World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It\'s a trap!!! :)
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
LOLb+ két T2es TD van az accodon összesen 37 csatával. Kérj új jelszót vagy kezdj úgy accot nem vesztesz semmit se. Azért kell pofa ahhoz, hogy egy T2es acc elvesztése okán valaki T6os accot kunyeráljon....
Annyit szeretnék kérdezni, hogy esetleg valaki nem-e tudna adni nekem egy accountot, 5-6körüli tank is jó lenne rá, csak mert a sajátomba nemtudok belépni, igaz elg régen játszottam vele.. lehet,hogy csak a bétában volt nem emlékszem. Megköszönném nagyon!
e-mail: [email protected] vagy skype: martiniximo!
Elõre is köszönöm!
Melyiket érdemesebb elõbb felrakni a T-50-re ?
Periszkóp vagy ventilátor ?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Tegnap megvettem a Jagdpanther II-õt. Annyi elõnyöm volt, hogy free xp-bõl meglett a lánctalp meg kb. 10000 xp hiányzott a toplövegéhez. A többi ki volt már fejlesztve.
23 eddigi lejátszott csata után: ha szeretted az elõdjét a Jagdpanthert akkor ezt mégjobban fogod. Agilis, egy meccs alatt az egész pályát be lehet játszani vele, egyszer mindenképp tudsz oldalt váltani. A legtöbb terepen megfutja a 30 km/h-t. Fordulékony, gyengébbek ellen lehet vele csikicsukizni. Stratégiailag fontos pozíció elfoglalására alkalmas.
A frontpáncél döntöttsége több, mint megfelelõ. A páncélozottság a mozgékonyság rovására megy, de nem hülyeségekbe belemenve ez egyáltalán nem zavaró. Átlagban 5 bekapott találatnyi játékidõ van egy meccsben. 4-5-6 találatnál határeset, hogy életben maradsz-e vagy nem.
A toplöveg néha produkál érdekes dolgokat (eltûnik a lövés). Tudom, hogy ez elõfordul minden járgánynál, de ennél gyakrabban tapasztalom. Modulsérülés: 23 meccs alatt két legénységi tagot lõttek ki (1 meccsen mindkettõt egy lövéssel egy T30). A lövegkitérésre rosszabra számítottam, jól el lehet vele boldogulni
A láthatóság: Jagdpantherhez képest jobbnak tapasztalom. Vagy azért mert jobb, vagy azért, mert sokan nem látják a II-est és nem foglalkoznak velem. Érzésre mindenesetre jobb.
Nincs tapasztalatom a T8-as td-k közt, ez az elsõ. Ez a td szemtelen játékmódú embereknek való, td módban.
Kiegészítõk: venti, 10%-os távcsõ, töltésgyorsító.
Legénység:
parancsnok: 6. érzék (kötelezõ), mentor (108%)
Lövész: Halálos szem, Javítás (129%)
Vezetõ: Kuplung égetõ, Irányított ütközés (137%)
Rádiós: Javítás (95%)
Töltõ: Javítás 100%, a másodikat még nem döntöttem el
Elõnyök: mozgékony, döntött frontpáncél
Hátrányok: gyakrabban produkál érdekeseket a toplöveg
Értékelés:
Védettség: Megfelelõ
Tûzerõ: Nagyon fain
Mozgékonyság: Remek
Rejtõzködés: Megfelelõ
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Marad a T49 ( Tetrach helyett) fun tanknak.
.. lassu, a panvelja mar annyira nerfelt h minden atlovi..e s marha lassu..
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Egy gyönyörû magyar díszpéldány top tierként IS3-ban. De azért kurvaanyázik szidja a csapatát hogy õk a balfaszok. Isten mentesen hogy a saját csapatodba kerüljön.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Csak azt találom el, aki meg áll messze elõttem. Mozgó tankot nem lehet, olyan lassú TD, hogy mire ráfordulnék...már késõ.
És t8-as csatákba rak be...sok sanszot ad így. Azt hiszem nem lesz meg a francia TD ág.
Néztem, újra lehet kapni a Tier II-es német prémium tankot.
Eddig Tetrachot használtam feszültséglevezetés gyanánt, de gondoltam kipróbálom/kipróbálnám ezt is, mivel a meguntam, hogy a Tetrachot 30 csata óta nem tette be csak tier 3-asok közé, és hála az új MM-nek, nagyon frusztráró Marder II-esek ellen harcolni, meg M2MT-k ellen. Mindegyiknek 1 lövés vagyok.
Szóval ugyan olyan hálás dög maradt, mint volt?
A medek annyiban okozták a problémát, hogy spottoltak, a pálya annyiban, hogy nem volt arty safe, az artyk felelõssége pedig, hogy galád módon ki is lõttek szinte mindenkit.
Egyébként a történethez hozzá tartozik, hogy a kép készülte elõtti csatákban 2 körön át szintén védõ voltam heavyvel, csak épp Sand Riveren (szintén 0 fedezék...), ott is rogyásig voltak a csaták artyval, és az idegeim már annyira a végét járták tõlük, hogy minden erõmre szükség volt már ahhoz is, hogy le ne TK-zam õket...
Amúgy isten tudja igazad van e, én még KV3-al is leérek minden probléma nélkül az erdõbe, sose volt olyan hogy ne tudtam volna beásni magam mire megjelent az elsõ piros pötty a térképen délen.
Ha megnézed a képet, láthatod, hogy nekünk csak 2 medünk volt, az ellennek pedig 5, köztük egy Bat és egy T-62 is. Hamarabb be lettem volna spotolva, mint beértem volna az erdõbe. És továbbra is tartom, hogy ilyen leosztásban ott sem húztuk volna tovább, mert a sok medjük ott is pespottolt volna, az arty ott is tudott volna lõni, pluszban ott már a tankjaiktól is kaptuk volna az áldást.
És mindez még csak abban az ideális esetben, ha egyáltalán leérek a dombról...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
WoT: Nishizumi77
125-209 Armor penetration
49-81 Damage
Gold lõszer:
169-281 Armor penetration
124-206 Damage
És úgy tudom régen OP-abb volt,ha valaki tudja ez miben merült ki,annak megköszönöm.
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Az az ágyú direkt gold-amóra van belõve...
I met God. She's black
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
I met God. She's black
És igen,járt hozzá+1000 arany is...