World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jövõben viszont sztem támaszkodja replay fájlra, abból sokkal több infót ki tudunk venni
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Hát nekem sem tûnik olyan másnak a T32 mint a T29, szóval inkább storno 😊
most úgyis megyek az AMX 50 100-ra meg az AMX AC 46-ra 😊
Ha M103ra mész, akkor vedd meg, de élményre ugyanaz mint az elõdje.

Kétszer próbáltam bemásolni az eredményt, mindkétszer azt írta, hogy ismeretlen tanktípus írjak egy email címre...
Elötte próbáltam feltölteni a replay filet, az sem ment, aztán próbáltam az mwreplay.com-ot, amit az oldaladon olvastam, de az ugye nem az, mert lemaradt az s. 😊
Na erre kb. 5 perc guugli után rá is jöttem, feltöltöttem az mwreplayS.com-ra, és visszaemlékezve a kudarcaimra, inkább a fórumra linkeltem az eredményt, mert olyat még ugyse tettem... 😊
Köszönöm hogy megcsináltad, megnéztem, és rögtön látszott, hogy a fizetésem egy hányadát a késõbbiekben is prémiumfiókra kell költenem, mert a valós xp/credit láttán azért elkapott egy kisebb sírógörcs... 😊)
Nekem simán felvitte az eredményed.... itt van e
Copy/pastevel próbáltad vagy mwreplay link megadással?
Úgyhogy muszáj itt lóbálnom... 😊
Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. július 21. 18:48:54
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 2 118
Szerzett kredit: 120 987
Csatában elért Achievement: Acélfal, Szárnysegéds
[url=
]Link
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Nem mindenhol 200mm, de ettõl függetlenül igenis nagy elõny. Itt van a Tiger P frontja: link
A Ferdi erre épül, ugyanez. A Ferdi felépítménye 200mm, ez biztos. Az alatt lévõ vékony függõleges rész és az ez alatt lévõ döntött rész is 200mm. Ami nem 200mm az a legalja, meg a két kis sarok. Így tippre tehát a tank 80% szembõl 200mm-es.
JGPZ E-100-nál most 50 HP sebzés csökkentés meg 0,01-es pontosság csökkentés miatt megy a sírás...a pontosság még így is 0,35 ami minden csak nem pontatlan, az az 50 HP meg...nem ezen fog múlni hogy jó tank lesz-e vagy sem.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Az tuti, hogy az AI fényévekkel intelligensebb, taktikusabb lenne mint az átlag random csapattársak.
ott legalább lehetne normálisan játszani.
frontból elég könyen átüthetõ ami azt tükrözi, hogy a páncél nem jó.
az ágyú amúgy jó csak elég pontatlan ahhoz képest h német td-n van.
szvsz a mondva csinált páncélzatához túl sok negatív tulajdonságot párosítanak.
monnyuk' én má jó rég toltam vele
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Regisztrálsz, utána naponta automatikus.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Engem már az is boldoggá tenne ha visszakapnám free xp-be ami a fejlesztésére kellett. 😄
T32 mennyire használható randomban?
kivan fejlesztve 1000éve de nem vettem meg...
T29-et imádom, T32 mennyire más? jobb? szarabb?
lehetõleg olyan írjon akinek van vele sok csatája thenks 😉
ûAz a baj mindenki el van ragadva ennél az op-up-ip-pop témánál.
elõször is azért nem számít a ferdi 200-as frontja mert lófakk könnyne átlehet lõni szembõl.
és ezt kapja emg mint erõsség és ennek tükrébe kapja a sok gyengeséget..na most a 200-as front így sehogy nem lehet kompenzáció a sok gyengeségre ha mindenki átlövi.
a jpz e-100-nál meg szimplán az a helyzet, hogy adott volt egy kb balancolt tank..erõssége a pontos,nagyotlövõ és nagyot ütõ ágyú cserébe lassú mozgás,rossz rejtõzködés nagy célpont stb...
na msot azt nerfelték ami az erõssége így gyengült a tank..ennek semmi köze ahhoz, hogy objekt op lett vagy nem hanem a JPZ-e100 vesztett az értékébõl ami már elég ahhoz hogy azt érezze az ember h minek kapok ennyi hátrányt ha azt a kis elõynöm is folyamatosan gyengítik...
így a te posztod egy nagy marhaság!
egyrész elõször is egy kt-t is bármilyen helyzetbe szétlövök + a kt-nak több hátránya van így egyenesen adódik az, hogy még alacsoynabb tierrel is könnyebb szétlõni mint egy is-3a-t.
de nem is ez a lényeg mert mint mondtam messzire nem lehet pontosan lõni..
kt alját speciel messzebbrõl is nagy eséllyel el lehet találni míg az is3-nál sok buktató van.
azért nem lehet pontosan lõni mert kb random hogy épp merre húz fel a lövedék és így hol találod épp el.
az is-3nál ah egy kicsit félre/feljebb megy már elkapja a tornyot vagy csak a rosszabb szögbe lévõ frontpaneljét és már simán bouncol vagy elszívja a lövedéekt mert a trackje mágnesként vonza a rátartó lövedéket és hát 3-ból 2X valahogy csak a tracken találod el..
kt-nál ezért jobb a helyzet mert ott hafélre húz még akkor is simán sebzed és gyakran láncolhatod úgy h közben szintén sebezed...
ettõl független arról is lehet pattanni, de az is-3 sokkal inkább pattanhat messzirõl.
én ezt tapasztaltam.
+mert míg 3 iylen kis alphából 1 luftol akkor az sokkal inkább nem hozza vissza az értékét mint egy hasonló árú nagy alpha.
meg könnyebb irányítani a szitut mert ha eltûnik a semmibe vagy fedezék mögé megy a dpm már bukik..

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Szóval látható hogy inkább a németeket preferálom, mégsincs velük semmi bajom.