World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én eladtam, de gondoltam elõtte megyek vele egy csatát = Top Gun 😄
DonZorro
Íme a következõ PECCS részletei:

The next World of Tanks update will be Version 8.0.
Amongst other things, this update will contain:

The new Soviet tank destroyers:
SU-100M-1 (tier 6)
Uralmash-1 (tier 7)
SU-122-44 (tier 8)
SU-122-54 (tier 9)
Object 263 (tier 10)

The first tier 5 British Premium tank
Matilda Black Prince

Reworking of Maps
A significant change to the lighting of all maps. In addition, there will be small visual improvements to all of the game maps. The following maps will be significantly improved in the upcoming update (game graphics will continue to improve from one update to the next):

Himmelsdorf
Mines
Lakeville
Sand River
Cliffs
Fjords
Mountain Pass
Arctic Region
Westfield

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Gyõzelem!
Csata: Steppes 2012. augusztus 2. 18:14:36
Jármû: ELC AMX
Szerzett tapasztalat: 703
Szerzett kredit: 21 991
Csatában elért Achievement: Felderítõ

Eszméletlen jó ez a kis tank Tier5-ben.
Gottfried
A Dicker Max-al van valakinek már tapasztalata?

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Milyen szövegértelmezés? Nézd meg az elsõ linket, az amcsit. Még mindig SPG-nek (szövegértelmezés: arty) van írva. Az eu-n is az volt, de átírták.

Ja és nem örülök, nem vagyok dedikált artysta. 😊

Csak "gratulálni" tudok.

Idióta.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Az esetleges késõbbi buffnál küldhetem a selyemszalagot?
A crusader, crusier, comet, cromwell harckocsik azt a felfüggesztést alkalmazták. Félreérthettük egymást a hapi valóban nem volt brit hanem amcsi volt.

Eladva: A következõ tank sikeresen eladva 'KV5' Kaptál kredit:2 300 000 kreditet.
Miért növekedne, a fizikát ugyanúgy a szerver számolja majd mint most a röppályákat és találatokat. Szerintem nem fogja befolyásolni a gépigényt.

Tegnap Murovankán sunnyogtam G6-ban amikor rám nyihogott egy ló, majdnem beszartam! <#banplz>
Ha megoldják, hogy a szervert terhelje, akkor nem.

A Christie felüggesztéseû tankok mióta britek?
Azért én egy Centurionra benevezek.

Hát persze! Kapunk minden pályára fejünk felett keringõ repülõket.. Ez lesz a "visual improvements".

Én ma Malinovkán varjúkárogást is hallottam. Növekedett is a játékélményem.

Az új fizikától jelentõsen növekedni fog a gépigény?
"Új featurek kellenének. "
Kaptunk madarakat
Kaptunk kecskemekegést
Kaptunk reppüllõgépet Airfield-re
Pf... a zembereknek már semmi nem elég? xD

Nem tudok semmi érdekességrõl brit tankok terén, max annyit, hogy a sherman firefly-on kívül értékelhetõ tankot nem gyártottak.. Ja meg a christie felfüggesztéses tankok és ennyi.

Engem mindenesetre érdekelnek az új tankok mindig, igaz valóban nem túl izgalmas, hogy mindig ez van patch-rõl patch-re dehát amíg van játékos maradnak ennél.

Amúgy errõl a nagyon beharangozott fizikáról látom nincs info.. Lehet mégsem kerül be 8.0-ba?! Ez a vizuális tuningolása a térképeknek remélem nem abba merül ki, hogy tesznek bele 2 bokrot meg egy házat minden térképre.

Szövegértelmezés lesz? <#hehe>

Ne örülj, nem artyk lesznek.

Amúgy én már kezdek kiégni ettõl a sok tanktól meg térképtõl.
Egyszerûen nagyon belejöttek az új ágakba, a tank és modellgyártásba meg a térképekbe, gyakorlatilag már hidegen hagy.

Tavaly még húztam minden ágat, de mára már ott tartok hogy a francia TD meg az USA 2. TD ágba bele se kezdtem. EGyszerûen értelmetlen ez a sok játékstylusban semmi újdonságot be nem hozó jármû.

A francia legalább érdekes a revolvertár miatt, az US heavyk a hull down miatt. Britt fog bármit behozni?

Enélkül abba már tán bele se kezdek. Új featurek kellenének.

"New Soviet SPGs: (sic) - (Definitely meant to be TD - ITDUDE)"

Eagle16
Az Object 263 az ez lenne, de ez elég TD-s.

130mm-es ágyú, 250mm-es frontpáncél.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

az orosz oldal közöl tech treet,második td ág lesz ez,ez a valószínû

http://worldoftanks.ru/news/1352-update_section_in_development/
Ilyen lövegkitérítéssel még légvédelmi ágyú is lehetne 😄

Így van. US oldalon még mindig spg. Most rettegjen az ember vagy ne?

Gottfried
Srácok,a Dicker Max megvan valakinak? Lehet vele keresni vagy csak szórakozásra való mint a kisebb prém tankok?

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Nem panaszkodok csak arra céloztam, hogy hülyeséget írnak.

Hehehe...😄DDD
Ezek a WG-sek..három perce még spg-nek volt írva, most már td 😊

Nekem hiába mondod 😊
A devek SPG-nek titulálják, tessenek ott panaszkodni.

De ez ár nem úgy lesz hogy elõtte szépen rebalancolják az SPgket? tehát kb ami most Tier8, az lesz Tierx, nem pedig 3-4000ket sebzõ szörnyek készülnek.

Ez minden csak nem arty: URALMASH-1

Vorosilov jó ember volt, tessék békénhagyni. Ha nem élt volna, nem lett volna esély egy jó kis eventre.

Sztem mindenki jó mber aki miatt a WOTban 3x szorzó vagy félárú tank kerül be.

Szóval a jövõben szeretnék látni akár Nagy Heródes, Pilátus, Torquemada, Dr Genya, Palpatine és más eventeket is. Csak event legyen, a label mindegy.

Attól még ezek szerintem TD-k lesznek. Tech tree-ben is TD-ként szerepelnek

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Lényegében self propelled gun a Td is ha úgy veszed.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

EU oldalon is SPG-nek írják.

Ezek TD-k lesznek, nem SPG-k. Uralmash, SU-152-54 ezek TD-k tudtommal.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Jönnek a T10-es SPGk? Oo

New Soviet SPGs:

...
...
...
- Object 263 (tier 10)

tyû mi lesz itt...

darki81
JA, a debug panelt azt töröld a flash mappából, akkor nem lesz 2x az óra a játékban!

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

és ha ,,Tiger tank " event lenne?<#eplus2>

Ettõl még aki megérdemli hogy baszogassák, azt baszogatni kell. Amúgy kb leszarom hogy kinek a neve alatt fut az event, nem rohanok ilyen miatt sírni a fórumra.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Figyelj nekem az elsõdleges problémám nem az, hogy kirõl szóljon egy event, hanem hogy eltûnt a gift szavacska a leírásából <#vigyor>

Azt meg már csak úgy kutyafuttában hozzácsaptam, hogy ha egyesek súlyos bûntetteit ennyi idõ elteltével is hánytorgatják, akkor mások sokszor súlyosabb tettit amik pár évesek, miért nem baszogtatják....

OFF vége
Zõd. 😊

Hali! Egy munkatársam az igen durva WOT accát EVE online acc-ra cserélné.
Érdeklõdni priviben.
Bocs az off-ért!

szabii98
én IS szériát mondanék, legyen az IS 😊

I met God. She's black

a színérõl következtetve egy szovjet tank,hasraütésszerüen egy kv2-es😊
Hideg, nagyon hideg! Egyébként sem sikerült még Maus közelbe kerülnöm...

Maala
Maus?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU