World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
BDR nekem is 1 gigabájt, vagy Bodri 😄
ARL az Carl
Leopard az Kleopátra

Most nem jut eszembe más.
Szerintem azért elgondolkodván a T9 tankok listáján idõvel ki lehet találni, hogy mire gondoltam. 😊 Másfelõl meg ha mégse akkor meg lehet kérdezni ahogy TDantes tette. 😛
Viszont a lényegen akkor sem változtat, hogy továbbra is platoontársat keresek T9-ben 😄 😊 (Játékban Scharnhorst87 néven lehet megtalálni)

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Metalmilitiakid
én elsõre tudtam, hogy mire gondolt, pedig soha nem hívtam sütinek 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
Mint haverom, BDR egy gigabájt (1G😎 vagy KV- egy secundum (1S) 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

haha 😄 de lehet csak a wot tweaker kavart be...
egy kört mentem artyval, de nem látszott az arty lövedéke sniper módban amikor becsapódott.... egyszercsak oda került a kráter azt csõ
szabii98
Ok, csak ebbõl senki nem jön rá -rajtad kívül- h mire gondoltál 😄

I met God. She's black

Mert jobban a számra áll a Süti kifejezés, mint azt mondani, hogy "estéegy".

Aha...miért?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Az ST-I-t én csak szimplán Sütinek hívom 😛 😊

Mi az a Süti?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Platoon társat keresek, lehetõleg TS-el T9-be (E50 vagy Süti)

Látszik, hogy én mennyire figyelek az effektekre játék közben. Észre sem vettem, hogy változott valami. 😊

Úgyhogy ez a mod az ilyen fapados szemûeknek van, mint én.

nah feltettem, de nagyon gagyi :S fps valóban van, de effektek nuku xD
inkább delete 😊
Trabant93
Kinél lehet jelentkezni a klánba?

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Passz. xvm van fent, azzal nem akad.

jah már elolvastam 😄 remélem nem kavar be a wot tweaker!!!
Jawohl. 😊

csak simán bemásolom a res_mods 7.4-be igaz? 😊
Az milyen hogy egy type le prémium noob-z, mert KV-5-ben ülök? (és szépen kilõttem...)

Master91
De , van 2-3-4 szoba a kis klánnak, de ha úgy is megint csak a 4 haverral vagyok fent, akkor megint csak minek oda menjünk?
Nem szeretjük a tömeget, csendbe, szépen kocnentrával mindenki csinál amit csinál, ha bejönne 2-3 csávó, akkor meg morogna hogy " HOGY SEBEZ MEG? DE HOOGY?" na az ilyeneket nem kérjük 😄
Nem értem miért lett volna gond, ha van kampány, szakasz, akármi közös akció, akkor felmenni csak...
Na de sebaj, ez már a múlt.
Amúgy vicces, hogy 2 olyan csávó pampogot nekem, aki kb. sehol sincs tõlem effencibe. 760 körüli asszem annak, akinek a legnagyobb hangja volt. Vicc.
Sunsetjoy
"volt 1 másik srác, neki mobil netje van, nem bírta volna el a TS-t, õt ki röhögték"
Ezen eléggé kiakadtam, ahogy olvastam...

Más: ott nincs külön szoba magányosoknak? Fenn vagy TS-en, de nem hallod a többieket a nagyszobában, sõt server vagy chatadmin áthúz téged esetleg máshová, ha szükséges. Vagy ahol voltam klánban, ott volt eleve Csendesszoba is, ahol 1000-es jog kellett (volna) ahhoz, hogy bárki hangját lehessen hallani, de ha kellett, átmentek oda, ahová kell.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

nem tudom mi a szabályzat az A-ba. Hát a ts használat logikus lenne, hogy jobban megismerjétek egymást, meg ugye a nagy klánban az embereket. Szokott lenni ott is company sztem megoldható lett volna. Bár én is erõs túlzásnak érzem, hogy ezért perdítve lettetek, bár azt nem tudom mi játszódhatott még a háttérben, viszont a nagy klánban kötelezõ a TS. Mondjuk azt se tudom ki ott a vezetõ.
Amúgy, pont most hogy itt TS-eztek, a mumbli és a skype is lefogja valamiért az fpst. Már, ha közben beszélünk rajta. A TS-t nem tudom, azt nem próbáltam.

Ja meg wotstarter és akkor nem kell kézzel high/realtime-ba állítani az exe-t.

Köszi!
Ez 1 kicsit tényleg hozott rajta.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Forolto
Jogos amit mondasz,de én mindig fent vagyok klános TS en,mert egyrész ott vannak az ismerõsök,másrészt azért vagyok klántag,ha kell segitség elérhetõ legyek.Én akkor is felmegyek,ha nem wotozok.Most ez nem kerül semmibe,sok szávszélbe se.

Így van. Én is ezt mondom...de hát...

Master91
Használunk TS-te 😄 De ahol csak mi, 4-en vagyunk, évek óta haverok vagyunk meg minden, ha nem wotozunk ha wotozunk TS-en vagyunk. 1 sráccal szinte mindennap megyek szakaszba. Ts szinte az életünk. Ha találunk olyan századot, ahol adnak TS-t, azonnal megyek/megyünk fel rá, ez nyílván való!
DE amikor klánba vagyok, és nem csinál a klán semmi közöset, akkor minek menjek fel ? Ha lennének gyakorló csaták, meg taktika kidolgozás , stb, akkor mennék, hisz menni kell, ezért klán.
Pár napja is az SG Ts-en toltuk Szakesszal, elsõ szóra felmentem, ez a minimum.

Igazából nem csak szólóznék meg haveroznék 😄 Én szeretem a századokat is, nagyon is, simán napi 1-2 órát ellenék vele. Csak úgy most mire bekerülök egybe, meg mire össze áll a csapat, az sok idõ...ezért lenne jobb egy klán, valaki írja chatbe hogy indítana , ki jönne, és 5 perc alatt meg vagyunk, na akkor az lenne a királyság maga.

Jövõ ilyenkorra talán meg lesz 😄

Remélem is a kis gyíkot 😄 Ha lesz Tier X-em, és nem találok klánt, valszeg jelentkezek HPTS-be.
Csak így TS-en keresztül hallottam valamit ezzel kapcsolatban, de igazából nem nagyon izgat az hogy mi van a HPTSA-ban. De amúgy nyugi, nem hiszem hogy aki téged kirúgott az valaha is fel lesz véve a fõ klánba, mivel elég sok kivetni való van a tudását illetõen 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Forolto
Ez van.Sok tankos emberke nem tudja milyen nehéz is azzal játszani,hogy egy mozgó tárgyat folyamatos célzáselugrással hogyan kell kilõni,de hajrá cél a type E. 😊

Szólóhoz meg haverral menéshez nem kell klán.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Forolto
figy,még szakaszban is fontos a ts használata!csetelni nem jó,elveszi az idõt amig gépelsz.Felesleges,fel kell menni és játszani,megbeszélitek hogy ki merre,mit lõ satöbbi s lehet beesik egy 3 személy,vagy még több és mehet a század.

Online játékokban már elengedhetettlen a ts vagy a ventri használata.

a ROR ba lehet jönni mindenkinek nincs megszabva hogy milyen tankod legyen.Minden este vagy CW vagy COMPANY van gondoljátok meg vagy a www.ror.hu tudtok vagy pedig itt tudtok jelentkezni http://worldoftanks.eu/community/clans/500000652-ROR/
ebben csak az a bosszantó, hogy elolvasod a szakirodalmat, hûûû sose gyullad ki, hûûû 5 töltet automata halon oltó rendszer (5*50 arany :-D) , aztán hûûû már megint leállt a motor, mert ellõtték, hé mi füstöl? :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Master91
Jó 😄 Éppen hogy fullos a pici GW Pantherem. baromira tetszik...GW Tiger szép lesz, picit mozdítok a csövön már mozdul a test is :/
Master91
HPTSA-ba voltam, múlt héten kiraktak, pedig 2011. novemberébe kerültünk be 4 haverral, azt 2 cingár valaki elkezdett pattogni hogy senki se jár TS-re ( régen jártunk, de mivel senki se századolt/kampányolt, felesleges volt, chaten vígan elvoltunk )
Én a 4 haverral folyamatos TS-en vagyok, õk ezt nem értették meg, követelték, hogy ha votozunk, oda menjünk fel, mert rengeteget tanulhatunk a nagyoktól....ehh....
Mondtam, hogy értem hogy kell a TS, de ha csak solózok, vagy haverral megyek, minek másszak fel és hallgassam ahogy lihegtek? És hát szó szót követelt, már eldurvult a helyzet, volt 1 másik srác, neki mobil netje van, nem bírta volna el a TS-t, õt ki röhögték....szóval a 2 tirpák, aki idén februárba került be, szépen rakosgatta ki az embereket. Szép munka!

Amúgy HPTS-be kerültünk volna, csak Tier X kell....
crossy-t jó vezetõnek találom, azért is mentünk volna be.

Na sebaj.
A játékban a Tigris se több, se kevesebb, mint a valóságban. Nincs az az überbrutál buff, amivel egy 100mm vastag, 90 fokos páncélt pattogóssá lehet varázsolni.
Forolto
tier 8 is elég:arty-val. 😛

valaki segítsen nem akartam feltenni de ha lehet ezt az effi cuccot amikor a betöltõ képernyõn mutatja kinek mennyi az effije azt honnan tudom letölteni meg hoyg kell feltenni ha valaki segítene megköszönöm
Én se tartom valószínûnek. Bár én nem vagyok illetékes a tagfelvételben.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Fail😄 megesik
Pontosan, errõl van szó. Amikor anno a Tigrissel top tank voltam, sose volt vele problémám. A hírhedtsége is inkább a béta idejérõl származik, mert ott tényleg borzalmas volt. Azóta pedig szépen helyrepofozták.

Forolto
Köszi szépen!

Ezt tettem fel. Ezzel stabilan megduplázódott az fps és abszolút nem néz ki szarabbul. Amúgy vicces, mert nem lassú a PC-m.

Master91
Csak nincs Tier X tankom, így núdli lennék, nem vennének be 😄
hát face2face én sem állok le t-34el tigrist püfölni, hiába lövöm át mindenhonnan, nagyon nagy a hp különbség és kidobhatom az ablakon a hihetetlenül tápos DPS-em. Talán egy duplatreknél, nyílt terepen.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Hamár tigris. Tegnap történt:
Tigrist épp két type szedi darabokra Himmelsdorfon, mikor megérkezek megmenteni a T-44-gyel. Kigurultam a ház sarkához, majd gondos célzás után ellõtem a két type között, bele a tigris farába, telibe a motort, kigyújtva, leégtve róla a maradék 300 Hp-ját.

Skacok!
Felraktam az fps növelõt, kikapcsoltam rajta mindet, újraindítottam a gépet.
Azóta stabil 16-20 fps-el megy a játék.
Futnia kell játék alatt, vagy valami?
Mert ez így nem jött be.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nálunk a HPTS-ben rendszeresen van, még ha nem is minden nap.

bardocz
Amik ellen a valóságban ment, azokat a játékban is elpicsázza szerintem. Legalábbis én nem aggódtam a shermanok meg T-34ek miatt, amikor a Tigrissel mentem. És amúgy jobb vele a statom, mint az IS-el.
A gond az, hogy az embereknek az nem tûnik fel, hogy akkoriban a valódi "meccsekben" mindig a Tigris volt a top tank, így még szép hogy megalázott mindent. Ez a játékban sem sántít, a Tigris lenyom itt is mindent, amit a valóságban lenyomott. A gond akkor kezdõdik, mikor Reiszauftiger Pistike azt várja, hogy majd a Tigrisével széjjelszedi a szembejövõ IS3-at.