World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kellene rendezni idõnként arty napot amikor mindenki artyval menne. A fórumokon reklámozni lehetne. Meglátnánk hogy tetszene a Serbnek az oldalankénti 10-12 arty.
Elõnye, hogy sokszor megtorpannak a felfelé igyekvõk, illetve mostanában elõszeretettel jönnek le az arty-k A3-ba és onnan már lehet spottolni õket.
Hátránya, hogy csak top meddel érdemes.
Pl.:
Ez a tank simán felkerülhetett volna a listára.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
- jön egy kis köcsög (például én a Chaffeem-mal) és folyamatosan lövi a böhöm nagy tank láncát és nyomkodja a T-betût és vigyorog ha jön az arty lövés
Csapattársak közben elhullanak, támadók jönnek tovább, felbukkan egy T34, rálövök, és már húzódok is vissza, mert hátha oda pörköl az arty, de hát sérült, egyébként és is lassú vacakban vagyok és vége. Arty másodszor is megtalált.
M40-es arty volt azt hiszem.
Hát ennyit errõl.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ezt én igy foglanám össze: ne jelenj meg elõször az ellenségnek, mert az artyk elõször arra mennek.
Sajnos miután az elsõ lövésváltások lezajlottak, már nem tudom ezt a szabályt alkalmazni, mivel a franc se tudja épp ki merre néz, ki látszik éppen és ki nem.
Ja, van még egy másik aranyszabályom: ha megöltél valakit és nem látsz mást, várj 8 másodpercet mielõtt kijösz a fedezékbõl 😄
Plusz ugye azonkívül hogy minden idegszálammal összpontosítok az artyk kijátszására, azért akad ott 10+ másik tank akikre szintén gondolni kéne.
Ha pont nem látod a tracert, akkor itt egy példa a lehetõségek közül arra, hogyan idõzíts.
A felderített tankok alapján megállapítható, hogy az ellenség hogyan helyezkedett, és egy kis tapasztalattal az is egyértelmûvé válik, hogy onnan mely tankokat detektálhatják a csapatodból azokból a pozíciókból. Mivel figyelsz a spottokra, ezért lehetõség szerint akkor rontasz ki a fedezék mögül és kezdesz akciózni, amikor az artyk már valószínûleg más célpontokra figyelnek. Ez a mezei artyknál beválik, mert ha eltûnik a célzott tank, viszont valahol máshol felvillan egy másik, akkor rögtön elrántják a célkeresztet, ami nyilván szétesik emiatt.
Ha mégis ráeszmélnének furmányos terved végrehajtása közben, hogy a map azon részén valami nem stimmel, akkor a hosszas célzási idejük miatt aligha lesz lehetõségük eltalálni, mert addigra már fedezékbe értél.
Persze ez sem 100%, mert például:
- A random miatt a hatalmas célzókör ellenére is eltalálhat.
- Ha eltalálhat, akkor egy lövéssel még mindig a másvilágra küldhet.
- Ha a fedezék egy ellenséges tank, és az ellenséges arty pont olyan beállítottságú, akkor még a sajátjára is rálõ - persze csak akkor, ha a saját artytok nem tette meg a másik helyett ezt a szívességet.
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Nincs csodaszer ellenük sajnos, de egy picit segít.
Nekem egyébként úgy tûnt, hogy arról beszéltek hogyan lehet jobban elkerülni azt, hogy kilõjenek.
Olyan mocskok ezek. Modellt összerak a csávó és 5. lesz? És nem csak õ az egyetlen aki makettet rakott össze. Ki nem tud össze rakni egy makettet? Gyökér ízlesficamosok.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
-Az artikra. Hisz mondták.

Oké, ez nem arty-hanem láthatatlansági probléma, de akkor is már. Elbújt a több tonnás bigyó két fûszál mögé, és akkor se látom ha az orrom elõtt van?
<vs>
Egyetértek Szakesz mesterrel, hogy oda kell figyelni.
Nem a régenõl beszélünk, hanem a mostról. A tracert az esetek többségében nem látod, csak robbannak melletted az aknák. Akkor most miért értesz egyet ha sokkal nehezebb lett? És mire figyeljek oda ha nincs látható tracer?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Most is ugyanez a szitu, csak sajnos nem látod a lövedék irányát, így sokkal nehezebb lett. Egyetértek Szakesz mesterrel, hogy oda kell figyelni.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
És valóban, heavyvel a déli dûnékhez szoktam menni, há átérek az védett hely.
Namost nézzük csak - van e még más hely? Marhára nincs. Tehát a lenti zászlótól indulva van 1 (!!!) hely ahova nem tud belõni az arty (ha vagy olyan gyors hogy el is tudod érni) és a fenti zászlótól szintén van kemény 1 hely (B7) ahol biztonságban vagy. Valóban, sok lehetõség van.
Ja, van még egy, városban a mecset, de csak azért mert azt nem lehet lerombolni.
A térkép 90+%-a belõhetõ, és mivel mindenki ugye nem fér be erre a két védett helyre ugye... 😄
Kár, hogy nincs duda, mert akkor álmomban dudálnék egy kicsit. <#banplz>#banplz>
/sacrcasm off 😄
Abból pedig nem lesz XP 😊
Sok pályán meg fedezék sincs egyáltalán.
Lassú tankkal meg esély nincs végképp.
De értem én, lehet menni könnyû vagy közepesekkel ,és már nincs is ilyen gond. Ez így van. Sõt, ha arty-val mennék ,még én szívathatnám a többi szerencsétlent. Ez is így van.
"kis" odafigyeléssel a lónak a f@szát 😊
Fõleg ha van 2+ arty, amit nem is látsz, éppen ugye azt se látod mikor lõnek (hacsak nem ölnek meg vkit, mert akkor kiirja ugye).
Számolj már nekem reloadot egy olyan célpontra amirõl nem tudod mikor lõtt... 😊
Azé nem kéne elbagatellizálni hogy milyen könnyû figyelemmel követni a láthatatlan artik tevékenységét... 😄
Égessük meg, égessük meg....
Sõt inkább.... KIMONDTA HOGY ARTYYYYYY!!!!!!
Pluskat: Õszintén szólva még sosem harcoltam 1v1-ben, mert általában vagy volt mellettem 1-2 tank, vagy megvártam, amíg odajön, szóval errõl nem tudok nyilatkozni, de biztos így van. Engem csak az az egyetlen egy dolog zavar, amiért az elsõ mondata hülyét csinálnak valakibõl, akinek különbözik a véleménye a többségtõl.
Lincseljük meg! 😊
TDantes: Annyit írtam le, hogy mit lehet tenni, és igen, nem egyszerû, de meg lehet csinálni egy kis odafigyeléssel.