World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyõzelem!
Csata: Widepark 2012. augusztus 4. 17:07:55
Jármû: KV-1
Szerzett tapasztalat: 3 204 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 51 758
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Top Gun
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
I met God. She's black
Lehet, hogy tanulságként meghagyhattam volna neki, hogy érezze amikor a megmaradt kis HP-ját ledurrantja egy két tierrel magasabb heavy, de inkább nem.
Csata: Westfield 2012. augusztus 4. 18:34:11
Jármû: M5 Stuart
Szerzett tapasztalat: 831
Szerzett kredit: 18 664
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
Kellenek az ilyen pillanatok.
A felsõ réteg találat esetén,eltéríti a lövedéket meg roncsolja a fejét és ezáltal csökken az átütõ az ereje.
Azért mond Penetrationt mert az elsõ réteget ugyan átütötte,de az az alattit már nem,ezért nincs sebzés de PEN van,réteges páncélzat remélem érthetõ?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Nem tudom ki hogy van vele de a legnagyobb suttyó férgek ebben a játékban a magyarok közül kerülnek ki. Kilõsz valakit és már k.rva anyáznak hogy azt õ akarta stb. Ha olyankor kinyúlna egy kéz a monitorból és lezavarna neki egy büdös nagy pofont akkor mindjárt elgondolkodna hogy miket írkál.
Majd külön kérdõívet fogok kitöltetni minden lövés elõtt hogy nem akarja e azt más is lõni/kilõni. Stipistopi rendszert léptetünk érvénybe. Legalább nyomná a T a suttyója.
(bocs de nem tudom hol a noteszem)
(ezek csak észrevételek,semmi más)
Battle: Lakeville 2012. augusztus 4. 17:56:06
Vehicle: PzKpfw IV
Experience received: 1 435
Credits received: 73 994
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mindet ellõttem:
1 mellé, 7 lepattant, 13 sebzett (ebben benne van a 4 HE) és 9 0% sebzés.
Köszönöm WG.
A 0%-os hitek T26E4-be és Löwe-be mentek. Lepattanókból 5 ment egy AFK KV-5 torony oldalába illetve seggébe 😮
Aki szörnyülködni akar, az megnézheti.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
reggel su85tel lõni készültem egy matildát, ugye már egy ideje sniper módban voltam, erre megnyomom az egérgombot és berohan elém egy kv-1...
-170 hp, és én vok lenoobozva. õ szerinte, ha egy tank már fél perce forgatja a lövegét, és elõtte van egy tank, mit fog csinálni, nézni tovább?
jópersze énis hibás voltam.
I met God. She's black
Victory!
Battle: Widepark 2012. augusztus 4. 17:13:44
Experience received: 656
Credits received: 33 416
Victory!
Battle: El Halluf 2012. augusztus 4. 17:00:05
Experience received: 1 187
Credits received: 56 254
Battle Achievements: Sniper
elég szokatlan, de majd beletanulok megint 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
http://www.youtube.com/watch?v=fWlAwC4P0rY&feature=player_embedded
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ma sem vitte túlzásba...
Vagy ma már a 4-5k sebzés a belépõ szint?
Itt a táblázat a változásról.
(de ami téged érint Object -7%,a Jt -5%)
Nincs lelkierõm,havi prémet aktiválni😊
amúgy a tankok meg semmisülése még mindig nem tetszik, nem akarnak valami látványosabbat csinálni ?
Ahhoz képest amúgy hogy elején milyen sokan mondták hogy mekkora szar ez a mód, mert malinovkán védeni easy mode... hát nem az lett 😄