World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aki nem sajnál 50-100k-t egy játékra én abból kinézem a többszörösét is elvégre megteheti. bár az is elõfordulhat könnyedén, hogy ennyire prõ és egy jól menõ klánban pénztáros.
Teljesen igazad van, csak valamiért mindig meglepõdök, ha ilyesmit látok.

Biztos vagyok benne, hogy rajta kívül még rengetegen vannak, akik így csinálják, de mégsem képesek még csak hasonló eredményeket sem felmutatni.

Érdemes megnézni emu87 visszajátszásait, mert õ is hasonló elven játszik, de prémium lõszer nélkül éri el az eredményeit.

Szerintem nem mindenki lenne képes élni egy ilyen lehetõséggel. Például ha matyashun hasonló pénzösszegeket áldozhatna erre a játékra, még akkor se sikerülne sokkal jobban szerepelnie. Összességében lehet szidni, kinevetni vagy ujjal mutogatni ezekre a játékosokra, de egyrészt az vitathatatlan, hogy nagyon jó eredményeket értek el, másrészt az õ pénzükbõl vehetnek kurvá..., akarom mondani tarthatják fenn a szervereket.

Mondjuk spotolsz artyknak, TD-knek, kevésbé mozgékony de nagy tûzerejû tankoknak. Battel lehet jól bújkálni, arról nem is beszélve, hogy ha az elején okosan kivársz, és mikor már látod, hogy a fõ támadásuk merrõl jön, egy jó ütemben elindulással egyetlen batchat is úgy meg tudja törni a támadás lendületét, hogy gyorsan letelik ám az a 10 perc és nyertek.
Malinovka nagy pálya, nem túl bonyolult tereppel, a nyitott vonalakon, akár a fõ támadás mellett is simán el lehet menni artykért.

Az emberek sokkalta több pénzt költenek egészségkárosító szerekre, piára, cigire, drogra, giccses baromságokra, használhatatlan kütyükre, vacak kínai ruhadarabokra, amikre rávarrtak egy márkajelzést és 5x többe kerülnek, mint egy ugyanolyan minõségû olcsóbb, vagy ott vannak a technika buzik, akiknek minden új cucc azonnal kell, nem bírnak várni pár hónapot mikor 60%-os áron megvehetnék a több százezres kütyüt.
A mai fogyasztói társadalomra fokozottan igaz, hogy az ár-érték arány elbaszódott, de nagyon, ezekhez képest jelentõsen eltörpül a WOT ára.

Igaz T-44-el de én lemegyek a D-E8-9 bokros részre és lapítok. Ha jó a csapat akkor a felfelé jövõket lazán szétlövik majd ha elfogytak akkor lehet megindulni. Mondjuk itt nem baj ha megy valaki még az erdõbe is.
Esetleg még a varázsbokrot is meg lehet próbálni a Bat talán elfér benne, hogy mind a két oldalról takarva legyen.

Mondj egy dolgot ahol nem a mai világban.
Én még azért kíváncsi lennék arra is, hogy ez milyen hatással van a teljesítményükre a játékban, mert ugye láttunk már nem egy "kiemelkedõ" képességû prémium user-t.

Namost ez nálam nem jönne be mert ha játszok akkor minimum 1,5x cigifogyasztásom mint ha mást csinálok. 😄

Abszolút nem vagyok a pénzköltés ellen, csak van egy határ. 😊

2500 elmegy havonta a prémre, már amikor játszok, vettem két prém tankot is, de azért százezret rákölteni egy játékra? <#guluszem1>

Valahol az ár-érték arány elbaszódott náluk.

Eagle16
Az a hotfix elõtt volt, most már nem annyi.

Akkor érdekelne hogy Malinovkán mi a tökömet csináljak védéskor BatChat-tel...ha lemegyek szétbombáz az SPG, ha fent maradok akkor meg nem tudok úgy lõni hogy rám ne tudjanak lõni...egy olyan tankkal amivel nem nem is szabad megállni szinte soha, védjek egy 100x100-as területet ahol egy épkézláb fedezék sincs.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ismerek olyat, aki havonta 40k Ft körüli összeget költ cigire, így szó szerint füstté válik a pénz. Néhány év alatt elfüstöli egy kocsi árát, inkább költené WOT-ra, amivel játszik egy-két évet és még Oviék is térden szeretik. :-)))

noname23
Elõször M6A2E1 aztán Tier8 TC KT-val aztán stb.stb.. természetesen ehhez sok gold szükséges és máris valaki nagyon csúcs szuper játékos lesz<#hehe>

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Biztos sokat költött rá, mert rá is kérdeztem, de bezárta a privát chatet. Azt mondta, hogy fõként JT-vel és KT-vel farmol és játszik.

A gold ammo szerintem kicsit már túlzás, de a havi 2500 arany biztos el van költve prémiumra, illetve még pár ezer free expre.

Nem rossz. Mondjuk a több ezer magyar játékosból sztem 20 alatti az a szám, akik ilyen szinten tolják.

Csak gratulálni tudok nekik.
Oviék meg térde azt szeretik õket.

Az nem gyenge gold mennyiség. Akárhogy is számolom az 10 vadiúj játék. 😊

Az M6-al gyûjtött majd 200k xp-t és ezzel elindult.
Kihúzta a KT-t amivel 960k xp-t szedett össze ebbõl 700k-t átváltott free-re.
A másik nagy farm meg a Jagdtigerrel volt amin a 80k szükséges xp-n kívûl összeszedett 550k-t. Ez eddig lazán 1,6M váltható xp aminek az átváltására elköltött 64k goldot.
Van felesleges pénze, mellé azért némi tudása a WG meg egyenesen imádja.

Nem kell külföldinek lenni hogy valaki sok lóvét toljon a játékba.
Nálam pl. van olyan tag aki havonta 20-30 ezret költ csak gold lõszerre.
Van olyan akinek azt mondta apuka, hogy kicsit besegit a fiának játszani, és beletolt 100 ezer goldot. Szólj fiam ha elfogy alapon. 😊 😊

Simán ki fog jönni, nézd már meg, hogy 4000 csata alatt 4200000 xp-t farmolt ki, és ebben ha jól emlékszem nincsenek benne a napi duplázó, triplázó, ötszörözõ xp-k, tehát lehet, hogy erre még egy 10-15%-ot simán rá lehet számítani, ez sztem több, mint a kétszerese egy átlag user teljesítményének. Az is biztos, hogy nem sajnálta az aranyat az xp váltáshoz, de ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy végig arannyal is lõtt.

Jól játszik és rengeteget költött a játékra(vagy klánbüdzsét amortizálta le 😄). Goldért váltott xp-t, ha meg megteheti az is elképzelhetõ, hogy ammo is goldos. Megnézném ilyen feltételek mellett Szakesz miféle eff-et csiholt volna ki.
Gottfried
Tulajdonképpen nekem a sok hiányzó tank tûnt fel.Ehhez rengeteg free xp kell és ezt nem értem hogy honnét szedte.Aranyért is csak elit tank xp-jét lehet átváltani.Egyszerûen ez túl soknak tûnik.Ha lesz egy kis idõm,majd kiszámolom de így elsõre nagyon képtelennek tûnik hogy honnét szedett össze ennyit.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Ami miatt húzom az ami tankokat az pontosan a függõleges csõ mozgás, nagyon illik ahhoz a sunyi ganyé stílushoz amit játszom. Egyik nagy kedvencem a T25/2 ideális a szemétkedéshez.
Pluskast
Látod ez is elképzelhetõ! Only gold ammo. Ha pénzed van sok mindent megtehetsz😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Gottfried
Hát kb. én is erre gondoltam.Min. havi 200 rongy.Gondolom a jó teljesítményhez hozzájárul az "only gold ammo" felfogás is. Így nem olyan nehéz ennyit sebezni.
Na mindegy,csak érdekességként tettem fel ide.

Pluskast
Persze, hogy értem😉

Pluskast
De azt nézted, hogy több mint 8000 tankot szedett ki és majdnem 11 és fél milla sebzést osztott ki?

Gottfried
ok,tier IX de ugye azért azt érted hogy mirõl beszélek? 😊

Gottfried
Orosz tank csak is8 és is4. Elõtte semmi !!!

Pluskast
TD ágon nehezen, mert az csak tier IX.-ig van.

A szerencse tényleg nem egy elhanyagolható tényezõ, de azt el kell ismerni, hogy hihetetlenül érzi a játékot. Nemcsak a gyõzelmi arány szempontjából, hanem mert nagyon magas az átlagsebzése, az átlagos tapasztalati pontja, találati arány is stb.

Pluskast
Lehet, hogy jó anyagi körülmények között él és megteheti, hogy kiadjon havi szinten 200 rongyot. Minden játékban vannak extrém esetek. Szerintem ez is pont egy ilyen.

Gottfried
Francia TD ágon csak a tier X van meg neki. Azt mivel fejlesztette??? Ja,hogy minden fullos neki de közben még összeszedett egymillió free xp-t is. Ugye ezt nem gondoljátok komolyan ??? SZÁMOLJATOK EGY KICSIT !

Hát ez az El Alamein special megint egy nagy nulla.
Gottfried
Ha az összes ellenfelet te lövöd ki minden csatában,ez akkor is képtelenség.Max ha xp-re és kreditre is több százezer forintnyi aranyat költött....

Csak duplázókkal, ilyen effel, simán.

Nem biztos,hogy pro,lehet,hogy csak kurva szerencsés,és mindig mindent 1.-re be tud,tudott duplázni.Amennyire én jól tudom,az m6 prém tankhoz úgy juthatott hozzá,hogy befizetett 30000 aranyat és akkor kapta.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Gottfried
48 csata alatt a vk-ból maust......

pointer4
De miért kéne prémium tank? Prémium elõfizuval simán összejön a következõ tank ára, ha jól játszol.
Ráadásul a legelején nem is tudom mennyi arany volt a 35k huf-os csomagban. Váltani is tud xp-t ha kell.
Gottfried
Ne mondja nekem senki hogy 28 csata alatt ki lehet fejleszteni a KT-t a tigerbõl,bárhogy is játszik valaki.És ez csak egy példa mert szinte mindennel így haladt.Számoljatok már !

Gottfried
Látom a statjait de ennyi tankot hogy lehet átugrani? 4000 csata alatt ennyi ágon hogy lehet elérni a tierX-et???? Nekem ez akkor is érthetetlen ha jók a statjai.
Az m6 meg hiába keres jól,200 csata az semmi vele...

Ha a pershing tetszik akkor a Patton is tetszeni fog, én nagyon szeretem. Lehet hogy gyenge a páncélja és a top sebessége se nagy, de nagyon jól fordul ( kuplung skillel mégjobb 😄 ), nagy a DPM, és ami nagyon hasznos, jó a függõleges csõmozgatása negatív irányba.

WoT: Nishizumi77

Kezdjük ott, hogy a tag istentelenül jól játszik. Az a 73% gyõzelmi és a 60% túlélési arány is nagyon imponáló.

Gondolom olyasmi elven játszhat, hogy már alapól fullos tankokkal kezd, majd összeszedi velük az expt. Ilyen jó eredmények mellett szerintem prémium tank se szükségeltetik, a felszerelést is elég egyszer megvennie stb.

pointer4
Nincs ebben semmi csoda.
A legeleje óta játszik, és csak 4000 csatája van. Az azt jelenti, hogy kb csak a napi csillagokat vehette le. Az mindjárt 2x XP, amit a rendszer nem jegyez.
Ráadásul az M6 is szépen keres, mint a löwe. Prém elõfizuval, ilyen átlag xp-vel, és ilyen nyerési aránnyal ez teljesen klappol.
Még halványan emlékszem, mikor elkezdtem a játékot/fórumozást, akkor ment itt a felháborodás, mert a T44 iszonyat OP volt, akkoriban az egyes számú közellenség. Aztán nerfelték, de utána is jó maradt.
Nem az volt a lényeg, hogy az xvm könyvtárszerkezete jó-e, hanem hogy félt változtatni a már meglévõn (ami azért körbetekintve az ismerõseimen, nem egy különleges félelem).

De az összefüggés a számítástechnikai szaktudás és az eff között, azért számomra még mindig ködös... 😊))
Informatikai mérnök is vagyok, ez alapján járna nekem az 1800-as eff. 😊)) De csak 1300 (új számítás szerint meg annyi se). 😊))
Kegyetlen velem ez a játék... 😊)))

..pedig igazabol nem is szeretem.. premiummal..

Victory!
Battle: Karelia 2012. június 29. 12:01:04
Vehicle: Churchill
Experience received: 4 518 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 45 291
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"
Gottfried

Ezt a teljesítményt magyarázza meg nekem valaki !!!!!!!!!!!!!!!!!

Kis tankjai szinte nincsenek de tele van tier IX-X tankokkal. Hogy lehet ezt elérni ennyi csata alatt ??? Ráadásul nincs prém tank amivel farmolt volna(csak 200 csata m6-al).Mennyibe kerül ennyi szintet átugrani? Sok érdekes karaktert láttam már de ez mindent felûlmúl.

Bocsi az amatõrségért. <#whatever>

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Oksi, mûködik, végigrakosgattam mindent a manuál alapján. Köszi a linket.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Arra azért kíváncsi leszek hogy hogy változik-e az MM a T8 med ek szempontjából?!