World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Igaz, nekem rohadt lassú tankom nincsen, a leglassabb a T28, de azzal nem játszok szinte soha. Egyszerûen számomra egy lassú tank használhatatlan, legyen bármilyen jó a páncélzata vagy az ágyúja. Nem birok játszani vele, utálom.
Ezért nem lesz pl soha Mausom, T95-öm, E100-am...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
egy e100 tdnek már fel menni is nehézkes...hát ha még a zászló fent lenne a dombtetõn..😄
I met God. She's black
Hát nem tudom lesz-e türelmem kifejleszteni a tier 7-est. Pedig az jobbnak tûnik.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Prémiummal undorítóan sok kreditet ad...lövök kettõt és már 10k profit, prém. nélkül meg éppen hogy pluszban van egy átlagos csatában.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ezt meg a legkisebb kis izé is átköpi.
Viszont erre van normális ágyú. A 105-ösnek jó a DPM-je, átütése is elég és nagy az alfa sebzése. Ez menti meg a tankot, amúgy egy hulladék lenne.
Sûrûn tesz Tier 8-as csatába vele, ott aztán kegyetlen 😊 2 lövést ha letudok adni az már jó.
A sok pályán ugyanis a védõknek ugyanúgy támadnia kell a gyõzelem érdekében, és amúgy is, TDk tudnak támadni minden további nélkül. Mert ilyen alapon sima randomban is használhatatlanok lennének a TDk, hiszen többnyire ott sem jó taktika az, ha a top tier TD kempel a bázison és a meccs felében emiatt semmit sem csinál.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
1. Ha olyan a pálya ahol van kedvenc elõretolt bokrom ahonnan full camos legénységgel teljes biztonsággal tudom spottolni a támadó ellenség jelentõs részét (pl Redshire, Campirovka, Cliff, ElHalluf, Erlenberg, Prokhorovka, Sand river, Highway), akkor full gázzal be az adott helyre, aztán csinálok egy popcornt és nézem az eseményeket. Ilyenkor még örülök is ha az ellenséges top tank arrajönm, sok hpja van, emig megölik az nekem sok XP.
2. Ha nincs spottoló helyem, akkor viszont a meccs elsõ 1-2-3 percében kivárok a starthely körül keringve, hogy lássam az ellenségtõl mi hova megy, számolom a piros pöttyöket a térképen, hol lehet esetleg áttörni, hol vannak a TDik (fontos tudni, mert ezek többnyire védenek, tehát problémát jelenthetnek amikor az artikért megyek), közben figyelek a betörõ ellenséges scoutokra.
Csak ezután indulok el arra a helyre, ahol sanszosabban a legkevesebb problémám lesz.
Tény, ez nem jár olyan bravúrokkal, mint a suicide berohanós scout aki 10bõl eljut és felspottolja az ellenséges artikat a meccs elején, cserébe viszont a közép/végjátékban döntõ erõ lehetek a kis szutykommal. És még ott is sokat számít ha kiirtom az artikat miközben a mieink még élnek.
Sajnos a 2. módszert nagyon sokan nem értik meg, és emiatt szokott némi inzultus érni hogy "camper scout" "useless vk" meg hasonlók, de ennek annyi elõnye van, hogy kiélhetem trollkodási hajlamaimat és nem a fórumot terhelem olyankor. Meg néhanap vki le is TKz....
És ha elképzelem hogy a szovjet ágon ennek a megfelelõje a Su-100...úristen 😄 Meg a Hellcat...ez a kettõ sokkal többet ér.
Most vagyok vele 20k xp-nél, még 38k az Mle. 1946. Most nyomtam be az egy napos prémiumot, meglátjuk meddig jutok.
Szarul dobálja az mm a játékosokat..medeket védõnek rak, nagy JPZ E100at meg támadónak..
I met God. She's black
A 7-es meg jó lenne DE a grillsütõ max sebzést lõ rá...no comment,
szembõl néha erõs,máskor 2 lövéstõl fekszik,random azegész.
Bár sztem a támadóknak a dolga könnyebb (pont az erdõk miatt, illetve amiatt hogy a tüzéreik helye nem egyértelmû mint a védõknél, akiknek csak a dombon van helyük), alapvetõen kampinovkán ilyenkor folyamatosan van akció. tehát assaultban már nem kampinovka 😊
Szóval, sztem ott támadóként és védõként is cél bejutni az erdõbe (délen), valamint védõknél beásni magunkat az északi kis templomrom mellett (támadóknak ott szintén az emelkedõn lévõ erdõ a cél, ahol egy jo scout mindent kispottol, a hegyen lévõket is.
Én ha védekezek BÁRMIVEL (scout, heavy, td), egybõl megyek a déli erdõbe, az erdõ felsõ részéhez, ahol van egy kis "mélyedés és bokrok". Igy nekem is van camo-m nemcsak a támadóknak. Innentõl kezdve az esélyek azonosak, a szerencse illetve az dönt kinek jobbak a tüzérei.
Hegytetõn kempelõkkel az a baj, hogy a játék elsõ felében nem nagyon szerepelnek, így elveszik a tûzerejük amire szükség lenne.
http://worldoftanks.eu/-n
(jobb felsõ sarok,majd rámész a nevedre és legalul Activate Bonus Code,ide bemásolod,ésleokézod,és azonnal megkapod ingame,hajól csináltad)
Csata: Himmelsdorf 2012. augusztus 11. 10:57:04
Jármû: ST-I
Szerzett tapasztalat: 4 464 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 72 511
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Na , ez már jó?
Ez a kód.
Eagle: Object 263-nél az orosz wikin szereplõ páncélzat adatok egy hónappal ezelõtt nem voltak ott. Az adatok után ott is van a zárójeles forrás felirat. Azokat valaki a WoT-os számokat megismerve beírta...
Kizárt, hogy a valóságban ilyen páncélzata lett volna. Nem is lett volna szüksége rá, mivel SPG.
Az Object 263-ban a legérdekesebb dolog a csõszájfék. Nem egy gyakori fajta.
Gondolom,ezek a medek lesznek az alapjai a 2.ágnak,még majd megfejelik T9-10-el és kész.
Igazán kiadhatnának legalább egy hivatalos tervet.
Victory!
Battle: Ruinberg Saturday, 11 August 2012 7:18:29 p.m.
Vehicle: Type 62
Experience received: 1,717
Credits received: 50,118
Battle Achievements: Sniper, Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"
That was a tier 9 battle, 4 kills - one of them was a Patton.
Az egész pálya egy nyílt rét, és ráadásul védõk voltunk, szóval a bázist se hagyhattuk csak úgy ott... Ha lemegyek a domb alá, akkor meg ott lõnek ki, csak ott legalább tankkal is tudtak volna lõni rám, nem csak artyval... De te biztos akkora pro vagy, hogy rólad lepattan az arty is.
http://generalelectric.forumx.hu Az új fórum.Jelentkezzetek.
de a magyarok ide!!! channelen mindig vannak...persze van mikor a 'mienken' is 😄
I met God. She's black
ez jó most elõször akartam rámenni. nincs is ilyen<#nezze>#nezze>
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G