World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF3: Atomiccore
Itt többször olvastam, hogy "autoaim". Az mit jelent?
Miszerint az is7 valamivel jobb tudomásom szerint (legalábbis nekem, mint supporter típusúnak), ugyanakkor klánba még pár hónapig minimum nem megyek, talán késõbb se. Az is4, mióta tier10, azóta talán 15-20 meccset futott.
Vagy veszek belõle valami tier 8 körüli nehéztankot, vagy továbbviszek egy med/td vonalat...
Szerinteteek? 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Az általam játszott heavyk közül csak az AMX-50-100 volt mozgékonyabb, gyorsabb, mint a 120-as. A fordulékonysága is jó. Eleve tud helybenfordulni, ebben (tier 9 heavyknél) talán csak az E-75 jobb nála, és a kanyarsebessége se rossz. Az IS-7 mozgékonyságban sehol nincs hozzá képest, pedig annál a BiA is dobott rajta egy keveset.
A páncélzat teljes hiánya mellett, nekem a célzási idõvel van bajom. Alapvetõen nem lenne rossz az a 3 másodperc (régi rendszer szerint 2,6), de amikor 40-45 km/h sebességrõl kell megállni, akkor már nagyon sok ideig tart a célzás. Viszonylag a torony is gyorsan fordul, annál is jól széteseik a célzókör.
A másik sarkallatos pontja a löveg kitéríthetõsége. Lefelé és felfelé is rossz. De ezzel nincs mit tenni, ez így normális.
aztán vagy megragad az ember ilyen szinten vagy magába száll és elkezd fejlõdni, jut eszembe, vissza kéne vennem nosztalgiázni kicsit :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Csak azt nem tudom, hogy eff2ben hogy 1700as (a legmagasabb) az eredményem 1 olyan tankkal, amin alap ágyú van 2-3 körönként öltem vele 1et, és a gyõzelmi arányom is 30% körüli?
Ja ez a tank 1 arty.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Egyszer nagyon beszóltak ("add el...", "menj aludni...", stb), mikor utolsó maradtam. Akkor kezdtem el gondolkodni, hogy hogyan lehetne jobban csinálni. Azóta elolvastam mindent, amint lehet a témában, de sokkal nem lettem jobb.
Még mindíg kimarad a minimap figyelése, még mindig nekivágtatok lehetetlen helyzeteknek, még mindig késõn ismerem fel a visszavonulásra alkalmas helyzetet, a pályák felén még mindig vannak számomra ismeretlen területek, még mindig kerülök olyan szitukban, amikor abszolút nem tudom, hogy mihez kezdjek, stb.
Ennyi. Majd újabb 1500 után meglátom mi változik. 😊
[HUN]Kami*, kiskami*
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
https://wotinfo.hu
BF3: Atomiccore
>600: akinek a nevét nem mondjuk ki
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
900: jééé mik ezek a számok a garázsban a tanknál? 120mm páncél, jó, mindegy, buziknak való a matek, chatet már olvassa, vagy álló helyzetben még ír is bele, a mini map még rejtély, autoaimet csak akkor nem használ, ha elfeljt rágörcsölni a jobb gombra, a maradék 14 zöld nem érdekli, elvégre ez nem cspatjáték
1200: a "veszélyes", mint a hé már vezettem 10k km-t, én vagyok Sumaher! Némi taktikai érzéke már van, piros pontokat felismeri minimapon, de néha még azt hiszi, hogy ha eltünt akkor el is teleportált, játékmechanikát nem igazán érti (de hát 4* pattantam egymás után a leoról!)
1500: itt a necces az "én vagyok az Isten" hozzáálás, hiszen már mindent tud, menetközben chatel, tudja, hogy nagyjából hol jön az ellen, remekül flankel, néha megálja, hogy ne lõjön a beforgatott egérre 200-as ágyúval, ja és már utálja az artykat
1800: alkesz vagy gyógyszerfüggõ (máshogy nehéz eljutni ilyen szintre), fejbõl tudja a páncélvastagságot, fejben számol cosinust, ha még sose ült td-be, akkor is szerez killt az elsõ csatában, pontosan tudja, hogy az eltünt piros pöty hol fog megjelenni, ha 3 tankkal harcol, akkor is van ideje megpingelni a 0,5secre felvillant arty kordinátáját
2000+: Szakesz
Na de ha õk sokszor láttak a G.I.Jane-t és még a honvédségi pr-nak is jót tesz,hát hagy jöjjenek.
Mondjuk löveg irányzónak õk sem voltak rosszabbak mint a férfiak.
Persze a karbantartás(csõkihúzás,láncfeszítés,lánctag csere,lõszer málházás stb)azért meghaladta a képességeiket.😊
Elsõ vonalban harcoló alakulathoz semmi képpen nem valók..
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Összességében élvezte a játékot, bár azt nem annyira szerette, mikor kilõtték...
Megmutattam neki azt is, hogy mi az az arty, amit úgy "szeretek". Mikor meglátta a mûholdnézetet, csalásnak titulálta <#idiota>#idiota>
Meglepõen ügyes volt, fõleg a játékosállomány tekintélyes részét alkotó, szerényebb képességû egyedekhez képest 😄
Regisztrélni viszont nem akar, mert azt mondta, nem akar annyit dühöngeni, mint amennyit én szoktam... lehet neki van igaza <#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy meg az se megoldás hogy mindenki elfoglalja a kis szupi helyét és onnan várja a csapdába jövõ ellent mert ha a másik is ilyen intelligens ott fognak várni egymásra mert ugye ilyen fasza jól van megcsinálva a legtöbb pálya hogy több száz méter lófasz semmi fedezék és menjél elõre meghalni még a másik fedezékbõl leveri rajtad azt hogy mertél támadni.
Inkább a deveken kéne leverni hogy ilyen szar mapokat készítenek hogy van jobb bal oldal közép az halál legtöbbször és a 2 szélen se tudsz haladni mert több száz méter semmi vár rád így csak egyet tudsz tenni várod a hülyéket akik elindulnak a halál ösvényeken.
Számtalan megoldás létezne de ilyen fejlesztõkkel nem lesz soha kikupálva ezek nem hogy javítanák azt nem inkább jobban eltolják.
Izraelben élesben kipróbálták ezt a katonanõsdit, nem mûködött. Egyszerûen a hímek nem bírják egy sebesült látványát a másik nembõl, evolúciós pszichológia.
Kényszerûség vitt be,hogy a klánnak legyen elég chip-je,aztán már nem kellett,de hogy kellene oda is pár nagy tank,meg ha én tankozok,akkor õ is tankozik,kipróbálja.Ez lett vele.😊
1000 az,aki már szeretne nyerni és gondolkodik csata közben.
Ha lemmingekkel játszol,akkor ne legyél hero,mert a tankod nem az.Ha nem jönnek veled,te is fordulj szépen át a másik oldalra,sebzel párat és kikaptok.Ennyi.Ezzel nem romlik az effed.Azzal igen,hogy odamész és oneshotolnak,mert arra gondolsz,ha a spártaiaknak sikerült,akkor neked is sikerülhet.😊
Már igaziba persze..
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...