World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szó nincs ebben a szövegben olyanról, hogy megnövelnék ez E100 átütését.
Solten
Mai random csapattarsaim:

Saor Alba

Biztos ez a Type 59-ben a trükk. A mezei játékos következetesen a lower hullt célozza, lévén az gyengébb, de valójában pont ott az egyik effektíve legvastagabb a páncélzat.

Igen? Növelik? És mennyivel? Ha tényleg jelentõsen növelnék, legdurvább tier X-es nehéz tank lenne. (akkor pedig csitt a német nerf miatt síróknak) Szóval ebben kissé kételkedek.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Rosszul emlekszem, hogy a type hasa erosebb mint a teteje? En a lampanal szoktam beloni. Ott joeselyel bemengy.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Köszönöm az infót! 😊
200mm alatti páncélátütésû ágyúval inkább csak oldalról vagy hátulról próbálkozz, viszont e feletti esetében a lower hullt szinte 100%, hogy átütöd, illetve a parancsnoki kupola is egy nagyobb sebezhetõ pont azon a tankon.

Engem mindig oldalazva támadnak le a Type 59-esek, szóval nem egy hatalmas nagy feladat likvidálni õket.

viccet félre téve szerinted hol érdemes???? Nyilván az oldalát meg a hátulját, mint minden tanknak, a kupolát esetleg szembõl...
noname23
Hogy mi? E100 150mm ágyújának az átütését?

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

figye a tier9eseket én sztem el fogom majd adni! Bár t-54 lehet megtartom, most hogy olvastam lesz historical battleben, biztos a koreaiban
Ha meg közel jött, akkor a parancsnoki tornyot.

a front páncélt különösen érdemes lõni, fõleg az alsó lemezt, és a tornyot szembõl talán ezek a gyenge pontjai!
Pz IV, T1 heavy nekem farmolni bejött. Typeot meg oldalról 1-el visszább a hátsó görgõtõl, a sárvédõ alatt. Ott nagy eséllyel motort lõsz rajta és kigyullad.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Helló. Kérdezném (ismét) mivel érdemes farmolni (német ág..prém. nélkül) És type 59-et hol érdemes lõni...már ha befejeztétek egymás gyilkolását :I
+1

Te kezdtél el sértegetni. Amilyen az adjonisten.

Tit for tat.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Óvoda <#help>

Modik helyében vagy mind a kettõt figyelmeztetném, vagy hagynám a fenébe. Lépjetek túl egymáson, így is nagyon pörög a topic nem kell még ez is.

Ja és kettõnk közül nem tudom ki vadmarházott. A hozzászólásomban semmi kivetnivaló nincs. Legközelebb valami értelmes indokot írj a moderáció kérésedbe.

Akkor tedd azt. Mintha akadály lenne egy free fórumon új reget csinálni, IP cimet váltani...stb haggyuk. Bye

Nem szoktam mínuszolgatni, egy reportot viszont nekem a moderációnak megért.

Szerencsétlen HTO.

Az biztos! Már a gondolattól is hányingerem van, hogy mennyit kell majd tolnom a Type/T34 párost. Most számoltam össze hogy majdnem 500k XP-t is össze kell szednem a 9-es tankjaimmal, de az még a dolog kellemesebb része lesz (kivéve a T95, õ hozzá nem sok ingerenciám van).

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

és pont annyira balanszolják majd a heavyket, mint ahogy most állnak a tier9 td/medek a mostani tier10 heavykhez xd ergo egy parasztvakítás az egész viszont lehet grindelni mint állat😄😄😄
Hmm, én nem úgy vettem észre, hogy az object különösebben jól páncélozott lenne, könnyedén átlövöm tier8 heavyvel szembõl, különösebb precíziós célzás nélkül is. Ami azt illeti az összes ruszki TD-t, semmi páncélzatuk nincs, míg a németeknél és amerikaiaknál van egy-két heavy jellegû védelem.
de az is-8 front páncél még annál is szarabb😛 😄😄
Tolj rám egy "-"-t és menj "dolgozni". Viszlát.

Eagle16
Az Is-3 frontja döntöttebb...

Nem tudom honnan jött ez hogy az Object szembõl erõs, mert az enyémet 175-ös átütéstõl minden átviszi.

A lövegpajzs erõs, de az minden tankon erõs. A 120mm-es döntött rész kb. semmit nem állít meg, talán 160-as átütésig védhet.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

És még lágy voltam és nõies.

Egyik bakot lövöd a másik után, nem is éltem az elõzõ rendszerben. Egyelõre olyan háromfelé tudok egyszerre figyelni, majd a kedvedért megtanulom a negyediket is. Én ha találok valamit, általában linkelem.

Eagle-t meg közelrõl ismerem, tudom mit kaphatok tõle. Hozzá beszéltem, nem máshoz.

Ekkora tahóságot régen láttam itt. Részemrõl innentõl /ignore, viszlát.

Ez a patch elég érdekes lesz, mert ha jól vettem ki a szövegbõl, akkor a 10-es heavyk újra lesznek balanszolva, pl megnövelik az E-100 átütését. Szóval így elnézve, ez lesz az utóbbi idõk legjelentõsebb változásait hozó javítása.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Jaja, lehet az éjszakai mapokra gondolnak.

Eagle16
Szerintem az új fény-árnyék hatásokat jelentheti, amit valamelyik WG-s videóban mutogattak, asszem Himmelsdorfon...de hogy melyikben volt azt nem tudom.

noname23
xD

Biztos +50% lepke/madár/hal. 😄

azért az object frontpáncél felépítése teljesen más sokkal döntöttebb, mint az is2-is3, és vastagabb is. Viszont az új td egy az egyben ugyan az mint az is-8, jobb ha megbarátkozol a gondolattal, hogy papír lesz, ugyanis az e-100 és a stug e-100 is ugyanazon az alvázon van ugyanolyan páncélzattal😛 😄😄
Ha azt mondanák, hogy nesztek ilyenek lesznek a T10 cuccok fél év múlva, akkor mindenki hátradõlve duplázgatna, ami nem érdekük ugye.
és mit fed az "új grafika"? errõl lehet tudni valamit?

Akkor most jön a kérdés: Kért téged bárki is arra, hogy csináld? (Ironikus kérdés volt, nem kell válaszolni rá).

A másik pedig:
"Egyébként ja, éppen dolgozom, vadmarha."

Ez is egy tipikus magyar hozzáállás, amit a korábbi rendszerben neveltek az emberbe, miszerint akkor, ha dolgozik, akkor Õ lesz a mayer, aki érinthetetlen és "mitképzelhogyhozzámszól,hátendolgozokember!". Képzeld Én is dolgozok, mégse vágok fel rá, hogy munkaidõben itt is jelen vagyok.

Eagle16
Az utána fog jönni...meg a grafikai újítás is. Csak én még google fordítóval néztem és úgy máshogy értelmeztem 😊

Szóval azt írták hogy a Tier 10-es tankok a 0.7.5-ben fognak jönni, júliusban, az új fizika és grafika elõtt. A többi az csak késõbb.

Erre nagyon kíváncsi vagyok. Jó nagy baromságnak hangzik.

Viszont nem lesz 115 mm U5TS löveg a T-62-höz, mert simacsövû. Olyan lövegeket nem akarnak. Akkor viszont az amerikai 105 mm T210 és 90 mm T208 se fog bekerülni a játékba.

Egyébként ja, éppen dolgozom, vadmarha.

noname23
0.7.5. jó hát úgy tûnik ez elég sok lesz így mindent ígérgetnek már fizikát is ez kicsit ilyen beetetésnek tûnik mert sokszor szegték már meg a szavukat ráadásul ennek még idén ki kéne jönnie.

Csak a tegnapi cikkben olyan 10 óra munkaidõm van, úgyhogy nyugodtan kussolhatsz, nem hozzád beszéltem.

Beelõztek. Mindegy.

Szerintem:
"Ide bemásolom, amcsi fórumról van.

Q@A az új tankokról."

Ne legyél már lusta, többségében odairja hogy honnan szedte. Most akkora erõfeszítés kikeresni a linket? De tudod mit, itt van, nehogy dolgozz valamit.

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/131394-serbs-qa-on-tier-10-tds-and-mediums-from-the-past-24-hours/

Eagle16

Ez azért elég légbõlkapott ítélet így, hogy még semmi konkrétum nem ismert!

A t10 nehéztankok is elég jól balanszoltak abból a szempontból, hogy mindegyiknek lehet megfelelõ szerepet találni CW-n. Az más kérdés, hogy ez a szerep eltérõ súlyú, de szerintem egyikre sem mondható, hogy teljesen használhatatlan lenne.

Én arra számítok, hogy az új t10 TD-k és medek jól ki lesznek egyensúlyozva, és mindegyiknek lehet majd testhezillõ szerepet találni. Medeknél nem kezdenék találgatásba, mert azokhoz nem értek eléggé, de a TD-k közül biztos nem írnám le egyiket sem így látatlanban:
-Stugnál a bõdületes alfa sebzés magáért beszél
- franciáknál az egy tárból kiosztható sebzés mennyisége és várhatóan a mozgékonyság
- és abban is biztos vagyok, hogy a toronynélküli USA TD-nek is kitalálnak valami elõnyt, amivel a tornyos nem fog rendelkezni, mert szvsz nekik sem érdekük, hogy bármelyik új modell is érdektelenségbe süllyedjen.

Helló. Kérdezném mivel érdemes farmolni (német ág..prém. nélkül) És type 59-et hol érdemes lõni...
Ne véletlenül említettem a Jagdtigert, ha el tudod dugni a hasát, akkor borzasztó nehéz átlõni. Csak annyi kéne még hozzá, hogy normálisan le tudja húzni a lövegét, kb úgy mint az ST-1.

Linket pls.

Ja, mert az O704 is csak annyit bír mint az IS-2/IS-3 hull amire felépítették.

wot nick: PsychoTrooper

a felépítmény biztosan kemény lesz, de ki az a hülye aki nem a frontpáncélt lövi? xd mikor az papírból van😄😄