World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A korral jár 😄
Nade most komolyan.
Annyira hüjje lenne a mod készítõ, hogy egy hibás könyvtérszerkezetet töltene fel? Direkt kibaszásból, had szopjanak a júzerek?

lb1-el a t-44 szerintem viccen kívül OP, jobb statom van vele, mint batchattel😄 Mondjuk a MM is kegyes volt vele amikor én játszottam, nagyon sokszor voltam toptier. De t-44,t-54 kedvenc tankjaim. De ha jön T-62 én is eladom majd az 54est, fõleg, mert kell majd a pénz is.
Végtelen kedvességed, és türelmes segítõkészséged mindig szíven üt... 😊))

Én is szeretem azt a tankot nagyon, fáj is a szívem érte, hogy jön a tier 10, és akkor az itteni hírek szerint nerfelik... Pedig akkor mennie kell mint szegény T-44-nek, pedig szerettem és akkor még lb1-et sem lehetett rá kapni...

Pf...
És akkor csodálkozunk az egeket verdesõ átlag efficiency-n.

Ha nem ide res_mods\0.7.4\ másoltad be a megfelelõ könyvtárszerkezet alapján akkor honnan tudná az a szerencsétlen játék, hogy mit töltsön be neked hiszen ahol keresi ott nincs semmi?
Mindig az aktuális verziószámú könyvtárba kell telepíteni a modokat.

Ha más modod nincs telepítve akkor simán csereld le.
Ha van, akkor meg az xvm fájljait úgy másold a res_mod könyvtáradba, ahogy a letöltött és kitömorített xvm könyvtárszerkezetében látod.

Ez volna az elsõ modom.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

na most volt egy nagyon jó csatám t-54el. Mailnovka védés a dombtetõrõl. Elején spotlgattam, lövöldözegettem, de elég szarul álltunk, valahogy át tudtam slisszolni és kiszedni az artyjaikat, de közbe kinyírták az egész csapatot, csak már nem volt idejük elfoglalni, én meg elbújtam az egyik ház mögé, arra se volt már idejük, hogy megkeressenek, így megnyertük a csatát😄😄
Úgy értem, hogy a readme azt írta: másoljam be a játék mappájába a fájlokat. Viszont a játékban már alapból van egy res_mods mappa, azt nem mertem lecserélni arra, ami a mod mappájában volt. (még megvan, szóval ki tudnám cserélni)

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Hogy érted a cserét?
A 7.3-as xvm nem megy 7.4-en (nekem), ezért az 7.4-hez való xvm-et kell letölteni, és bemásolni a res_mod/7.4/gui/flash mappába (kettõt meg a játék fõkönyvtáraba).

Trucker39
Úgy gondoltam, hogy a használt mod-ok közül utóljára telepiteni, mert pld otm mod bekavar neki. Itt egy telepitési leirás, gondolom igy csináltad. XVM mode

Igen, benn van. Lehet, hogy az a gond, hogy a res_mods mappát nem mertem kicserélni?

Jól hangzik az újabb háromszoros szorzó, talán végre tudok majd fejlesztgetni a 34-85-ösömön.

Az XVM config fájl is megvan, és be van másolva a helyére?
Mert én is találtam már olyan verziót amibõl kimaradt.

Mivel az orosz az IS-8 alvázán lesz, az is fürgének ígérkezik.

hmm.. hat ez vicces .. m3 lee 😄D

From Saturday 30th June at 07:30 CEST (05:30 GMT) until Tuesday 3rd July at 07:00 CEST (05:00 GMT), you will be able to honour the First El Alamein battle and put some of the vehicles used in the battle into action with the following bonuses:
First Victory Experience Bonus x3
50% discount on the following tanks:

German Medium tier IV PzKpfw III
American Medium tier IV M3 Lee

50% discount on the following premium vehicles:

Russian Light Tier IV Valentine
Russian Medium Tier V Matilda

50% discount on all premium ammunition
Az utolsó, amit telepítek? Ez mit jelent konkrétan? (Mert az ziher, hogy az XVM-et a játék után raktam fel.)

Trucker39
Müködik az, csak arra figyel hogy az XVM mode legyen az utolsó, amit telepitesz.

A medekbe 190-et gyûjtöttem, aztán a teszt alatt pótlom a maradékot, ha véletlenül kéne még.
Ti mennyi xp-t pakoltok bele a 9esekbe elõre? 200k elég lesz nem? Másik kérdés TD-ben idáig nem voltam otthon, de a forgótornyos amcsin kívül szeretnék még 1et, de szigorúan a legmozgékonyabbat (forgási seb, végseb)! Szerintetek borítékolható, hogy ez a francia lesz????
Tudnátok segíteni? Nem mûködik az XVM, pedig már a játékmappában vannak a fájlok és a program sem jelzett hibát, mikor elindítottam. (Ja meg a Dokkan is fel lett rakva.)

Az MM-nek sikerült alulmúlnia önmagát!

Berakott Malinovkára támadónak, arty nélkül! A védõk 2db T30, 1 M103, Ferdi és társai. Aztán menjél hülyegyerek, pucold le õket a dombtetõrõl tüzérség nélkül!
Mondhatom, ritka élvezetes volt...

Hát nem tudom hogy alakul késõbb az amerikai med vonal de mióta fullos lett a T20 nagyon szeretek vele menni. Pershingem volt a bétában akkor nem volt rossz. Pattont még csak csapattársként láttam természetesen és eddig ügyes kis szerkezetnek tûnt, nem szeretnék csalódni.
Úgy tudom, hogy 50-25-25 az arány.

Már miért kéne hegy tetején kempelned Batchattel? A védés rohadtul nem azt jelenti, hogy bekempelünk a kezdõhelyen, vagy a zászlón.

Jól. Az 1500-1800 közöttiek 3% volt, az unikumok meg asszem 0.8 talán.

Nem buff, hanem normális balance.

Mert önmagában nem rossz szerkezet, de ahova besorolja az mm ott édeskevés az a páncél a szu100-assal egyetemben.

wot nick: PsychoTrooper

A Jagdpanzer IV-re simán ráférne valami buff.Az összes többi nemzet td-je sokkal többet sebez és lõ át mint az.Oké hogy magas a rof de amilyen csatákba kerül vele az ember abba édeskevés a 132mm.Kaphatna az is valami butított sebzésû 105mm pl azt amit a Dickermax kapna vagy nem tudom.
Pluskast
Hmm. Nem jól hangzik. Lehet akkor továbbra is ott fog rozsdásodni a garázsomban. Már több mint 1 hónapja nem mentem vele.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Van olyan célkereszt mod, ami visszahozza a 0.7.2 elõtti állapotokat, tehát, ha ráviszem egy hk-ra, akkor kiírja a típusát, a HP-jáz és a játékos nevét?

Mázlista, mondjuk tegnap sikerült a támadás Prokhorovka-án.

Nem volt rossz csata, de kell hozzá a balfék ellenfél.

wot nick: PsychoTrooper

Hát én is, tegnap kérdezte valaki, hogy lehet e már tudni valamit az E-100 és maus buffról. Overlord azt mondta hogy rebalanceot mondott nem buffot. I have a bad feeling about this.

WoT: Nishizumi77

Pluskast
Tudtommal a 7.5-ben jön az E-100 rebalance-a is. Mondjuk kíváncsian várom, vele kapcsolatban hogy konkrétan mit fognak változtatni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Egy darab assault menetbe nem rakott be eddig. Mindig vagy a normál, vagy az encounter.

Encounter nálam a legritkább, pedig az nem rossz. Assaul meg a leggyakoribb, és az a legrosszabb játékmód.
Ez olyan malinovka effektus.

Eagle16
Pedig az arányok elvileg így oszlanak meg: 60% random, 20% assault és 20% encouter...

Mégis állandóan az új játékmódokat kell játszanom, legjobb mikor BatChat-tel kell kempelnem a hegy tetején védõként...hát lol.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Assaultból meg már rohadtul elegem van!
Ezek voltak egymás után: assault prokhorovka - védõ, assault karelia - védõ,assault karelia - védõ, encounter ruinberg, most: assault erlenberg - támadó

Hihetetlen de ma Jagdtigerrel nem lehet nyerni, ez volt az 5. vereségem, nem is akármilyen:

Vereség
Csata: Ruinberg 2012. június 29. 9:12:45
Jármû: Jagdtiger
Szerzett tapasztalat: 1 194
Szerzett kredit: 72 879
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun

Replay
Mindenesetre imádom a jagdtigert, ezzel a pontossággal és roffal nagyon lehet mészárolni.

mijki
Aki tapasztaltabb KT-vel, vagy ahhoz hasonló heavyvel,milyen sorrendben mely skilleket érdemes kifejleszteni KT-ra?

Az elsõ skillnek mindenkinek megtanítottam a javítást(74%), már nem egyszer mentette meg az irhám. Mi legyen a 2. és a 3. skill?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Solten

Saor Alba

Nem egy konkrét tankod effjérõl van szó, hanem az átlag effedrõl.

ITT tudod megnézni.

Yan
a tied pont az e-pénisz kategória (a hsz-ed)
mellesleg el tudod olvasni, mert pont akitõl kérdezed az irta?
amúgy nagyon szép 1 tankkal (ilyen mindenkinek van), de most hûûhaa, micsináljunk? szólíthatunk Istennek?

¥ xfire: kistekila

Forolto
Skacok,Mi lehet a baj?

Murovanka pálya sorsolásakor a random csatából be se tölt és kivág.Vissza akarok lépni kivág,csak akkor enged vissza ha a csatából kijön a tank.Próbáltam addon hibára gyanakodni,de szûz játéknál is csinálja.Reinstall?

Ja meg azt is használom a vezetés közbeni pontosság skill.

Ahhoz képest hogy papíron pontatlan a lövege, csatában jól szerepel nekem semmi gondom nem volt vele. Rammer,venti,vertikális stabot használok rajta, meg a brothers in arms skill is aktív.

Pedig stabilizátorral és a vezetõnek adott képesség ami vezetés közben pontosabb célzást biztosít,egészen jól lehet vele lõni még full sebesség mellett is.Persze nem 300 méterre.

Ja, vágom! Pár tankomon 3.-nak van beállítva, de még egyiken se 100-as.
De ugye az csak akkor megy ha 10% alatt van a tank HPja.

Wiki szerint 9,1%al tölt be gyorsabban.

Nagyon szép! Mennyivel tölt be gyorsabban?