World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nade most komolyan.
Annyira hüjje lenne a mod készítõ, hogy egy hibás könyvtérszerkezetet töltene fel? Direkt kibaszásból, had szopjanak a júzerek?
És akkor csodálkozunk az egeket verdesõ átlag efficiency-n.
Mindig az aktuális verziószámú könyvtárba kell telepíteni a modokat.
Ha van, akkor meg az xvm fájljait úgy másold a res_mod könyvtáradba, ahogy a letöltött és kitömorített xvm könyvtárszerkezetében látod.
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
A 7.3-as xvm nem megy 7.4-en (nekem), ezért az 7.4-hez való xvm-et kell letölteni, és bemásolni a res_mod/7.4/gui/flash mappába (kettõt meg a játék fõkönyvtáraba).
Mert én is találtam már olyan verziót amibõl kimaradt.
From Saturday 30th June at 07:30 CEST (05:30 GMT) until Tuesday 3rd July at 07:00 CEST (05:00 GMT), you will be able to honour the First El Alamein battle and put some of the vehicles used in the battle into action with the following bonuses:
First Victory Experience Bonus x3
50% discount on the following tanks:
German Medium tier IV PzKpfw III
American Medium tier IV M3 Lee
50% discount on the following premium vehicles:
Russian Light Tier IV Valentine
Russian Medium Tier V Matilda
50% discount on all premium ammunition
Berakott Malinovkára támadónak, arty nélkül! A védõk 2db T30, 1 M103, Ferdi és társai. Aztán menjél hülyegyerek, pucold le õket a dombtetõrõl tüzérség nélkül!
Mondhatom, ritka élvezetes volt...
Már miért kéne hegy tetején kempelned Batchattel? A védés rohadtul nem azt jelenti, hogy bekempelünk a kezdõhelyen, vagy a zászlón.
Mert önmagában nem rossz szerkezet, de ahova besorolja az mm ott édeskevés az a páncél a szu100-assal egyetemben.
wot nick: PsychoTrooper
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem volt rossz csata, de kell hozzá a balfék ellenfél.
wot nick: PsychoTrooper
WoT: Nishizumi77
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ez olyan malinovka effektus.
Mégis állandóan az új játékmódokat kell játszanom, legjobb mikor BatChat-tel kell kempelnem a hegy tetején védõként...hát lol.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ezek voltak egymás után: assault prokhorovka - védõ, assault karelia - védõ,assault karelia - védõ, encounter ruinberg, most: assault erlenberg - támadó
Vereség
Csata: Ruinberg 2012. június 29. 9:12:45
Jármû: Jagdtiger
Szerzett tapasztalat: 1 194
Szerzett kredit: 72 879
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun
Replay
Mindenesetre imádom a jagdtigert, ezzel a pontossággal és roffal nagyon lehet mészárolni.
Az elsõ skillnek mindenkinek megtanítottam a javítást(74%), már nem egyszer mentette meg az irhám. Mi legyen a 2. és a 3. skill?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
mellesleg el tudod olvasni, mert pont akitõl kérdezed az irta?
amúgy nagyon szép 1 tankkal (ilyen mindenkinek van), de most hûûhaa, micsináljunk? szólíthatunk Istennek?
¥ xfire: kistekila
Murovanka pálya sorsolásakor a random csatából be se tölt és kivág.Vissza akarok lépni kivág,csak akkor enged vissza ha a csatából kijön a tank.Próbáltam addon hibára gyanakodni,de szûz játéknál is csinálja.Reinstall?