World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdemes megnézni emu87 visszajátszásait, mert õ is hasonló elven játszik, de prémium lõszer nélkül éri el az eredményeit.
Szerintem nem mindenki lenne képes élni egy ilyen lehetõséggel. Például ha matyashun hasonló pénzösszegeket áldozhatna erre a játékra, még akkor se sikerülne sokkal jobban szerepelnie. Összességében lehet szidni, kinevetni vagy ujjal mutogatni ezekre a játékosokra, de egyrészt az vitathatatlan, hogy nagyon jó eredményeket értek el, másrészt az õ pénzükbõl vehetnek kurvá..., akarom mondani tarthatják fenn a szervereket.
Malinovka nagy pálya, nem túl bonyolult tereppel, a nyitott vonalakon, akár a fõ támadás mellett is simán el lehet menni artykért.
A mai fogyasztói társadalomra fokozottan igaz, hogy az ár-érték arány elbaszódott, de nagyon, ezekhez képest jelentõsen eltörpül a WOT ára.
Esetleg még a varázsbokrot is meg lehet próbálni a Bat talán elfér benne, hogy mind a két oldalról takarva legyen.
Én még azért kíváncsi lennék arra is, hogy ez milyen hatással van a teljesítményükre a játékban, mert ugye láttunk már nem egy "kiemelkedõ" képességû prémium user-t.
2500 elmegy havonta a prémre, már amikor játszok, vettem két prém tankot is, de azért százezret rákölteni egy játékra? <#guluszem1>#guluszem1>
Valahol az ár-érték arány elbaszódott náluk.
Akkor érdekelne hogy Malinovkán mi a tökömet csináljak védéskor BatChat-tel...ha lemegyek szétbombáz az SPG, ha fent maradok akkor meg nem tudok úgy lõni hogy rám ne tudjanak lõni...egy olyan tankkal amivel nem nem is szabad megállni szinte soha, védjek egy 100x100-as területet ahol egy épkézláb fedezék sincs.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
A gold ammo szerintem kicsit már túlzás, de a havi 2500 arany biztos el van költve prémiumra, illetve még pár ezer free expre.
Oviék meg térde azt szeretik õket.
Kihúzta a KT-t amivel 960k xp-t szedett össze ebbõl 700k-t átváltott free-re.
A másik nagy farm meg a Jagdtigerrel volt amin a 80k szükséges xp-n kívûl összeszedett 550k-t. Ez eddig lazán 1,6M váltható xp aminek az átváltására elköltött 64k goldot.
Van felesleges pénze, mellé azért némi tudása a WG meg egyenesen imádja.
Nálam pl. van olyan tag aki havonta 20-30 ezret költ csak gold lõszerre.
Van olyan akinek azt mondta apuka, hogy kicsit besegit a fiának játszani, és beletolt 100 ezer goldot. Szólj fiam ha elfogy alapon. 😊 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Na mindegy,csak érdekességként tettem fel ide.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Ráadásul a legelején nem is tudom mennyi arany volt a 35k huf-os csomagban. Váltani is tud xp-t ha kell.
Az m6 meg hiába keres jól,200 csata az semmi vele...
WoT: Nishizumi77
Gondolom olyasmi elven játszhat, hogy már alapól fullos tankokkal kezd, majd összeszedi velük az expt. Ilyen jó eredmények mellett szerintem prémium tank se szükségeltetik, a felszerelést is elég egyszer megvennie stb.
A legeleje óta játszik, és csak 4000 csatája van. Az azt jelenti, hogy kb csak a napi csillagokat vehette le. Az mindjárt 2x XP, amit a rendszer nem jegyez.
Ráadásul az M6 is szépen keres, mint a löwe. Prém elõfizuval, ilyen átlag xp-vel, és ilyen nyerési aránnyal ez teljesen klappol.
De az összefüggés a számítástechnikai szaktudás és az eff között, azért számomra még mindig ködös... 😊))
Informatikai mérnök is vagyok, ez alapján járna nekem az 1800-as eff. 😊)) De csak 1300 (új számítás szerint meg annyi se). 😊))
Kegyetlen velem ez a játék... 😊)))
Victory!
Battle: Karelia 2012. június 29. 12:01:04
Vehicle: Churchill
Experience received: 4 518 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 45 291
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"
Ezt a teljesítményt magyarázza meg nekem valaki !!!!!!!!!!!!!!!!!
Kis tankjai szinte nincsenek de tele van tier IX-X tankokkal. Hogy lehet ezt elérni ennyi csata alatt ??? Ráadásul nincs prém tank amivel farmolt volna(csak 200 csata m6-al).Mennyibe kerül ennyi szintet átugrani? Sok érdekes karaktert láttam már de ez mindent felûlmúl.
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!