World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WoT: Nishizumi77

I.C.ram
Jól láttam, hogy a Type 59-et újra lehet majd venni egy hétig? Egyelõre csak az amerikai szerveren láttam a postot róla, de az EU-son is lehet majd kapni 1 hétig régi prémes tankokat.
Természetesen szituációfüggõ, csak azért merem mondani hogy sztem a tank fajtája lényegtelen, mert bennem sosem merül fel a "jaj, miért vagyok én TD itt az assaultban" érzés egyik pályán se. Medként sem baj ha védenem kell, heavyként se ha támnadni.

Igaz, nekem rohadt lassú tankom nincsen, a leglassabb a T28, de azzal nem játszok szinte soha. Egyszerûen számomra egy lassú tank használhatatlan, legyen bármilyen jó a páncélzata vagy az ágyúja. Nem birok játszani vele, utálom.

Ezért nem lesz pl soha Mausom, T95-öm, E100-am...

Én is azzal használom, mivel kevés a HPja ezért hasznosabb a nagyobb alfa mert minél ritkábban kell kijönnöm fedezékbõl, annál jobb.

Én a 122mm-el használom,azzal amolyan mini Object 704,az új mm-el egész jó így,csak a lõszerára lehet drága ha az érdekel...Kiegészítõk pedig nálam:venti,töltésgyorsító,álcaháló

Mindegy, ha 100-as akkor távcsõ. Ha 122-es, akkor GLD. Többi szokásos.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Su-100on melyik löveget használjam? Milyen kiegészítõket rakjak rá?

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

szabii98
Igen ám, viszont kaprivonkán (asszem azaz, bár tökömtudja...)
egy e100 tdnek már fel menni is nehézkes...hát ha még a zászló fent lenne a dombtetõn..😄

I met God. She's black

Hát ja. Most is, t8-as medek lerohannak. Nagyon vicces...
Hát nem tudom lesz-e türelmem kifejleszteni a tier 7-est. Pedig az jobbnak tûnik.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16
Amúgy 1,5 óra alatt tudok vele 10k xp-t csinálni hála a bónuszkódnak, ha eleget kockulok akkor még ma eladhatom...aztán utána max. 1 hétig rá se nézek a WoT-ra 😄

Prémiummal undorítóan sok kreditet ad...lövök kettõt és már 10k profit, prém. nélkül meg éppen hogy pluszban van egy átlagos csatában.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

I.C.ram
kösz!
Eagle16
Igen, mert annak van páncélzata...

Ezt meg a legkisebb kis izé is átköpi.

Viszont erre van normális ágyú. A 105-ösnek jó a DPM-je, átütése is elég és nagy az alfa sebzése. Ez menti meg a tankot, amúgy egy hulladék lenne.

Sûrûn tesz Tier 8-as csatába vele, ott aztán kegyetlen 😊 2 lövést ha letudok adni az már jó.

7500-ba került.

7500, ha jól emlékszem.

I.C.ram
Type 59 mennyi gold volt annak idején?
Sztem tökéletesen irreleváns a tankok típusa a védelem/támadás szempontjából.

A sok pályán ugyanis a védõknek ugyanúgy támadnia kell a gyõzelem érdekében, és amúgy is, TDk tudnak támadni minden további nélkül. Mert ilyen alapon sima randomban is használhatatlanok lennének a TDk, hiszen többnyire ott sem jó taktika az, ha a top tier TD kempel a bázison és a meccs felében emiatt semmit sem csinál.

105-ös van rajta, de jagdpanzer sokkal jobb. Pedig hát...az se egy csoda TD.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

http://mwreplays.com/replay/0WRCC56TWBNF/ elsõ replayem 😄 bárcsak minden SU-152es köröm ilyesmi lenne

Scoutolást én2 féle módon szoktam ûzni.

1. Ha olyan a pálya ahol van kedvenc elõretolt bokrom ahonnan full camos legénységgel teljes biztonsággal tudom spottolni a támadó ellenség jelentõs részét (pl Redshire, Campirovka, Cliff, ElHalluf, Erlenberg, Prokhorovka, Sand river, Highway), akkor full gázzal be az adott helyre, aztán csinálok egy popcornt és nézem az eseményeket. Ilyenkor még örülök is ha az ellenséges top tank arrajönm, sok hpja van, emig megölik az nekem sok XP.

2. Ha nincs spottoló helyem, akkor viszont a meccs elsõ 1-2-3 percében kivárok a starthely körül keringve, hogy lássam az ellenségtõl mi hova megy, számolom a piros pöttyöket a térképen, hol lehet esetleg áttörni, hol vannak a TDik (fontos tudni, mert ezek többnyire védenek, tehát problémát jelenthetnek amikor az artikért megyek), közben figyelek a betörõ ellenséges scoutokra.
Csak ezután indulok el arra a helyre, ahol sanszosabban a legkevesebb problémám lesz.

Tény, ez nem jár olyan bravúrokkal, mint a suicide berohanós scout aki 10bõl eljut és felspottolja az ellenséges artikat a meccs elején, cserébe viszont a közép/végjátékban döntõ erõ lehetek a kis szutykommal. És még ott is sokat számít ha kiirtom az artikat miközben a mieink még élnek.

Sajnos a 2. módszert nagyon sokan nem értik meg, és emiatt szokott némi inzultus érni hogy "camper scout" "useless vk" meg hasonlók, de ennek annyi elõnye van, hogy kiélhetem trollkodási hajlamaimat és nem a fórumot terhelem olyankor. Meg néhanap vki le is TKz....

Eagle16
A 105-ös ágyút tedd rá és akkor elmegy egynek...de amúgy nagyon rossz, se nem páncélozott se nem gyors.

És ha elképzelem hogy a szovjet ágon ennek a megfelelõje a Su-100...úristen 😄 Meg a Hellcat...ez a kettõ sokkal többet ér.

Most vagyok vele 20k xp-nél, még 38k az Mle. 1946. Most nyomtam be az egy napos prémiumot, meglátjuk meddig jutok.

szabii98
Az egész assault mod fos.
Szarul dobálja az mm a játékosokat..medeket védõnek rak, nagy JPZ E100at meg támadónak..

I met God. She's black

Azt még a T4-es nél jobban utáltam😊,papír,a leó szembõl átlövi,az ágyúk se az igaziak...
A 7-es meg jó lenne DE a grillsütõ max sebzést lõ rá...no comment,
szembõl néha erõs,máskor 2 lövéstõl fekszik,random azegész.

Amúgy sztem kampinovkának kimondottan jót tett az assault mód.
Bár sztem a támadóknak a dolga könnyebb (pont az erdõk miatt, illetve amiatt hogy a tüzéreik helye nem egyértelmû mint a védõknél, akiknek csak a dombon van helyük), alapvetõen kampinovkán ilyenkor folyamatosan van akció. tehát assaultban már nem kampinovka 😊

Kis samuval én is küszködök, keménynek néz ki de nem az 😊

Ugyan a stílussal nem értek egyet, de a kolléga kritikájával igen - ott fenn a dombon megállni nem jó dolog, egyszerû oknál fogva: neked nincs bozótosod, az ellennek meg lenn a domb alján igen.

Szóval, sztem ott támadóként és védõként is cél bejutni az erdõbe (délen), valamint védõknél beásni magunkat az északi kis templomrom mellett (támadóknak ott szintén az emelkedõn lévõ erdõ a cél, ahol egy jo scout mindent kispottol, a hegyen lévõket is.

Én ha védekezek BÁRMIVEL (scout, heavy, td), egybõl megyek a déli erdõbe, az erdõ felsõ részéhez, ahol van egy kis "mélyedés és bokrok". Igy nekem is van camo-m nemcsak a támadóknak. Innentõl kezdve az esélyek azonosak, a szerencse illetve az dönt kinek jobbak a tüzérei.

Hegytetõn kempelõkkel az a baj, hogy a játék elsõ felében nem nagyon szerepelnek, így elveszik a tûzerejük amire szükség lenne.

Ez a tier 6-os francia TD is ilyen ritka szar? Ez is, lassú, papír, és az ágyút semennyire se lehet kitéríteni. Ami elég nagy hátrány. El Halluf-on teljesen ki kellet mennem a fedezékbõl mert nem lehet kitéríteni jobban az ágyút. Így persze meg kilõttek. Ajaj. Ez nehéz lesz.

Köszönöm a segítséged, sikerült.

Bejelentkezel saját profillal a:
http://worldoftanks.eu/-n
(jobb felsõ sarok,majd rámész a nevedre és legalul Activate Bonus Code,ide bemásolod,ésleokézod,és azonnal megkapod ingame,hajól csináltad)

Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. augusztus 11. 10:57:04
Jármû: ST-I
Szerzett tapasztalat: 4 464 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 72 511
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Na , ez már jó?

Ezt a kódot hogy lehet felhasználni? Nem vágom ezt a dolgot.

HAPPYTANKSDAY
Ez a kód.

Valami promó kód van,ad 1 nap prémet+5-5 arany csoki-kóla miegymást,de fejbõl meg nem mondom mi volt...de hátha valaki itt tudja.

Axon
Van ezen a hétvégén 1 napos ingyenes pf fiók regisztrálási lehetõség?

Sehogy nem lesz elég a 14 lõszer. Fõleg akkor nem, ha szembõl ilyen jó páncélzata lesz, mert akkor lesz lehetõsége ellövöldözni a lõszereit, nem hullik el hamar. De 14 darab lõszer alig több a semminél. Volt hogy M103-nál (33 darab) fogytam ki a lõszerbõl. Amikor az IS-4 még a 130 mm S-70-el volt felszerelve (24 darab), akkor annál is többször megesett, hogy elfogyott az összes lõszer.

Eagle: Object 263-nél az orosz wikin szereplõ páncélzat adatok egy hónappal ezelõtt nem voltak ott. Az adatok után ott is van a zárójeles forrás felirat. Azokat valaki a WoT-os számokat megismerve beírta...
Kizárt, hogy a valóságban ilyen páncélzata lett volna. Nem is lett volna szüksége rá, mivel SPG.

Az Object 263-ban a legérdekesebb dolog a csõszájfék. Nem egy gyakori fajta.
Mivel a németek,franciák,és az Usákok is kapnak teljes T10-es 2.med ágat,valószínûleg az oroszok se maradnak ki a "jóból".
Gondolom,ezek a medek lesznek az alapjai a 2.ágnak,még majd megfejelik T9-10-el és kész.

és akkor ki fog azokkal a tier 6-7-8 medekkel játszani??? 😄 feleslegesen teszik be, max ha csinálnak egy újabb med ágat akkor van értelme
Az úgy túl egyszerû lenne, elõbb jönnek a TDk, aztán a medek majd valamikor jó soká amikor már semmi értelme se lesz a medekbõl TDbe átmenésnek mert a legtöbb játékos már kigrindelte.

Az OK de nem mindegy, hogy mennyibõl mert mint R3nton is írja majd átlehet menni a med ágról és azért az néha élvezetesebb nekem is.

de a mediumokat nem hozzák vele? Mert akkor át lehet menni su-122-54re. Én meg inkább játszok meddel mint TDvel, és akor még talán meg is fontolom hogy kihúzom ezt az object263at
Lényeg a lényeg hogy Su-100ból lehet indulni 100ig biztosan az új TD ágra, mivel annak az 1. TDje egy módosított su-100.

Na akkor most már tökre tanácstalan vagyok honnan, merre, mennyi fog hozzájuk kelleni.
Igazán kiadhatnának legalább egy hivatalos tervet.

Nem rossz egyébként, de ez a tank csak azoknak ajánlott akik szeretnek light tankokkal játszani és nem zavarja õket hogy általában lista alján vannak és 1-2 lövésbõl meghalnak. Én ritkán használom a chaffeet meg a vk2801et vannak nagyon jó pillanataim vele, de általában pórul járok mert mindig egy top szarral találkozok elõször szóval ez nekem nem fog kelleni.

Victory!
Battle: Ruinberg Saturday, 11 August 2012 7:18:29 p.m.
Vehicle: Type 62
Experience received: 1,717
Credits received: 50,118
Battle Achievements: Sniper, Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"

That was a tier 9 battle, 4 kills - one of them was a Patton.

Legjobban a chaffeere hasonlít szóval ha M24et szereted akkor ezzel is lehet érvényesülni, de 5200 - 5500 Ft ( Fontban kb 5200, euroban kb 5500 az ára ) tényleg sok érte.

szabii98
Jaja...esetleg medként még elment volna, sõt

I met God. She's black

Szerintem az, hogy light tank és emiatt iszonyatos a MM besorolása, el is intézte ezt a tankot. Senki sem akar 130-as átütéssel T9-T10 heavyk ellen menni. T6 medként talán nem lett volna rossz. 6000 Ft-ot kérni érte pedig nevetséges.

Akit érdekel Type 62 leírás, és tapasztalatok. NA szerveren már elérhetõ.

Mert úgy mégis hol az anyámba kellett volna megállnom, zsenikém?

Az egész pálya egy nyílt rét, és ráadásul védõk voltunk, szóval a bázist se hagyhattuk csak úgy ott... Ha lemegyek a domb alá, akkor meg ott lõnek ki, csak ott legalább tankkal is tudtak volna lõni rám, nem csak artyval... De te biztos akkora pro vagy, hogy rólad lepattan az arty is.

femate
Mert ennyi eszetek van hogy megálltok fent a dombnak a tetején.

http://generalelectric.forumx.hu Az új fórum.Jelentkezzetek.

szabii98
nem sokan szoktak lenni úgyhogy általában nincs is channel 😄
de a magyarok ide!!! channelen mindig vannak...persze van mikor a 'mienken' is 😄

I met God. She's black

Az EU szerveren gyertek a hun channelre, a jelszó mindig: hun
ez jó most elõször akartam rámenni. nincs is ilyen<#nezze>

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G