World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondoljuk ezt mi 😄
Rendszegazdának tanulok, úgy tanítottak minket, hogy a felhasználó kényelmére úgy kell gondolni hogy õ hülye 😄
Tehát akkor is meg fogja osztani ha 20. 😄
Rendszegazdának tanulok, úgy tanítottak minket, hogy a felhasználó kényelmére úgy kell gondolni hogy õ hülye 😄
Tehát akkor is meg fogja osztani ha 20. 😄
Valszeg a wotdb alapján számolta és ott nincs benne a KV-220 beta-test.
Figyu, top 10-ért most is harcolhatsz, hiszen amikor egy tankhoz tartozó eredményeket lekérsz, szépen XP szerint van berendezve. TEhát aki mondjuk 10. volt és jön egy top eredmény, lecsúszik a 11. helyre.
Ott a táblázatban elfér amennyi kell, szerintem jó az ha vki látja hogy én jelenleg a 20. helyre férek csak be, tehát van hova fejlõdni.
Ott a táblázatban elfér amennyi kell, szerintem jó az ha vki látja hogy én jelenleg a 20. helyre férek csak be, tehát van hova fejlõdni.
hogy jött ki neked a 12? 😄 én 13at számoltam...
MkVII Tetrarch, BT-SV, M3 Stuart LL, T-127, A-32, Valentine LL, Churchill, KV-220, KV-220 Beta-Test, Matilda, SU-85I, IS-6, KV-5
MkVII Tetrarch, BT-SV, M3 Stuart LL, T-127, A-32, Valentine LL, Churchill, KV-220, KV-220 Beta-Test, Matilda, SU-85I, IS-6, KV-5
Ha valaki vállalja 😄
Nem akarok ennyire fasiszta lenni, amúgy már publikus a kód amivel egy replay fájlból ki lehet olvasni az XP és credit értékét, tehát elvben automatikusan is megcsinálható (kb úgy mint a wotreplay). Nem véletlenül van ott -igaz, egyelõre csak opcionálisan - a replay URL box.
Csak nem akartam nagyot harapni...
Nem akarok ennyire fasiszta lenni, amúgy már publikus a kód amivel egy replay fájlból ki lehet olvasni az XP és credit értékét, tehát elvben automatikusan is megcsinálható (kb úgy mint a wotreplay). Nem véletlenül van ott -igaz, egyelõre csak opcionálisan - a replay URL box.
Csak nem akartam nagyot harapni...
Jaj, végre valaki aki ért hozzá 😊
Szoptunk ezzel eleget, priviben meg tudnád küldeni hogy konkrétan milyen sorokat tegyünk a php kódba? 😊
Szoptunk ezzel eleget, priviben meg tudnád küldeni hogy konkrétan milyen sorokat tegyünk a php kódba? 😊
Gyanús, azonnal ki vágnák 😄 Lehet hogy replayt kötelezõvé kéne tenni? Lenne 5 ember kiválasztva, és nézegetné a csaták végét. Vagy screen shot, az még jobb. E-mailba elküldené mondjuk 5 admin közül valakinek, aki tudja törölni az adatokat, vagy jelezni hogy töröljék, mert érvénytelen. Nincs kép/replay, nem hivatalos az exp.
Semmi. Mint ahogy itt a fórumon sem akadályozhat meg ebben senki senkit, mégsincs tele ilyen eredményekkel a topik.
Ha meg valaki nagyon elfajzódik, egy mozdulat törölni a kamu adatát, aztán még banlistára is kerülhet azt onnantól kezdve nincs posztolás 😊
Amúgy nem véletlenül vetettem fel 1-2 hete hogy az itt lévõk szerint mi az elméleti maximum XP és credit esetén (nettó), bizonyos egyszerû szûrõk beépítése végett.
Gondolom tigrincsest úgyis mindjárt beviszi valaki 10.000 XPvel és a führer medállal mint múltkor.
Ha meg valaki nagyon elfajzódik, egy mozdulat törölni a kamu adatát, aztán még banlistára is kerülhet azt onnantól kezdve nincs posztolás 😊
Amúgy nem véletlenül vetettem fel 1-2 hete hogy az itt lévõk szerint mi az elméleti maximum XP és credit esetén (nettó), bizonyos egyszerû szûrõk beépítése végett.
Gondolom tigrincsest úgyis mindjárt beviszi valaki 10.000 XPvel és a führer medállal mint múltkor.
Pont ez lenne a jó nem? Az örök Is3-mas szerelmesek ( mint én ^^) harcolhatnának a Top10-ben. 11. adat törlõdne mindig, tehát csak a Top10-et látnánk. Persze itt a csíkon mindig csak az 1# hely villogna. De kilehet kerestni tankra hogy hogy áll a lista, és akkor lehet versengeni tankonként, a kedvenc tankokkal az elsõ helyekért.
Esetleg, ha még nagyobb menõk vagyunk, akkor lenne 1 google doksink, egy excel táblázat, havi leosztásra, valahogy meg oldanánk, hogy minden tankra ki írnánk hogy ki volt az adott hónapban az adott tanknál a legnagyobb expet kapó ember. És akkor 1 szép, egyszerû táblázatba ezt lehetne látni, hogy Júniusba kik voltak a Tankhuszárok 😄
Lenne egy másik oldala a doksinak, ott lenne az All-time, az örökös 1# helyezett, idõtõl függetlenül.
Viszont akkor a csíkosat havonta ûríteni kéne.
Ez már azért messze el megy az alap ötletektõl lammaer....de gondoljátok végig.
Esetleg, ha még nagyobb menõk vagyunk, akkor lenne 1 google doksink, egy excel táblázat, havi leosztásra, valahogy meg oldanánk, hogy minden tankra ki írnánk hogy ki volt az adott hónapban az adott tanknál a legnagyobb expet kapó ember. És akkor 1 szép, egyszerû táblázatba ezt lehetne látni, hogy Júniusba kik voltak a Tankhuszárok 😄
Lenne egy másik oldala a doksinak, ott lenne az All-time, az örökös 1# helyezett, idõtõl függetlenül.
Viszont akkor a csíkosat havonta ûríteni kéne.
Ez már azért messze el megy az alap ötletektõl lammaer....de gondoljátok végig.
Jó ötlet ez, bár egyelõre nem látom be, hogy mi akadályozna meg bárkit is abban hogy az adatok bevitelénél 99999 XP-t adjon meg. <#smile>#smile>
Ezt Te csináltad?
Állítsd át a kódolást UTF-8 bom nélkül-re, a header-ben pedig legyen magyar karakterkiosztás beállítva, a hosszú ú-t nem mutatja jól.
Állítsd át a kódolást UTF-8 bom nélkül-re, a header-ben pedig legyen magyar karakterkiosztás beállítva, a hosszú ú-t nem mutatja jól.
The Matrix has you...
Aha, kattints oda fel a linkre 😄
Gondoltam lengessük az e-peent szabályosan 😊
Gondoltam lengessük az e-peent szabályosan 😊
Mirõl folyik a téma uraim? Valaki weboldalt csinált az sg-s tankhuszároknak?
The Matrix has you...
Nem, mert a mindenkori top pontos csávók meg fogják osztani az eredményüket, és ahogy idõvel új és új rekord kerül fel, máris ki fog alakulni a lista.
Holnap reggel jól megvizuálom meg ráeresztem a fejlesztõ gyereket is. Én a manager vagyok 😄
Google Chrome 20.0.1132.47 m - verzió.
Firefox 12.0 -n is ugyan ez. Be rakom, elõnézetbe 13 credit. Ha kivan véve a prémium pipa, ha nincs.
Érdekes.
Firefox 12.0 -n is ugyan ez. Be rakom, elõnézetbe 13 credit. Ha kivan véve a prémium pipa, ha nincs.
Érdekes.
Jó ötlet... lehet ilyet is olyat is mondjuk felváltva 😊 Mondjuk minden második órában alltime, páratlan órákban meg tankspecifikus 😊
Önmagában a 3 alltime talán azért nem érdekes, mert egy két pró fut valami brutálisat, aztán innentõl kezdve sehol semmi.
190 tankkal viszont még az istencsászár se tud top eredményeket produkálni, tehát a magamfajta egyorrú játékos is néha kikerülhet a tabellára 😄
Önmagában a 3 alltime talán azért nem érdekes, mert egy két pró fut valami brutálisat, aztán innentõl kezdve sehol semmi.
190 tankkal viszont még az istencsászár se tud top eredményeket produkálni, tehát a magamfajta egyorrú játékos is néha kikerülhet a tabellára 😄
Ez így a top3 továbbfejlesztése.. ami nekem tetszik nagyon, úgyhogy ez támogatom😊
Biztos elfogjuk! Szerintem pár nap, míg mindenki azért képben lesz, hogy az õ kedvenc tankjával hol is állna, ha meg osztaná. Úgy se fogja, ha tudja, hogy 5-6. helyen áll.
Hmmm....
Viszont, mi van akkor, ha az adatbázis csak azokat jegyzi meg, akik a top 10-be vannak tankonként? Tehát az 1# helyen van 1500 expes, 10. helyen meg 800 expes, akkor hiába rakja fel kis Pityu a 750-esét, nem fog felkerülni, kap egy kedves üzentet, hogy hát sajna nem vagy benne a Top10 -be, kösd fel a gatyád.
És akkor már nincs is olyan nagy adat, szépen dobálják ki egymást az emberek. És így már tényleg lesz is értéke annak, hogy Top10-be benne vagy.
Hmmm....
Viszont, mi van akkor, ha az adatbázis csak azokat jegyzi meg, akik a top 10-be vannak tankonként? Tehát az 1# helyen van 1500 expes, 10. helyen meg 800 expes, akkor hiába rakja fel kis Pityu a 750-esét, nem fog felkerülni, kap egy kedves üzentet, hogy hát sajna nem vagy benne a Top10 -be, kösd fel a gatyád.
És akkor már nincs is olyan nagy adat, szépen dobálják ki egymást az emberek. És így már tényleg lesz is értéke annak, hogy Top10-be benne vagy.
Figyu, én kipróbáltam így ahogy van, nekem 13600-at ír úgy hogy bennehagyom a szóközt.
Lehet hogy vmi böngészõspecifikus dolog? Milyet használsz?
Lehet hogy vmi böngészõspecifikus dolog? Milyet használsz?
Nekem olyan ötletem lenne, hogy az all time 3 legmagasabb xp-s kört kitenni, mint egy leküzdendõ célt, és ezek addig lennének kint amíg valaki felül nem múlja õket, alatta pedig randomizálva kiírna eredményeket.
CSomó ilyennel teszteltem pedig 😞
"akkor úgy se fogja meg osztani Józsika az õ 800-asát, mert tudja hogy 1k. most a max. "
Õszintén, most lebuktattál. Ez a nem titkolt hátsó szándék.... az emberek néha olyan eredményeket postolnak, amikben semmi különös nincs. Fõleg amikor duplázókkal meg triplázókkal írják.
Sztem ha elérjük azt hogy a látogatók fele tudja hogy mondjuk 1200XP duplázva nem nagy kunszt, már megérte a munka 😊
Õszintén, most lebuktattál. Ez a nem titkolt hátsó szándék.... az emberek néha olyan eredményeket postolnak, amikben semmi különös nincs. Fõleg amikor duplázókkal meg triplázókkal írják.
Sztem ha elérjük azt hogy a látogatók fele tudja hogy mondjuk 1200XP duplázva nem nagy kunszt, már megérte a munka 😊
Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. július 4. 23:02:16
Jármû: VK 1602 Leopard
Szerzett tapasztalat: 715
Szerzett kredit: 13 600
Ha erre gondolsz 😄
Fel raktam amúgy a bázisba.
Csata: Prokhorovka 2012. július 4. 23:02:16
Jármû: VK 1602 Leopard
Szerzett tapasztalat: 715
Ha erre gondolsz 😄
Fel raktam amúgy a bázisba.
2x az tökéletes, mert ha jól számoltam,és minden tankra lesz adat, akkor is 80 perc alatt kipörgetné az összes tankot. Még az is korrekt ilyen szempontból.
Lenne egy másik sorba a nap / óra hõse. Az nem fut, csak mondjuk piros lenne a neve. És akkor Õ lenne az adott nap , adott óra legtöbb exp-et hozó embere.
Lenne mondjuk egy "bankos" sor, õ lenne a legjobb ezüstöst keresõ az adott napon 😄
Lenne egy másik sorba a nap / óra hõse. Az nem fut, csak mondjuk piros lenne a neve. És akkor Õ lenne az adott nap , adott óra legtöbb exp-et hozó embere.
Lenne mondjuk egy "bankos" sor, õ lenne a legjobb ezüstöst keresõ az adott napon 😄
Ezt pedig már kijavítottuk, benyomod ide az eredményt? 😊
Akkor meg álmodok ezt-azt 😄
Credit még picit bugos. Ugye alapvetõen így írja:
A rendszer 13 kreditet akarna írni, ha ki ütöm a szóközt a 3 és 6 közül akkor már jó.
Miért nem akarsz nagy adattal dolgozni?
Ha kész lesz, azért az elsõ pár napba meg rohamozzák azért Tier V-tõl felvelé. Aki már úgy érzi jó kör volt, tölti is fel. Pár nap múlva azért már lehet látni, hogy aki mondjuk aktívan tolja Kt2-õt, szerzett 1k expet, akkor úgy se fogja meg osztani Józsika az õ 800-asát, mert tudja hogy 1k. most a max. Úgyhogy csak az elsõ napokba lesz nagy adat áradat.
Legalább is nekem ez tûnik logikusnak.
Credit még picit bugos. Ugye alapvetõen így írja:
A rendszer 13 kreditet akarna írni, ha ki ütöm a szóközt a 3 és 6 közül akkor már jó.
Miért nem akarsz nagy adattal dolgozni?
Ha kész lesz, azért az elsõ pár napba meg rohamozzák azért Tier V-tõl felvelé. Aki már úgy érzi jó kör volt, tölti is fel. Pár nap múlva azért már lehet látni, hogy aki mondjuk aktívan tolja Kt2-õt, szerzett 1k expet, akkor úgy se fogja meg osztani Józsika az õ 800-asát, mert tudja hogy 1k. most a max. Úgyhogy csak az elsõ napokba lesz nagy adat áradat.
Legalább is nekem ez tûnik logikusnak.
Szerintem úgy is jó lehetne,ha mondjuk 2-3x egymás után végigmenne ugyanaz az eredmény,majd következne egy másik tankra vonatkozó.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Gyártsad csak, abból lehet kihozni valamit 😊
Rengeteg féle statisztikát össze lehet hozni, és ez még csak a kezdet 😄
Rengeteg féle statisztikát össze lehet hozni, és ez még csak a kezdet 😄
Na, össze számoltam a !!wotdb.info!! -n a tankokat ( tudom, van +2 kínai ,meg ilyenek, pillanatynilag ez is jó 😄 )
Orosz:
43+12prém: 55
Német:
43+11prém: 54
Usa:
42+8prém: 50
Kína:
3 prém 3
Francia:
33+2 prém 35
Összesen 197 tank. 1 Tank kb. 12s, ez 0,2 perc, ez szorozva a 197 tankal 39,4 perc.
Tehát ha mindent jól számoltam, akkor átlagosan ~ 39,4 perc aladt kipörgetné az összes tanknak a max. xp-t a
csíkba.
Persze ha mindent jól számoltam <#pias>#pias>
Óra hõse? 😄 Akkor viszont az kéne, hogy nem random tankot dobjon, hanem a múlt órába bevitt adatok közül a legnagyobb expet? Lehet akkor egy PzIII tulajdonosa jobb csatát vívott mint egy Is7es, csak ugye több expet kapott az Is7, õt fogja kidobni. Akkor még se a PzIII a hõs 😄
Bocs, elkapott a hév 😄 Csak szeretek így ötleteket gyártani...
Orosz:
43+12prém: 55
Német:
43+11prém: 54
Usa:
42+8prém: 50
Kína:
3 prém 3
Francia:
33+2 prém 35
Összesen 197 tank. 1 Tank kb. 12s, ez 0,2 perc, ez szorozva a 197 tankal 39,4 perc.
Tehát ha mindent jól számoltam, akkor átlagosan ~ 39,4 perc aladt kipörgetné az összes tanknak a max. xp-t a
csíkba.
Persze ha mindent jól számoltam <#pias>#pias>
Óra hõse? 😄 Akkor viszont az kéne, hogy nem random tankot dobjon, hanem a múlt órába bevitt adatok közül a legnagyobb expet? Lehet akkor egy PzIII tulajdonosa jobb csatát vívott mint egy Is7es, csak ugye több expet kapott az Is7, õt fogja kidobni. Akkor még se a PzIII a hõs 😄
Bocs, elkapott a hév 😄 Csak szeretek így ötleteket gyártani...
160-180 környékére saccolok. De azt tényleg feleslegesnek tartom hogy egyszerre sok adat legyen fenn, egyszerûen annak nincs igazán kiemelés értéke. Legfeljebb megcsinálom hogy mondjuk óránként váltja a tankot, így lesz mondjuk "nap hõse" helyett "óra hõse" 😊
Ki akartam csak számolni, hogy a mostani felirat pont 12s-alatt fut el ( persze ez változó lesz, hisz hoszabb nevû és több exp-t gyûjtõk lesznek, tehát több a karaktere a mondatnak )
És ha tudnám az összes tanknak a számát, amit eddig meg lehetett venni, kiszámoltam volna, hogy HA minden tank kap 1 adatot, akkor mennyi idõ alatt pörgeti ki a rendszer a csíkba az összes adatot. Jó lenne 1 óra alatt azé, az már jó sebesség. Vagy 2 óra.
Tényleg , tippelni se tudok hány tankot lehetett eddig venni / kapni a wotba.
És ha tudnám az összes tanknak a számát, amit eddig meg lehetett venni, kiszámoltam volna, hogy HA minden tank kap 1 adatot, akkor mennyi idõ alatt pörgeti ki a rendszer a csíkba az összes adatot. Jó lenne 1 óra alatt azé, az már jó sebesség. Vagy 2 óra.
Tényleg , tippelni se tudok hány tankot lehetett eddig venni / kapni a wotba.
Pontosan. Szorzó és a prémium is leosztásra kerül.
és ugye akkor is mennyivel másabb a leányzó fekvése, ha mondjuk a prémes beírja hogy 1100, a prém nélküli meg 1098. Mégsem egészen ugyanaz a kettõ.
A vége úgyis az lesz hogy mindenhol Szakesz neve fog szerepelni (már ha van kedve benyomni ide is az adatait 😊 )
ezen szakadtam meg xd..
Nagyon sok adatot nem akarok pörgetni fenn (mint mondjuk a new yorki tõzsed a cnn alján 😊 ), mert hát ugye akkor elveszik az e-peen jellege a dolognak, meg akkor kevésbé motiváló bevinni egy új adatot.
Igy most ugye mindenki megnézi hogy R3nton, meg T-54, vazze én tudok jobbat 😄
Igy most ugye mindenki megnézi hogy R3nton, meg T-54, vazze én tudok jobbat 😄
Hány tank van most, jelenleg a wotban? Összes prémes tankkal együtt, amit valaha lehetett kapni ? 😄
Számolok picit...
Számolok picit...
Akinek van AMX13-90-je, legyen már olyan jó, hogy megnézi mennyiért lehet eladni.
Az elgondolás nem rossz 😊
Minden konstruktív javaslatnak örülök, aztán meg hányjuk vetjük a dolgot.
Minden konstruktív javaslatnak örülök, aztán meg hányjuk vetjük a dolgot.
Pz III/IV-t már adtam 😄 Rakok majd akkor néha én is 1-2 tankról expet, legyen akkor az is teszt.
Minden tank csak annyira jó, mint a személyzete.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Hmmm. Naponta kicsit kevés nem? Úgy lenne a jobb hogy végig megy 1 csík egy max. expes tankot, következõ csíkba meg random bedob meg másik max. expes tankot, nem ?
Ja, amúgy ez csak pár tesztadat amit bevittem innen a fórumról talált adatok alapján. 1-2 napig még tesztelgetem, aztán lesz egy adatbázis törlés és onnantól kezdve mehet a végleges. Addig is érdemes lehet elmenteni egy txtbe a jó eredményeket.
Természetesen.
Naponta váltogatja a rendszer a tankot (lehet ezen majd gyorsítunk 😊 ) amelyikrõl kiirja a legjobb eredményt.
Hazudni persze lehet, mint ahogy itt a fórumon is lehet vakítani az embereket. A nagyon gynús eredményeket persze könnyen lehet ellenõrizni.
Az volt a cél, hogy ha már az emberek úgyis posztolgatják ide naponta tucatjával az eredményeket, legyen valami nyoma is. PL lehet látni egy tankkal hogy lehet keresni, stb.
Naponta váltogatja a rendszer a tankot (lehet ezen majd gyorsítunk 😊 ) amelyikrõl kiirja a legjobb eredményt.
Hazudni persze lehet, mint ahogy itt a fórumon is lehet vakítani az embereket. A nagyon gynús eredményeket persze könnyen lehet ellenõrizni.
Az volt a cél, hogy ha már az emberek úgyis posztolgatják ide naponta tucatjával az eredményeket, legyen valami nyoma is. PL lehet látni egy tankkal hogy lehet keresni, stb.
"A legjobb eredményt T-54 tankkal R3nton érte el: 873 XP"
Fogjuk látni másét is? 😄 Mivan ha kamu expet írok be? 😄
Fogjuk látni másét is? 😄 Mivan ha kamu expet írok be? 😄
Legyen 14k, az sem szignifikáns különbség 😊
-Sziasztok!
Józsi vagyok, és amióta a francia TD-kel játszok utálom az artykat!<#boxer>#boxer>
Ezért minden 2. meccsemen amx 1390el megyek.<#eplus2>#eplus2>
-Szia Józsi! (mindenki 1ütt)<#integet2>#integet2>
Amúgy a T7es td ágyúja 1 rohadt kis gépfegyver.
Józsi vagyok, és amióta a francia TD-kel játszok utálom az artykat!<#boxer>#boxer>
Ezért minden 2. meccsemen amx 1390el megyek.<#eplus2>#eplus2>
-Szia Józsi! (mindenki 1ütt)<#integet2>#integet2>
Amúgy a T7es td ágyúja 1 rohadt kis gépfegyver.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle