World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nik0Bellic
7500ft-ot az biztos de hogy ki mennyi munkadíjat fizet meg neked ez szubjektív

Meguntad Groove ?
Sziasztok. Sztetek kb mennyit érne ez az account?
account

Sziasztok!Ha érdekel valakit eladó a profilom.

én aranyat egyenlõre nem tudok ajánlani de jó kis csapat van kialakulóba nálunk nincs felvételi szint (egyenlõre) mert nagyobb klánoknál van nem is kevés. Nem néz le senki! Mindenki 0 ról kezdi nem lesz ász senkibõl 1 hét alatt. Gondold meg és itt tudsz jelentkezni http://ror.hu/
Arctámadást írtál, arra a IS-3 pocsék.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Este valaki IS-6 teszt?

Nézõpont kérdése, hogy mennyire idõigényes, de egy jobb klánban naponta körülbelül 1 óra játékidõvel 100-300 aranyat kereshetsz, illetve ezen felül további juttatások lehetõsége sincs kizárva.

Annyira nincs elõttem, de nem hiszem hogy akkora a magasságkülönbség, hogy a KT megfelelõ szögben tudja lõni az IS3 tetejét, bár tény hogy az lapos, ez magas.
Amíg el nem kezdik lõni a torony tetejét, ott még egy E8 is átlövi közelrõl.

www.ror.hu
Lehet vele keresni, de magyar klánokban ne számíts nagy mennyiségre. Ha aranyat akarsz a klánozásból, akkor inkább egy külföldi klánt nézzél, ha meg a társaság érdekelne, akkor magyart.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Doc Hooliday
Aha...tehát még aranyat is lehet vele keresni! Az jó! Igazából ha jól veszem ki a szavadból akkor a klán tagság legfõképp rengeteg szabad idõvel rendelkezõk számára elõnyös. Sajnos csak ilyen info morzsákból tudom össze szedni a kellõ információkat, de már kezdek képben lenni.

Köszönöm a válaszodat!

Fõ elõnyei hogy ha már van területetek a világtérképen, akkor kap a klán aranyat (a vezetõk döntik el hogy ebbõl a tagok mennyit és milyen arányban kapnak). Plusz van egy fix társaság, mindig van kivel menni platoonba, stb. A klánok általában megkövetelik hogy az ember menjen CW-re, tehát ha csak heti egy-két alkalommal játszanál, akkor felejtõs. Kapcsolatot ezerféle képpen teremthetsz, ingame is szoktak toborozni, de jobban jársz ha rákeresel egy szimpatikusabb (felteszem lehetõleg magyar) klán honlapjára és ott nézel utána hogy mi merre hány lépés.
Nem "ütötte át" valamiért(kellet volna valszeg,de Random na...),ezért nem adta le a lehetséges maximális sebzését a He,így túlélte.
Szembõl volt gondolom?

Doc Hooliday
Szeretném megkérdezni hogy miért jó az ha klánba tartozik az ember??? Mik az elõnyei, hátrányai, és esetleg ha bejönne nekem akkor kikkel érdemes fölvenni a kapcsolatot ez ügyben? Szeretném ha valaki elmagyarázná a lényeget ez ügyben! Elõre is köszönöm!<#wink>

Még valami...értelmes ember válaszát várom! (remélem van itt ilyen!) Az idegbetegek és nagyképû vérpistikék bunkó beszólásaira és nagyképûsködésére nem lennék kíváncsi ha nem baj! Köszi!<#smile>

Érzésem szerint ez nem matyi, belõle nem nézem ki hogy megkerülje a banánt, inkább valaki szórakozott egy kicsit.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Az mitõl van,hogy ha Hummelba belelövök t28 prottal AP-t akkor nagy valószínûséggel meghal,viszont HE-vel meg csak a fél hp-ját veszi le?Azon a HE simán átmegy vagyis sokkal töbet kéne sebeznie,mint AP-nak...

noname23
Szerintem senki nem mondott ilyet és a probléma se innen adódik egyszerûen matyi megint bepróbálkozott (99%).
Nem tudom miért dõlnek be sokan ennek a trükknek.
Tisztázás esélye még mindig ott van hogy nyom egy screenshotot.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Ha a térkép nézeten az artys felülnézetet érted, akkor mindkét esetben látszik.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Brutal
Nem vagyok arty szakértõ,csak szeretném tudni,hogy a térképen nézi a nyomvonalat vagy normál nézetben?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Menekülj itt mindenki vérprofi

hidemyass.com és web proxy-ra keress rá. Ennyi.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Az IP megkerülése nem nagy cucc, elég ha mondjuk máshonnan regelsz be. Esetleg dinamikus IP.

noname23
HotSpotShield ezt csak azért hozom példának mert ez még gamek-nél is mûködik best of
+ számtalan ip-rejtõ létezik de a legjobb a dinamikus ip xDxDxD rebootolod a pc-t azt már újat is kaptál max ipconfig/release
ipconfig/renew

toocha
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/114289-xvm-installation/
Az xvm verziószámot módosítsd 2.3-ra, vagy 2.2-re az jobban mûködik nálam.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Ha a kód tényleg csak kezdõknek jó, akkor csinálok 1 új profilt, valami RommelTheGreat névvel, és elkezdem kihúzni a tigrist.
Aztán feljövök, és rákezdek én is, hogy: a legjobb tank volt, erre a játékban kilõnek. Meg ez a játék hülyeség, mert itt amcsik, meg oroszok 1más ellen küzdenek, meg a franciáknak nem is volt ilyen gyorsan lövõ tankja a II. VHban, meg itt nem félnek a tigristõl, pedig az életben mindenki félt tõle, itt meg nekem jön a másik. Belinkelek 1-2 "hivatalos" elbeszélést a tigrisekrõl, meg 1-2 képet. Csak, hogy ne hiányozzon nektek Mátyáshun. <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Ám itt nem ip cím alapján bannolnak? Rohadtul nem értek a gépekhez, de tudomásom szerint, ha bannolják az ip-t, akkor nem tud visszajönni alreggel. Bocs, ha hülyeséget beszéltem.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Master91
Eggyáltalán nem játszok szívesebben magyarokkal....
Nem izgat ebbe a játékba ki honnan jött...
Tegnap magyar volt a közepes szakasz vezetõje. Beléptem Kv-2vel, kb. én nyertem meg a meccset 4 killel, többiek sehol nem voltak hozzám képest, és kitesz, mert jön a klán társa....
Eagle16
Nos, miután teszteltem egy pár videófelvevõt, azt kell mondjam hogy a Mirillis: Action! a legjobb. Gyengébb géppel felvéve is jó sebessége van a videónak, a minõség is jó. Kezelése egyszerû. Ingyen ki lehet próbálni a hivatalos oldalukról letöltve: link
Elõször csinál egy felvételt a program saját formátumában, majd ezt lehet egyszerûen átalakítani különbözõ minõségekben. Kb. két-három kattintás az egész.

Itt egy kis prezentáció, fõszerepben a T28-asom.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

noname23
Épp ez az inkább nem<#nevetes1> nálunk nem így mûködik

noname23
Jah én is tapasztaltam milyen kirekesztõek ezek a csordaszellemûek xD
Bár õk rájöttek már milyen fontos kommunikáció/csapatjáték.

Írd meg nekik, hogy szereted a kotlet schabowy-t, tuti rögtön bevesznek.

Vagy ezt:
"Polak, Wêgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki."

mondj te is valamit lengyelül (SIENKA) állandóan ezt nyomják és már be is vettek 😄
De szemetek, csak azért is olyat vesznek be akivel az anyanyelvén tud kommunikálni. Szerintem inkább játszol Te is szívesebben magyarokkal ha lehet, nem de?

Master91
1 értelmes bajnok századot alig lehet találni, mindenhol a mocskos lengyelek vannak, ha nem pofázik valaki lengyelül akkor már be se hív, inkább berakja a Panthert mint az Is3-masomat, mert lengyelül bele büfögött valami chatbe....hihetetlen.

Lemaradt az irományomról az sarcasm on/off <#nevetes1>.

noname23
Ilyen összefogást ne keresgélj itt xD
Max ha matyi visszatér és tréningbosszú hadjáratot indít akkor megint begyûlik hiphop 30+ ember<#nevetes1>

Koridor
bocsi elirtam<#banplz>

nem azt canterezésnek hívják a trackelés az a lánc lelövése
fail 😄D

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Master91
Na bazd.....
Koridor
Az arty közutálatnak örvend, de sokaknak van (nekem is 2db).
Többet segitesz azzal ha leszedsz valakiböl többszáz hp mintha kilösz egy 50hp-s maradékot, kivétel ha nem tudsz másra löni. Ne a kill-re menj, a sebzésér többet kapsz. Azért tudnak kilöni mert látják a lövedék utját, és ha nem mozogsz el oda lönek ahol kezdödik a nyom, ezt hivják trackelésnek.

sziasztok az xvm modot hogyan kell mûködésre bírni ?

Csak új acc-hoz jó.

Hogyhogy nem jó? <#zavart1>
Create new account, have an invite code lenyit kód beír, örül.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nem félreértettél, vagy nem érthetõen írtam. Ha szembe tud állni az ellenek a KT olyan td mod-ban, akkor több esélye van mint az is-3 ha ua. teszi sztem. Más stílus a két tank ez kétségtelen.
Master91
Nálam se jó!
Master91
Valaki bajnok század?
Ez a hátulról lövés csak KV-5nél nem mûködik szerintem, legalábbis VK3601H-val folyamatosan pattogott. Ellenben az elején lévõ kis torony meg mintha mûanyag lenne. Tuti nem mondok újat de nekem a KV-5 a nemezisem. <#violent>