World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, pont ez a wikis bejegyzés kavart meg engem is.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Na, köszi! Pont egy ilyen infóra vártam 😊. Mondjuk kár hogy ezzel el kell vennem egy helyet valami más modultól, +600kg a tömege 😞.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

"Buy this if you feel that your tank is very prone to ammo rack damage and ammo rack explosions."

Ebbõl viszont arra lehet következtetni, hogy mindkettõnek kisebb lesz a valószínûsége. Viszont akkor az a kérdés, hogy ha a HP teljes elvesztésétõl sérül az ammorack, mi dönti el, hogy fel is robban-e 😊

https://wotinfo.hu

A lõszerrekesz életerejét növeli meg 50%-kal. Ergo ugyanúgy sebzõdik az ammorack, de 1,5x több bekapott sebzéstõl robban fel.

https://wotinfo.hu

50 120 ba tettem,és azóta nagyon,de nagyon ritkán kapok ammo rack sérülést.Elõtte kb.20 csatából 15x.

Kedves Watayoshi!

Igen egyikünk tényleg írt, mivel nem tudott beszélni a TSen , de ha megfigyelted volna hatalmas intelligenciáddal egy embert írt a chatbe és válaszolt mindig valamit. (tudom te magadban beszélõs típus vagy 😉 ezért elnézem) Ja igen és az artyk miatt nem nyertünk, az, hogy a batchat -et úgy kellet kiTD-nem az is miattunk volt nem azok miatt akiknek ezt meg kellet volna akadályozni. Ott nem is reagáltunk rá mert hát ugye az ember a porszemre se figyel, itt is csak az ovis árulkodásod miatt tettem.
Remélem ezután nem kerüli el a figyelmed ez a pár apróság, és ha problémád van személyesen közlöd nem mész károgni valahova.

Maradok tisztelettel:
Loosa

ui(én ezzel le is zártam a témát ha sírni fogsz itt már csak mutogatni fogom a többieknek 😉 😛 )
Csak gondolkozok rajta hogy tegyem e fel az AMX-50-120ra, mert eléggé zavaró hogy amint oldalba lõ valami, egybõl kiesik az ammo rack, a 66 sec töltési idõ pedig eléggé mókás egy ilyen után.

Az egyik nem feltétlenül zárja ki a másikat, mert ha csökkenti a sérülés esélyét, akkor kisebb eséllyel robban fel az ammo rack, mert összességében több sebzést képes felfogni.

Elméletileg mindegyik modulnak van egy bizonyos mennyiségû HP-ja, amit ha elveszít, akkor sérülhet, de az ammo racknél a tank is robbanhat. 😊

Szerintetek a Wet Ammo Rack csökkenti annak az esélyét is hogy sérüljön az ammo rack, vagy csak a robbanástól véd? Most ez után kutakodok, de mindenhol mást írnak.

Solten
<#vigyor>

Saor Alba

darki81
ez a mod kicseréli a játékban a gagyi hangokat sokkal jobbra és élethûbbre! 😊
én csak kíváncsiságból próbáltam ki, de beszarás milyen jó 😄
Ajánlom mindenkinek! (ha netán még sem jönne be, akkor csak jobb gomb és törlés 😊

Ehhez a res mappából az audio mappát a res_mods \0.7.3 mappába kell bemásolni, és a moddal ezeket ott felülírni.

Звуковой мод "Modern War" v.2.1.2 (Русская версия😉

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

noname23
Tesztalany: VonZifren
Klán: HARD (days 347)
Efficiency: 1 328 (Average spotted in the battle: 0.36)

Jellemzés: Igazi kúszó-mászó legalja növény

Az egy dolog hogy épp td-vel volt amitõl megszokott az aljas játék de hogy ilyen tökélyre fejleszteni a semmit nem tevést az már legendás.
1 darab ellen maradt és neki még full hp-je volt de nem "kockáztatott" volna a világért se.(3 kill amibõl 2-be csak az utolsó 1löketet lõtte bele, amx50 100-at 100hp-ról lopta le tõlem)

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

replay?

Alien69
LOL, akkor a TD meg fûnyíró? <#vigyor1>

Forolto
Hozzáteszem az egyikük neve asszem vastyúk volt. 😊

Forolto
Ne haragudjatok,hogy ilyen témát húzok elõ,de ez színesítette be a rossz teljesítményû noob harcokat a hétvégén.

Drága AHA klán kíválóságai csetként használták a játékteret,irogattak egymásnak,mikozben folyt a csata.Irtam rájuk de nem hallgattak rám,de ami szöveget lenyomtak,sírva röhögtem.😊

Arty új fogalma:Ívelõs ember.(Egyébként platoonban voltak 3 artyval)

Üzenem,jó arcok,de a TS3 sokkal jobb kommunikációs eszköz,de legalább egy jót nevettem. 😊

Igen már csak egy X hiányzik onnan, hogy ide állj légy oly szíves és integess a kamerának 😄 Le merném fogadni, hogy akkor is lenne olyan balfék aki elkezdené keresni a kincset majd csodálkozna honnan jött a lövés, meg mi lõtt bele akkorát. Érdekes gondolatom támadt, ahogy a tankokon bejelölték az ammot stb az egyik mod-ban, mapokon is meg lehetne színezni a helyeket ahova az arty 10/9 alkalommal belõ, valamint azt is hova szoktak kör elején elhelyezkedni. Lehet több lenne a counter és kevesebb az arty😄
Igen, artic regionon a térképen jobb alul gyönyörûen meg lehet figyelni a játékosok taktikai képességeit. 2/3-uk azt se bírja megérteni, hogy nem rögtön a kanyar mögött kell várni az ellenséget T29/32/34-el, hanem a kis emelkedõ tetején, mert a hull down pozíció nagyon megnehezíti az ellenfél dolgát.

Simán lehozod 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

A vadászat izgalma 😊

De az a rész tényleg felfoghatatlanul komplex, pedig csak a kanyart nem kéne bevenni 😄

Az mindig képes lezsibbasztani, hogy több ezer lejátszott meccs után nem képesek egyesek felfogni mindegy mekkora heavy tankban ül ha artic region mapon lent pushol mikor 2-3 arty van bedarálják.
XVM mod a neve http://code.google.com/p/wot-xvm/downloads/list
Solten
Na jo eleg volt mara, esteig pihentetem, tul sok az idiota... 😊

Saor Alba

Mivel csak a szélsõségesen szélsõségeseket ismeri mindenki csak ilyen példát tudok hozni hogy érthetõ legyen mindenkinek.
Na jó, de hát e-peent csak statok alapján lehet lengetni....

(a belsõ világban élõ embereket hagyjuk 😄 )

Ez azért van mert egy játékban fontosabbak a benyomások és az érzések mint a tények. Ha egy játék nem tetszik tök mindegy a tények alapján milyen sikeres vagyok benne akkor nem játszom vele. Ha szeretek vele játszani és élvezem pedig annyira béna vagyok mint Mátyáshun akkor játszok vele a tények ellenére.
pointer4
WOT létezõ legjobb stat oldala. Pontosabban "létezett", de remélem csak ideiglenes.
Ez milyen oldal akar lenni?

Na, örülök hogy van egy korrekt hozzáállású fórumtárs 😊

Magamon is sokszor észreveszem, teljesen hülyén mûködnek az emlékek meg a benyomások (lásd: hú milyen szar napom van ma, ennyi defeat - azt kiderül hogy a legjobb victory rátás nap volt).
Sztem nagyon sokan akik itt a fórumon szomorkodnak egyszerûen nem tények alapján teszik, csak benyomások alapján.

Nehezen gurulok be. :-D
Ám utána néztem és neked van igazad.
kb 160 killbõl, csak 20 T8 vagy az feletti.
Pedig úgy emlékeztem, hogy sikerült csipegetnem a t9esekbõl is.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Na azé'! (elrakom a kést amit éleztem)

Sok esetben így van, de statisztikailag már megjelenik a gyõzelmi arányban. Sajnos azt nem lehet sehogy logolni, hogy külön legnagyobb és alacsonyabb tierként hogy teljesít az ember egy tier 5-9 heavyvel például, de érdekes lenne.
pointer4
Tudja valaki mi van a armory.wotbase.de -vel ? Nem találtam rá utalást.
Persze, Top ként nagyobb befolyásod van ez nyílvánvaló, nem vitatom.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Jó: kinek van befolyása jobban a meccsre? Egy top tanknak vagy egy alsó harmadbelinek?

Mikor szop jobban a csapat: ha a top tank a hülye vagy ha lenn alul egy heavy?

Értem én hogy kiragadsz egy példát a tömegbõl, de nagy volumenondolod hogy a top tank szereplése nem befolyásolja a csaták menetét?

Ugyan, hiszen TOP tankként se tudod feltétlenül befolyásolni a meccset.

Teszem azt, mész a pálya egyik felén, ki lõsz mindenkit, eljutsz a bázisig...de pálya másik felén a csapat többé része kill nélkül elhullik, az ellenfél besétál zászlót foglalni...na ilyenkor mi van?

Vagy amikor az egész csapat felszáll a lemmingvonatra?

Prokhorocka-n csak tegnap vagy kétszer láttam ezt, hogy mindenki be az erdõbe, a vasút felé meg nem védekezik senki.

Na hát sokra mész ilyenkor.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hogy mennyire lehet befolyásolni egy meccset alacsony tierû heavyvel, érdekes kérdés. A 7.3-mal a KV3 tiszta lappal indult, így nyugisan megvizsgálhattam, hogy hogyan teljesítek egy olyan tankkal, ami kapásból teljesen ki van fejlesztve és tapasztalatom is van már vele. Ezt is rendre tier X-be rakja persze.

Érzésre jól szerepelek vele, ha lehet hinni ennek a wot dossier cuccnak, akkor ezzel vagyok az egyik leghatékonyabb, 2000 feletti efficiencyt hazudik, 1 felett van a killarány, 150 meccs után talán már kezd statisztikailag is releváns lenni. Emellett ezzel van a legalacsonyabb win ratem, 50% alatt (fejbõl nem tudom, 47-48 talán, melóból nem tudom megnézni.) Csak arra tudok gondolni, hogy nem sikerül befolyásolnom a meccsek menetét döntõen tier 7-es heavyként, ami persze adódhat a játékstílusból is, lehet más valaki akár másik tankkal jobb eredményeket képes elérni.
505thZajcev[PT]
http://code.google.com/p/wot-xvm/downloads/list

Csak beszélgetünk, nem kell berágni na.

Egyszerûen itt ellentmondást éreztem a hozzászólás két mondata között. Ha valóban mindíg/nagyon gyakran Tier10be dob azzal a Tier7-es heavy papirtankkal a játék, ott nehezen tudom elképzelni hogy kritikus hozzájárulást érhetsz el ami a winrate javulását okozza.

Nem személyes, szerintem SENKI nem érhet el egy Tier7es heavyvel Tier10es meccsekben állandóan nagy dolgokat 😊

Más lenne a helyzet ha mondjuk Tier7-es artyról 😄 esetleg scoutról beszélnénk, amivel esetleg lehet olyat csinálni hogy pró vagy és rohadt jól scoutolsz vagy rendszeresen megölöd az artikat a meccs elején.

De most õszintén: 1000 damage tier 10-ben szted számíthat bármit? 4 sebzõ lövést adsz le átlagosan a tankoddal, az nem sok. Nemhogy Tier10ben, de még saját tierben se.

VAGY: nem is dob de "állandóan" TierX-be, és akkor mikor kisebb csatákban vagy tényleg jól nyomod.

A lényeg:

1. a két állítás uti egymást, mert ha te tornászod fel a rátádat akkor azt nem teheted rengeteg tierXes meccsben.

2. Szerintem csak a statisztikailag elvárható 50% jön ki ebben a meccsben (tehát ha irreleváns tankkal nem csinálsz semmit, akkor kb 50%-hoz fog közelíteni a winrate)

2. Semmi személyeskedést nem szántam bele, valószinüleg nekem sem jobb az eredményem azzal a tankkal.

Honnan szedted le ezt a programot? Nekem i kell!<#conf>
Na jól van ám.
Szálljatok rám nyugodtan.
Nekem ez ezzel a gépel akkor is öröm.
De tudjátok mit: elkezdek trollkodni. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nem tudtok róla, hogy nincs-e mostanság vmi kedvezményesebb arany szerzési lehetõség? Promó kód, ingyen arany, ilyesmi?! 😛

Ne hazduj, jó? 😊

Akkor ezek szerint te is oda teszed a vasat! Megszóród mi?

Meg azt mégsem lehet írni, hogy feltornászódott. 😊

Azért szerintem a csatánkénti 1000es sebzés nem jön rosszul a csapatnak t10-ben.

Komoly tornászás lehetett, hogyha - amint írod - folyamatosan T10-ben vagy vele. Nyilván akkor te okoztad a winrátád javulását az olyan csatákban, ahol kb semmi jelentõséged nincs 😄

Sixth sense az ultimate perk commandernél 😊

Pfff, hát az apjuk *****... Õk hibáznak és még én szarakodjak a kis tankokkal már megint?! Hát no comment! Legalább akkor adnák meg vhogy a rendszerben "kézzel" beállítva, dehát ez a WG. Köszi a választ!

Nemrég ugyanez történt velem is. Írtam a supportnak, és azt válaszolták, hogy bug, tudnak róla, és a következõ patchban javításra kerül.
Majd kedvesen hozzátették, hogy természetesen kénytelen leszek majd kilõni az új franciák 1-1 példányát is, hogy megkapjam a medált, ami az õ hibájukból kifolyólag nem mûködik megfelelõen...