World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AMX-13-90:
Az a 200hp még mindig csak 100, 7.1-hez képest meg mindössze 50hp-val több, viszont elvileg buffolták a mozgékonyságát. Bár a randomban érvényes korábbi magas battle tier besorolása nem változott, mégis összességében elég nagy tápot kapott, hiszen t8 companyra alkalmasabb mint volt.

Többi kis francia viszont komoly nerfként éli meg a tier emelést.

Nincsen, prém nélküliek számára Tier7-8 fölött játszhatatlanná tették a játékot. T9 tankok 20k veszteséget termelnek minden egyes vesztes csata után(márpedig az lesz bõven, errõl a buherált játék gondolskodik), T10 tankok akár 50k-t is. A nem prémium farm tankokat teljesen felszámolták.

SU-85-öt próbáltad vagy csak az adatlapot olvastad?

Elsõ gyõzelem T110E4-el, sima acc.

Victory!
Battle: Cliff 2012. augusztus 1. 21:59:38
Vehicle: T110E4
Experience received: 2 462 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 42 000
Battle Achievements: Top Gun, Invader, Sniper, Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Nem OP, ugyan...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

M4 Sherman, T49, az su85-öt itt dicsérte valaki szóval ne temessed szerintem.. aztán s-35ca. Bõven meg lehet lenni prémium nélkül is szvsz.

Csodálatos lett a 7.5-ös pöcs!Gratulálni tudok csak a pénzéhes ruszki bagázsnak!Su-85 gyakorlatilag mint creditfarm megszûnt,T34-85 megszûnt,T-43-al sosem lesz meg a t-44 ilyen sebzés és kredithozam mellett tehát eladható.Ergo pénzkeresésre vagy artyzol és még talán a PZ4 hoz valamicskét ha normális tankkal is szeretnél menni,de egyébbként prémium nélkül tökéletesen meghaltál mert csak az ideget eheted a sok lemminggel.Esetleg(ami látható is a csatákban ismét megveszem a KV-1-et ha creditet akarok,de már az is csak keveset hoz amióta szétkapták...Röviden ennyi...Bekaphatják! Ha esetleg valakinek van kreditfarm tank ötlete(nem arty és nem prémtank) az ne tartsa magába! :-)

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Eagle16
Tök jó csatákat mentem vele :) Végre az S-51 is eldurran 1 lövéstõl, meg a GW Tiger-be is elég 2. Határozottan jó lett. Mintha kicsit gyorsabban is célozva, meg menet közben hajszálnyival pontosabb...de lehet hogy csak képzelem.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Megismétlem: Aki érti, az éri. Aki meg nem éri...annak el se lehet magyarázni.

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ebbõl ma új látogatottsági rekord lesz, 8k felett járunk.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Csak nem megy a 7.5 magyarul? :(

DasIsFuck
igen csak a semmibe beleírt irónia eggyáltalán nem érthetõ.

másik, nem én határozottan hiszem h az vagy pontosan ebbõl az iOnizált aláírásból.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Dantes belógatta a csalit, te meg ráharaptál :D

Egy: aláírás: aki érti hogy miért van ott, az érti. A többinek meg lusta vagyok megmagyarázni( amúgy IRÓNIA...)

Kettõ: Nem. Én a felsõpödröncei Dantes vagyok, az alsófelcsúti ágból.

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

(Y)Like
DasIsFuck
Dantes az aláírásdohoz,,(egyébként jól gondolom h te vagy az a bizonyos gyk-s Dantes?<#whatever>)

kérdés h mit miért nevezünk vacaknak és milyen kontextusba.
vajon tényleg vacak e az a vacak ami sikeresen sõt nyereségesen túllép az adott korban felmerúlõ problémákon és túl is szárnyalja...

ha a tankot itéljük meg akkor nem a gazdaságot,gyártástechnológiát vagy a hátország nyersanyagtartalékait kell nézni és még csak nem is a légifölényt, hanem a végeredményt.
ami a komplett tank.
és még ha így is küzd számos problémával és hátulütõvel, kétségtelen hogy 1 az egyben nem igen volt az adott idõbe egyenrangú ellenfele.
a szövetséges tankok jóformán a túlerejükkel tudták elgyúrni fõképp na most olyan tank hogy szövetséges túlerõtank nem létezett.
létezettt t34,sherman de ezek nem gyûjtõfogalmak voltak, h egy sherman az 20 tankot tömörített és mozgott egyszerre és lõtt egyszerre.

de nehezen nevezhetõ jobbnak egy sherman vagy t34 de még egy IS is jobbnak a tigristõl...

a Tigris mint konstrukció nem volt tökéletes, sõt nem is volt jó, de mint harci eszköz bevált.

A wot meg nem egy háborús szimulátor hanem egy arcade tank aréna pvp-re épülõ játék enyhe modulszimulációval.
itt aztán marhára nem számít hogy egy tigrisre 15 sherman jutott a valóságba..ezek gazdasági adatok, nem harcértéki adatok.

a tigris erõssége pontosan az h erõsebb volt azoktól a tankoktól amikkel szembekerült, pont.
Éppen ezért kellene h itt is azokkal kerüljön szembe.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Na most sikerült kilõnöm egy csapattárs PantherII-t.
1 perce püföltem egy IS-7-et a KT-val amikor közénk szaladt nagy bátran...

Ha valami magyar esemény van, akkor lépek is ki. Francot érdekli olyankor a Wot.Bár más döntõket is megnézek, pl most a 100 gyors, igaz magyar nincs benne de mégis csak fontos nézni

Mondhatnám azt is, van akinek kevesebb meccs is elég ahhoz hogy megtanuljon dolgokat, van akinek meg lassabban jön meg az esze hozzá.

Ez jut szembe rólad a témában, találd ki melyik szereplõ vagy te :D

Megy a vadász az erdõben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelõ kettõt, kis idõ múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha les**psz.
A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idõ múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha les**psz.
Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idõ múlva sértetlenül elõjön a medve a vállát porolva:
- Vadász, vadász te s**pni jársz ide...

Jó kedvem van, szívesen személyeskedek tovább :D

Hülye, de még is játszod. ;)

két csata között, reméltem is hogy nem csak én néztem ..

Ok! Nem ebben a játékban, egyszer, réges-régen...:)

bétáztál is? nahát .. képzeld, nekem is vitte a T10et a hard wipe .. mekkora királyok vagyunk, mi? <#law>

jó tudni, hogy ha összekerülünk, és te kapod a lemming csapatot, akkor téged valamelyik hátsó bokorban kell keresni .. nem voltak egészen véletlenül francia felmenõid? <#hehe> jajjezderosszvolt'

Nem!
Ha jó játékos volt akkor talán... :)

Jobb lesz nekem a második aranytól? :)

Azért gyerekek , az elég fura hogy akkor se akadtok le a WoT-ról miközben MEG VAN A MÁSODIK ARANY!!!!!!!!
Komolyan, ez kicsit nagyobb dolog mint ez a hülye játék.

Off
Te nem futottál véletlenül "Kubóka" nicken? :)

Nyugi, még a végén téged is kioktatásnak vesz annyi lejátszott meccs után. Az alapok az más kérdés :)

Szorozd meg kb 2vel a meccseim számát (béta). Sztem ne is menjünk tovább a személyeskedésben és abban hogy kinek nagyobb.
(CWt kár bekavarni a témába, az TELJESEN más tészta, randomról beszélünk. És CWn nem is mész egyedül védeni )

"tudod, én a gyõzelemért játszom"

Igen, és gyõzöl a heroikus "egyedül tartom az oldalt" hozzá állásoddal? Mit is írtál az elõbb? 15-2re buktatok?
Elértél valamit vele? Egy nagy büdös semmit.

Ha neked ez jó, ám legyen. Különbözõek vagyunk.

"hasztalanul meghalni a lemmingcsordával, és 100al több xp-t, illetve 2k-val több kreditet szerezni"

Hehe, 100al több XP ha mondjuk 2 lövés helyett leadsz 10et? Költõi túlzásokból látom nincs hiány :)

Legjobb tudomásom szerint a kreditet nem szorozza fel a gyõzelem, azt a tényleges teljesítményedtõl függ.
Ezért nem túl jó ötlet heroskodni :)

Master91
Még a végén örülni fognak az anti artisták hogy van arty a játékba :D :D
Na hát tényleg nagyon sok krempelõ TD van (mit is csinálhatnának), de nem látok hû de nagy eredményeket tõlük. Ha van arty semmi gond. Szaladni úgysem fognak max lassan tolatnak. Ha nem is sikerül kilõni az artynak akkor is leláncolja és mehet a kivégzés.
JagdPz-E100 tulajoknak javaslom ,hogy ha Prokhorovkan védenek akkor sürgõsen jöjjenek le a dombról és álljanak a vasúti töltés mellé, mert úgy világítanak mint a százas égõ.

Ami elég veszélyesnek tûnik az az E50Ausf.M
"Bár nem vitás, hogy ez mögött is az üzlet állt"

Soha sem titkolták hogy a high tier szándékosan drága fenntartású. Nem kellett a sorok közt olvasni, egyértelmûen megmondták hogy ilyen.
De még így sincs senki rákényszerítve a prémre, mert farmtankok vannak (bár azokat is mindig abajgatják).

Az ingyen T34 az jó példa, aki kicsit is vette a fáradtságot, az ingyen kapott egy nemtom hány ezer forintos prémtankot. Prémes vagy nem prémes, akkor is.

Eagle16
Heh, még mindig a BatChat a legélvezetesebb...kár hogy szépen termeli a mínuszt prémium nélkül.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

köszönöm mester ..

tudod, én a gyõzelemért játszom, nem az xp/credit-ért, azt ezekben az alacsonyabb ~T6 tierekben nagyjából leszarom. majd csak T9-10en fognak bosszantani az ilyen idióták miatti vesztes csatákból eredõ kredit bukták.

ahogy elnézem, összesen legalább annyi, de inkább valamivel több played game van a hátam mögött mint neked, uhogy nem kell ez a kioktató stílus ... nem ez az elsõ accom, SPG-ken kívül minden elérhetõ ki volt már húzva (kivéve a T9 medeket, azokkal csak T8-ig jutottam). ha jól emlékszem, cw-n is picsáztunk már el titeket. mind1.

hasztalanul meghalni a lemmingcsordával, és 100al több xp-t, illetve 2k-val több kreditet szerezni egy biztosan bukta meccsen, neked lehet hogy megéri, de én akkor is megpróbálom fogni az ellent. ha a random mellém áll, még lehet is belõle valami, fõleg, ha xxxyyy94 nevûek jönnek szembe is.

Sokat csikicsukizól és fontos az egy lövedék/sebzés? Akkor tedd fel a 10.5-est

Számít az hogy mennyibe kerül a lõszer (mert mondjuk nem vagy prémes)? Akkor maradj a 88-nál.

Azért nyilvánvaló, hogy a wg célja a profit szerzés, mint minden vállalatnak. Az új tankok "OPasitásával" érik el, hogy a fogyasztók rávessék magukat az új cuccokra, ebben sincs semmi újdonság.

A franciákat asszem megjelenésük utáni elsõ patch-ben, már nerfelték is, nem csak a mostaniban és nem is kicsit. Egyébként is csak az szokta beállítani õket olyan hû de op-nak, aki nem játszott velük.:) Megjelenésükkor nyilván azok voltak.

A t9 leárazás jó pár napig tartott, az a 2 óra semmi. Igazából õrülhetünk, hogy volt, mert eddig a t8-as ferdi volt a legnagyobb leárazott tank - pontosabban féláron volt- és azóta sem volt másik t8-as. Bár nem vitás, hogy ez mögött is az üzlet állt, hiszem a t9-ek grindelése elég szívás tud lenni, fõleg a medeké, egyik sem egy leányálom. Nameg elég minuszosak tudnak lenni, fõleg stocként. Így sokan befizetnek prémre, hogy minél elõbb fullos legyen, vagy elõbb elérhessék a t10-est, ne adj Isten a leárazott t9-est.

A t34 prémesítése már kb fél évvel elõtte tudható volt. Prém nélkül is röhögve el lehetett jutni odáig.

Persze nem vagyok wg bérenc, nem fogom a cég pártját, sõt szívesen felgyújtanám az egész bagázst, mert nem végzik jól a munkájukat. Bár az utóbbi idõben mintha használnák kicsit az agyukat...

Végül egy kis napi serb: a kttc videó eleje:D

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Nem nagyon kaptak új ágyúkat, voltak minimális buffok (pl a 13-90 kapott 200HPt meg valamicskét tekergettek a mozgékonyságán - nem érezhetõt természetesen), igazából csak annyi történt hogy nagyobb tierbe dobálja õket az MM.

Engem a 1390 érdekel legjobban, alapvetõen az eddig is nagy tierben harcolt, tehát olyan nagyon nem érte kár a szentem mivel továbra is életképes az eddigi játékstílussal (170 pen az elég mindennek a seggében).

A többiek viszont megszívták, mert eddig sem voltak valami jók (Lóri, 1375, 12t), és most feljebb kerültek. Kb ennyi a véleményem.

Továbbra is várnám a profik véleményét: érdemes felrakni a KT rövid 10,5 lövegét, amibe 1k kredit a lõszer vagy maradjak az alap hosszú 8,8-nál és várjak a hosszó 10,5 -ig?

Akkor mondhatni, hogy az AMX vonal elég erõsen gyengítve lett?! Én azt reméltem egy kategóriával feljebb lépés együtt jár az egy kategóriával jobb fegyver megadásával.De így csak tûzharc nélküli felfedezõ-bújkáló harcmodor maradt számukra??????
Érzem a fájdalmadat, én is most nyomulok vele. Igaz épp ammorack-el szedtem ki egy t-54-et fullról :)
Azért elvesztettük a 92%-os meccset, talán mert 8 arty volt a pályán?

Spottolnak. Egyébként meg tekintsd úgy, az AMX light/med vonalat gyakorlatilag komolyan nerfelték, talán csak a batchat kivételével.

És itt nem az olyan nerfekrõl beszélünk mint a németek 0.01 nagyságú pontosságcsökkentései :D

Nos, elõfordulhat hogy valakinek cirka 1 év nem elég erre ;)

Miben mérhetjük a sikert a játékban?
- Nagyon egyszerû. Abban hogy mennyi XPt és creditet kapsz.

Mitõl függ az hogy mennyi XP-t és creditet kapsz?
- ha nem spotter vagy, akkor csak attól hogy mennyit lõsz és sebzel.

Mennyit tudsz lõni és sebezni ha egyedül tartasz egy oldalt 3-4-5 ellenséggel szemben miközben pikkpakk ledarálnak.
- minimális mennyiséget

Mennyivel segítesz a csapatnak hogy egyedül meghalsz jelentõs sebzés bevitele nélkül
- semmit

A lehülyézés tényleg erõs, de alapvetõen azt kell felismerned, hogy egyedül az esetek 90-95%ában semmit nem érsz el, még ha te vagy a toptank akkor se. Ilyenkor vagy menni kell a lemmingcsordával.

Igen heroisztikus dolog egyedül kiállni és védeni egy oldalt, csak egyszerûen értelmetlen. El se szabad indulni ha látod hogy nem jön senki.

De nyugalom, el fog jönni az a pont amikor ezt már te is be fogod látni.

Addig is sok sikeres hõsi halált :D

"Nem vagyok már benne biztos, de a T34-es prémiumm tanká való átcimkézése is pikk pakk történt és nem volt idõ kifejleszteni nulláról, bár prémiummal biztos ment volna."

Már bocs, de ezt már tavaly nyár elején tudni lehetett.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ahhoz képest ahova sorsolták(ják) õket azon a szinten bizony ezek a fegyverek gyengék.
Kezdjük ott, hogy eddig sem volt alsó kategóriás fegyverünk szerintem.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

De legalább nem Samu 40...attól már sírok

Írtam egy blog bejegyzést a "remek" fejlesztõi húzásokról, akit érdekel itt elolvashatja:
link

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Ilyenkor is idõt nyersz a csapatnak, ha már b@sznak arra jönni, legalább többen tolják a másik oldalt, és nem 45 mp múlva kapják a seggükbe a skulókat, hanem csak 90 múlva .. Ráadásul spotolsz néhány tankot, így láthat(nák)ják hogy mik maradtak nekik .. Többet ér mint egynek lenni a lemmingek közül, én azt mondom.

Akkor AMX 13-ak egy kategóriával fentebb mint kezdenek alsóbb kategóriás fegyverükkel(???) miközben tegyük hozzá ezen a szinten 13/75 egy találat és halál közeli élmény (ha nem az)