World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ferdi
I.C.ram
Ferdi, egyértelmû.
bardocz
T-28, Ferdinand, vagy ISU-152? a szovjet meg német géphez tudnék eljutni a leghamarabb, ott már a hatos gépek ki vannak fejlesztve, meg jpz-ben van 30k xp.
t95 a top náluk, van mellé egy ferdi meg egy t28 és szembõl akarják a prém8noobok lerohanni õket a csigalassú tankokkal^^
Nekem sem megy, de a launchert kikerülve, közvetlen a worldoftanks.exe-t indítva megy.
Ha a támadó kap scout-ot és nem agyhalott vagy háromnapos vizihulla szintû akkor az arty, mert ritka az olyan kör amikor nincs, büntetlenül szarrálövi a védõket.
De ilyen kretén lett Prokhorovka is, hogy Siegfried Line-ról ne is beszéljünk. Ott a védõknek esélye sincs. Vagy El Haluf encounter.
ott ha beáll a szikla mögé foglalni egy kis tank nem lehet kirobbantani ha bevédik.
A lényeg, hogy ismét sikerült egy alapjaiban jó ötletet orbitálisan elbaszniuk. Nem véletlen a fórumon a nyavajgás.

Sziasztok

Miért nem tudok belépni a játékba?A honlap sem jön be.
Hosszú távú befektetés.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

"Malinovka assault a támadó kap scout-ot a védõ meg nem"

Nem akarok szõrszálhasogató lenni, de nem értem h ez miért probléma? Pont h védõk vannak olyan elõnyben, h az eszméletlen, csak campelniük kell és várni, kevés artyval/nélkül, szinte esélytelen a gyõzelem....(v 30x voltam támadó, 2x nyert a csapat, akk is MM-nek köszönhetõen)

Engem inkább az zavar, h eddig 1x se voltam védõ csapatban, TD-vel rendre támadóba pakolt, malinovkán még el tudok lenni, de prohorovka-n....csak álltam töltésnél és kész....marha érdekes volt, állítom ótvarabbul van most az a map abba a módba megcsinálva mint a sokat utált komarin(mondjuk én alapból szeretem komarint)

De a hsz elsõ felére csak bólogatni tudok, teljesen úgy van ahogy írtad.
Majd ha egyszer sok pénzem lesz... De nincs <#nevetes1>
Hát hoz. Attól függ persze, milyen a csapat. Szombat-vasárnap folyamatos szopóroller volt, így nem nagyon hozott jól( persze így is bõven pluszban)

Jobban hoz mint a Löwe, és masszívabb is, nem lövik szét folyton, és a javítás is kevesebb.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Akkor jól tippelem, hogy átlag csatákban, mondjuk gyõzelemnél, prém nélkül, hoz olyan 50 ezret?
Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. június 18. 19:07:18
Jármû: KV-5
Szerzett tapasztalat: 1 433
Szerzett kredit: 84 075
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Mesterlövész

Most nem azért, de prém. nélkül 84 ezer az szerintem egész jó. Ez prémmel lenne vagy 120 ezer felett. Ezzel elégedett tudok lenni.

Bajnokságok, Account piac , Power Leveling, Hírek , Információk
Minden ami WoT
www.wotsport.atw.hu
Azért egy pályát felhozni a 14-bõl, hogy kicsit csacsiság.
Amiken én mentem azokat nagyon nem találtam jónak mert nem erre találták ki ezeket a pályákat.
Nagyon sokszor az egyik csapat komoly elõnnyel indul már csak a térképek sajátosságai miatt is.
Vártuk mind a messiást ezeket a játékmódokat és jó szokásukhoz híven ismét sikerült egy kalap híg foscht alkotniuk a WG-nél.
És akkor a csodás MM-re még ki sem tértem például ha Malinovka assault a támadó kap scout-ot a védõ meg nem. Habár talán tök mindegy is mert ezen a pályán 10 körbõl jó ha egyszer tudja egy scout tankos, hogy mit is kéne csinálnia.

Hát igen, sajnos menet közben gyengén fordul, ezért a cikkázás kihúzva. Sokkal egyszerûbb eltalálni mint a t-50 T-50-2-t.
De legalább egy helyben fordul.
A gyorsulásban sem tartozik a legjobbak közé, és emelkedõn sokat veszít a sebességébõl.
A 105-ös HE lõszerrel bármit sebez, szembõl is. Ami poén benne hogy 9-10-es tankokról szembõl leszed 6-10%-ot, de a hetzert alig sebzi szembõl az AP meg lepattan.. Legalábbis én ezt tapasztaltam.
Arra is nagyon alkalmas hogy a foglalókat reseteljük, hisz bárhol találod el, az sebezve lesz.
Mighty
Felhasználónevekben általában nem okoz gondot a kis/nagybetû. Viszont ha arra gondolok, hogy orosz kóderekkel van dolgunk... 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sziasztok! Ezúton szeretném megköszönni mindegyikõtöknek aki támogatott a WG képregény versenyében! Sikerült hoznom a második helyet, ezzel 3000 goldot nyerve, ez Nélkületek nem sikerült volna <#worship>

Más: A WG nagy kezdõbetûvel írta ki a accom a verseny eredményhirdetésében, de a játékban kis kezdõbetûvel használom. Ez szerintetek okozhat még gondot a nyeremény kiosztásakor? + Szerintetek a WG mikorra rakja fel az acc-ra a jutalmat?
Akkor úgy látszik hanyagolni fogom ezt az elkövetkezõ 1 napban, ezek a kretének am is elvették a kedvem a játéktól.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

sajnálom, szerkesztés elõtt rányomtam a mehet gombra. Akinek jogosultsága van, kérem húzza szét az egyes alcímeknél a szöveget. Köszönöm. Remélem írásom elnyeri a tetszéseteket, és megjelenítitek a FAQ-ban.
Tankismertetõ.

VK2801. alias „Dagi Leo”

Német tier 5-ös light tank. A szívem csücske, mégis igyekszem róla tárgyilagosan írni. Lévén az MM scout tanként kezeli, így fel kell készülni arra, hogy meccseink 85 %-át a nagyfiúk között fogjuk lejátszani. A maradék 15 százalékában Tier 6-7 a maximum tank szint, ez a jutalom játékunk, borzasztó mészárlást lehet végezni vele Tier 6-tól lefelé. Nézünk jobban bele ebbe a kis méregzsákba:
Fordulékonyság: Saját kategóriájában a legjobb, bármily meglepõ, még a T50-2-t is megelõzi ezzel. Ha a legénységet is erre képezzük, (kuplungégetés), a hatás még jobb lesz. Mégsem tud olyan erényeket megcsillogtatni cikcakozás közben mint a T50-2, lévén ennek az orosz gépnek kisebb a fajlagos talajnyomása, de azért nekünk sem kell szégyenkeznünk. Állóhelyben képes fordulni, ez sokszor jól jön, ha szikla mögött vagyunk, és épp a másik irányba kéne kilõjünk, mint amerrõl érkeztünk.
Motor: Az 1 tonnára jut 28 lóerõ. Ennél jobb arányt (1 tonna/39 LE) csak a T50-2 tud felmutatni, de ez a jármû már-már futurisztikusnak tûnhet a II Világháborús környezetben. Ez az arány, valamint a motor teljesítménye bõven elég a cabriós száguldás életérzéshez, bár az elsõ pár métert kissé lomhán teszi meg, majd 30 km/óra után indul meg felfelé igazán a gyorsulási görbe. Ez néha gondot okoz, ha a harctér közepén lánctalpat lõnek, és egy gyors javítás után indulnunk kell, vagy a búvóhelyünkrõl kell hirtelen kilõni, mivel kigyulladt fejünk felett az égõ. Összességében kielégítõ.
Páncélzat: Sokat ne várjunk, hiszen a sebességért valamit fel kell áldozni, s ez jelen esetben a hengerelt acéllemezek sokassága. Azonban tankunk a legjobban páncélozott felderítõ, döntöttségének hála, nem lesz ismeretlen jelenség a lepattanó lövések látványa sem. Ha scout tankot kell rammolni, biztosan mi jövünk ki a buliból jobban, sajnos néha csak így lehet megállítani az ellenfél felderítõit.
Látótávolság: 385 méter, ezzel a második, csak az M24 elõzi meg. Távcsõvel, legénységi skillel ez 442 méterre növelhetõ, ez elég ahhoz, hogy jó felderítõk legyünk.
Rejtõzés: Kicsi, álcahálóval, és álca skillel általánosságban 50-60 méterig biztonságban vagyunk a bokorban, csak ügyeljünk rá, hogy semmink se látszódjon ki, és a legénység se hallgassa hangosan a rádiót.
Rádió: Csak az AMX12 t-nek gyengébb a jeladója, de kizárt, hogy ne legyen elég a 710 méteres rádiusz. Ezzel gond nem lesz.
Fegyverzet. 10,5 feles, vagy 7,5-es? Na itt jön a kis tankunk igazi ereje. Gyakorlatilag van egy 10,5-cm KwK42 L/28-as ágyúnk mely mindenbe bele tud marni, ezt használva sosem kell olyan érzéssel csatába menni, hogy a házakon kívül semmit sem tudunk meglõni. He lõszerrel használva 53 mm-es átlagpáncél átütési értéket, és 410 Hp-s átlagsebzést kapunk. Na most nagyon sok olyan tank van a játékban, amelynek az 53 mm-es pen. a frontpáncéljának átütésére is alkalmas, nemcsak a hátulsó, vagy oldalpáncélzatának lyukasztására. Francia tankokkal találkozva biztosra vehetjük, hogy miattunk kap gyásztáviratot a családjuk. Ezzel az ágyúval nem lesz idegen a ONESHOT jelenség sem. Cserébe 7,5 sec. töltési idõvel kell kalkulálnunk, és relatíve nem túl pontos, de azért még elfogadhatóan lõ 200 méteren belül. A másik alternatíva a 7,5 cm KwK 40 L/48, aminek sajnos a magas tüzelési sebességén kivûl más elõnyét nem tudok. Ez az ágyú 110-et sebez átlag, ezt a 10,5-es bármikor teljesíti repesszel.
Modulok. Javallott felszerelni rá a Távcsõ/Álcaháló/Ventilátor hármast. Játékstilustól függõen az álca leváltható töltésgyorsítóra, bár nem javaslom.
Összességében:
Védettség: elhanyagolható
Tûzerõ: Jó
Mozgékonyság: nagyon jó
Álcázás: nagyon jó
24 óra asszem.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hát kb. 3-4 nap míg a duzzadt terület visszahúzódik, hideg borogatással gyorsabb, akkor 2 nap, utána átmegy a színe zöldbe, utána sárga, végül eltûnik a színe is...

Tényleg, nem tudja valaki, hogy meddig leszek bekékülve?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hát ez nagyon fasza. T95 és prohorovka. Elindul a játék, nincs arty, örülök is mint majom a farkának. Megindulok a zöldbe, hogy végigtoljam. Erre az egyik buzi Hellcatunk nem azzal szórakozik hogy beáll elém? Próbálnám ugye kerülgetni, de a T95 nem igazán alkalmas erre, szóval fogtam is kilõttem a francba. Erre egy Jagdpanther, akivel szakaszban volt, újra kezdte a procedúrát, miközben írja a nyomigyerek, hogy õk csak "vicceltek", hát írom hogy én nem..... Ki kellett lõnöm a haverját is, mire azonnal be is kékültem, ami után a fél csapat elkezdett seggbelõni. Mikor írtam hogy miért lõttem ki õket, azt írták, hogy miért nem manõvereztem ki õket???
Hogy kúrnák teherbe az ilyenek az édesanyjukat, hogy õk ilyennel szeretnek "viccelõdni".

Áh engem ugyan nem zavar,nekem is van T8-as férgem(meg csak összeszedtem az Xp-t az Amx12t-vel),csak viccbõl írom😊

Na mind1 ez ma megint nem megy,képzeljetek el egy szájkosaras Hannibal Lechtert,megvan?
(Az akart lenni a képen)

Mentségére szóljon hogy nem éppen egy vérpistike, hanem meglehetõsen pro artys.

Gondolom így nézhet ki az az arc a valóságban:

Ha már annyi free Xp-t képes gyûjteni egy artyra<#nevetes1>

Nekem most csak 25K free XPm van, de azt tartogatom a szívás részre, pl ARL V36nál egybõl ki akarom fejleszteni a láncot, semmi kedvem sincs T6os tankkal amit T10be is bedob 68as pennel szórakozni. Meg a tier4es TD is egy hulladék.

WoT: Nishizumi77

Ismerek olyat aki már fél éve gyûjtötte rá a free XP-t. Õ egybõl 7-es artyval fog indítani.

Öngyûlölõ artis.

Majd a sima betcsettel meg lesznek büntetve. <#pias>

Nevetségesnek tartom hogy E75-tel 8 percig csak spottolni merek (azt is alig), mert tudom hogy amint kigurulok lõni, az arty megb@sz. És a kilencedik percben óvatosan kidugom az orrom és mi történik? Igen, megb@sz az arty. Anyátok <#mf1>
http://wotsport.atw.hu/
Én arra leszek kíváncsi hány olyan player lesz aki azonnal kiváltja a top artyt free xpbõl. Láttunk már ilyet többször is, pl usa TDk kijövetele napján már látott valaki T95öt.

írta itt talán néhány hete vki hogy a kisfia megkérdezte tõle mikor artyval látta hogy most akkor utálja magát? aki magára ismer...mit válaszolt a kissrácnak?😊
Hát én alig tudtam magamról levakarni a sok lemminget, mintha zsinoron húztam volna õket.

Mondjuk komarin és swamp kivétele jó húzás, a TD-k se rosszak. Viszont a megnövelt kritikus sebzés a HE lõszernél elég fájdalmas. Az se lesz túl jó hogy nagyon el fognak szaporodni az artyk. Már látom hogy a sok kis nyomorult egybõl nekiáll betcset artyt húzni, mert hogy azzal milyen sok killt tud majd csinálni.

Nekem azért kéne a patch, tolni kéne valamit, ott lesznek a TDk. Meg végre kiveszik komarint, most is azon voltam és csodás volt...

Na ilyenkor szoktam nagyon gyorsan elhullani.
Mert mindegy,h melyik irányba megyek,jó ha 1-2 tank jön velem,gondolják majd megoldja a vezérbika.
Mondanom se kell persze,h nagy általánosságban az ellenfél 3/4 vel futok össze.Mire 2 pisslantok vége is van a pályafutásomnak abban a csatában.Tegnap is így jártam Malinovkán, fenn a malomnál ahol 27 lövést kaptam be,amibõl 7 át is ütött.

Remélem az EU szerverre sohasem adják ki. Boldogítsák csak vele az orosz játékostábort.

Igazából kell a francnak ez a patch, csak a sok arty féregnek lesz jó, senki másnak.

Most komolyan, fogadtál valakivel nagy összegben, hogy holnap jön vagy mire fel ez a sietség? Szvsz addig jó nekünk (communitynek), míg ez a patch nem jön ki a jelenlegi formájában.

Talán eleget sírtak az oroszok és visszavonják ezt a patchet.

Tõlem pöcsölhetnek még vele egy darabig, nem hiányzik a sok halott tankos az SPG-ktõl

Nagyon úgy néz ki, hogy holnap nem lesz patch, semmi hír róla. WG mesterien ért ahhoz, hogy hogyan haragítsák magukra a communityt.

Azért egy szofisztikáltabb balancer eléggé hiányzott mögüle, pl. ne legyen már olyan baromság, hogy Assault módnál a támadó csapatnál van 8 TD, a védõnél meg egy rakás med.

Eagle16
Ez meg platoonok nélkül 😄D

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

FREEEEEDOOOOOOM!!!!