World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi volt az a csúnya tank ami ennyire felidegesített?
Mesélj, hogy történt?<#zavart1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Juj! Most néztem a dossiert, és érdekes dolgokat találtam benne:

Tank Efficiency rating
B1 1349.4
BDR G1B 1458.8
ARL 44 798.5
AMX M4(1945) 1000.5

Az Arl-en nem lepõdtem meg, de a Bdr 1 kicsit erõs szerintem.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

mia fax????!!!veditek a kurva csigazabalokat???!!!ezert tart itt ez a vilag!!!<#duma><#duma>[#duma mar a tokom televan nemigaz h orakig melozok hazajovok es szetcsaljak magukat ezek a sok <#kocsog> mert azok!!!sztem itt vmi buzlik es az nem en vagyok!!<#zavart1>

na cs!
hehehe...én meg artyval 😄DD

Az általad felvetett kérdés pusztán nézõpont kérdése.
Személy szerint én szeretem úgy kilõni a tankokat, hogy rám se tudnak lõni.
Fõleg a francicákkal. Mert ha azzal rámlõnek akkor régen rossz. 😄

Nem tudom mikor én húztam (béta elsõ fele talán) még brutális volt a KV matchmakingje, gyakorlatilag T5-nél nem került nagyobb csatába, ott meg a 152-es AP is vitte a legtöbb kis vacakot, szóval ment csúnya gonosz oneshot-feszt. Haha
<#nevetes1>
Asszem kezdõdik a mai flamewar.
Én szeretem a franciákat. Élvezet velük játszani. <#ravasz1>

H a faxomat beleverem mar ebbe a szarva!!!<#boxer><#gun>A kuvva francika ugy szed ki bmeg h rasem tok loni basza meg!!!!mit kepzelnek ezek???!!!!azt hisziek ez igy jo cseszd meg!!!<#ticking><#bdead><#boxer><#hawaii><#vigyor1><#mf2>
Azt én is csináltam ifjú titánkánt, szerintem nem is vittem magammal HE-t.
Hú de átkoztam azt az ágyút, hogy pattog mindenrõl!
De még a peccs elõtt visszavettem trollkodni 1 hétre, csak HE-vel.
Vigyorogtam minden lövésnél. Azóta gyûjtöm a trollgunos tankokat.

Én emlékszem nagyon sokáig nem tudtam, hogy a Bisonon, ha megnyomom a shiftet, akkor kicsit átalakul a célzása. XD
Sokáig úgy játszottam vele, mint 1 TDvel, aztán kaptam a hülyézést, valahogy rájöttem, és utána kicsit belejöttem.
100 csatám volt vele 54%os winrate, és az lett a kedvenc artym.

Amíg meg nem lett neked is a Tigris...aztán jött a sírás, mert mindentõl kigyulladt...de szörnyû volt.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

No béta után úgy gondoltam, hogy irány az orosz ág, meg mondták, hogy op is, gondoltam nagy baj nem lehet. No el is kezdtem a szokásos, már németeknél használt taktikával játszani és csak pilláztam, hogy egy hegyet nem találok el.

Az E2 a vastag, az E8 a sprinter. Én még annak idején nagy hévvel nekimentem a ruszki ágnak, és jóllakott óvodás módjára tapicskoltam a billentyûzeten, KV trollgunjába AP-t töltve (azt se tudtam még hogy van egyáltalán HE). De még így is imádtam, hozta a top gunokat megatöbbi <#nevetes1> azok voltak a szép idõk
Az biztos. Emlékszem még a béta teszt idején, amikor egy Ferdinand egy csatában legyõzhetetlen volt. Manapság meg...nem esünk tõle hanyatt.

Meg az elsõ Maus-ok. Fû aki azzal ment...szinte alig volt tier X-es tank, így ellenfele se volt.

Én meg még csak akkor váltottam Panzer IV-re amikor az elsõ Maus-ok megjelentek.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Amikor még itt tartottam, akkor a Tigrisekre is csodálattal néztem fel 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Egy idõben kívülrõl fújtam már én is, hogy az egyik gyorsabb, de gyengébben páncélozott, a másik lassabb, de jobban és játssz azzal, amelyik fajtával jobban megy vazze. De már egy ideje nem kérdezték és elfelejtettem melyik melyik. 😊

Hát egy éve még úgy néztünk itt arra randomban, akinek mondjuk Pershingje volt (tier9-es)vagy Jagdtigerje, mint egy félistenre.

Kamillázhatott az illetõ, ahogy ott körbegurultam a kezdõkörben az M5 Stuarttal.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

No meg: mit tegyek, alacsony tier-û tankkal nagyok közé rak be, senkit se tudok sebezni?

Deríts fel.

Azt hogy?

Haj...a régi szép idõk, amikor a Panzer II után akkora pofára esés volt a Panzer III, fõleg hogy akkoriban még berakta a legnagyobbak közé. Azóta azt hiszem ezen változtattak is.

De rég volt hajajaj...

Azok között van különbség?<#nevetes1>
Én 4000 csata után sem tudom, melyik-melyik.
<#banplz>

Amúgy én is így kezdtem a játékot.
Elindultam a német ág felé, megkérdeztem, hogy a leo jó tank-e, mindenki azt mondta, hogy gyenge a fegyvere, meg magasabb tierû csatákba rakja be.
Erre átálltam a legnagyobbat sebzõ tankra ami a németeknél a T2-ben a Bison!
Elkezdetem artyzni, és végül, mivel meguntam az artyzást rámentem az orosz ágra, mert azt mondta itt mindenki, hogy az OP.
<#nevetes1>
Azt hiszem ezt a szamárlétrát mindenki megjárta.

Kimaradt az "Amerikai tankokkal játszok és arra lennék kíváncsi, hogy az E2, vagy az E8 a jobb?"

Nem, csak én mindenkinek Mátyáshunt és/vagy az arty-stát látom.

"Pláne, hogy lehet hogy Mátyáshun az, vagy épp arty-zik vagy épp Tigrise van, és nem érti hogy miért szar."
Nem vagy te 1 kicsit paranoiás már?<#guluszem1>

Ez minden ilyen játéknál így van. Akik már régebb óta játszanak ,egy szinte zárt közösséget alkotnak. Nem vagyok pszichológus, de halottam már ilyen elmézéseket, és így is van. Még ha az ember a lehetõ legjobb szándékkal segítene is akár...akkor is. Valahogy kirekesztõ lehet sokszor a közösség az újonccal szemben

Pláne, hogy lehet hogy Mátyáshun az, vagy épp arty-zik vagy épp Tigrise van, és nem érti hogy miért szar.

Ja és mindennek elõtt, ha kérdezni akarsz akkor elõször itt be kell linkelni a profilodat, hogy mindenki megbizonyosodjon arról, hogy te nem Mátyáshun vagy.
Ha ezek megvannak, akkor nagy bajod nem lehet.<#idiota>
Amúgy üdv a játékban, és nyugi ez csak vicc.
DE NEM!
DE IGEN, NYUGI!
DE NEM!!!!!!!<#nevetes1>

Ok, mindenesetre ha kell valaki még akkor majd értesíts, akár más teszteknél is.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az király, viszont pontosítok, mert egyik partneroldal szerkesztõjének megvan mind a 3 (T7-8-9), és vele kell csinálnom, mert õ hozza.

Üdv!
Van 1 rossz hírem. Ezen az oldalon nem szeretik a kezdõket, úgyhogy olvasd el a faq-t pontról pontra, (ha tudod tanuld meg kívülrõl) az alapján játsz le 2000 meccset, úgy hogy az effed minimum 1200, és ha ez megvan, akkor itt is befogadnak, és akkor már kérdezhetsz szinte bármit.
Kérdések amiket érdemes kerülni:
A játék orosz, tehát az orosz tankok erõsebbek-e?
A tigris miért gyenge?
A legnagyobbat sebzõ tankkal kezdtem el játszani, (valami stump izé Bison)és mindenki beszólogat. Miért?
A franciáknak tényleg voltak ilyen gyors tüzelésû tankjai?
Kijelentések, amiket érdemes kerülni:
A németek miért ennyire gyengék, hisz õk voltak a legerõsebbek a 2. VH-ban.
Rohadtul bejön ez a gyors revolvertáras izé.
Nagyon tetszik a Grille. 1 lövésbõl kiszedem az ellen nehéz tankját.
Én nem tudom mi van ezzel a KV-4-el, de ezt nem lehet sehol átlõni.
Ja és kerüld azokat a dolgokat is, hogy ki volt a gonoszabb a második VH-ban.
Tudod mit. inkább, csak olvasgasd a fórumot, ne kérdezz semmit, abból csak baj lesz. <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Ha esetleg kéne ember tesztelgetni, akkor szívesen mennék segíteni.

Várjuk 😊.

Szereztem AMX 50 Foch-t tesztszerveren. Hétfõn esélyes a full cikk.

Van 2x15 fõnyi csapat. A cél az hogy vagy az egyik csapat kilõje a másik csapat összes tankját, vagy pedig a bázisukat kell elfoglalni.
A játékban jelenleg 4 nemzet található (német, usa, szovjet, francia). Minden nemzetnek (kivéve francia, de nekik is pár nap múlva) 4 különbözõ kategóriájú tankjai vannak. Ezek az nehéz, közepes tankok, önjáró tüzérség és páncélvadászok. Mindegyik másra való, mint ahogy mindegyik nemzet gépei másban jeleskednek.
A játék során a teljesítményedért kreditet és XP-t kapsz, ezekbõl tudsz fejleszteni és venni új tankokat.

Bõvebb infóért ajánlom a FAQ elolvasását: FAQ
Ha tetszik, akkor jó szórakozást a játékhoz!

Válaszd majd az arty-kat. Mi túl gyökerek vagyunk azzal játszani, ezért szidjuk õket.

Azt kihagytad, hogy a szovjetek OP-ok, a franciák meg rohadt csigazabálók. <#eplus2>

Nyomod a W betût és kattintgatsz az egérrel.

Hát lehet nyígni, hogy rohadt artik, vagy hogy gyengék a német tankok. Lehet artizni is, de akkor sok minuszt fogsz összeszedni.

De ha magára a wot-ra gondolsz

Játék

Regisztrál, letölt, játszik. FAQ-t elolvas...

Solten
Ja, statja visszavezetheto arra meg mikor adtak neki ingyen goldot... <#rolleyes>

Saor Alba

Na ez a fácán még fedezékkel se törõdött. Beállt két ház közé (persze két olyan közé, amin nem lehet átgázolni) és sorozni kezdte õket. Mi csak fogtuk a fejünket, de nem húzta sokáig. Persze a roncsa nem hozott rá szégyent, még holtában is blokkolta az utcát.
Szeva srácok! Valaki összefoglalná nekem pár mondatban hogyan is zajlik itt a játék?
Egyszer én is voltam vele egy csapatban. Platoonban gold ammoval campeltek. Minket ledaráltak, õk meg utána kiirtották a maradékot. Nagy hõstett.

Na, ilyenkor kell gyorsan beállni mögéjük amikor kimásznak a fedezékükbõl és problem solved! Kár hogy nem lehet trollfészt benyomni nekik.

A múltkor Dragon Ridge-en egy KV1S lövöldözte bõszen a 76-osával egy VK4502P meg egy Ferdi orrát. De azért arra vigyázott közben hogy mi (T9-ek) ne férjünk oda.
Pontosan. Nagyon tudom rühellni õket. Mi a fenét akarnak? Ki lõni senkit nem tudnak...és csak feltartják a többieket.

Most voltam egy csatában LiannaSilverwinddel (Lammaer barátnõje 😄). Nem semmi a leányzó, 2850-es eff, 75%-os winrate.

A kedvenceim az ilyen balfaszok. Beállnak a 9/10-es heavyk csatasorába a fostos kis 6-os tankjukkal, persze nem tudsz tõlük semmit se csinálni, a csata végén meg meg jól le is nooboznak majd. Mióta kitologatom õket, megnyugszik a lelkem az elég tétel miatt, plusz még jó kis fedezék is lesz belõlük!<#nevetes1>

Ja, nagyon. Igaz vesztettünk, mert õ is és én is kiestünk a játékból...de amúgyis vesztettünk volna, így mimdegy.

És jó volt, a hülyéje. Be áll elõre nagy hõsként...

Ugye hogy milyen jó érzés így kitolni a noobokkal <#hehe>?

Az én hibám, mert rosszul magyaráztam 😊. Ugye a jelenlegi löveg a 10,5 cm KwK 45 L/52 Ausf. B. Majd ehelyett fogja kapni az ausf. K löveget. Ehhez volt egy olyan megjegyzés, hogy az új medeknek ugye kell a nagyobb pen, amit majd az ûrméret alatti lövedékkel fognak megoldani. Szóval gondolom azért fogja megkapni a K. variánst, hogy az ki tudja lõni az új lõszer típust, mert nem akarják hogy a 9-es E-50 is képes legyen rá a régi lövegével.

Hah! Kipróbáltam amit javasoltatok. Karelia, egy nagyon ügyes KV-2 elõre ment, és szépen elállta a jó lövész pozíciót. Biztos õ akarta két ellenséges tier 9-est kilõni. Igaz, az ágyúját oldalra fordította...nem az ellenség felé...de semmi baj.

No, beálltam mögé, és nem hagytam hogy fedezékbe húzódjon. Igaz, engem is kilõttek. De õt is. A idiótája belém is lõtt jó párat. De a bánatnak áll elõre, és senki nem tud tõle lõni. Na ha elõre akartál állni barátom, akkor ott is maradsz, és egy métert se fogsz hátra menni!

talán ezért: teszt szerón egyszer rongyoltam vele KT fele, KT meg felém... csatt, eredmény = -900 a KT-nek, nekem meg -200