World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

T1-only csata Province-ban: 10 frag, ebbõl 2 db 8k csatányi tapasztalattal rendelkezõ szakaszos klántag. I <3 my MS-1

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Master91
Nincs pattonom 😄 USA-ba 2 tank van kifejlesztve összesen.
Pattont Is3massal szeretek csipkedni, imádom õket lövöldözni vele.
MatchDiabolo
Látod ez a baj wotdb<#nevetes1> Papíron minden más de nézd meg valójában egy T54 kört ha kilõnek meg egy betcsöcst.
Nekem 14k szokott lenni.

Hát, mostani Patton-drivereknek ez pedig wetdream. Mindent tud, amit a mostani M46, csak vélhetõleg egy lézerpontosságú ágyúval és legalább 60 km/h sebességgel.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Master91
Hát nem tudom. Ezzel a páncéllal....és mit kezdjek vele? Rammoljak le akit tudok, mintha Leopardal lennék Is3-masok ellen? :/
Ezzel a Leo lesz az új, 60-al repesztõ Patton.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A t54 elég op volt amíg a játékosok nyomására le nem nerfelték attól tartok most is hasonló lesz a helyzet vagy kétszer nem követik el ugyanazt a hibát?
Most melyik TD lesz akkor az ütõsebb a németeknél? Majd hogy nem mind a kettõ TD 10 ugyan úgy néz ki vagy csak én nem értem. Valahol lehet róluk adatokat találni?
Ezt miért tették velem???

Vereség
Csata: Himmelsdorf 2012. július 4. 22:01:31
Jármû: T30
Szerzett tapasztalat: 433 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 22)
Szerzett kredit: 0

Meg vagyok átkozva ezzel az ócskavassal! <#confused>
Ezt nem teljesen értem... mi volt olcsó a batmanon?

A WOTDB szerint az átlagos javítási költsége 17K, ami bõven annyi mint a többié (E50 - 15K, T-54 -15k)...

Biztos szuper lesz, megoldják, de nincs az az isten, hogy gyenge orosz T10 tankot tegyenek a játékba.
Szóval nincs itt valami bennfentes, aki tudja, hogy lesz-e valamikor félárú M6, és ha lesz, mikor? <#wink>
vinki1
Köszi a választ!<#eljen> szóval akkor ne nagyon remenykedjük-pedig biztam benne hogy szuper lessz(én naiv)-de hát ez van.

MatchDiabolo
Érthetõ a WG üzlet politikája nem volt jó nekik hogy olcsó a betcsecs jav költsége ezen fellendülve kitalálták mostantól papír tier 10 medek kellenek 30k javítási költséggel hagy menjen jobban a prémszámla ingyen ne játsszon senki se.
Mostani szerintük Tier 9.5 medeket meg le lehet így nerfelni 9-re nehogy már ilyen opok legyenek.

darki81
<#hehe>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

ilyen mikor túl jól mûködik az álca skill😄
Sziasztok! Egy különös látványú csatám,ahol igazán semmit se csináltam,csak felvettem telefonnal,hogy megoszthassam a látványt.
Leo. 1

AMX 30
AMX-30

Test
elõl: 79mm
oldalt: 57mm
hátul: 30mm

Torony
elõl: ~81mm
oldalt: ~42mm
hátul: 50mm

Leopard 1-hez: Leo

Nem sokat tévedtél, ha az adatok pontosak😄.

Test
elõl: 70mm
oldalt: 35mm
hátul: 25mm

Torony
elõl: 52mm
oldalt: 60mm
hátul: 60mm

Löveg körül is csak 60mm..

Eagle16
E-75 azért jutott eszembe mert múltkor berakott Lakeville-re T-54-el, szemben volt vagy 6 E-75 nálunk még én voltam egyedüli közepes tank...sok esélyem volt 😊 És azokat szembõl nagyon nehéz sebezni, emelett elég nagyot ütnek, gyorsan is fordulnak...nem szeretek ellene menni.

Az átütés más dolog, de tényleg sok ilyen cucc lesz ami 260 vagy afölött üt, T10 TD-k is nemsokára...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Buffolják az E-75-öt? Vagy E-50-re gondoltál?

Itt

30,5 cm-et írnak. 130mm-es front...bruhahahah

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hát figyelj végül is lehet igaz, Hitler kitalálta, hogy csináljanak ilyet ( Végül is a Ratte ennél is meredekebb ) azt nyilván megvalósíthatatlan, de attól még pár tervezõ papírra vethette, és utána besuvasztották a Hitler's wonderland mappába.

WoT: Nishizumi77

Eagle16
A T-54 szerintem már így is a legszarabb T9-es med., tök fölösleges lenne még a páncélzatát is elvenni.

És a Leopard 1 milyen T10 med. lesz? 😊 70mm-es fronttal vagy mennyi van neki 😄 AMX-30-nak szintén ekörül lesz. Oldala meg mennyi, 35mm??

Tier 10-esként amúgy se tudnak annyi páncélt rárakni hogy elég legyen...tele lesz az összes csata E-75-tel meg 260-as átütéssel.

Tuti, hogy elírás, 350mm az inkább. Nézd már meg mekkora egy görgõ a csõhöz képest. :-D

Egymástól veszik át a hülyeséget...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Solten

Saor Alba

Én se hiszem el, de a vicces az hogy más oldalakon is ennyit írnak.

Master91
Repülõvel lebombázni!
Emelem akkor az ûber tankokat!

Szerintem azért vették ki, mert a multi turret/gun kezelést nem tudják vagy nem akarják megoldani.

Solten
😄DD

Saor Alba

Eagle16
3505mm? 😄 Elírás lesz az, az 3,5 méter 😄

És a Bär-t mégis mi lõné ki? Mozgó bunker, halálsugárvetõvel!

Vagy csinálják meg a T-54 frontját a normális T-54 széria szerint: 100mm front, és akkor nem lesz panaszkodás hogy "dehát a T-54nek jobb a frontja, ez milyen T10 med így? "

Szerintem viszont látjuk még õket, csak lehet elvetették azt hogy prémek legyenek. ( Hála az égnek!!) Brummbar ikonjáról már láttunk képet, meg elvileg a modellen is dolgoznak/kész van.
Lehet hogy lesz egy alternatív német SPG ág, ahol sturmpanzerek lesznek.
T10es Sturmpanzer bar 3505 mmes ágyúval XD
Ehhez képest a sturmtigernek vízipisztolya van 😄
( Hitler és a megalomániája..... )
Ez sebezne vagy 100 000ret a wotban.

Eagle16
T-62A? Hát nem sok mindent tudni róla...mivel még be se rakták.

- 100mm-es fronttal gyengébb lesz mint a T-54, de SerB szerinte majd balanszolják...

- tornya elég durva lesz, 240mm körül szembõl.
- hosszabb lesz mint a T-54

Lesz egy D-54TS ágyúja, ami elvileg pontosabbnak kéne hogy legyen, mint a sima D-54, és valószínûleg lesz hozzá speciális ûrméret alatti lõszer jó drágán (kreditért)

Naná...lehet én is megvettem volna<#eplus2>

OP lett volna , a tankok többsége nem lövi át szembõl..de a rakétavetõvel...brutális...

De eztsajnálom. Nekem ilyen kellet volna.

Eagle16
És a SturmTigert bárki megvehette volna azonnal, akár 0 játéktapasztalattal is. Még a páncélzat nem is annyira...de a 380mm-es rakéta az biztos tarolt volna 20-25m-es körben, öröm lett volna nézni hogy odadurrant egyet ahol épp közelharc folyik, és meghal barát és ellenség is 😄 Aztán jött volna a sok noob komment.

vinki1
Mi a velemenyetek-tel rol vagyok fent az meg be rak ezt azt.

Kár az AMX Tracteur-ért. Azt sajnálom.

De hogy Stumtiger nem lesz az talán nem is baj. Hihetetlenül OP arty lett volna. Arty brutális sebzéssel, és 150 mm döntött fronttal? Lehet épp ezért vették ki.

vinki1
Sziasztok.A T62a-rol Milan a velemenytek?-valaki fud Milan valamit?

Eagle16
Nem igazán...

Viszont írták hogy a Jagdpanther II benne lesz az új patchben ami most jön. Nem hiába volt benne a videóban is.

Felvetették hogy legyen 130mm-es frontja az E-50-nek, SerB szerint OP lenne 😄
Írta hogy így is örülhetünk a 60 km / órának, meg a fantázia motornak (1200 LE), mert az Is-7 bizony elérte a 60 km / órát azzal a motorral ami most benne van...aham 😊 A teljesen megbízható és nem elfogult, dicsõséges szovjet vezetés jelentései szerint 😄

Gyûjtögetem az xp-t Ausf.M-re 😛.

Azt nem tudod miért vették ki a franciáktól az AMX tracteur-t?

Meg a németektõl a Bär-t és a Strumtiger-t?

Master91
Ú de király, köszi szépen!
Eagle16
Itt van az összes a spoiler-ek alatt: link

Master91
Hát nem vagy semmi.
A tech fát elmentettem 😄

Ez gondolom a legfrissebb tervezet.
Tudnál adni még ilyet német/usa/oroszba? mert vagy 12 féle van a wot oldalán...
Eagle16
Csak megnéztem az új tech-fát 😊

Tier 5-ös könnyû tank lesz.

link

Master91
Ez nem létezik! Ilyen nincs! Ezt még is hogy lehet kitalálni? 😄 Bent sincs a játékba! Hát ez kiborított! Végre az igazság!
Köszönöm! Mennyit agyaltam rajta!
Sejtettem hogy francia....és tudtam valahogy hogy szinte köze sincs a játékhoz. Beszarás.