserével?
Legjobb: wolverine, tier7 csata velem szemben IS.
12x egymás után critical hit 0 sebzés, vagy penetration 0 sebzés.
Ennyi modul és legénység nincs is benne...
Zabos vagyok...

komoly, az elõbb lõttük ki egymást egy stuggal 😄
Metalmilitiakid
Igen nekem is ez volt a gondolatom, hogy wtf, de az õ nevére írta a modul sérülést amit akkor kaptam. Azt tippelném, hogy gold ammo, vagy HE vel volt valami rohadt nagy mákja azért lõtte be a 535 öt, bár nemtom, hogy annyit tud e HE vel lõni.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Nekem nincs objectem, mert S-51-et is csak pihizésre használom, de mi a különbség játékélményben? Jó, javítási költség biztos magasabb valamivel, ezt gondolom azért kompenzálja a jobb rate of fire. S-51-gyel is tier 10-ek ellen rak be és azzal is a legnagyobbakra igyekszik vadászni az ember, meg aztán nekem baromira mindegy melyik tank tetejére pottyantom a HE bombát, mindet sebzi és úgyse lõ vissza egyik sem. Akkor?
Mi van ha nem a T32 hozta össze hanem a randomgenerátor?

Volt olyan hogy Maus-al lepattogtam többször egymás után a T29 testérõl, pedig az nem igazán vastag.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

I.C.ram
Az szerintem nem t32 volt. T32 nem tud ennyit sebezni. 352-t csak-csak, de 535 az valami más volt. Talán pont a JT.
Név, cím, fénykép az elkövetõrõl van?

Metalmilitiakid
Találkoztam egy aranyos T32 vel ma, én T29 ben ültem. Szépen egy kilõtt tank mögé beálltam, hogy védekezzek, csak a torony volt kint az se teljesen. Erre kb 380 méterrõl, 2/2 átlõtt elsõ 535, második 352 damage, utána a Jgtiger meg lepattant rólam. Ezt nemtom hogy hozta össze a T32, de ott valami igen durva profizmus lehetett.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

S51 T6,obj T7.

Solten
De erted, az M5 amugy is oralszex, erre meg novelik a kinomat idiota bot-okkal... 😊)

Saor Alba

De mitõl lenne jobb az S51? Az object 212-n ugyanaz a löveg van, de gyorsabban tölt és ugyanolyan mozgékony marad.
velkám in dö ríl vörld 😊 Nekem wolverinnel vannak hasonló tapasztalataim 😊

Solten
Az M5-ot egyszeruen nem tudom leduplazni mert 13db 500 effes retardaltat pakol mellem a tragya MM. Ezek megdoglenek 2 perc alatt.

Saor Alba

szabii98
miben jobb?
szerintem az S-51 jobb 😊

I met God. She's black

én nemtudom de én a kis amx90-semmel nem egyzser volt hogy megöltem egy t54-est face to facebe...(persze nem azt értem hogy szemtõl öltem le hanem okosan oldalról meg hátulról daráltam)igen én 100% voltam és õ is. jóó persze az esetek nagy esetében levágom 50%-ra és meghalok de nah szerencse is kell..😄
kerla
Van msot ez a féláras medes event, amiben azt írják, hogy érdemes bevásárolni, mert majd a második etapban jönnek a tutter kedvezmények... Namost, mire lehet szerinteetk számítani, mert Pantheren kívül nem nagyon van már medem...

Hát én pedig még meg is sajnáltam akkor. Azt hittem valami fogalmatlan 9 éves. Nagyon keményen osztották.
lehet heavy ágon nincs de medium ágon nagyon ha emlékszel minden "hülyének" (ne sértõdjön meg senki) T 54 e volt mikor bejött mert akkor simán levert egy IS 7 et még a Maust is 1 vs 1 be panther 2 sehol nem volt pershing se ugye látszott is mert T 54 maradt de jött az E 50 meg a patton
Én is imádom a tier10et. Mert én vagyok a TOP 😊
A legjobb csaták mondjuk akkor vannak, amikor oldalanként 4-5 tier10 van és no arti.
Akkor lehet darálni, csak sajnos nem ez az átlag 😄

hát ez most fura számomra mert én is a maus miatt kezdtem el a game-t! Bátyámnak t110e5-je van havromnak is4 és már csak én lógok ki a sorból hogy nincs meg kitûzött cél..:/
Hát hogy magyar, azt fenntartásokkal mondanám, de magyarul beszél az tény😄. Egy mostani klántársamnak volt munkatársa korábban. Hát amit meséltek nekem róla, az alapján nem százas. De az látszott is eddig.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Sztem nincsenek ekkora különbségek, ez megint vmi propagandaszöveg a Völkischer Beobachter-bõl...

Köszönöm😊. Ez most épp jól jött😊.

Megnézném azt aki beírta, hogy t10 értelmetlen tolja-e vele😄
Húzom a legénységet és ott úgymond a legkönnyebb, nem kell átképezni õket. Aranyat úgysem költenék rá, hogy 100-as legyen átképzéskor. A skillek amiket kihoztak meg .. sok felettébb hasznos közülük. Amíg el nem értem t10-et idegesített ha a top tank noob mert 10-es csatákba is betesz ugye t9-el 8-al. Így max magamra lehetek mérges vagy a többiek rám ha nem azt csinálom amit kellene, a legénység meg az elite státusz miatt jobban fejlõdik és végre nincs tõlem nagyobb ellen. Én vagyok az átlõhetetlen ge(khm)i a kicsik számára. Jobb körökkel ki lehet nullszadósra hozni vagy keresni vele kicsit akár, de gyakoribb a -. Annyira nem vészes ha összeszedek 200k-t azzal elég sokáig elvagyok mire elbukom.
Az magyar? Régen egy nap alatt kétszer is csapattársam volt de egy életre megjegyeztem a nevét. Agyonszívatta mindenki, hogy poverof közbe meg PzIV-el volt. Még magyarul is szóltak neki de nem reagált.
persze a léyneg hogy amikor beszélsz vele printeld le meg minen a legjobb akkor ha game közbe megy a print aztán keresd meg a profilját az http://forum.worldoftanks.eu ezen és ott van alul hoy masseg küldesz neki üzi remélhetõleg vissza ír ha nem akkor alapból küldöd hogy report. aztán kapsz 1 levelet a wg-tõl hogy: Hello
Regarding your repport about user beermoneyjim
can you please add me to the conversation.( ezt spec én kaptam..😄) és akkor rakod a printe meg indoklás és kész. Angol nyelvtudás kötelezõ..😉
annó bétánál volt fent ilyen megjegyzés ,hogy orosz tankkal még a hülye is tud játszani amerikai hoz szerencse kell a német meg kihívás és ez most is így van
Azért sztem ezt túldramatizálod. Márha magas alatt Tier8+t értesz...

Én ezért a tankért kezdtem játszani.
De néha sírhatnékom támad. (tegnap) 😊

Megosztod velem a titkot, mert én is szívesen feljelenteném Powerofisraelt. Már csak azért mert azt írta chatben, hogy szégyenli, hogy magyar, meg utálj a magyarokat, dicsõség izraelnek, stb, stb, stb. Azóta barátlistán van, és erõsen vadászok rá 😄. De egy bant, azt megérne a dolog 😄.

én is maus-t akarok csak sjan nagyon sok pénz kell hozzáá..:/ ha eladnám a jt-t meg a gwtigerem akkor megvehetném de áááá ennyit nem ér meg az a tank! pedig nagyon szeretném már!!!
Maussal nincs probléma, csak lassú és nem túl fordulékony és ha egynél több arti van a pályán akkor már kapod is az 1000es sebzést 😊

Ja és mindenki a maust akarja kilõni, a csapattársak meg azt hiszik, hogy egyedül levéd egy oldalt, még akkor is, ha 10-en jönnek ellenünk 😄

éééééésss sikerült feljelentenem egy igazi köcsögöt!!!! ohhh yeah!!! háhááhá<#nyes><#nyes><#nyes> bocsi csak kb már 2-3 napja basszuk egymást fejét és áááááá😄 bocsi a kárörömért de mostmár tudom hogy kell csinálni
De T110-el rohadtul imádom, még artikkal együtt is. Meg is7-el is.
Az is4 szerintem nem túl faja, de a maus borzalmas.
Mondjuk ezzel együtt is mindig azt érzem, hogy van rajtam egy artik IDE lõjetek tábla 😄

Sehogyan. Magas tierû heavykkel nem lehet normálisan játszani az artyk miatt. Ez egy "kisebb" hibája a játéknak.

Hadd kérdezzem már meg, mi a gond a Maus-al?

Pales27
Írtad is, hogy kivétel, valahogy átfutottam rajta.
Akkor nincs benne hiba 😄

Hát én már többektõl megkaptam, hogy aki tier X-el randomba megy, pláne némettel, pláne Maus-al az segg hülye. Én széttárom a kezem erre...pedig szerencsével jókat össze lehet hozni Maus-al is, néha még bõven nyereség is van rajta.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog