World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ebbõl viszont arra lehet következtetni, hogy mindkettõnek kisebb lesz a valószínûsége. Viszont akkor az a kérdés, hogy ha a HP teljes elvesztésétõl sérül az ammorack, mi dönti el, hogy fel is robban-e 😊
https://wotinfo.hu
https://wotinfo.hu
Igen egyikünk tényleg írt, mivel nem tudott beszélni a TSen , de ha megfigyelted volna hatalmas intelligenciáddal egy embert írt a chatbe és válaszolt mindig valamit. (tudom te magadban beszélõs típus vagy 😉 ezért elnézem) Ja igen és az artyk miatt nem nyertünk, az, hogy a batchat -et úgy kellet kiTD-nem az is miattunk volt nem azok miatt akiknek ezt meg kellet volna akadályozni. Ott nem is reagáltunk rá mert hát ugye az ember a porszemre se figyel, itt is csak az ovis árulkodásod miatt tettem.
Remélem ezután nem kerüli el a figyelmed ez a pár apróság, és ha problémád van személyesen közlöd nem mész károgni valahova.
Maradok tisztelettel:
Loosa
ui(én ezzel le is zártam a témát ha sírni fogsz itt már csak mutogatni fogom a többieknek 😉 😛 )
Elméletileg mindegyik modulnak van egy bizonyos mennyiségû HP-ja, amit ha elveszít, akkor sérülhet, de az ammo racknél a tank is robbanhat. 😊
én csak kíváncsiságból próbáltam ki, de beszarás milyen jó 😄
Ajánlom mindenkinek! (ha netán még sem jönne be, akkor csak jobb gomb és törlés 😊
Ehhez a res mappából az audio mappát a res_mods \0.7.3 mappába kell bemásolni, és a moddal ezeket ott felülírni.
Звуковой мод "Modern War" v.2.1.2 (Русская версия😉
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Klán: HARD (days 347)
Efficiency: 1 328 (Average spotted in the battle: 0.36)
Jellemzés: Igazi kúszó-mászó legalja növény
Az egy dolog hogy épp td-vel volt amitõl megszokott az aljas játék de hogy ilyen tökélyre fejleszteni a semmit nem tevést az már legendás.
1 darab ellen maradt és neki még full hp-je volt de nem "kockáztatott" volna a világért se.(3 kill amibõl 2-be csak az utolsó 1löketet lõtte bele, amx50 100-at 100hp-ról lopta le tõlem)
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Drága AHA klán kíválóságai csetként használták a játékteret,irogattak egymásnak,mikozben folyt a csata.Irtam rájuk de nem hallgattak rám,de ami szöveget lenyomtak,sírva röhögtem.😊
Arty új fogalma:Ívelõs ember.(Egyébként platoonban voltak 3 artyval)
Üzenem,jó arcok,de a TS3 sokkal jobb kommunikációs eszköz,de legalább egy jót nevettem. 😊
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
De az a rész tényleg felfoghatatlanul komplex, pedig csak a kanyart nem kéne bevenni 😄
(a belsõ világban élõ embereket hagyjuk 😄 )
Magamon is sokszor észreveszem, teljesen hülyén mûködnek az emlékek meg a benyomások (lásd: hú milyen szar napom van ma, ennyi defeat - azt kiderül hogy a legjobb victory rátás nap volt).
Sztem nagyon sokan akik itt a fórumon szomorkodnak egyszerûen nem tények alapján teszik, csak benyomások alapján.
Ám utána néztem és neked van igazad.
kb 160 killbõl, csak 20 T8 vagy az feletti.
Pedig úgy emlékeztem, hogy sikerült csipegetnem a t9esekbõl is.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mikor szop jobban a csapat: ha a top tank a hülye vagy ha lenn alul egy heavy?
Értem én hogy kiragadsz egy példát a tömegbõl, de nagy volumenondolod hogy a top tank szereplése nem befolyásolja a csaták menetét?
Teszem azt, mész a pálya egyik felén, ki lõsz mindenkit, eljutsz a bázisig...de pálya másik felén a csapat többé része kill nélkül elhullik, az ellenfél besétál zászlót foglalni...na ilyenkor mi van?
Vagy amikor az egész csapat felszáll a lemmingvonatra?
Prokhorocka-n csak tegnap vagy kétszer láttam ezt, hogy mindenki be az erdõbe, a vasút felé meg nem védekezik senki.
Na hát sokra mész ilyenkor.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Érzésre jól szerepelek vele, ha lehet hinni ennek a wot dossier cuccnak, akkor ezzel vagyok az egyik leghatékonyabb, 2000 feletti efficiencyt hazudik, 1 felett van a killarány, 150 meccs után talán már kezd statisztikailag is releváns lenni. Emellett ezzel van a legalacsonyabb win ratem, 50% alatt (fejbõl nem tudom, 47-48 talán, melóból nem tudom megnézni.) Csak arra tudok gondolni, hogy nem sikerül befolyásolnom a meccsek menetét döntõen tier 7-es heavyként, ami persze adódhat a játékstílusból is, lehet más valaki akár másik tankkal jobb eredményeket képes elérni.
Egyszerûen itt ellentmondást éreztem a hozzászólás két mondata között. Ha valóban mindíg/nagyon gyakran Tier10be dob azzal a Tier7-es heavy papirtankkal a játék, ott nehezen tudom elképzelni hogy kritikus hozzájárulást érhetsz el ami a winrate javulását okozza.
Nem személyes, szerintem SENKI nem érhet el egy Tier7es heavyvel Tier10es meccsekben állandóan nagy dolgokat 😊
Más lenne a helyzet ha mondjuk Tier7-es artyról 😄 esetleg scoutról beszélnénk, amivel esetleg lehet olyat csinálni hogy pró vagy és rohadt jól scoutolsz vagy rendszeresen megölöd az artikat a meccs elején.
De most õszintén: 1000 damage tier 10-ben szted számíthat bármit? 4 sebzõ lövést adsz le átlagosan a tankoddal, az nem sok. Nemhogy Tier10ben, de még saját tierben se.
VAGY: nem is dob de "állandóan" TierX-be, és akkor mikor kisebb csatákban vagy tényleg jól nyomod.
A lényeg:
1. a két állítás uti egymást, mert ha te tornászod fel a rátádat akkor azt nem teheted rengeteg tierXes meccsben.
2. Szerintem csak a statisztikailag elvárható 50% jön ki ebben a meccsben (tehát ha irreleváns tankkal nem csinálsz semmit, akkor kb 50%-hoz fog közelíteni a winrate)
2. Semmi személyeskedést nem szántam bele, valószinüleg nekem sem jobb az eredményem azzal a tankkal.
Szálljatok rám nyugodtan.
Nekem ez ezzel a gépel akkor is öröm.
De tudjátok mit: elkezdek trollkodni. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Majd kedvesen hozzátették, hogy természetesen kénytelen leszek majd kilõni az új franciák 1-1 példányát is, hogy megkapjam a medált, ami az õ hibájukból kifolyólag nem mûködik megfelelõen...