World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia lammaer és szakesz kérlek segitsetek hogy az isu-ra milyen gunt rakjak.A bl-9s vagy a bl-10.A segitségeteket elõre is kõszi.
Sippie
jó, most el hallufon lõttek szarrá úgy hogy ÉN voltam a bokor mögött, és alacsonyabb tierû heavy spottolt be, aki a nyílt terepen állt, és én be se spottoltam csak a következõ lövésénél. hihetõ ám a játék de kurvára... csak elmegy a jó édes anyjába az a készítõ aki ezt a csoda megoldást kitalálta. Engem rendszeresen lõnek szitává a láthatatlan tankok el hallufon, most majdnem top tierként is én voltam akit elõbb észrevettek bokor mögött. Persze bazmeg. Elég volt ebbõl, elütöm mással az idõt.
Ezért hívják a bokrot 16. ellenfélnek/játékosnak.
Amúgy nekem is tele van ezzel a faxom,jt-vel állok a bokorba és lövés és fordulás nélkül felszpotolnak és "lõ a bokor" és az még a jobbik ha csak a bokor lõ.Teszem hozzá,hogy Álcaháló+peliszkóp van nálam és úgy sem látom.
Ebbõl arra gondolnék hogy volt egy spotterük aki nem lõtt. Az sok mindent megmagyarázna.

Én naponta átélem ezt a f*asz jó oldalán, amikor szidják a láthatósági rendszert mint a fene, miközben én 100m-rõl spottolom a csapatnak az illetõt.

Értem, tehát végeredményben azt mondod hogy mivel jó klánban vagy, a champion companyban könnyû nyerni 😊

Tripla T10-es szakasz erõdemonstrációja toborzáshoz.

Végigásítoztam az egészet szinte

Rep.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Elméletileg igen, de gyakorlatilag nem így van.
Ha a medium companyt bohóckodásnak vesszük, akkor ott még többnyire tényleg 50-50%-os a gyõzelem és vereség aránya, mert egyrészt kevésbé jó képességû játékosok csatáznak, másrészt a fegyelmezetlenség is nagyobb a kisebb rizikó következtében.

A champion company már egy fokkal jobb, ráadásul itt már keményebb klánok és csapatok is ringbe szállnak, és nagyon érdekes végeredmények születhetnek. Anno a HPTS-ben hajamat téptem, mikor 20 csatából 3-4-et elvesztettünk, mert egy jobb klánnak ebben a kategóriában már 1 vereség is nagyon rossznak számít, lévén még mindig nem elég professzionális a felhozatal összességében - sokszor tigrisek ellen kell csatázni stb.

Az absolute az a fajtája a companynak, ahol tényleg csak a legütõképesebb, legjobban szervezett és leginkább fegyelmezett csapatok arathatnak sikereket, de itt még a jobbak is elveszítenek olykor 1-2 csatát. Természetes a rosszabbak itt szinte sosem nyernek, vagy ha igen, akkor hihetetlenül nagy mázlival.

Szóval összességében? Ha jó csapatban vagy, - tehát te sem vagy totálisan analfabéta - akkor a 80-90% körüli gyõzelmi arány könnyedén tartható. Érdekességképp az effi ebben az esetben az 1000-es értékhez fog közelíteni a companyban játszott tankkal.

noname23
Hát látod ilyen szinten nincs sok a másik oldalon<#nevetes1>
több a kezdõ, nem össeszokott, éppen most verbúválódott, innen-onnan szedett-vetett TC-k száma akikbõl jól meglehet élni

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Sippie
faszom belevágom mostmár a láthatóságba... mines-on hegyrõl szitává lõnek heavyvel úgy hogy lófaszt se látok a bokor mögül tüzelõbõl, én felmegyek lightal és lövés nélkül spottolnak? apja faszát már ennek a játéknak.
Te ezt az aha-t komolyan gondolod?
Mondjuk ha vannak ott cimboráid megértem a dolgot.

Én is mostanában kezdtem el gondolkodni hogy belépek egy csapatba, de azért nem mindenáron.

wot nick: PsychoTrooper

Solten
Ha meg egyszer leirom akkor sikerul ertelmezni? Ha homokba dugom a fejem en attol jobban jatszom mert kezdeskor nem idegesitem fel magam. Nem, a szobanovenynek nem lesz jobb a statja de ez a legkevesbe erdekel. A moddal csak zsinorban jott a vereseg most zsinorban gyozelem. Mert frusztracio nelkul a gyozelemmel vagyok elfoglalva, nem az idiota statisztikaval.

Saor Alba

Ezek vmi klónkatonák vagy mi?

Amúgy számomra nem teljesen világos, miért mondják nagyon sokan hogy companyval lehet nagyon jó winrátát csinálni.

Azt értem hogy a companyban ugye jobb a szervezettség - nade ugyanez van a másik oldalon is. Ergó a végkimenetel megint 50-50. Kivéve persze ha valaki ilyen lila klónhadseregben van 😊

Az világos ha company menne a másik oldalon egy random bagázs ellen, akkor nagy winrate lene. De igy?

Pedig hirtelen felizgattál. De már elmúlt 😊

Gottfried
Ja hogy õk egy híres (hírhedt) csapat? Most már tudom.... 😄

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Pont a MUMMY-val összekerülni companyban elég kellemetlen lehet. Szerintem én fel is adnám rögtön. 😊

Gottfried
Most már tudom hogy lehet 60% körüli winrateja valakinek:

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Valahogy éreztem hogy nincs minden rendben a fejemmel. <#idiota>

Giftshopba lehet goldért venni giftet? Nem látok semmi ilyesmit, csak lõwét, KV5t meg kétféle gold csomagot... de mindegyik pénzes, nem goldos.

IS-6-ot ne vegyen senki. Van olyan páncélja szembõl, mint egy Type-nek. viszont amint kitanulják, hogy a sofõr csapóajtaja sokkal gyengébb, vége lesz, mint a botnak. Pajzs csak 150 mm, aszimmetrikus, középen, ahol szélesebb hosszú 88-as már átviszi.

Ááááá, faszom, 1k-ért nincs gift <#duhos2>

Naccerû, regelek újra, meg újra, és egybõl meg is lepem magam majd valami kis ajándékkal <#eplus2>

noname23
5:04

Bálintmed emlegetett vmi ilyesmit tegnap, ezek szerint nem volt TELJESEN hülyeség.

Ha van olyan ismerõsötök aki most akar regelni gamere, akkor regeléskor írja be a következõ kódot: HAVENCEDAY és kap 1000 goldot.

SRY HA MÁR VOLT XD
Höhö, most voltam tesztszerveren Murovankán, iszonyat jót tett neki az egy zászlós játékmód.

Nincs több varázserdõs kemp, mivel a két csapat a varázserdõ északi és déli szélétõl indul, a cél meg a túloldalt középen a domboknál van. A varázserdõbe betámadók (bármelyik oldalról) halnak meg legelõször, aztán mehet a verseny a zászlóig. Marhajó!

Ez legalább egy korrekt érv a használat ellen 😄

Nálam az XVM kékhalállal kiakasztja a gépemet, így ha akarnám sem tudnám használni.

noname23
*xvm mód ide hókuszpók mód oda

Amúgy max pár embert tudsz követni akiktõl vársz valamit de az még mindig nem garantál gyõzelmet mert ha a másik oldal elesik 0killel, bejönnek középen foglalnak stb....

Ezt xvm mód nélkül is kitudom találni hova kéne segítség kik a nagyon reménytelenek legtöbbször már az elején lehet tudni pl:kempinovka házaknál a toptankok medek stb...

Egyetértek Gáborral, miért baj az ha az embernek van fogalma arról hogy körülbelül mire számíthat a csapattársaitól?

A csataesély hókuszpókot én se értékelem semmire (nekem még egy régi XVM van fenn amiben ezt még ki se írta), hiszen egy 90%os meccs is lehet loss ahogy itt sokan írják, de azt jó tudni hogy mondjuk ha a mögöttem lévõ tank 300 effes, akkor attól se supportot nem fogok kapni, rosszabb esetben még be is blokkol amikor csikicsukizok.

Ilyenkor inkább rá figyelek mint az ellenre hogy lássam mit fog csinálni.

Természetesen az XVM által adott rating szintén csak egy ember véleménye tehát nem szentírás, de nekem jó tapasztalataim vannak vele, így hasznosnak találtam megtartani.
Plusz nagyon jó trollkodásra, ha valaki nooboz és bepötyögi neki azember a winrátáját meg az eff ratingját. Többet ér mindenféle shut upnál 😊

Random_
Ez a mod arra jó, hogy az ellenségen látod mit várhatsz tõle. Fõleg ezt is face to face ütközetnél látom hasznosnak.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

noname23
Na és ha van és ha nincs mi fog változni xvm mód hókuszpók mód ide vagy oda super hatalmat nem ad egy emberként semmit nem tehetsz nem leszel befolyással a többi 14-re ha hülyék akkor azok is maradnak.

Komolyan, mindjárt elkezdem sajnálni a tróger artysokat! Mindjárt...

Hadd kérdezzem meg, attól hogy nem látod az effjüket mert letörtölted a modot, nekik magasabb lesz az effjük? Jobban fognak attól a szobanövények játszani, hogy nem tudod melyikük az? Ez a "letörlöm az XVM modot hogy ne tudjam ki a hülye" dolog engem arra a bizonyos struccra emlékeztet, aki a homokba dugja a fejét.

A gyõzelmi esély pedig csak egy becslés, nem kötelezõ figyelembe venni.
Nem tudom miért mondod hogy szart sem ér. Az XVM mod az egyetlen mod, amit valóban mindenkinek érdemes lenne feltennie.

Csupa med-el voltunk, ellen majd mind heavy. Simán hozni kellet volna a meccset! mit csinál a sok hülye 7-8-as med?mind beállnak kempelni. XD
Én meg költöttem egy mondókát 😄 amit beírtam chet-be.
Szar, hülye camperek,
mind kilõnek titeket XD
Viszont a IX-snek 10,9 LE juthat minden egyes tonnájára - ha ki van maxolva - , míg a prém kénytelen 9,3 LE/t értékkel - végig - beérni.
Ha meg tényleg annyira jó pénzkeresõnek ígérkezik - a nagy átlag fölött lesz - , megfelelõen hozzáértõ kezekben - és ezek létszáma nõni fog a harcmezõn; a WG közben vidáman dörzsöli a tenyerét... - , akkor úgyis nerfelni fogják. De ha csak pár lemmingnél talál gazdára a cuccos, akkor van esély rá, hogy békén hagyják - de ezt már lammaer leírta elõttem.
Szerintem, jó játékosok nem fognak tolongani érte, ennyiért - tesztszerveren még persze, de amikor a valódi kreditrõl van már szó és vannak olcsóbb alternatívák is (arra, hogy pénzt termeltessen a játékban az illetõ)...

Az artysták - vagy bárki, aki pontot tesz az adott játékban való szereplésének végére - viszont nagyon nem fognak örülni neki:
"Kilõttem egy JT-t, kilõttem egy JT-t! 😊
Az 1800 HP, felszorozva, az annyi mint...
Mért csak ennyit kaptam a kör végi elszámolásnál?! 😮 😞"
(Mert csak 1300 HP-t kell felszorozni...)
A végén még ezért kell prémszámlát nyitni, hogy ezt a deficitet ki tudják majd heverni az ellenfelei. 😊)

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Solten
Eleg jo cucc, botranyos a ROF-ja siman elpuffogtattam vele tobb mint a loszer felet, jo penzkeresonek igerkezik. Papiron a motorja 50 LE-vel erosebb a Tier 9 testverehez kepest.

Saor Alba

Solten
Pontosan, leszedtem, sz@rt se er. Azota jobban megy a jatek mert nem megy fel a vernyomasom 250-re kezdeskor <#idiota>. Gyak. allando jelleggel bepakol az MM 10db 500 effes szobanovenyt, szoval a modnak semmi ertelme. A gyozelmi esely matematikai alapon meg abszolute ertelmetlen. Nyertunk mar 30%-as meccset nem egyszer, buktunk siman 70%-osat.

Saor Alba

Ettõl még lehet halál pontos. A 90% nem 100%, még ha az ember hajlandó is lenne hátradõlni, hogy á elég sok az.
Na, az új Duke mode, amit felraktam a héten kb. ilyen.

"Tell your mom stop calling me"

"Right there, babe, oh-oh-oh-yeah"

"My body is temple, now get on your knees and pray"

"Mu-ha-ha, that never gets old (valami felgyulladt)"

"Face down, ass up!"

Pontosnak pontos az, mert a csapattagok efficiencyjét átlagolva számol, csak egyvalamit nem fog tudni soha bekalkulálni, az emberi hülyeséget. Az bármikor felboríthatja a szép számításokat. <#smile>

Parancsnokot. De az olyan tankok kis tierûek szoktak lenni, ott még ne költs 100%-ra fejlesztésre. Tier6-tól fölfelé szokta nagyon megérni a 100%-ra fejlesztés aranyért, legtöbbször a lövészt vagy mediumnál/lightnál a sofõrt.

Hozzátenném, sokkal jobban jársz, ha csak kreditért 75%-ra fejleszted õket, és inkább játszasz egy ideig kevésbé jó legénységgel, az aranyat ugyanis értelmesebb dolgokra is el lehet szórni.

Pl: Barakkbõvítés sokkal jobban megéri, mert az alap barakkhelyek hamar elfogynak, márpedig egy gyakran WoTozó arc tart legalább egy 100-as legénységet minden nemzet med/heavy/TD ágához.

A másik amire nagyon kell az arany az a modulok leszerelése. Amikor mondjuk kifejleszted a következõ heavy tankot, nem mindegy hogy simán le tudod szedni az elõzõrõl a venti/töltésgyorsító/stabilizátor kombót 30 aranyért, vagy pedig veheted meg mindhármat újra összesen 1,7 millió kreditért.

Tegnap olyan meccset buktunk ahol 90% esélyünk volt a gyõzelemre. Mindezt azért mert a top tankunk egy igazi retardál volt. De volt pozitív példa is, mert olyan meccset nyertünk tegnap elõtt ahol 12% esélyünk volt csak, ennek ellenére 3 tank veszteséggel lehoztuk, szóval nem éppen halálpontos ez se.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Azért szar az a mod mert halálpontosak a jóslatai, ugye? <#hehe>

Egyszer gyõztünk már 5%-os valószínûségû meccsnél, szóval nem lehetetlen az esélyekkel szembemenni. <#idiota>

Most elképzeltem ahogy a Tigrissel egy tank kilövése közben kiabálja hogy: spricce spricce gut gut. <#nevetes1>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

sziasztok egy olyan tanknál ahol a lövészt akartam fejleszteni 100%ra de csak 3an vannak (parancsnok, vezetõ, rádiós) melykõjüket kell hogy a célom elérjem?
De nyertetek, nem?! 😊)

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Koridor
Az XVM modot teljesen felesleges használni, már a visszaszámlálásnál elveszi a kedvem. Mentem 4 kört egyszer se volt több 30%-nál a win esély.

-
T-34 mediummal van most gondom, tudtok valami biztatót mondani, hogy csak béna vagyok vele? Minden ki van fejlesztve, legénység ~75%-os. A fõ gondom, hogy nagyon lassú, ezen valamennyit javíthat persze a legénység, de egyelõre egy heavy mozgékonyságával bír említésre méltó páncélzat és meglehetõsen gyenge tûzerõ mellett. Mire jó így ez a vacak?
Ja schön, ja tiefer!