World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eladva: Fogyócikkek 'Kiadósabb hadi porció' (5 db) sikeresen eladva. Kaptál kredit: 50 000.
Kínai rákhoz való cumó, csak múltkor nem lett eladva mert a "nem kompatibilis" fül alatt volt 😄
Ha agresszívan támadod az ellen med-it, heavy-et.
Akkor: (venti)+(felfügg.+10%) + (távcsõ)
Ha gyakran scoutolsz,
Akkor: (venti)+(felfügg.+10%)+ (periszkóp)
Ez a tank nehézkesen mozog, viszont jó a látótávja a jobbik toronnyal.A mozgáson javítani kell, a látótávot pedig kihasználni sztem.
Ha elégedett vagy a fordulékonyságával, akkor az elsõ esetben felfügg. helyet rakhatod a töltésgyorsítót, vagy szerszámost.
A második esetben pedig az álcát.
Nem lenne ezzel a géppel semmi baj, ha nem dobálna T10-be állandóan.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Miután még le is hülyéztem, elég gyorsan visszament a fedezékbe, aztán csak nézelõdött amíg meg nem hallt.
Lehet, hogy a sújtólégrobbanás hatással volt rá?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Lammaer kb leírta a milyen a Navy Field. Jól írta, ha van eszük akkor a WG-sek egyszerûen lekoppintják.
A legnagyobb probléma az, hogy egy év után is gyakorlatilag semmit nem lehet tudni WoB-rõl. Csak annyit, hogy lesz.
Hajókról meg annyit, hogy ha kiegyensúlyozott tech treeket akarnak, akkor muszáj, hogy benne legyenek az 1. vh-s (és a közvetlen azutáni) illetve a tervrajzokban lévõ hajók. Különben csak egy max két nemzet lenne ami normális.
Ha olyan irányítása lesz mind a Battlestation játékoknak akkor nálam jó eséllyel kuka. Max bohóckodásra használom majd és inkább tolom tovább a Navy Fieldet azzal a pár tucat játékossal amíg maradnak.
Nekem egy olyan stílusú irányítás (WASD + egér, tehát mint a WoT) hajós MMO-hoz egyszerûen gagyi.
Lammaer: A Navy Field 2 márciós óta alfa teszten van a japánoknál (vagy valamelyik keleti népnél). Azóta nem is néztem utána.
A NF-be másfél hete elérhetõ az olasz nemzet is. (Többek közt emiatt is hanyagolom a WoT-ot és az SG fórumát.) Persze eventek is vannak az új nemzethez. Nem is rosszak, jó dolgokat lehet nyerni. (A WoT-os eventek elég kicsinyesek az NF-eshez képest, nem is nézem milyen van, úgyis szánalmasak.)
Bár a szolgáltató most ott is sunyiban állított az xp hozamon, hogy ne lehessen olyan gyorsan feklõdni az új nemzettel. De valahogy nem tudok rájuk haragudni azután, hogy április végén az eu szervereken minden játékos 2015-ig tartó gold accountot (+50% xp, credit és point) kapott.
Elég rég nem voltam már a játék közelébe, most a szigorlatok közben újra elõvettem. Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen szkilleket adjak az E-50-em legénységének. Nem igazán tudom, hogy az újak közül mi éri meg a legjobban. A javítás és az elit alakulat mellé keresném a harmadik skillt.
(nehogy elhidd mert szetszivatta fel brit flottat, a zaszloshajojukat meg egyetlen lovedekkel a tengerfenekre kuldte)
Saor Alba
Saor Alba
A büntetés mindíg irreális, a kompenzáció - ha kill is van - meg röhejes.
Csata: Abbey 2012. június 10. 21:34:11
Jármû: SU-152
Szerzett tapasztalat: 1 916 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 26 578
Csatában elért Achievement: Top Gun, 6 kill.
Ez a TD egy állat.<#idiota>#idiota>
Csaby
Fõleg mivel annyit isznak, még csak megtippelni se lehet merre lesz a következõ lépés.
Két oldalról indul egy egy halom hajó, fregattól a nagy csatahajókig. Ami nagyon jó volt benne, hogy a csatahajók ágyúit manuálisan kellett irányítani, tehát egyrészt be kellett irányozni az ellenfelet (ez mégegyszerû) majd utána meg kellett saccolnod a távolságot és az ágyúcsõ emelkedését annak megfelelõen megtippelve beállítani majd tûz 😊
Ha jól saccolsz találat, ha nem akkor vagy elé vagy mögé.
Plusz ugye az a pró, aki úgy tudja beállítani az elsõ és hátsõ ütegeket, hogy azok pont a célpontnál metszik egymást, ergó telibevered az ellenfelet.
Rohadt nagy élmény amikor egy sortûz ül a célponton.
Nooboknak természetesen vannak repülõgép hordozók (az ellen lehet légvédelmi ágyúkkal tolni, ahhoz is komoly skill kell), vagy vannak torpedõnaszádok (az az epik noob, torpedo whore-knak azaz torpedó kurváknak hívtuk õket), a végén pedig lettek tengeralattjárók is.
Sztem azért nem lett nagyon sikeres, mert az ágyúzáshoz - a WOTtal ellentétben - ide tényleg szükséges némi tudás és gyakorlat, nem csak ráviszem a célkeresztet azt durr.
Ha a WG okos, ezt megcsinálja 3Dben, sztem az a játékosbázis aki az NFet szerette és még most is tolja egybõl jön át. Az is F2Pvolt, lehetett prémes hajókat venni jó pénzért, simán megélnek ebbõl.
Az NFbõl elméletileg szintén készül egy 3D verzió, de évek óta max csak screenshotok vannak belõle, szóval a WG simán beelõzhet.
ui: WoWP engem tökéletesen hidegen hagy, sztem repülõs játékból van sokkal jobb, ez az árkád szar nem poén és talán mivel ez nem hiánypótló, nem is lesz sikeres 😊
Ez azért van, mert ez egy tesztszerver, teszelésre való. Nem arra hogy néhány napnyi tesztszerverezéssel lerendezzed a következõ öt hónap pénzügyi nehézségeit azzal hogy összekeresel ott 10-20 millát.
Gondolkodj egy kicsit:
Minek venne bárki pénzfarmolásra T8 prémium tankot egy vagyonért, ha a tesztszerverrõl át lehetne vinni az ott könnynen és gyorsan keresett pénzt?
A killjeimet meg sorra ellopkodjak a mogem beallt kissebbek akiktol sokszor nem tudok loves utan visszatolatni es agyonlonek a gecibe. Faszom elverem...<#vomit>#vomit>
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Csaby
-hát bekékült.....
Csaby
Csaby
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Azért azt modnom mert még ha nem is fordul úgy mint az IS4 sokkal gyorsabb.. szembõl is erõsebb cw-n sokszor nem lesz idõd bújkálni...
Elég gyorsan is lõ egész nagyot! 1 seccel tovább tart betölteni neki és 100-al többet sebez mint az IS4.
E100 szembõl a nagy csõvel gold nélkül nem tud átlõni, úgyhogy random csatákban is mókás tank 😊 fõleg hogy volt aki még az oldalamról is lepattant E100-al 😊
Csaby
Emancipate yourself from mental slavement!
(én lenni marha)
Egy Battlestations:Midvay/Pacific szerû rendszernek örülnék legjobban...
Ott is volt minden,csatahajótól a repülõgép hordozóig,meg szigetfoglalósdi is...csak azt kéne "lekoppintani" hozzáadni egy hajó-fejlesztgetõs részt és voalá...
Én csak is Bismarck osztályú hajóval akarok menni mert az német mint a Tigris. Ez a legjobb és kész, már ha nem nerfelik a piszok ruszkik.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"