World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

A Jagdpanzer E-100-nak (Német 10-es TD) miért ilyen furcsa a kinézete? Találtam róla pár képet a neten, de egyáltalán nem olyan. Egy példa : itt

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Solten
Nezzetek mar ezt a fejet, kajak be van love... 😄

Saor Alba

xdxd
Solten
Nem tudom mit szed SerB, de adhatna belole.

Saor Alba

noname23
<#eljen>így van

MM az valami nagyon ótvar még ha néha képes is egyenlõen elosztani (már az egy kisebb csoda) akkor tuti hogy med, heavy, light, arty arányokat szúrja el a maphoz mérten.
pl: hill csúcstámadás egyik oldal csak med másikon heavy és b+ versenyezzél velük ki fog oda érni persze hogy õk bumm spot be az artynkat kilövik secpec

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Gottfried
Ennek a buzi MM-nek sikerült alulmúlnia magát. 😞
Azért hogy a két 10-es mellé egyik oldalon 3 E75 kerül,a másikon meg két löwe meg egy is3.....
Ezt javítanák ki ezek a kretén ruszkik a sok buzi újítás helyett!

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

"Nem, britek csak 8.0 vagy utana jonnek.
Elotte meg 2ik szovjet TD vonal, 2ik nemet TD vonal, fizika, es majd utana brit.
Kemeny lesz ez az ev ha tartani akarjak."
Hiszi a piszi, a német TD vonalat már tavalyra igérték...
Úgy menjél jó csatát amikor a saját arty-k egymást lövik ki az elsõ perben. Jól van...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A jobb oldala a lenti képnek, meg a torony oldalának az eleje.

Test és torony oldalpáncél hátulsó/elülsõ nézetbõl, mert úgy le lehet olvasni a változó vastagságú öntvényt.

Egy darabból van az egész alváz kiöntve, a torony is egyben. Ma már ezt nem tudnák az USA-ban megcsinálni, nincs hozzá acélipar.

Eagle16
Mármint toronnyal együtt.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Az is a test, csak szembõl.

Van mûszaki végzettségem, de nem esik le hogy mit ábrázol az alsó metszet... a felsõ az a test oldalról, de mi az alsó? 😊

Vagy inkább:
"A Tigris szar, mert nem látta a 80 méterre lévõ ellenfelet"

Gyors hejzetjelentés:

A német tankok nem világítanak. Ez elõbb egy Tigris 80 méterrõl úgy lõtt ki hogy még akkor se láttam. Ensken gubbasztott egy bokorban az oldalsó utcában. És én egy másik tigrissel nem vettem észre 80 méterrõl!
Az tényleg jó lenne, és remény hal meg utoljára, de azt hiszem nem lesz ebbõl semmi.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

M48A1

noname23
Hát azért azt nem könnyû kihámozni mi elõtt mi után gondolják ki.

Tény hogy lófütty, de legalább lehet reménykedni. Ha 10-15el növelnék, nekem már az is elég lenne.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

De hat ebben a mondatban meg csak bonyolult nyelvtan sincs 😊

A 7.5-os patchben, a fizika es az uj render elott.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

noname23
Kérdésben ott van a a fizika boncolgatása.
Maybe by the time you get physics done?

Angolom nem olyan jó szóval mit jelent ez a mondat?
In Patch 0.7.5, before physics and the new render

Áh...ez lófütty.

Csak úgy jönnek a jobbnál-jobb meccsek az elmúlt néhány napban.
Viccelõdõ mm. (5db T54-es tigrisek és amx m4-ek ellen)
Hegyet mászó arl, városban küzdõ amx 12. (ugyanabban a csatában)
Úgy kapunk ki, 15-7re hogy az ellen top tankjainak full hpja van.
De már nem is tudom miért lepõdök meg a szokásos dolgokon.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ennyit tudni csak:
"Will the rebalancing of the E-100 heavy include the penetration stat on its gun?

You mean lowering it? Well, we didn't really want to do it, I mean, we had actually raised it to balance the tank, but if you really want us to..."

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Még jó, hogy Te mondtad, hogy lépjünk túl a dolgon.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Ja, hogy egyébként akihez szóltam, azzal együtt szoktam tesztelni. Ja, hogy permalinkeltem a visszajátszásait, és rendszeresen feltüntetem a közremûködõk között a nevét, ABC-sorrendben, ELSÕKÉNT.

A tagnak köze nincs hozzá...

F@sz kivan.

Szexi, csak ne legyen lassú

Köszönet az infókért. Én nagyon remélem, hogy legkésõbb év végére sikerül kihozniuk a briteket, mert pl. az FV-4202 is nagyon pofásan néz ki.

Erõsebb a hasa, kivéve a legalját, de gyakorlatban még az a gyenge része is legalább annyi, mint a homlokpáncél, mert lefelé tüzelsz rá. Nagyobb lesz a szög, ha közel vagy.

Eagle16
Nem valószínû...

Az orosz fejlesztõ ezt írta arra, hogy mikor jönnek a Tier 10-es tankok:

"In Patch 0.7.5, before physics and the new render."

Szóval a 7.5-ben nem tervezik az új fizika bevezetését.

Nem, felreforditas volt.

Idenre igertek meg a briteket. szerintem karira kijonnek vele.

Eagle16
Bocs 😊

Szakesz: britek csak késõbb, 8.x...

mijki
Egy barátom azt mondta a 7.5-ben az új tankok mellett ott lesz a fizika is. Ez igaz?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Szerintem az angolokból jó ha jövõ tavasszal látunk valamit. Vagy...valamit kihagynak amit a brittek elõtt terveztek, például a fizikát.

De az tuti, hogy ez mind nem lesz meg idén.

Nem, britek csak 8.0 vagy utana jonnek.
Elotte meg 2ik szovjet TD vonal, 2ik nemet TD vonal, fizika, es majd utana brit.
Kemeny lesz ez az ev ha tartani akarjak.

Szóval a következõ patch tartalmazni fogja az új játékmódokat, kiegészíti a francia tech treet, majd a 7.5-ben megkapjuk a tier 10-es közepes tankokat és tankvadászokat, majd jönnek a britek?

Nem linkelem, mert melobol le van tiltva. Worldoftanks.eu.
pentektol volt akcio ma reggelig.

Ahh. Beakartam rakni az ismerd fel a képrõl a fegyvert topikba. Most már felesleges.
és ezt hol lehet olvasni??? 😮 mert kb 4 napja vettem a stug-ot ls mindig ennyit hozott...:S:S belinkelnéd nekem? 😊 köszi elõre is
Eagle16
Valószínûleg ez lesz a Tier 10-es brit közepes.

FV-4202

Solten
Sok TD kreditszorzojat lejjebb vettek.

Saor Alba

Olvasni kellene hireket 😊

Tegnap a stug dupla creditet hozott.

A tagnak szokása, hogy belekössön olyanokba, akik vele ellentétben letettek már valamit az asztalra. Nem érdemes rá különösebb figyelmet fordítani szerintem, de ahogy gondolod. 😊

nemtudom ki kérdezte hogy melyik tankkal jó farmolni de az én véleményem szerint a stug-al igen jó volt. Tegnap még 35-40 e ket hoztam csatánként vele de ma már az istennek sem akar többett hozni +12-nél. lehet valami gigszer lett vele nemtudom..a pz4 max 10 e hoz.
Az kipattintós, forog össze vissza.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Valójában ránéztem elõtte a kérdéses fórumra, de annyira meg volt osztva a figyelmem, hogy nem vettem észre a pontos topikot.

Az meg ténykérdés, hogy ezért a közösségért eddig rengeteget tettem. De egy ismerõstõl nem lehet egy nyavalyás linket nyugodtan elkérni, mert valami paraszt (igazi parasztoktól elnézést)tuti beugat.

Magyarország, én így szeretlek.

Solten
<#ravasz1>

Saor Alba

Sziasztok! Most hogyan kell skint adni a járgányokhoz? Melyik mappába kell bemásolni? Mondjátok meg légyszives.
flashpointer
Fordítva van a DELL logó 😮

Emancipate yourself from mental slavement!