World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ill. a fene se tudja, hogy jó-e vagy sem. Én nem szoktam használni.
Azért nem mindegy, hogy pl. közepes távolságról csak úgy puffogtat vhova az automatika vagy tudatosan a gyenge pontokra lõsz!

BF3: Atomiccore

Szerintem nem jó 😊)
Tényleg? És az miért jó? Akkor már tényleg nem sok kihívás marad a játékban, nem?

Ráviszed a célkeresztet az ellen-re és nyomsz egy jobbklikket. Ilyenkor a játék maga céloz.
Hello,
Itt többször olvastam, hogy "autoaim". Az mit jelent?

Sunsetjoy
Én most azon filózok, hogy megvegyem-e az is7 tankot úgy, hogy van egy is-4, amit cserélnék, meg eladnám ugye az is8at.
Miszerint az is7 valamivel jobb tudomásom szerint (legalábbis nekem, mint supporter típusúnak), ugyanakkor klánba még pár hónapig minimum nem megyek, talán késõbb se. Az is4, mióta tier10, azóta talán 15-20 meccset futott.

Vagy veszek belõle valami tier 8 körüli nehéztankot, vagy továbbviszek egy med/td vonalat...

Szerinteteek? 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nekem az AMX-50-120-nál pont a sebességgel nincs bajom. Az egyik legdinamikusabb nehéz harckocsi. Gondolom az AMX-50B valamivel jobb a 120-nál.
Az általam játszott heavyk közül csak az AMX-50-100 volt mozgékonyabb, gyorsabb, mint a 120-as. A fordulékonysága is jó. Eleve tud helybenfordulni, ebben (tier 9 heavyknél) talán csak az E-75 jobb nála, és a kanyarsebessége se rossz. Az IS-7 mozgékonyságban sehol nincs hozzá képest, pedig annál a BiA is dobott rajta egy keveset.

A páncélzat teljes hiánya mellett, nekem a célzási idõvel van bajom. Alapvetõen nem lenne rossz az a 3 másodperc (régi rendszer szerint 2,6), de amikor 40-45 km/h sebességrõl kell megállni, akkor már nagyon sok ideig tart a célzás. Viszonylag a torony is gyorsan fordul, annál is jól széteseik a célzókör.
A másik sarkallatos pontja a löveg kitéríthetõsége. Lefelé és felfelé is rossz. De ezzel nincs mit tenni, ez így normális.
Vagy légiforgalom irányítás. Oda is türelem és figyelem kell.
szvsz mindenki így kezdi, nekem amikor meglett a maxos lucus abból állt a játék, hogy minden ellent próbáltam lerammolni és közben vadul kiabáltam TS-en, hogy Lucuuuuuus (biztos szerettek a platon társak ezért) :-)

aztán vagy megragad az ember ilyen szinten vagy magába száll és elkezd fejlõdni, jut eszembe, vissza kéne vennem nosztalgiázni kicsit :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Igen én vagyok az. Bevallom lebuktam.
Csak azt nem tudom, hogy eff2ben hogy 1700as (a legmagasabb) az eredményem 1 olyan tankkal, amin alap ágyú van 2-3 körönként öltem vele 1et, és a gyõzelmi arányom is 30% körüli?
Ja ez a tank 1 arty.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

spybot919
Hát beszabehú. Elõre rusholt ellenféltöl 1 altery és kilött tölünk 2 T-28-at meg még 2 tankot és vigan tovább megy.. Ezt sosem fogom megérteni ,hogy hogy van több esélye egy altery nek közel harcban mint a t-28 asnak vagy hozzá hasonló gyors tanknak...Õt nem érdekli hogy 60-al repesztek mert úgyis eltalál. Fuck ARTY!

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

3:13-tól

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

A SZU a II.vh-ban nagy sikerrel alkalmazott nõi mesterlövészeket. A kiképzõk szerint jóval türelmesebbek voltak mint a férfiak. Nem tudom ezt miért nem szedik elõ a stratégák mostanság.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

3K csatám van, 1000 körüli eff. Az elsõ 1500 csatában nagyjából rá se néztem a minimapra, nem tudtam, hogy hogy mûködik a láthatósági rendszer, nem érdekeltek az ágyuk, páncélok paraméterei. Mentem elõre, néha másokat követtem, lõttem, akit láttam éppen. A játékot úgy élveztem, ahogy volt: hõsködtem, ha kedvem tartotta, türelmetlenkedtem sokat, nem figyeltem, hogy ki hol villan fel, merre tart, mi a szitu, hol vannak gyenge pontok a fronton, stb.
Egyszer nagyon beszóltak ("add el...", "menj aludni...", stb), mikor utolsó maradtam. Akkor kezdtem el gondolkodni, hogy hogyan lehetne jobban csinálni. Azóta elolvastam mindent, amint lehet a témában, de sokkal nem lettem jobb.
Még mindíg kimarad a minimap figyelése, még mindig nekivágtatok lehetetlen helyzeteknek, még mindig késõn ismerem fel a visszavonulásra alkalmas helyzetet, a pályák felén még mindig vannak számomra ismeretlen területek, még mindig kerülök olyan szitukban, amikor abszolút nem tudom, hogy mihez kezdjek, stb.
Ennyi. Majd újabb 1500 után meglátom mi változik. 😊

[HUN]Kami*, kiskami*

Igen az EÜ részleg. Szándékosan nem ennyire triviális beosztásokat akartam mondani.
Én vagy 2 hete adtam el az 50-120at. Nem is tervezem visszavenni, teljesen feleslegesek a francia heavyk. Fõleg hogy a Bat felkerül T10be.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Egyre jobban tetszik ez a játék, elsõ kör gyõzelem, azóta 9 kilenc vereség. Szerintem megint bírom pár napig...
Tök mindegy milyen erõs a motor vagy milyen a fordulási sebesség papíron, mivel van egy "talajellenállás" paraméter, amivel probléma nélkül állítgathatják a mozgékonyságot és ami nem publikus. És biztos vagyok benne, hogy minden modulhoz tartozik egy ilyen "potméter"...

https://wotinfo.hu

Sajnos ez is elõfordul, egy külszolgálaton pl. 😊 De nem ez az általános.
Forolto
példa az én drága anyukám,aki nõvér volt és közben tartalékos.Háború esetén õt is vitték volna.😊

..nekem pont a sebesseg es a gyorsulas faj, h ennyire lomha. de most h tier9ig kihuztam, mostmar becsuletbol a 10est is kihuzom belole. bar ugyanugy nem veszem meg 50B-t mint a maust, vagy az e100at..
Ebben nincs semmi meglepõ, hisz' szovjetek!

BF3: Atomiccore

Jaja. Emlékszem mikor kijöttek még tettem olyan felelõtlen kijelentéseket itt a fórumon is, hogy a medeknek semmi szerepük nem lesz az égvilágon az AMX-50-120 és 50B után, aztán a sorozatos nerfekkel tettek róla a készítõk, hogy ne legyen igazam, hozzátéve hogy hálistennek, mert azért mégiscsak heavyk, de már a paci túloldalán vannak, a nulla páncélhoz képest nem annyira mozgékonyak. Nem is a végsebességgel vagy a gyorsulással van a gond, inkább a fordulási sebességük konvergál a nullához, IS-7 már jobban fordul, mert azt buffolták azóta. 7.0 elõtt IS-7 volt hasonlóan botrányos manõverezésben. Ez a szomorú ebben a játékban, hogy az összes stat adat csak kirakat szám, a háttérben itt-ott állandóan megy az állítgatás.

Pl a tábori bordélyban? <#eplus2>

Szerintem van létjogosultsága a nõi nemnek a honvédségen belül. Több hölgyet ismerek akik hivatásuk mesterei (tûzszerész, htj.). Egyértelmû, hogy nem rohamlövésznek kellenek a csajok, de kellenek.
most már tudom én vagyok az Isten
..mostmar vilagos! koszi! valami ilyesmit sejtettem. mondjuk igy tenyleg nem sok ertelme van a francia nehez agnak..
Jól lenerfelték. Én még 7.1-ben nyomattam, akkor vígan felgyorsult 60-ra síkon, enyhe lejtõ után már megvolt a 65 km/h, most meg... Masszív lejtõn azért még tudja. AMX-50B most ugyanez, síkon ha már 45-el megyek az átlagos, komoly lejtõ kell a 65-höz pedig 1200 lóerõs motor van benne.

jogos :-)

>600: akinek a nevét nem mondjuk ki

Az, aki odateszi a vasat, és nem szaroz, tud lõni. <#idiota>

2000+: Szakesz 😄DD
Na ki maradt ki?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

600: jaj madár, jaj tank, jaj szikla, lõjünk pirosat vagy zöldet, vagy mi van? hé mi az ott jobb alul, jaaaj mi az ott bal alul, na jó álljunk meg és ne csináljunk semmit

900: jééé mik ezek a számok a garázsban a tanknál? 120mm páncél, jó, mindegy, buziknak való a matek, chatet már olvassa, vagy álló helyzetben még ír is bele, a mini map még rejtély, autoaimet csak akkor nem használ, ha elfeljt rágörcsölni a jobb gombra, a maradék 14 zöld nem érdekli, elvégre ez nem cspatjáték

1200: a "veszélyes", mint a hé már vezettem 10k km-t, én vagyok Sumaher! Némi taktikai érzéke már van, piros pontokat felismeri minimapon, de néha még azt hiszi, hogy ha eltünt akkor el is teleportált, játékmechanikát nem igazán érti (de hát 4* pattantam egymás után a leoról!)

1500: itt a necces az "én vagyok az Isten" hozzáálás, hiszen már mindent tud, menetközben chatel, tudja, hogy nagyjából hol jön az ellen, remekül flankel, néha megálja, hogy ne lõjön a beforgatott egérre 200-as ágyúval, ja és már utálja az artykat

1800: alkesz vagy gyógyszerfüggõ (máshogy nehéz eljutni ilyen szintre), fejbõl tudja a páncélvastagságot, fejben számol cosinust, ha még sose ült td-be, akkor is szerez killt az elsõ csatában, pontosan tudja, hogy az eltünt piros pöty hol fog megjelenni, ha 3 tankkal harcol, akkor is van ideje megpingelni a 0,5secre felvillant arty kordinátáját

2000+: Szakesz

Igen,tudom a hátulütõit.Meg is tapasztaltam nem egyszer.
Na de ha õk sokszor láttak a G.I.Jane-t és még a honvédségi pr-nak is jót tesz,hát hagy jöjjenek.
Mondjuk löveg irányzónak õk sem voltak rosszabbak mint a férfiak.
Persze a karbantartás(csõkihúzás,láncfeszítés,lánctag csere,lõszer málházás stb)azért meghaladta a képességeiket.😊
Elsõ vonalban harcoló alakulathoz semmi képpen nem valók..

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Tesztszerveren már én is hagytam párszor garázdálkodni az asszonyt 😊

Összességében élvezte a játékot, bár azt nem annyira szerette, mikor kilõtték...
Megmutattam neki azt is, hogy mi az az arty, amit úgy "szeretek". Mikor meglátta a mûholdnézetet, csalásnak titulálta <#idiota>

Meglepõen ügyes volt, fõleg a játékosállomány tekintélyes részét alkotó, szerényebb képességû egyedekhez képest 😄
Regisztrélni viszont nem akar, mert azt mondta, nem akar annyit dühöngeni, mint amennyit én szoktam... lehet neki van igaza <#nevetes1>

MatchDiabolo
Így van inkább ahogy mondod van aki türelmetlen azt kész nem akar várakozni és elõre rohan a csapdába de van amikor bejön ez a technika mert a pálya nem egy <#kocsog> kemper segéd és van hozzá támogatása is ami a legfontosabb de ugye ez nagyon ritka hogy ilyen csapat társaid legyenek.
Amúgy meg az se megoldás hogy mindenki elfoglalja a kis szupi helyét és onnan várja a csapdába jövõ ellent mert ha a másik is ilyen intelligens ott fognak várni egymásra mert ugye ilyen fasza jól van megcsinálva a legtöbb pálya hogy több száz méter lófasz semmi fedezék és menjél elõre meghalni még a másik fedezékbõl leveri rajtad azt hogy mertél támadni.
Inkább a deveken kéne leverni hogy ilyen szar mapokat készítenek hogy van jobb bal oldal közép az halál legtöbbször és a 2 szélen se tudsz haladni mert több száz méter semmi vár rád így csak egyet tudsz tenni várod a hülyéket akik elindulnak a halál ösvényeken.
Számtalan megoldás létezne de ilyen fejlesztõkkel nem lesz soha kikupálva ezek nem hogy javítanák azt nem inkább jobban eltolják.

Korábban a lemmintrain ellen jó volt a Pz B2, azzal simán lehetett a vonat másikoldalára menni, akár egyedül is fel lehetett tartóztatni a másik oldalon jövõ ellent. De ha mondjuk Hetzi, vagy Nyest jött ott, akkor bukta.

Forolto
Nya ha érdekli és meg akarja tanulni akkor sose lesz 800 alatt.Ird és mond.😊

Forolto
IGY IGAZ!

Vicceltem, de ha komolyra fordítjuk, ez messzire vezet.

Izraelben élesben kipróbálták ezt a katonanõsdit, nem mûködött. Egyszerûen a hímek nem bírják egy sebesült látványát a másik nembõl, evolúciós pszichológia.

Forolto
Kocsiba se engedném,de ez már más téma.😄

Kényszerûség vitt be,hogy a klánnak legyen elég chip-je,aztán már nem kellett,de hogy kellene oda is pár nagy tank,meg ha én tankozok,akkor õ is tankozik,kipróbálja.Ez lett vele.😊

<#eplus2> A kislányom is szemezik a játékkal, igaz csak hat éves, neki a Panzerjäger I a cuki. Komolyan gondolkodom, hogy majd csinálok neki egy acc-ot.

hogy én is hozzá szóljak ha nem lennének 1000 effi alattiak sose lõnénk TOP GUN-t ennyi 😄
Forolto
Szerintem 800 az,akit nem érdekli a csata menete,gyorsan valamit elérni.
1000 az,aki már szeretne nyerni és gondolkodik csata közben.

Ha lemmingekkel játszol,akkor ne legyél hero,mert a tankod nem az.Ha nem jönnek veled,te is fordulj szépen át a másik oldalra,sebzel párat és kikaptok.Ennyi.Ezzel nem romlik az effed.Azzal igen,hogy odamész és oneshotolnak,mert arra gondolsz,ha a spártaiaknak sikerült,akkor neked is sikerülhet.😊

Példának okáért,a feleségem is irányzó volt SPG-n.A nõvére szintén.
Már igaziba persze..

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Nõt tankba engedni...Haram.

Forolto
Már leírtam példának,barátnõm accountja.Gondolj bele,nõ meg a tank,meg lõni meg bujkálni,meg hol is kell eltalálni ezt igy egyszerre zúdítani a fejébe,na ezzel a gondoltamenettel próbáld vizuálisan is megalkotni a képet,hogy ott ül a gép elött szegényke és próbálja az általam megalkotott szabályokat betartva játszani.Na õ most 800-as effis.Najó már nem annyi,mert átvettem,hogy legyen t10-es tank az accon.SJA mediummal játszott,mert az cuki.Nya õ 800-as. 😊

800 az az amikor azt hiszed, vagy reménykedsz benne hogy jobb játékos vagy mint a többiek. ezért ha lemmingek jobbra mennek te tartanád a bal oldalt egyedül és persze 1 perc alatt szétszednek mint matyashun az ellenfeleit^^. 1000 amikor inkább a lemmingekkel mész te is és nem löveted ki magad hanem bevárod hogy az ellen cappeljen (mert ha a lemingekel tartva elõre mennél hogy történjen is valami úgyse követnek).

Néha nekem is csinál ilyen marhaságot, nem tudom, hogy mitõl függ.