World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem ugord át freebõl 😄

Hát nekem meg az IS3 54%, a KT meg 59%.

Akkor most mi van? 😊

Amúgy tudtommal szergejék a statok alapján nerfelek/buffolnak, a wot-news nem tudom hogyan gyûjti az eredményeit, de már önmagában gyanús az hogy kb ugyanannyi KT van mint IS3 a játékban. Ezt nehezen tudom elképzelni a KT történelmi hypeja miatt 😄

Eagle16
Nálam a Tiger II jobb volt 5%-kal és 90 sebzéssel/csata.

De én nem számítok mert selejtes E-100-ast is kaptam amivel ugyanolyan jó a statom mint Is-7-tel 😊

Lehet csak meg kéne vennem azt a Jagd. E-100-ast is, még a végén kiderül hogy van olyan jó mint az Obj. 268 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Master91
Hát ha 1x be leszek rúgva talán vissza veszem ötödjére azt a rohadt kis 40-est 😄

Más:

Malinovkán, védeni a templomnál hogy oldjátok meg? A4-5-6-ba simán ott van akár 15 tank, mi max. 1-et látunk, õk meg a fél seregünket.
Tiszta kibaszás.
Simán rommá lõnek úgy hogy cska számolom hogy hány találatot kapok be, és elõttem van 40-50m a bozótok mögött. Õk látnak, mi nem.
Arty mellém lõtt, kis fika 5-ös amcsi, ágyúmnak annyi. Kb. 1 tanknyi távolságba esett mellém a lövedék, már akkor is beszarik az ágyú.
de nem panaszkodok már a Vk ágyú kilövésérõl....
Gottfried
Az amx13/90 megér minden fáradtságot ! Azért az egy tankért érdemes volt behozni a franciákat,annyira élvezetes vele a játék. 😊 Ráadásul annyira más mint más tankok hogy nem helyettesíthetõ semmivel sem.Ez az egyik olyan változás volt ami tényleg új színt hozott a játékba,ellentétben a tucatjával bedobott új tankokkal amik max. egy kicsit másképp néznek ki mint a többiek de egyébként semmiben nem különböznek.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Boron Power
Aztán miért feküdne ki? Mit érdekli, ha megdöglik, vagy sorban kikap. Ezzel van tele most a játék.

A wot-news.com statisztikája szerint:
Is3 winrate: 48.49 % tankok száma: 107259
KT winrate: 47.13 % tankok száma: 112841

És nálam is az is 3 volt a jobb 54 %-os winrattel, míg a KT 51% volt.

Az E 75 viszont tényleg jó, de aztán a magas tierekben ez az egyetlen.

Master91
AMX40nél lerohadtam én is , pedig simán vinném tovább 😄 Nem hülye vagyok, szimplán nincs olyan ideg rendszerem, ahogy azzal játszok érzem hogy halnak el a gerincembe az ideg pályáim, az agyamba robbannak fel az agy sejtek, rosszabb mintha alkoholista lennék!
Gottfried
Lehet hogy hülyék,lehet hogy csak azért ez az elvárás mert azt hiszik hogy jobbak a ruszkik,mégis ez a helyzet.
Egyébként szándékosan nem használtam az OP. rövidítést mert nem kiemelkedõen jobbak,talán csak egy hajszálnyival.Pont annyival ami miatt a századok elõszeretettel használják õket.

A személyes véleményem szerint egyébként nagyban játékosfüggõ hogy kinek mi fekszik jobban,mivel szeret és tud jól játszani.

"Na és az új ágakra pl. Francia nem megy elég hülyegyerek? Extrém jó a winrate ezekkel a tankokkal."

Nem mennek, a hülyegyerekek kifekszenek az AMX40nél.

Extrém jó winrátája hülyegyereknek sem lesz a revolveres ágyúkkal, ugyanis nem tudja kihasználni rendesen ha csak úgy játszik vele mint a többi tankkal (megyek, lövök).

TEljesen más játékstílust kiván mint a többi tank, aki hülye a WOThoz annak ez nem fog menni. Nem véletlen hogy a piros amx13-90 rohan elõre suicid scoutolni és meccs elején hal meg. Amúgy is, kevés olyan light van amelyik a mecccs végéig életben tud maradni.

Gottfried
Az E75-öt én is nagyon szeretem és lassan meglesz vele az 1000 csata. 😊 Az is8 elõször közel sem tetszett annyira de miután megszoktam hogy szinte med. stílusban kell játszani vele,már nem tartom rosszabb tanknak az E75-nél,bár jobbnak sem.

Akkor szimplán hülyék, a KT simán van olyan jó mint az IS3. No mind1, megyek pár kört az OP tankjaimmal. Meg a nem opokkal is 😊

Gottfried
Én nem a saját tapasztalataim és benyomásaim alapján írtam,az lehet szubjektív mindenkinek.Egyszerûen meg kell nézni hogy a századokban mik az elvárások.Azok pedig mindenhol az orosz tankok.
CW-re még nem rég óta járok de nálunk ott is az IS7-esekbõl rakják össze a támadó csapatot.Ha abból nincs elég,akkor jöhet már szóba és az ellenfeleknél is ezt látom.Bõven többségben vannak az is7-esek.

Bár én úgy vettem észre hogy az igazán jó csapatok 8as companyba T32-t szoktak vinni. Bajnokságokon is õt szoktam látni, nem KT-t vagy IS3-at

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Kifejlesztve:
A következõ tank kifejlesztve: JagdPanther II. Elköltött XP: 77 500. Elköltött szabad XP: 0.

Kihúzva a JagdPanther Ferditõl-Jp2-ig minden teljesen,99%-hogy a készen kapott motor miatt a Jp2 lesz a befutó nálam,lövegre már majdnem megvan a free Xp.

Hamarosan egyel több királynak lesz E75-je 😄

Bár nem tudom be szabad e vinni randomba, úgy hallottam mostmár nagyon törékeny lett szembõl, gondolkodni kell picit mielõtt bevágtat az ember 5 ellenséges tank közé <#idiota>

Nem jobbak az orosz tankok.
Például tier 8-ban simán jobb a Tiger II mint a többi. Szembõl erõsebb a frontja, jobb , pontosabb ágyú. Ez bõven elég a jobbhoz.
Tier 9-ben, E75, Vk45-nél szintén. Jobb front, pontos jó ágyú.

Oroszoknál, a legtöbb ágyú pontatlan, lassan céloz, lassan tölt, rosszabb a kitéríthetõsége.
Mikor orosz tankkal vagyok, sokszor nem lehet lõni épp emiatt, egy német tankkal meg lehetne, mert jobb a kitéríthetõség.
Vagy épp mert pontosabb, könnyebb átütni az ellenséges tankot, könnyebb a gyenge pontokat eltalálni.

Hát tier 10-ben...hát igen, de a Maus bár lassú, és rohadtul világít, alacsony az ágyú átütése és sebzése, de pontos viszonylag, és bár persze elvileg a Maus-on van egy rakás gyenge pont, hát nem lehet ám ott se mindig átütni.
ST-I-vel nem messze tõlem álló Maus-t lõttem, és háromból csak egy ment át, ott ahol elvileg átlehet lõni. Pedig az ST-I top ágyúja ha nem tévedek 260 feletti átütéssel rendelkezik.

A KV-széria meg úgy ahogy van pályázhatna az öngyulladó ligába. Baromira könnyen égnek le.

Igaz, a KV-1 elég erõs tier 5-ben, de a Panzer IV-nek meg ott a hosszú 75-ös ágyú, olyan mint a sebész szikéje, halálpontos.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Master91
bajnok század már rég óta Is3, még mindig õ a sztár, talán a Löwe aminek még örülnek.
KT-nak NEM 😄

Közepesbe Kv-2 volt a menõ, a hosszabbik csövével, most abszolút Kv-1 special.....
CW: A támadók elsõ számú tankja az IS7
Én úgy tudtam a T110 volt az

bajnok század: IS3
Ne már, KT megeszi 😊

Közepes század:
Régen a KV3 volt, de azt ugye kidobták az oroszok onnan. MOst már a KV1S is túl OP?

Manapság az elsõ számú CW heavy inkább a T110. Companyban is õket látom nagyobb számban. Nem véletlenül tartják most õt a legjobb heavynek. Viszont T8ra nem mondanám hogy IS3 a legjobb, mivel az egy jól kibalanszolt tier. Szerintem mindenki a kedvencére fogja mondani hogy az a legjobb. T9-ben meg még mindig az E75 a király, már persze ha nem egy szobanövény használja.
De igazából sok helyzetben inkább játékos függõ hogy melyik ág a jobb.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Szerintem kezdõ században ugyanúgy marad a T-28, mikor azt húztam bõven a nerf elõtt, akkor az 57 millis überpontos ágyúját használtam. Ventivel, rammer-rel és jó legénységgel 2 másodpercenként lõ akár százakat...Ugyanezzel az ágúval vettem vissza a KV-1-et is, kreditet farmolni ha már duplán hoz és beszarás miket lehet vele csinálni
Szerintem a legjobban sikerült t10 TD a T110E4. Nekem nagyon bejött.
Eagle16
How to kill T-54 😄 link

A francia tankok nem népszerûek, mert a nagy részük háborút sem látott. Bezzeg a német Tigris! 😊 Meg az a helyzet hogy nem lehet velük hibázni, okosan kell velük menni, már csak az automata-töltõ miatt is, de azért is mert gyengén páncélozottak.

Gottfried
Hogy az orosz tankok nem jobbak ??? Ezt csak egy elvakult németgyûlölõ gondolhatja komolyan.(én nem vagyok német tank rajongó,játszom mindennel de a tényekkel nem lehet vitatkozni)

CW: A támadók elsõ számú tankja az IS7
bajnok század: IS3
közepes század: KV1s
Kezdõ század: (a T28 volt a mostani nerf elõtt)

Vajon azért ezek az OROSZ tankok a favoritok mert szarabbak a többinél,vagy azért mert jobbak ??
Ha valaki ezt érvekkel alátámasztva vitatja,szívesen beszélgetek vele.Ha viszont nem tud elfogadható magyarázatot adni ezekre a tényekre,akkor ugyan már ne okoskodjon itt hogy nem jobbak a ruszki tankok !!

na megint kimaradt egy szó, na szóval szerintetek érdemes lenne-e írni nekik egy ticketet?
Csak azt ne, mert Siratófalat csinálnak az én kommentsávomból is.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Szerintetek lenne írni a WG-nek egy ticketet, hogy nézzenek rá a T5 csatákra? Minden csatában az a felállás mûködik hogy a top tier tanknál kettõ tierrel lehet benne kisebb SPG. Na ez mindegyik battle-ra igaz, kivéve a T5...és kib@szottul elegem van, hogy ha farmolnék, általában egy grille miatt durranok el.. egyszerûen vicc hogy 680 átlagsebzéssel hót nyugodtan betesz egyet az MM szinte minden meccsbe..
Boron Power
Na és az új ágakra pl. Francia nem megy elég hülyegyerek? Extrém jó a winrate ezekkel a tankokkal. Régebben ugyanez volt a ruszki ággal.
Emlékszem a t54-hez még azt is leírták hol kell meglõni (2x2 mm-es helyen, peresze mozgás közben), hogy a német ágyú is sebezze.

Ha megnézel egy meccset, akkor a leggyakoribb látvány az hogy a top tank mondjuk 2 E75, valahol 500 és 800 közötti effivel. Lentébb pedig van 2 ugyan ilyen Tigris is. Na, az ilyenek miatt olyan gyenge a winrate a német tankokkal. Sajnos pont ez e legnépszerûbb ág, így szinte vonzza a hülyéket. Érdemes elolvasnod a Oddball ide vágó WoT armorys E100 cikkét.

Hát, a németek nagyon opolták a BL10et, hát most megkapták 😄

T110E4-el 30 meccs után 3300-nál járok, meccsek többsége éjszaka, fáradtan, egy csomó elbarmolt lövéssel. Azt hittem, még kevés.

Gottfried
Keresem vele a helyem én is de valahogy nem találom. :S Sokszor már a kezdõkörben világít a 6. érzék,még mielõtt irányba állnék vele és már oda is baszott az arty.
-Védelemre alkalmatlan mert mindenhonnét látszik és nem fér be szinte semmi mögé sem hogy valamelyik sarkát ne tudnák lõni.
-Olyan lassan fordul hogy fedezék mögül képtelenség bármire ráfordulni anélkül hogy közben ne kapj pár találatot
-Támadásra alkalmatlan mert nem tud lépést tartani a támadókkal és ha meglátják,egybõl azt lövi mindenki.
-Minden szar átlövi és ha beforgatom,nem lehet lõni vele a nagyon kicsi vizszintes kitérítés miatt.
-a lassú töltés és a kimondottan pattogós 2200-ba krülõ lõszer már csak hab a tortán...

Sajnos igen. Sajnos hiába lövök egy meccsen vagy ötöt. Ha abból egy félremegy, egy lepattan, egy pedig csak csilingel. Az a 21sec töltési idõ emiatt nagyon negatívan hat a teljesítményre.
Ha legalább ezek a csilingelõs vackok nem lennének már jobb lenne. délelõtt volt olyan hogy 2 ilyen lövést is megeresztettem egy IS7 oldalába.

Megjegyzem jogosan, eléggé vacakra sikerült, nagyon nem is fogom erõltetni a játékot vele. Overlord szerint is alulteljesít a többihez képest.

WoT: Nishizumi77

Bingo, egyre gondoltunk 😄

Az fel sem merülhet esetleg hogy a német tankok annyira túl vannak hypeolva (lást tigris) hogy sok amatõr hülyegyerek is azokkal tolja? Most nem akarok néven nevezni innen a fórumról pár elvadult csávót, de a teljesen idiótáka azok kivétel nélkül MIND németbuzik.

Toby0501
Ez azért is lehet, mert sok retardált játszik a német tankokkal (éljen Mátyás!).
Megjegyzem, egyelõre én is csak a német ágat húzom, más nemzetek tankjait csak más accountján próbáltam és azt kell mondjam, semmivel sem rosszabbak a német tankok/TD-k/artyk a többinél.

Mikor a tesztszerver idején megjegyeztem, hogy "használhatatlan", egy páran csaknem megköveztek itt emiatt. A gyakorlat sajnos igazolja ezt, csak azt a 6,1 milla ezüstöt sajnálom, amit kifizettem érte...<#confused>
Boron Power
Azért ez nem csak sírás a német tankok miatt, van valóság alapja, hogy a k. ruszkik direkt szopatják ezt az ágat.

Menj fel ide: http://wot-news.com/stat/server/eu/norm/en

Válaszd ki az all vehicles -t, rendezd win %-ra és láss csodát a német tankok valahol hátul kullognak (kb.1-2 kivételtõl eltekintve).

Gottfried
Hát én még 1893-nál tartok vele de amíg nem csinálnak valamit vele,max. cw-re viszem területet védeni.
Az objectel 2364,ami azért csak egy 9-es és sokak szerint szar a gyenge páncélzata miatt,amit szerintem a mozgékonysága és az ágyúja bõven ellensúlyoz.

Egy tierX top TD-tõl pedig azt hiszem az ember joggal várja hogy TOP ! TD legyen,ne egy alig használható ócskavas.Vicces hogy sokan ezt az elvárást itt vitatják.

Na, pont volt egy meccsem T54ben, a végére egy magyar JPZE100 maradt (aki ahhoz képest hogy támadnia kellett volna el se hagyta az indulóhelyüket, és ott lõttük szét.

Erre engem OPol a T54-ben... 😄

Ennél komolyan örülni kell annak, ha átlagban be tud vinni két lövést körönként?

Gottfried
Én soha nem sírtam még egy tankom miatt sem,legfeljebb ha nem tetszett,eladtam a francba.A jgpzE100 miatt viszont üvölteni tudnék míg valaki meg nem hallja azoknál a komcsi buziknál akik így elbaszták ezt a TD-t.
Egy rémálom vele a játék és TD-nek teljesen alkalmatlan.Nem akarom megint részletezni hogy miért mert már sokan leírták itt.Én kimondottan szeretek TD-zni de ezt úgy gyûlölöm ahogy csak egy játékban gyûlölni lehet valamit.

Az a baj hogy még most kezdek igazán belejönni a vele való játékba. Sokszor próbáltam vele úgy menni mint egy JT-vel, ami nem volt éppen nyerõ. Meg becsúszott egy jó pár kör amikor még a bázist nem hagytam el, de már rommá lõttek :/. De szerencsére a tegnapi 1900ról ma délelõtt már fel tudtam tolni 2270re az átlag sebzésem. Szóval ha ezentúl nem baromkodom el a csatáim, akkor kúszni fog az szépen felfelé. Az E50M miatt meg én is meg vagyok lepõdve, mert arra várnám a nagy sírást én is.

Gottfried
DICKER MAX

Mivel párszor kérdeztem már itt és nem kaptam választ,talán segíthetek annak aki gondolkodik a megvételén.(közben egy klántársam tapasztalataira alapozva megvettem az elsõ prém tankomat a játékban,a csodálatos DickerMaxot 😊)(na azért ez egy kis túlzás de nagyon jó vele játszani)

A negatívumok:
-gyenge páncélzat,minden átlövi
-viszonylag kicsi vizszintes kitérítés
-átlagos sebesség
A pozitívumok(amik bõven kárpótolnak az elõbbiekért)
-Nagyon pontos ágyú,ami jobb mint amit az adatai sugallnak.Szinte semmirõl nem pattantam amivel szembe kerültem.
-nagyon nagy függõleges kitérítés lefelé.Elõttem két méterre már meg tudok lõni egy kavicsot vele.Ez felbecsülhetetlen tulajdonság,sokkal jobban mint amennyire az ember elsõ hallásra gondolná.
-Jól rejtõzik
-jó MM. Eddig egyszer tett 8-as csatába.
-szerintem jó kereset(bár nem egy löwe de 3200 aranyért szerintem nagyon korrekt és mivel jó vele játszani,öröm a pénzkereset)

A statom és néhány átlagos kör a véleményem alátámasztására:
(elrettentésnek és összehasonlításképp itt a szintén most vásárolt jgpzE100-as statom is,ami eddig a legnagyobb csalódásom ebben a játékban)

Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2012. augusztus 4. 13:55:20
Jármû: Dicker Max
Szerzett tapasztalat: 839
Szerzett kredit: 39 510

Gyõzelem!
Csata: Erlenberg 2012. augusztus 4. 13:48:50
Jármû: Dicker Max
Szerzett tapasztalat: 899
Szerzett kredit: 37 267
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "I. osztály"

És a végére egy kép a drágaszágról:

Nem tudom elképzelni hogy mi kéne a játékosoknak, hogy ne sírjanak. Az új tizesek közül egyikre se tudnám mondani hogy szar lenne. Inkább mondanám hogy bizonyos területen mindegyik átlag feletti.

Nem kötözködés, de ahogy nézegettem a múltkor alacsonyabb volt vele az átlagosan kiosztott sebzésed csatánként, mint a JT-vel, ami ugye egy tier-rel alacsonyabb, szóval a Jgpz E-100 miatt lehet, okkal sírnak. Õszintén szólva csoda, hogy az E-50M miatt nem nyávognak, mert az sem sikerült valami fényesen. 😊

Eagle16
Az a durva hogy a T110E3 topikban meg amiatt megy a sírás hogy állítólag minden átlövi...ééérdekes 😄

Mikor még teszteltük akkor valahogy nem adta magát könnyen...még Tier X-es TD ágyú se lõtte át a tank nagy részét szembõl.

A Tier X-es közepes topikok is jók, a T-62A szar, az M48 szar, az E-50M szar, a BatChat szar lett.

Nem irigylem azokat akik a vélemények alapján próbálják kiszûrni hogy melyik éri meg jobban...

Úgy látszik csak én vagyok ilyen elvetemült hogy nekem nagyon tetszik és nem sírok miatta 😄. Bár lehet azért mert nem várom el hogy egy OP level 100 legyen.

Legalább nemcsk a magyar fórumon ilyenek a németfanok..

Nézem a hivatalos fórumon a német TD topikot. Kb minden második topik címe: Jagdpanzer E100 és mellé a worst TD, dissapointment stb jelzõk. Régen láttam már ekkora sírást tank miatt.