World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prém nélkül egész jó csata lett. Lehetne mindig ilyen. 😊

Gyõzelem!
Csata: Widepark 2012. augusztus 4. 17:07:55
Jármû: KV-1
Szerzett tapasztalat: 3 204 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 51 758
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Top Gun
azt hogy az anyjába? 😄DD
Random_
Na ma vettem egy jóárasított Tigrist és IS-t. Kihagyhatatlan ajánlat volt.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

szabii98
Önnyugtató módszerekre gondoltam. Például megfogom a fülem és mondom hogy szúúúúszaa. (bad boys 2)
Én El-Hallufon találkoztam egy ilyen zsenivel, de õ nem volt magyar. Egy Tigrist elõtte rendesen leamortizáltam egy társsal egyetemben. Maradt 70HP-ja, de beért egy szikla mögé. A T25AT-vel nem mentem utána. Ez a Tigris maradt utolsó elõttinek. Valaki spotolta, erre egy ász BDR-rel közli, hogy az övé. Menetbõl kétszer mellélõtt én pedig kilõttem a Tigert. Megkaptam, hogy killstealer vagyok és elkezdett rám lõni. A 4 lövésébõl egyszer sebzett. Ráfordultam, de a kemény csávó gyorsan elbújt egy szikla mögé.

Lehet, hogy tanulságként meghagyhattam volna neki, hogy érezze amikor a megmaradt kis HP-ját ledurrantja egy két tierrel magasabb heavy, de inkább nem.
Gyõzelem!
Csata: Westfield 2012. augusztus 4. 18:34:11
Jármû: M5 Stuart
Szerzett tapasztalat: 831
Szerzett kredit: 18 664
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "I. osztály"

Kellenek az ilyen pillanatok.
Hi.Mire kell tipp?Alapvetõen jó megoldás az arany és abból veszel xp-t.Vagy a free xp.Anno az amx40el szenvedtem,mint a kutya.Csak a duplákat csináltam vele,mire elértem a köv.tankot.Volt,h az sem ment és 2-3csat után kiidegelt és le sem dupláztam.Ma már erõbõl(aranyból ha más nem vennék freet és kész.)csinálnám.Olcsóbb,mint a sör+bagó,vagy a bor+bagó.😊Vagy nem ilyesmi a kérdésed?

Itt látszik is a páncélzat réteges felépítése:

A felsõ réteg találat esetén,eltéríti a lövedéket meg roncsolja a fejét és ezáltal csökken az átütõ az ereje.

Nem ütötted át a páncélzatot, mert a SuperPershing frontja spaced armoros. 😊

Igen,ez Spaced armor esetén teljesen normális,gondolom láttál(és lõttél)már Is-3,7,8 oldalába...azokon is van ugyan ilyen páncélzat ami benyeli(heti) a lövéseket,és ugyan úgy penetrationt mond be rá,Dmg az meg nuku...Na a Super Pershingnek AZ ELEJÉN van ilyen páncélzat!
Azért mond Penetrationt mert az elsõ réteget ugyan átütötte,de az az alattit már nem,ezért nincs sebzés de PEN van,réteges páncélzat remélem érthetõ?

Keresd a hibát 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mighty
Szóval az normális, hogy szembõl ugyan átütöm a páncélzatot, de semmi sebzés??? Ezt azért nevezzük nevetségesnek.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Ja az jó lenne, csak kellene belõle 55820.
Nem tudom ki hogy van vele de a legnagyobb suttyó férgek ebben a játékban a magyarok közül kerülnek ki. Kilõsz valakit és már k.rva anyáznak hogy azt õ akarta stb. Ha olyankor kinyúlna egy kéz a monitorból és lezavarna neki egy büdös nagy pofont akkor mindjárt elgondolkodna hogy miket írkál.
Majd külön kérdõívet fogok kitöltetni minden lövés elõtt hogy nem akarja e azt más is lõni/kilõni. Stipistopi rendszert léptetünk érvénybe. Legalább nyomná a T a suttyója.

(bocs de nem tudom hol a noteszem)
Hi.Ez megvan,csak nem nézem.Anno mikor accot kaptam rá,pár nap alatt meguntam,repült mindenki össze-vissza.Ezért kérdeztem,h esetleg vki 3mondantban összefoglalja,már képben vok.

Megnéztem...folyamatosan lõtted a SuperPershing Spaced-armoros frontját,azt a Type az életbe nem viszi át,legközelebb próbáld a tornya tetejét szemtõl-szembe,a Lõve is persze pattant beforgatott T8 Heavy front Vs T8 Med löveg szindróma,jó hogy nem viszi...a Kv-5-öt simán ráálsz seggére és lövöd ennyit kellet volna tenni és kész.
(ezek csak észrevételek,semmi más)

Victory!
Battle: Lakeville 2012. augusztus 4. 17:56:06
Vehicle: PzKpfw IV
Experience received: 1 435
Credits received: 73 994
Free XP? 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A World of Warplanes hogy áll?Mennyire játszható?Valakinek infó?

Itt olvastam egyszer hogy van ez a módszer. Némileg segített, bár a kapcsolatom túl hosszú lesz vele így további tippeket várok.
Mighty
Type 59. 34 lõszer (4 HE-vel)

Mindet ellõttem:
1 mellé, 7 lepattant, 13 sebzett (ebben benne van a 4 HE) és 9 0% sebzés.

Köszönöm WG.

A 0%-os hitek T26E4-be és Löwe-be mentek. Lepattanókból 5 ment egy AFK KV-5 torony oldalába illetve seggébe 😮

Aki szörnyülködni akar, az megnézheti.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Dühkezelési terápia? 😄

Van egy kis noteszom , annak egy lapját teleírtam gondolatokkal. Gondolatokkal melyek kifejezik mit gondolok az M5-rõl. Miután befejeztem apró cafatokra téptem és folytattam a TP gyûjtést.

Gyanítom hogy Szakesz nem csinál ilyeneket. Meg az a probléma amikor olyankor lõnek oda amikor folyamatosan ott csikicsukizol, de valamelyik idióta csak azért is odalõ.

szabii98
Azért nana..
reggel su85tel lõni készültem egy matildát, ugye már egy ideje sniper módban voltam, erre megnyomom az egérgombot és berohan elém egy kv-1...
-170 hp, és én vok lenoobozva. õ szerinte, ha egy tank már fél perce forgatja a lövegét, és elõtte van egy tank, mit fog csinálni, nézni tovább?
jópersze énis hibás voltam.

I met God. She's black

Axon
Még egy:
Victory!
Battle: Widepark 2012. augusztus 4. 17:13:44
Experience received: 656
Credits received: 33 416

Hi.Ja,ez tényleg így van.😊

A kedvencem az, hogy ha ilyenkor rákérdezel hogy miért csinálta, akkor mindig Te vagy a hibás, mert beálltál a tûzvonalba. Még véletlenül se õ volt balfasz 😄.

Axon
PzIV tarol, PF nélkül is:

Victory!
Battle: El Halluf 2012. augusztus 4. 17:00:05
Experience received: 1 187
Credits received: 56 254
Battle Achievements: Sniper

Mindenesetre biztos, hogy nem direkt csinálta, és ez a legszomorúbb az egészben.

Na hát kiváncsi vagyok arra amit a videó végén mond el miszerint: simábban fog futni régi gépeken valamint notebookokon..

nem keveset változott a game bõ félév alatt 😄
elég szokatlan, de majd beletanulok megint 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Na ezt watchingoljátok, frissen került ki a f@cebookra 😊
http://www.youtube.com/watch?v=fWlAwC4P0rY&feature=player_embedded
Master91
Nem kell elképzelni, elég ha látod / érzed 😄
Ruinbergen egy Tigris kétszer lõtt hátba. Elõször egy elõttem lévõ KV-2-be akart belelõni, másodszor pedig a mögöttem elsuhanó T-50-et akarta likvidálni. El sem tudom képzelni, hogy lehet valaki ennyire szerencsétlen.

Olyan szopóágra rakott a játék, hogy ilyenben már hónapok óta nem volt részem. Két prokhorovka védést is sikerült elbukni és egy 1705 effis fazontól olyan nooboskodásokat láttam, hogy még a 7-800 effis növények is különbül nyomják.

Hi.Akkor most már értem..Régebben mentem vele,akkor nem voltak gondok,de most 1bõl feltûnt,h nem fizet jól xp-ben biztos.

Gottfried
Az object ráadásul az elõzõ pecsben is kapott egy szép kredit nerfet 😞

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Hi.Okay,köszi.Lehet bennem a hiba..Bár tegnap Objectel 3k feletti sebzésre-2lövés jtigerre,1 E75re,meg még volt valami-nagyon gyérül fizetett.
Ma sem vitte túlzásba...
Vagy ma már a 4-5k sebzés a belépõ szint?

Mind a kettõnek nerfelték a bevételét a 7.5-el(csak kredit tudtommal,xp az nem)
Itt a táblázat a változásról.
(de ami téged érint Object -7%,a Jt -5%)

Hi barátom.Tudsz esetleg valami kredit nerfrõl?Object 704 és JTiger is olyan xarul hoz xp-t,h csak na😊Igaz prém nélkül..
Nincs lelkierõm,havi prémet aktiválni😊

Master91
Az szép!
amúgy a tankok meg semmisülése még mindig nem tetszik, nem akarnak valami látványosabbat csinálni ?
Gottfried
Na ezt hívják negatív függõleges kitérítésnek. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Ne aggódj, majd ha lesz rendes scoutod, akkor majd jó nagyok közé dobál be 😄

Nem 😊
Master91
mikor Leopardal vagyok, le rohanok víz mellé spottolni, gyönyörûen mutatom nekik ahogy 5-6-7 tank vonaglik át az úton, mennek a fák közé....csak hát mindig mikor arra a pályára kerülök, noob tier 4-5 ösök vannak, az arty kb. nem tud ellõni addig 😄
Malinovkán támadni jó, védeni szar. Csak úgy lehet megoldani a templomnál sztem, hogy valami atomfrontú áll be és az erdõ felé forgatja a frontját és NEM jön ki a templom mögül + egy élelmes scout legurul a vízig és onnan spottol.

Ahhoz képest amúgy hogy elején milyen sokan mondták hogy mekkora szar ez a mód, mert malinovkán védeni easy mode... hát nem az lett 😄

Master91
15k kéne a kis ELC-hez :/