World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Vannak csaták mikor idioták a csapattársak, és minden mindegy alapon ráyolozok egy ht-ra, bele az oldalába v a seggébe, és rám se tud löni, azkkor néha el szégyellem magam:-DD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Egy E25 nekem is vörös posztó, inkább megdöglök hogy felspottoljam....
A szememben gusztustalanabb mint egy arty. 😊
Hát nem volt az<#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
@Lunki: igen, elvileg, de ne vegyél rá mérget 😄
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
@Plata: nekem firefoxból bejön
@asolyom: nem a legjobb sniper az igaz, de azért lehet vele és kel is középtávolra lőni, amikor épp nem hülyül meg a gun, akkor elég sok a találat. Én sokszor - ahogy ebben a körben is - mikor van rá lehetőség, akkor le szoktam rusholni az ellent, meglepődnek és nincs idejük becélozni az alsó lemezt, azért a felső lemez nekem sokszor működik és megfog T8 lövéseket is, de T9-et is néha. A SU-nál is azért van 8 modul sérülés, mert belemásztam az arcába és HE-vel beletoltam kettőt, vitte a 3/4 legénységet meg pár modult pl. gun 😄
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ahogy írod, ugyanúgy a weakspotot kell lőni, mint AP esetén. Namost, mikor használunk HE-t? Amikor nincs vagy borzasztóan nehezen eltalálható a weakspot.
Akkor mosta HE miben is lesz jobb mint az AP? Mi értelme lesz egyáltalán betölteni a szoft célpontokon (arty, nyitott járművek) kívül?
eddig a he arról szolt, hogyha vmi majdnem sebezhetetlen tank jön szembe, legalább vmit tudjunk rajta karcolgatni. Ez megszűnik.
Vagy rosszul értelmeztem valamit a leírásban?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.02.16. 21:13:50
Se mobilról se gépről se edge sem chrome-ról.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.02.16. 21:01:42
Tapasztalatból tudom,ha valakit reportolok azért mert bot,vagy afk vagy csapattársat öl vagy vízbe fojt azt le sem szarják.
Még akkor sem ha van replay,bezzeg ha valakit felnyomok mert egy tetves náci azt gyorsan bannolják vagy átnevezik.
Volt hogy félóra sem telt el kaptam emailt hogy köszi a reportot meg egyebek.
De afk bot vagy egyéb retardált csapattárs miatt soha.
Na és igen volt már hogy artyval egyedül maradva nyertem,mert sok a mazsola.<#idiota>#idiota>

Nem emlékszemm nevėre ės neten sem találtam.
De a Blitzkrieg-ben benne volt.
Komáltam,duplacsöves forgótornyos sínen vontatott szörny volt.
Ha valamit félre írta nézzétek el.
Otthon felejtettem a szemüvrgem és mobilon pötyögök.
Annó M4 sörmivel meg troll ágyúval T8-as tankokat is öltem messziről.
Arról nem beszélve hogy T8 T49-el 500-600 méterről lőttem ki T10 tankokat.<#szeret>#szeret>
Tegnap találkoztam az új istenverte meddel,nem tom mi a neve valami 122,nem tudtam megsebezni alap lőszerrel de három kritikus találat amiből kettőtől kigyulladt és 1400 hp oda.De ha nem sebzem hogy a rákba gyullad ki?
Lőttem crit nuku sebzés kigyullad,megint lőttem megint krit sebzés nélkül,megint lőttem megint gyulladt és crit.
Lövés általi sebzés nulla gyújtás 1400.
E25 pedotankozás van ma<#idiota>#idiota>többek közt.Eddig 16 csata 77%wr<#banplz>#banplz>
2 killt leloptak a nyomorult ap lőszer miatt,de mivel farmolnom kell igy nem megy a full 2 löszer<#szomoru1>#szomoru1>
Grat,
A kukorica nem világos mér.
Lefekvés elött majd térdepelek fél órát kukoricán, á sarokban<#hehe>#hehe>
Ez a random valami fenomenális<#falbav>#falbav>
Mondjuk én sem vagyok normális,hogy ilyen O-ho-val játszok.
Mekkora élmény volt.Vagy amikor T5 amcsi artyval megöltem a bázison 4 heavyt,köztük Is7-et is.<#vigyor>#vigyor>
Vagy az amit sosem sikerült megismételni,T25 AT-vel 12 kill randomban.Úgy hogy a végén kifogytam a lőszerből.
Még a régi Lakeville-n ahol az egyik oldalon volt egy Op domb ,amit sajna vagy hála az égnek ki vette,attól függ ellene kellett játszani vagy vele.<#idiota>#idiota>
Jó mondjuk az elején még érdekelt az hogy jobb legyek vagy jó próbáljak lenni,de már jó ideje csak a szórakozás érdekel.Átmentem bulizós stílusba.
CW-n sem voltam már vagy hat hét éve.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.02.14. 19:22:50
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A WoT sem ilyennek indult,az első trailereken még más volt.
Na és a zárt bétához képest tök más a mai WoT.
Berlin pályán a hídról lőttem az ellenséget.
Épp kitáraztam a városi tankokra mikor a semmiből egy T44 nekem jött.
Azt hittem végem,35 másodperc mire újratáraz a tankom,gondoltam kampec lesz.
Egyetlen lövése sem talált be.<#idiota>#idiota>
Igaz neki mentem és nekiszorítottam a híd szélének,de akkor is.Ekkora állati mázlit.

Jah Somua-val voltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.02.13. 23:43:50
Nekem is kell.<#vigyor>#vigyor>