World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Engem mindig oldalazva támadnak le a Type 59-esek, szóval nem egy hatalmas nagy feladat likvidálni õket.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Tit for tat.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Modik helyében vagy mind a kettõt figyelmeztetném, vagy hagynám a fenébe. Lépjetek túl egymáson, így is nagyon pörög a topic nem kell még ez is.
Szerencsétlen HTO.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nem tudom honnan jött ez hogy az Object szembõl erõs, mert az enyémet 175-ös átütéstõl minden átviszi.
A lövegpajzs erõs, de az minden tankon erõs. A 120mm-es döntött rész kb. semmit nem állít meg, talán 160-as átütésig védhet.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Egyik bakot lövöd a másik után, nem is éltem az elõzõ rendszerben. Egyelõre olyan háromfelé tudok egyszerre figyelni, majd a kedvedért megtanulom a negyediket is. Én ha találok valamit, általában linkelem.
Eagle-t meg közelrõl ismerem, tudom mit kaphatok tõle. Hozzá beszéltem, nem máshoz.
Ekkora tahóságot régen láttam itt. Részemrõl innentõl /ignore, viszlát.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A másik pedig:
"Egyébként ja, éppen dolgozom, vadmarha."
Ez is egy tipikus magyar hozzáállás, amit a korábbi rendszerben neveltek az emberbe, miszerint akkor, ha dolgozik, akkor Õ lesz a mayer, aki érinthetetlen és "mitképzelhogyhozzámszól,hátendolgozokember!". Képzeld Én is dolgozok, mégse vágok fel rá, hogy munkaidõben itt is jelen vagyok.
Szóval azt írták hogy a Tier 10-es tankok a 0.7.5-ben fognak jönni, júliusban, az új fizika és grafika elõtt. A többi az csak késõbb.
Viszont nem lesz 115 mm U5TS löveg a T-62-höz, mert simacsövû. Olyan lövegeket nem akarnak. Akkor viszont az amerikai 105 mm T210 és 90 mm T208 se fog bekerülni a játékba.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
"Ide bemásolom, amcsi fórumról van.
Q@A az új tankokról."
Ne legyél már lusta, többségében odairja hogy honnan szedte. Most akkora erõfeszítés kikeresni a linket? De tudod mit, itt van, nehogy dolgozz valamit.
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/131394-serbs-qa-on-tier-10-tds-and-mediums-from-the-past-24-hours/
A t10 nehéztankok is elég jól balanszoltak abból a szempontból, hogy mindegyiknek lehet megfelelõ szerepet találni CW-n. Az más kérdés, hogy ez a szerep eltérõ súlyú, de szerintem egyikre sem mondható, hogy teljesen használhatatlan lenne.
Én arra számítok, hogy az új t10 TD-k és medek jól ki lesznek egyensúlyozva, és mindegyiknek lehet majd testhezillõ szerepet találni. Medeknél nem kezdenék találgatásba, mert azokhoz nem értek eléggé, de a TD-k közül biztos nem írnám le egyiket sem így látatlanban:
-Stugnál a bõdületes alfa sebzés magáért beszél
- franciáknál az egy tárból kiosztható sebzés mennyisége és várhatóan a mozgékonyság
- és abban is biztos vagyok, hogy a toronynélküli USA TD-nek is kitalálnak valami elõnyt, amivel a tornyos nem fog rendelkezni, mert szvsz nekik sem érdekük, hogy bármelyik új modell is érdektelenségbe süllyedjen.
wot nick: PsychoTrooper