World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A replay feltöltésre gondolsz (mert nekem az sem sikerült, dolgavégezetlenül visszaugrott egy elõzõ oldalra), vagy az mwreplays linkjének beszúrására?

REmek. A Copy paste az tényleg bugos, nemtom most miért nem ismeri fel a löwét 😊 Megnézzük majd.

A jövõben viszont sztem támaszkodja replay fájlra, abból sokkal több infót ki tudunk venni

Van egy csomó... itt nézz körül: wotinfo.gportal.hu

Prémes volt az eredmény... 😊

Hát, nem tudtam hogy prémes vagy nem prémes voltál, szóval bekapcsoltam. Ha nem az volt, akkor értelemszerûen a valós XPd és credited annyi amennyi 😊

Sziasztok! Szeretném kipróbálni azt a modot, ami játék közben lecseréli az oldalt lévõ sima tank ikonokat a tank saját képére, amin szerepel még a tier és a tank neve is. Melyik mod ez? Köszi

Annál az ágyúnál jó az. Sajnos nem éppen a pontosságáról híres az amcsi 105-ös.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nem akarok az M103-ra menni, kell a ráknak az 😄
Hát nekem sem tûnik olyan másnak a T32 mint a T29, szóval inkább storno 😊
most úgyis megyek az AMX 50 100-ra meg az AMX AC 46-ra 😊
Én bírtam, de miután megvan a nagy torony, kábé tokkal vonóval ugyanaz mint a T29. Ugyanaz a harcmodor, ugynanaz az ágyú. Nyilván picit jobb a tûzgyorsaság és több az életerõ, de ennyi. T29/T32 olyan volt mintha ugyanazzal a tankal kellett volna végigjárnom a prémium T34 felé vezetõ 500 csatát. 😊

Ha M103ra mész, akkor vedd meg, de élményre ugyanaz mint az elõdje.

Óó köszi! 😊

Kétszer próbáltam bemásolni az eredményt, mindkétszer azt írta, hogy ismeretlen tanktípus írjak egy email címre...

Elötte próbáltam feltölteni a replay filet, az sem ment, aztán próbáltam az mwreplay.com-ot, amit az oldaladon olvastam, de az ugye nem az, mert lemaradt az s. 😊

Na erre kb. 5 perc guugli után rá is jöttem, feltöltöttem az mwreplayS.com-ra, és visszaemlékezve a kudarcaimra, inkább a fórumra linkeltem az eredményt, mert olyat még ugyse tettem... 😊

Köszönöm hogy megcsináltad, megnéztem, és rögtön látszott, hogy a fizetésem egy hányadát a késõbbiekben is prémiumfiókra kell költenem, mert a valós xp/credit láttán azért elkapott egy kisebb sírógörcs... 😊)

Szia,

Nekem simán felvitte az eredményed.... itt van e

Copy/pastevel próbáltad vagy mwreplay link megadással?

Nem tudtam feltölteni az eredményt a listába (ismeretlen tanktípus a Löwe), és kicsit az is összezavart, hogy az mwreplays-bõl az oldalon lemaradt az "s" (még sosem használtam ezt a site-ot)...

Úgyhogy muszáj itt lóbálnom... 😊

Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. július 21. 18:48:54
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 2 118
Szerzett kredit: 120 987
Csatában elért Achievement: Acélfal, Szárnysegéds

[url=]Link

Miért nem?... 979-es átlag XP az überjó. A hit meg úgyse rajtad múlik.

Ha a replay fájlod megvan akkor okés vagy, azt fel lehet tölteni és minden infó benne van.

Hit ratio 73% az nem valami fasza

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Höhö. ez kb olyan mint annó a Battlefield 1942 / 2 singlében. Annyira élvezetes amikor a csapat azt csinálja amire kéred, mert multiban csak mindenki megy mindenfelé 😊

Master91
Eagle16
Ennyi erõvel akkor nézd úgy hogy az ISU-t meg egy Pz. IV is átlövi...egybõl értékelni fogod a Ferdi "kamu" 200mm páncélzatát.

Nem mindenhol 200mm, de ettõl függetlenül igenis nagy elõny. Itt van a Tiger P frontja: link

A Ferdi erre épül, ugyanez. A Ferdi felépítménye 200mm, ez biztos. Az alatt lévõ vékony függõleges rész és az ez alatt lévõ döntött rész is 200mm. Ami nem 200mm az a legalja, meg a két kis sarok. Így tippre tehát a tank 80% szembõl 200mm-es.

JGPZ E-100-nál most 50 HP sebzés csökkentés meg 0,01-es pontosság csökkentés miatt megy a sírás...a pontosság még így is 0,35 ami minden csak nem pontatlan, az az 50 HP meg...nem ezen fog múlni hogy jó tank lesz-e vagy sem.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

hlgglns
és magától lekonvertálná neked a második részt is amit ki kell fejlesztened

DasIsFuck
meg ott lehetne nekik parancsokat adni és megcsinálnák amit szeretnél😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Höhö...
Az tuti, hogy az AI fényévekkel intelligensebb, taktikusabb lenne mint az átlag random csapattársak.

DasIsFuck
speciel én annak örülnék a legjobban ha fognák az egész játékot 6-8k-ért mondjuk kiadnák csak single playerként ahol én kedvemre állítgathatom a tankok adatait meg lenne egy kampány...

ott legalább lehetne normálisan játszani.

DasIsFuck
sebessége konkrétan szar..Jagdpanther 2 ebbõl a szempontból sokkal értelmesebb annak legalább a fantom páncélzata érdekében nem lajhár szintre csökkentették a mozgását.
frontból elég könyen átüthetõ ami azt tükrözi, hogy a páncél nem jó.

az ágyú amúgy jó csak elég pontatlan ahhoz képest h német td-n van.

szvsz a mondva csinált páncélzatához túl sok negatív tulajdonságot párosítanak.

Fejlesztett toronyig szopás, utána viszont minden más heavynél jobb 😉 Fejlesztett tornya szvsz. a legjobb a játékban, elölrõl kb átlõhetetlen.

monnyuk' én má jó rég toltam vele

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Sunsetjoy
http://www.planetwot.com
Regisztrálsz, utána naponta automatikus.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Master jól kiütött 😊

Engem már az is boldoggá tenne ha visszakapnám free xp-be ami a fejlesztésére kellett. 😄

Itt. Regelni kell hozzá.

Master91
Ilyen analízist hol lehet kérni? 😄
hlgglns
Ha beleszólhatok, Én személ szerint alig vártam hogy túl adjak a ferdinandon. Jagdtiger übereli nálam, de ez személyes vélemény

hali srácok!
T32 mennyire használható randomban?
kivan fejlesztve 1000éve de nem vettem meg...
T29-et imádom, T32 mennyire más? jobb? szarabb?
lehetõleg olyan írjon akinek van vele sok csatája thenks 😉
DasIsFuck
viszont akkor szépen lehet a WG-nek visszafizetni pénzbe azt az idõt amit az adott játékos beleölt.

Lassan kezdem azt gyanítani, hogy trollkodsz, mert a Ferdinand az egyik legjobb német tank ebben a játékban. A sebessége optimális, a páncélzata nagyon jó, ráadásul az ágyú sem hagy kívánnivalót maga után. Egy remek TD.

DasIsFuck
nem jól értelmezed..
ûAz a baj mindenki el van ragadva ennél az op-up-ip-pop témánál.

elõször is azért nem számít a ferdi 200-as frontja mert lófakk könnyne átlehet lõni szembõl.
és ezt kapja emg mint erõsség és ennek tükrébe kapja a sok gyengeséget..na most a 200-as front így sehogy nem lehet kompenzáció a sok gyengeségre ha mindenki átlövi.

a jpz e-100-nál meg szimplán az a helyzet, hogy adott volt egy kb balancolt tank..erõssége a pontos,nagyotlövõ és nagyot ütõ ágyú cserébe lassú mozgás,rossz rejtõzködés nagy célpont stb...
na msot azt nerfelték ami az erõssége így gyengült a tank..ennek semmi köze ahhoz, hogy objekt op lett vagy nem hanem a JPZ-e100 vesztett az értékébõl ami már elég ahhoz hogy azt érezze az ember h minek kapok ennyi hátrányt ha azt a kis elõynöm is folyamatosan gyengítik...

hlgglns
szerintem megérte..

Pff. Jagdtigerért pénzt adni. <#szomoru1>
hlgglns

DasIsFuck
nem figyelsz eléggé.
így a te posztod egy nagy marhaság!

egyrész elõször is egy kt-t is bármilyen helyzetbe szétlövök + a kt-nak több hátránya van így egyenesen adódik az, hogy még alacsoynabb tierrel is könnyebb szétlõni mint egy is-3a-t.

de nem is ez a lényeg mert mint mondtam messzire nem lehet pontosan lõni..
kt alját speciel messzebbrõl is nagy eséllyel el lehet találni míg az is3-nál sok buktató van.
azért nem lehet pontosan lõni mert kb random hogy épp merre húz fel a lövedék és így hol találod épp el.
az is-3nál ah egy kicsit félre/feljebb megy már elkapja a tornyot vagy csak a rosszabb szögbe lévõ frontpaneljét és már simán bouncol vagy elszívja a lövedéekt mert a trackje mágnesként vonza a rátartó lövedéket és hát 3-ból 2X valahogy csak a tracken találod el..
kt-nál ezért jobb a helyzet mert ott hafélre húz még akkor is simán sebzed és gyakran láncolhatod úgy h közben szintén sebezed...
ettõl független arról is lehet pattanni, de az is-3 sokkal inkább pattanhat messzirõl.
én ezt tapasztaltam.

Talán a legnagyobb nerf szovjet oldalon a régi KV szétszedése volt.

DasIsFuck
mert kb 3 ilyen kis alpha lövésbõl kettõt simán kivált egy nagy ágyú.

+mert míg 3 iylen kis alphából 1 luftol akkor az sokkal inkább nem hozza vissza az értékét mint egy hasonló árú nagy alpha.

meg könnyebb irányítani a szitut mert ha eltûnik a semmibe vagy fedezék mögé megy a dpm már bukik..

A B2-t nem említem, mert hátha az éles 7.5-ben nem változik az MM besorolása, ahogy a Valentine-nek sem. De abból viszont milyen nyígás lenne, ha a KV-5 bekerülne 9-10-es csatákba.

Amikre most így hirtelen emlékszem: VK3601 páncélzatának nerfelése teljes kussban, Tiger II modellnövekedés, a Pz38H is sokkal szarabb, mint amilyen régebben volt, a váltós téma az E szériánál (igaz, ebben nincs mérhetõ tapasztalatom, mert nincs a garázsomban sem E-50, sem E-75). Ezzel szemben olyan igazi, nagyszabású szovjet nerfrõl nem tudok.

Köszönöm!

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sajna nem tudok oda felmenni, csak pár nap múlva. Azért is kérdeztem, hátha valaki fent van éppen. Screenshot is jó.
Ha felmész a teszt szerverre akkor ott meg tudod nézni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az SU-85 és T-34-85 (meg talán T43 is) új ágyúiról tudnátok adatokat adni?
Ja és igen, mielõtt valaki belém kötne, hogy biztos ruszki tank fan vagyok, eszerint oszlik meg hogy mivel mennyit játszok.

Szóval látható hogy inkább a németeket preferálom, mégsincs velük semmi bajom.

Jó lenne ha konkrét példákkal igazolnád ezt az egy ruszki nerfre jutó 2-3 német nerfet. Mert szerintem csak arról van szó, hogy a kutyát nem érdekli ha az orosz kap nerfet. De kapjon csak a német valamit, egybõl jön a sírás rívás.

Persze, de cserébe a Marder II is kapott nerfet, nem is keveset, ahogy olvastam a leírásban (nem játszom a teszt szerveren). De amíg mondjuk van egy orosz nerf, addig, kettõ-három német. Pl. ott van az egyik legpofátlanabb, a Tiger II modelljének nagyítása-IS széria kicsinyítése. A kancsó WG-sek meg már nem reagáltak a Nazarov féle képre, ahol a Sherman majdnem akkora, mint egy Tiger II.