World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Elõbb egy Batchat pórul járt...én Object 704-el lõttem bele egy 750-est, a Jagd. E100 meg közvetlenül utána egy 1050-est O_o Azért az ágyúja nem játék...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Kis "Guess What" játék elsõ kör. Szabály: csak saját magad által lõtt kép használható.

Milyen tank van a képen?

Az oké hogy sebzéssel kapod a xp-t/lóvét de engem ez irritál. Ugyanígy ha mindenki campel elindulok bármiben ûlök mert látom csak az kell hogy valaki menjen.
Amit csinálnak itt a játékosok az félelmetes. Kellene valami league rendszer és akkor nem kell a kezdõkkel/majmokkal/trollokkal játszani hanem mindneki saját szintjén pöröghet.
Ezért félek a mechwarrior online-tól is, a játék lehet jó lesz de a userek...

Az egy idióta!Még buffolni??!!Nem elég,hogy egy is-7-est 2 lövéssel elintéz?Inkább nerfelni.A páncélzatát.Legyen csak papír.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

szabii98
harmadszorra tesz be erlenbergre assaultra....az új mappok is jöhetnének, eddig csak port volt 😞

I met God. She's black

So it begins...

Hivatalos fórumokon a német TD szubfórumot át kéne nevezni Siratófalra.

És ez megy majd hónapokig.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nekem se lép be: A hálózathoz való csatlakozás nem lehetséges.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Csak hogy nem lesz pl Ben Gurion event. Vorosilov viszont nem érdemel külön eventet. Elvégre a katonai tehetsége erõsen a 0 felé konvergált. Ráadásul jelentõs szerepe volt a Sztálinizmus bûneiben, köztük a Magyarországiakban is.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nekem sem megy. Launcher nem éri el a szerót csak updatel exével indítom nem csatlakozik a szeróra.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Pont tegnap jártuk körbe a témát 😊

Igaz, a végére le lettem gyávázva meg hülyézve, de az élet megmutatja, továbbra sincs értelme kihagyni a lemmingtraint és egyedül nyomni a szuperhõst egy oldalon.

Az a vicces, hogy még játékfilm is van olyan hogy "Vorosilov mesterlövésze", ha õk nem haltak bele a WG miért halna?

(amúgy sztem marha jó kis film, régen láttam de a mai napig emlékszem rá ahogy az öreg tata megbünteti a helyimenõcsávókat).

Ez az US szerver naptára és feltételezem, hogy az EU-s eventekrõl volt szó.

CWn amennyire én láttam nagyon sokszor mûvelnek ilyeneket. Én is voltam tanúja ilyen zúzásnak (még amikor voltak a bajnokságok), 2-3 perc alatt vége volt a meccsnek foglalással, sajnos nem a mi gyõzelmünkkel.

Én az EU szerveren néztem/nézem és ott nincs
na azt a vannak-ot képzeletben húzzátok ki a mondatból 😄
Maala
http://worldoftanks.com/game/guide/en/events/events-calendar

Még mindig ott a Voroshilov nálam, a hónap végén, 1 nap...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Na megvan miért nem lesz Voroshilov event! úgynézki nem a Wg faszarisága miatt, hanem mert elkezdtek sírni a hivatalos fórumon, "hogy jajj mert Voroshilov miket csinált" annyira bírom, hogy pár vezetõ tettein mennyire tudnak lovagolni az emberek, azt meg az egész világ leszarja, hogy pl. Izrael mit csinál a palesztinokkal...De sebaj George Orwell is rég megírta, hogy vannak mindenki egyenlõ, de vannak egyelõbbek....
több külföldi oldal nem jön be nekem pl wot, gmail, facebook se, de magyarok mennek, nem tudom mi lehet...játék se mûkszik
Az IS3-at azért szerencsével kitudom lõni , de hát igen. T9-esek ellen...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Lehet a wg adni akart egy kódot 1 nap prémre, de inkább meggondolta magát 😄😄😄
Trucker39
Sajnos, elég sokszor tesz e-75, Is-3 csoportba. Elég gyorsan elvérzem, de addig hozok egy másik farm tankot.

Solten
Csak annyi a gond vele szvsz hogy fel ev alatt tolt be. Amugy esellyel oneshootol tier 9-et ... Underperforming? Hm...

Saor Alba

Vagy 110-el többet lõttem KV5-el mint ahány csatám volt, ami szerintem nem rossz..eddig. Szerintem jövõ hétre ha így megy tovább az arány megfordul

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Na errõl beszéltem régebben hogy nekem szinte csak olyan köreim voltak vele amikben legalább 2-3 kilences volt, de a nyolcasokról is úgy pattogtam (ahol be kellett volna mennie) hogy idegileg kivégzett.
Eagle16
Nekem megy, de be vagyok lépve már vagy 2-3 órája. nem dobott le.

Nekem sem
Hát az nem valószínû hogy tegnap óta elfelejtettem hogy kell a KV-5öt használni. Szinte csak szívok vele. Jó most összejött egy 50+-os kör, de rohadt nehezen.

De ezek szerint szerencsém nincs csak. Vagy bepakol hogy csapat fele tier 9-es, vagy ilyen mátyáshun csapatba rak be. Beszarás hogy most mennyit szívok. Eddig olyan fasza köröket mentem.

Megérkezett hozzád is az igazi KV5...
..tegnap en is lattam ezt a Kliment Voroshilov eventet.. bar nem masztam bele a reszletekbe..
Trucker39
Ez lemaradt. Még nem mentem vele annyit, hogy 100% legyen a legénység.

Trucker39
Nem tudom. Ha belepillantasz a replay-be, akkor látszik, hogy még sniper módra sem váltottam, mert egyszerûen nem volt rá szükség.

Én miért nem tudok ilyet menni? Régebben tudtam, még tán jobbat is, de a patch óta valamiért csak szívok vele.Nem fér a fejembe

Az augusztusi eventeket nézte valaki? Tegnap még mintha hó végére láttam volna egy Kliment Voroshilov eventet és a részletekben megakadt a szemem a "gift" szócskán, mondom hurrá kapunk valamit, bónuszkód vagy bármi formájában. Erre nézem ma teljesen más van ott és a T-34 tervezõ áll az event középpontjában és eltûntek a discount és gift szavak <#shakehead>
A jpz e100-nak az igazi hátránya az ágyújából fakad, a wg meg nagy trollfacel ad majd neki egy kis hp-t buff néven.😄

Már az elején is lehetett tudni, hogy használhatatlan lesz egy ilyen brutális sebzésû ágyúval mint a 173-as (a briteknél leendõ 183mm-es is...), mert túl erõs ahhoz, hogy ne nerfeljék le a tank egyéb tulajdonságait a porba, lásd ágyúmozgatás, mozgékonyság, célzási idõ stb. Mivel DPM csökkentésével nyilván nem tudták volna jobban balanszolni, így sem nagy szám, így másba nyúlkáltak bele.

A hosszú 150mm-es ágyú sokkal ésszerûbb megoldás lett volna és talán kevesebb hátrányt "kapott" volna miatta a jpz e100. De nem, a német fanokat elvakította a 173mm-es ágyú, mindenki azt akarta, mert az olyan nagy!!!444😄

Más kérdés, hogy overlord is elismerte, kicsit túl lõttek a célon, ettõl függetlenül biztos nevetséges buffot fog kapni.

Ahogy kickgunner is írta, ez egy célszerszám cw-re, pont mint a maus. Randomban öngyilkosság vele menni, legalábbis platoon nélkül.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

nektek megy a game? Nálam nem akarja elérni a szerót
Pluskast
Régi vita ez, de ne felejtsd el, hogy permium és gold vásárlók nélkül ez a játék nem létezne.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Eagle16
3k szerintem akkor is sok lenne egy olyan tankra ami 1000-et sebez egy lövéssel és nem elhanyagolható mennyiségû páncélzat van rajta. Max. 2700-2800. És visszarakhatnák a HP-t 2300-ra, pontosságot 0,34-re, átlagsebzést 1100-ra.

Az Object 268 meg annyit tud többet a 704 után, hogy kicsit erõsebb az ágyúja meg kicsit jobban manõverezik...na bumm. Az se csodatank.

Trucker39
Egy kis KV-5 produkció:

Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. augusztus 2. 15:04:36
Jármû: KV-5
Szerzett tapasztalat: 2 192 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 61 990
Csatában elért Achievement: Mesterlövész

Replay

Ezzel sem lenne kiugróan sok a DPM-je. Jelenleg t9 TD-k sokkal jobb DPM-el rendelkeznek nem kicsi alfa mellett. Ez mégiscsak egy 6 millás tank ami annyival tud többet, mint egy t9-es, hogy több a hp-ja, ez picit kevés +3 milláért. Monstrumnak legyen monstrum, mozgékonyságán egy cseppet sem buffolnék, hp-ján sem, így is neki van bõven a legtöbb, de 2400-as DPM max t10 heavynél oké, nem egy TD-nél. A SuperFoch az más tészta, annak ott az autoloader, mert amúgy annak sem jobb a DPM-je és még rammer sem megy rá.

Ja, hát Objecttel szívás. Az új T10-esek viszont nagyon pontosak.

Eagle16
Hát most vagy nagy DPM-je legyen, vagy nagy alfa sebzése...kettõ együtt kicsit sok nem? Fõleg egy olyan tankra ami nem épp papír.

Object 704-esen nagy az alfa meg a DPM se sokkal kisebb mint a JT-é, de az a tank papírból van.

Vagy csak szopatta a random. A JPz E-100 t10 ágyúknak papír, fõleg közepes és alacsony távolságon, tegnap néhány T34 random csatát leszámítva csak companyban hancúroztam és egy lövésem sem pattant róla, T110E5-el a komoly DPM elõny fokán röhögve ki lehet végezni szembõl 1vs1-ben. A 2400-as DPM-je katasztrófa, ezen az egy értéken buffolnék csak, felnyomnám 2.8 körülire a ROF-ot, így rammerral, ventivel már elérhetõ lenne egy 3k-s DPM, amennyi egy JT-nek is van.

Eagle16
Találd el a lánctalp meg a kötény között mikor 300m-re van...ilyen távolságon beteríti a célkört. Oda megy a lövés ahová épp kedve van. Én a kötényt meg a lánctalpat amúgy se lövöm, elnyelik a lövéseket ezerrel.

Az egy dolog hogy tesztszobában teljesen nyugisan 50m-rõl te átlövöd 128-as pen.-el is, és kicsit más ha több száz méterrõl valós helyzetben kell rálõni. BL-10 pattog róla ha szögben áll, láttam mert lõttem rá.

Mítosz. Lánctalp és a kötény között már 200 pen viszi szögben az oldalát.

megy helyett *egy
..szerintem akozott h hany mm a pancel es mekkora az atutese az agyunak, es hogy ez attudja-e utani az elobbit.. nos a ketto kozott sszreintem csak nyomokban van osszefugges.. minap t34 premiummal.. lepattantam egy csataban egy pz38na oldalarol illetve egy menekulo su8 seggerol.. 😊 mindezt egy 248mmes pennel rendelkezo agyuval..
Nem vagyok elvakult,csak vicces már hogy míndíg a német tankok miatt van sírva. Gondolom 1-2 emberke azt szeretné hogy a nagy sebzés meg a jó penetration mellé még forduljon úgy mint megy medium tank + menjen vagy 40 km/h-val. Az Object 268nak mi értelme lenne akkor?
Eagle16
Az E4 tornyán az a kis vacak 230mm körül van és ilyen V alakú oldalról...pattogós. Az E3-ason is annyi...az ott nem gyenge pont, csak kamu gyenge pont 😊 Ha nem látsz rá az aljára akkor inkább menekülj 😄

1.kérdés: WG mi az anyját csinált az MM-el? 😄
1 csatában 14 nagy arty volt....
2.kérdés: T110E4 tornány a minitorony hány mm vastag? közvetlen közelrõl az S-70 pattant róla, nem hittem a szememnek o.O
Gottfried
Jah,elvakult idiotákkal nem érdemes vitatkozni.Sorry hogy megpróbáltam érvekkel alátámasztani azt amit írtam!
Vesszenek a NÉMETEK !!!! Így jó?

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!