World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudja vki, hogy miért nem kapom meg a Master Tanker medált? Minden tankot kilõttem, amit kellett, kivéve ugye a prémiumokat, mert azt úgy tudom nem kell. Hiszen van a listában olyan prém is, ami nincs is az EU-s szerveren..

Pales27
A felfüggesztés csak a terhelési képességet növeli fordulási mozgékonysági bónuszt nem ad!

hehe mit találtam a depómban 😄

Eladva: Fogyócikkek 'Kiadósabb hadi porció' (5 db) sikeresen eladva. Kaptál kredit: 50 000.
Kínai rákhoz való cumó, csak múltkor nem lett eladva mert a "nem kompatibilis" fül alatt volt 😄
Ja, még annyit hozzá amit írtam, csak akkor érvényes ha a 7.5cm-est használod! Amennyiben a 10.5-est, akkor a kukkerek helyet a töltésgyorsító!
Attól függ:
Ha agresszívan támadod az ellen med-it, heavy-et.
Akkor: (venti)+(felfügg.+10%) + (távcsõ)

Ha gyakran scoutolsz,
Akkor: (venti)+(felfügg.+10%)+ (periszkóp)

Ez a tank nehézkesen mozog, viszont jó a látótávja a jobbik toronnyal.A mozgáson javítani kell, a látótávot pedig kihasználni sztem.
Ha elégedett vagy a fordulékonyságával, akkor az elsõ esetben felfügg. helyet rakhatod a töltésgyorsítót, vagy szerszámost.
A második esetben pedig az álcát.
Pz4-re milyen felszerelést érdemes felrakni? Lévén farm tank lett nálam, így én töltésgyorsítóra és ventilátorra gondoltam, de kikérném a ti véleményeteket is, hogy mi az ami megéri. Harmadiknak esetleg egy célzás gyorsítóra gondoltam még de nem vagyok benne biztos.

Álomplatoon t34 kv5 együtt 790 eff 😄😄
És sikerült 166 csat a alatt 50%ra tornászni a winrátám AMX M4-el.

Nem lenne ezzel a géppel semmi baj, ha nem dobálna T10-be állandóan.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Én ma Wolvi tarackjával durrantottam fejbe 1 elém berohanó churchillt.
Miután még le is hülyéztem, elég gyorsan visszament a fedezékbe, aztán csak nézelõdött amíg meg nem hallt.
Lehet, hogy a sújtólégrobbanás hatással volt rá?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

OFF:

Lammaer kb leírta a milyen a Navy Field. Jól írta, ha van eszük akkor a WG-sek egyszerûen lekoppintják.

A legnagyobb probléma az, hogy egy év után is gyakorlatilag semmit nem lehet tudni WoB-rõl. Csak annyit, hogy lesz.
Hajókról meg annyit, hogy ha kiegyensúlyozott tech treeket akarnak, akkor muszáj, hogy benne legyenek az 1. vh-s (és a közvetlen azutáni) illetve a tervrajzokban lévõ hajók. Különben csak egy max két nemzet lenne ami normális.

Ha olyan irányítása lesz mind a Battlestation játékoknak akkor nálam jó eséllyel kuka. Max bohóckodásra használom majd és inkább tolom tovább a Navy Fieldet azzal a pár tucat játékossal amíg maradnak.
Nekem egy olyan stílusú irányítás (WASD + egér, tehát mint a WoT) hajós MMO-hoz egyszerûen gagyi.

Lammaer: A Navy Field 2 márciós óta alfa teszten van a japánoknál (vagy valamelyik keleti népnél). Azóta nem is néztem utána.

A NF-be másfél hete elérhetõ az olasz nemzet is. (Többek közt emiatt is hanyagolom a WoT-ot és az SG fórumát.) Persze eventek is vannak az új nemzethez. Nem is rosszak, jó dolgokat lehet nyerni. (A WoT-os eventek elég kicsinyesek az NF-eshez képest, nem is nézem milyen van, úgyis szánalmasak.)
Bár a szolgáltató most ott is sunyiban állított az xp hozamon, hogy ne lehessen olyan gyorsan feklõdni az új nemzettel. De valahogy nem tudok rájuk haragudni azután, hogy április végén az eu szervereken minden játékos 2015-ig tartó gold accountot (+50% xp, credit és point) kapott.
Jó a Hood az egy szar volt tegyük hozzá 😄
Üdv!

Elég rég nem voltam már a játék közelébe, most a szigorlatok közben újra elõvettem. Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen szkilleket adjak az E-50-em legénységének. Nem igazán tudom, hogy az újak közül mi éri meg a legjobban. A javítás és az elit alakulat mellé keresném a harmadik skillt.
Solten
Majd kiderul mikor a Szovjet csatahajodban evickelve szidod a Bismarckot eltetoket 😊 Marpedig egy vacak ladik volt. Hiaba is rinyalsz. A valosagban is az volt.

(nehogy elhidd mert szetszivatta fel brit flottat, a zaszloshajojukat meg egyetlen lovedekkel a tengerfenekre kuldte)

Saor Alba

Solten
Agyhalott retardalt KV-2 drajver oneshootolta a T-50-2 -met kezdeskor. Jott is a 900 kredit kompenzacio! 😄 Ja, a javitas meg 9000. Barmok.

Saor Alba

Jaja, a team damage rendszer nem kompenzáción hanem büntetésen alapul. Egyszerû credit sink, ott húzzák ki a playerek zsebébõl a creditet ahol csak lehet.

A büntetés mindíg irreális, a kompenzáció - ha kill is van - meg röhejes.

Alien69
Gyõzelem!
Csata: Abbey 2012. június 10. 21:34:11
Jármû: SU-152
Szerzett tapasztalat: 1 916 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 26 578
Csatában elért Achievement: Top Gun, 6 kill.
Ez a TD egy állat.<#idiota>

Gottfried
Egy megszokott kép mikor ennyi top buzi van a csatában.Amint valaki megmozdult kiszedték a melegek...
Hajrá artysták!! 😄

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Ha ilyen cseh-ûl állsz credit-el minek veszel új tankot? Gondolom free XP-éd se nagyon van, és credit híján úgysem tudod a jobb modulokat felszerelni. És a felszerelések? Se rammer, se venti, se semmi? Indulsz stock tank full üresen? Nagy szívás lesz, szólok idõben. Menj még vagy 200-at kv-3-al és + a legénységed is fejlõdik, amit feltételezek azért átviszel.
Koridor
Lesz mostanában féláru barakk?

Doc Hooliday
na erre voltam kíváncsi! Köszi a választ! Akkor eladom most a kv-3-at és csak késõbb veszem majd meg a kv-4-et!<#smile>

Ha már ki van fejlesztve, bármikor meg tudod venni, nem kell hozzá KV3 garázsban.
Doc Hooliday
Lenne egy olyan kérdésem hogy ha a kv-3-al kifejlesztettem a kv-4-et és eladom a kv-3at mert kéne a pénz megvenni a kv-4-et akkot meg tudom venni ha el van adva a kv-3?? Remélem nem bonyolítottam szarrá a kérdést!<#vigyor3>

Levonja, de nem adja oda annak, aki elszenvedte a sérülést.

flashpointer
Japánoknál nem kell az idézõjel sem 😊

Emancipate yourself from mental slavement!

csaba90
na.. akkor megvan néha miért nem fizetnek :S 😄 viszont ha én csak egyszer is meglövök valakit már is levonja :S

Csaby

Hell Girl
Az anyahajók lesznek az artyk igen. Szarügy megint ..... megint 1 elqrás a részükrõl. 😊 A repülõk lesznek a ,,lövedékek".

SerB (meg a barátai) útjai kifürkészhetetlenek 😊

Fõleg mivel annyit isznak, még csak megtippelni se lehet merre lesz a következõ lépés.

Személy szerint arra lennék kíváncsi, hogy miért döntött úgy a WG, hogy elõbb a WoWp-t kezdi el fejleszteni és adja ki a WoB helyett. Nekem vannak elképzeléseim, de talán nyilatkoztak már errõl valahol a WG-sek.

Hát, hajósból van egy MMO, ami NavyField névre hallgat. Még most is él (www.navyfield.eu), bár grafikailag már nagyon-nagyon elavult és hát játékmenetileg még monotonabb mert kb egy pálya van, ami egy nagy üres tenger 😊

Két oldalról indul egy egy halom hajó, fregattól a nagy csatahajókig. Ami nagyon jó volt benne, hogy a csatahajók ágyúit manuálisan kellett irányítani, tehát egyrészt be kellett irányozni az ellenfelet (ez mégegyszerû) majd utána meg kellett saccolnod a távolságot és az ágyúcsõ emelkedését annak megfelelõen megtippelve beállítani majd tûz 😊
Ha jól saccolsz találat, ha nem akkor vagy elé vagy mögé.

Plusz ugye az a pró, aki úgy tudja beállítani az elsõ és hátsõ ütegeket, hogy azok pont a célpontnál metszik egymást, ergó telibevered az ellenfelet.

Rohadt nagy élmény amikor egy sortûz ül a célponton.

Nooboknak természetesen vannak repülõgép hordozók (az ellen lehet légvédelmi ágyúkkal tolni, ahhoz is komoly skill kell), vagy vannak torpedõnaszádok (az az epik noob, torpedo whore-knak azaz torpedó kurváknak hívtuk õket), a végén pedig lettek tengeralattjárók is.

Sztem azért nem lett nagyon sikeres, mert az ágyúzáshoz - a WOTtal ellentétben - ide tényleg szükséges némi tudás és gyakorlat, nem csak ráviszem a célkeresztet azt durr.

Ha a WG okos, ezt megcsinálja 3Dben, sztem az a játékosbázis aki az NFet szerette és még most is tolja egybõl jön át. Az is F2Pvolt, lehetett prémes hajókat venni jó pénzért, simán megélnek ebbõl.

Az NFbõl elméletileg szintén készül egy 3D verzió, de évek óta max csak screenshotok vannak belõle, szóval a WG simán beelõzhet.

ui: WoWP engem tökéletesen hidegen hagy, sztem repülõs játékból van sokkal jobb, ez az árkád szar nem poén és talán mivel ez nem hiánypótló, nem is lesz sikeres 😊

Naná hogy semmit nem lehet megtartani. Mire számítottál? <#smile>

Ez azért van, mert ez egy tesztszerver, teszelésre való. Nem arra hogy néhány napnyi tesztszerverezéssel lerendezzed a következõ öt hónap pénzügyi nehézségeit azzal hogy összekeresel ott 10-20 millát.

Gondolkodj egy kicsit:
Minek venne bárki pénzfarmolásra T8 prémium tankot egy vagyonért, ha a tesztszerverrõl át lehetne vinni az ott könnynen és gyorsan keresett pénzt?

Csak akkor fizet, ha ki is lõ. 😊

Ez az IS-8 mekkora egy hulladek tank bakker raadasul meg vagyok vele atkozva. Minden masodik, harmadik talalatnal leloki a lancot az arty meg ha melle lo is tonkretesz valamit vagy kigyujt. A "csodafegyver" 268-as pennjevel meg pattog le mindenrol. Az meg csak hab a tortan, hogy top tankkent vagy egyedul vedem az egyik oldalt(ugyis eleg vagyok egyedul gondoljak) es lehulyeznek ha nem tudom megvedeni vagy kovet mindenki es a masik oldalon begyalogol az ellenseg. 60 csata utan 45%-os gyozelmi arany.
A killjeimet meg sorra ellopkodjak a mogem beallt kissebbek akiktol sokszor nem tudok loves utan visszatolatni es agyonlonek a gecibe. Faszom elverem...<#vomit>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

csaba90
én a kékre mindig rálövök... legalább akkor amikor ingyenes csapattársat lõni akkor élvezzem ki magam 😄 a legjobb ha meg még õ is meglõ engem.. ingyen kilövöm és még fizet is nekem 😄 XD bár legtöbbszer engem szoktak elkezdeni lövöldözni... -.-"

Csaby

Még jobb mikor valaki szándékosan többször beléd lõ, te kiszeded, bekékülsz, erre a többi hülye kilõ téged. Megkérdezi pár értelmesebb hogy miért lõttétek ki, mire õk.
-hát bekékült.....
csaba90
nincs mit 😊 haverral bementem 1v1-be én IS7-el õ IS-4-el.. egyszer tudott megsebezni én pedig kilõttem... igaz neki csak 980 az eff-je.. de hát akkor is 😊

Csaby

csaba90
A bismarck gondolom 8-9-10-es szintû lesz! Egyébként a repülõs nekem se jön be... jobban várom ezt a hajósat... biztos hogy nem stratégiai felül nézetes lesz.. inkább olyasmi mint a tankos... gondolom egyszerre nem fogsz tudni minden lövegbõl lõni... itt is el lesz baszva a spot rendszer 😄 majd lesznek zátonyok ahol fel akad a nagyobb hajú... xd trackelés úgy lesz hogy lelövöm a horgonyát... 😄 am fogglamam sincs milyen lesz.. csak az elképzeléseim beszélnek 😄 XD

Csaby

Gottfried
Köszi! Én is az is7 felé hajlok de azért jól jön a megerõsítés! 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

csaba90
Hali! IS7 mindenképp! Mondom úgy hogy túl vagyok kb 400 cw csatán.
Azért azt modnom mert még ha nem is fordul úgy mint az IS4 sokkal gyorsabb.. szembõl is erõsebb cw-n sokszor nem lesz idõd bújkálni...
Elég gyorsan is lõ egész nagyot! 1 seccel tovább tart betölteni neki és 100-al többet sebez mint az IS4.
E100 szembõl a nagy csõvel gold nélkül nem tud átlõni, úgyhogy random csatákban is mókás tank 😊 fõleg hogy volt aki még az oldalamról is lepattant E100-al 😊

Csaby

flashpointer
Az admirális címû filmjükben egy kis piszok aknász hajójuk süllyesztett el bazi német rombolót, úgyhogy szerintem ne várj sokat 😊)

Emancipate yourself from mental slavement!

Ezt is imádom. Shermannel lövök egy KV-t, csapattársam Lee habozás nélkül átgurul elõttem, ki is lövöm annak rendje és módja szerint. Majd ezek után a KV3-unk, aki nem is látta a dolgot, beírja a global chatbe, hogy please report him all. Anyád <#mf1>
Túl briliánsak voltak ahhoz, hogy felfogd taktikájuk mélységeit. 😊

"Midway"
(én lenni marha)

Ha már hajós
Egy Battlestations:Midvay/Pacific szerû rendszernek örülnék legjobban...
Ott is volt minden,csatahajótól a repülõgép hordozóig,meg szigetfoglalósdi is...csak azt kéne "lekoppintani" hozzáadni egy hajó-fejlesztgetõs részt és voalá...

Azok is lesznek? Aki hordozóval megy az már most egy hülye kis nooob...<#idiota>

Én csak is Bismarck osztályú hajóval akarok menni mert az német mint a Tigris. Ez a legjobb és kész, már ha nem nerfelik a piszok ruszkik.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Megveszel egy scout tankot, ráteszel 1millio kredit értékû felszerelést, beállsz a legjobb helyekre hogy mutasd az ellent, szinte az összes top tankot felvillantod és mi van? Õk ahelyett hogy csak lõnék mögötted a bokor fedezékébõl a teljesen vak ellent, megindulnak, és meghalnak.
gondolom ennyi lenne vele a dolgod:álj minél messzebbre és kész, sztem a gépek fel és leszállását a játék megoldaná, de ha nem akk max. te rendeled el mikor szálljanak fel a gépek
Most fordul elõ elõször, de te tudod <#nevetes1>
És az anyahajókat hogy fogják megvalósítani? Mert elvileg azok is lesznek benne. Már elõre látom hogy õk lesznek a WoB artyjai 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hát csak ott a kérdés, hogy egy hajón több ágyú is van. A WoT-ban is volt róla szó, a több tornyú tankoknál lehet majd mindet használni, de ez valósult meg.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Sõt, még az emlékeid is elvesznek majd. Jön érted a nagy fekete kocsi, aztán elvisznek khmmmmm, nem is emlékszek már hová.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"