World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm mindenkinek, megy az újratelepítés. Csak sajnálom, hogy elvész minden...
1. Letörlöd az egész játékot majd ellátogatsz a http://worldoftanks.eu/ oldalra, itt regisztrálsz újra, letöltöd és telepíted az EU klienst, majd a lanucher-el indítva a játékot fent a kis zászlót lenyitva átállítod a nyelvet magyarra és kezded elölrõl a játékot. Mivel ha nem találod sehol akkor eddig nem az EU szerverre vagy regisztrálva.
2. Keresel valahol magyarítást az US klienshez. Ne kérdez hol mert EU-st játszok angolul.
Szinkron is van én egy videóban láttam de borzalmas azt nem ajánlom.
WoT: Nishizumi77
Pár napja kezdtem el játszani a játékkal.
Egy kérdésem lenne: hogy lehet magyarítani a programot, mert a nyelvek között nem találok ilyen lehetõséget. Magyar szöveg, magyar hang?
Tutira ezerszer leírtátok már, de nincs kedvem, végigolvasni mind a 160000 hozzászólást...
Esetleg magyar nyelvû leírás hozzá?
Mivel optimista becslesek szerint egy het elettartamot terveztek ennek a tanknak, nem nagyon foglalkoztak a reszletekkel. A hatso lemezt valahogy odakalapaltak... 😄 A gyenge kikepzesben reszesult katonakat hajtottak a feletteseik a vagohidra, oriasi vesztesegeket szenvedtek. Aki meg vissza mert vonulni azt kivegezte az NKVD (SerB meg a tobbi developer imadott hosei).
Saor Alba
Jah, és én nem a játékbéli M4A1 Shermanra gondoltam, hanem az M1A1 Abramsra, de ne zavarjon (am Leo 2-párti vagyok)
dederigabor: ugyan a T-80 és T-64 fejlettebb, mint a T-72, de akkor is sokkal gyengébbek, mint a nyugatiak, de arra, amire tervezték, amit kell állnia, arra megfelel, hiszen Szibériában a mocsárban nem menne gyorsan az M1
Igazad van, hogy jó, hogy nem mérkõztek meg rendesen, viszont se 91-ben, sem 93-ban nem tudott totálra kinyírni T72-es egy M1-est sem. Volt, hogy 100méter távból lõtték egymást, de úgysem ment az irakiaknak. Ennyit jelent a Cobham-páncél...
Egy modernizált T-72MP van olyan jó sõt jobb is mint egy alap amcsi de ezek meg se közelítik a leo2-es torony védelmét ami 1700mm RHA-nak felel meg.
megnyitod a Wot fooldalat ha nem vagy bejelentkezve az accodba akkor belepsz, majd jobb oldalon fent a nevedre kattintasz es a gift shopra katt...kivalaszt a kuldendo tankot es eszeruen kitoltod az adatokat...de ezek prem tankok, masmilyent nem tudsz kuldeni.
elõre is köszi a választ!!!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
johnybyg: tudom, hogy ellentétes koncepció, hiszen a két világrend hadserege is az volt. A ruszkik a sorozott tömeghadsereget alkalmazták, ezért "kicsit" egyszerûbb volt a technika😊A T-72 és társai védelmében csak azt akartam írni, hogy általában ( mindig ) képzettebb ellenfél ellen küzdöttek és szarabb felszereléssel. ( Iraq 91' szar T-72 a fentiek ellen) Ettõl függetlenül a ruszkik se, 1vs1-be szánták a Leo2 vagy az M1 variánsok ellen. Minden tekintetben szarabb tank, de tudod a mennyiség már önmagában minõség😊) Szerintem nem véletlenül fejlesztették a nyugatiak az A-10 meg az AH-64-t, meg a HOT és és TOW-ot. Szerintem tényleg féltek a ruszki medektõl. És tényleg félelmetes, hogy egy 40t jármû 70-80 km/h-val halad jó terepen. ( ja és ne felejtsd el az orosz buffot)
http://www.facebook.com/sabjanzoltan
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Én inkább arra írtam a lolt, hogy csodálkoznék ha azért kapta volna a mustang nevet mert nehéz volt repülni vele....
Keskeny a mezsgye okos és gyáva között! Csak semmi pánik srácok!
"A változat egyik hibája viszont az volt, hogy a Merlin motorok több üzemanyagot fogyasztottak, mint az Allison hajtómûvek. E miatt volt szükség a korábban említett 85 gallonos kiegészítõ tartály beszerelésére. Ez késõbb számos végzetes balesetet is okozott, mivel feltöltött állapotában a gép súlypontja veszélyes mértékben elcsúszott. E miatt általában 65 gallonban maximálták az ide tölthetõ üzemanyag mennyiségét. Egy másik probléma az volt, hogy ez a súlypont probléma a légiharcok esetén is komoly gondot okozhatott. Ezt úgy próbálták kivédeni, hogy elõször ebbõl fogyasztották ki az üzemanyagot, ekkor azonban sok esetben a külsõ tartályokból nem fogyott ki a célterület eléréséig a benzin. Tele póttartályokkal légiharcba bocsátkozni pedig ismételten öngyilkos vállalkozás volt. Ez a probléma egyébként végigkísérte a típust a P-51D és P-51K változatokon is és csak a P-51H verziónál tudták megoldani, amikor újratervezték a törzset."
Forrás HTKA
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Igaz bennem van 4 Holsten, de nem azért röhögök hangosan....
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A másik véglet: 13k battle 750 eff rate és mint vén róka osztja az észt a Löwe-bõl. Sajnos a damage már nem megy neki, bár minden második csatában van egy killje.
Drobek75cz
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Szögezzük le, hogy a T72-es és az M1A1 teljesen eltérõ doktrína alapján készült, a support és a kiképzés tök más volt, a t72-esek minimum 15 éves fejlettségi lemaradásban voltak + még az említett urán-lõszer
Az M1A1, Leo 2, Challenger, Leclerc, Merkava alapvetõen a legénység védelmére épült, a T72 stb. pedig tömegtámadásra készült, ez az alapvetõ különbség.
A nyugatiak meg évekig vakarták a fejüket, hogy az orosz nehézjármûvek ellen mit használjanak...
A hellcatot meg azért hívták annak mert 3 fejû cerberusra hasonlított?
Attól kérdeném, hogy igényt tart-e arra hogy kijavítsam alaposabban (kb. a leírt állítások 40%-át, az írás 20-25%-a).
Ha kell, a HTKA kommentelõ-közönségét is ráállíthatom, õk még jobban tudják, de akkor molnibalage agyvérzés miatt idén nem adja ki az F-15 cikkét ;D
Valamint kiváncsi lennék, hogy a George Forty: Tankok világenciklopédiája címû könyv miben adott táptalajtz az írásodnak.
Alapjában egy elfogult német-ellenesnek néz ki az írás, de ide a fórumra írt véleménynyilvánításod alapján csak félretájékozottnak tûnsz.
Szívesen segítenék javítani az írást.
üdv. johni
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A tankokról csak annyit, hogy azt vegyük már figyelembe, hogy a németek a II. vh. közepétõl a nehéz harckocsikat preferálták. A szövetségesek alapvetõen a közepes vonalon mozogtak / t-34, M4 ) és ezt általában meg is tartották a háború végéig. Tudom, hogy volt IS-" meg IS-3 is a berlini felvonuláson. de azért a T-34-85 meg a szu-100 colt a király. ( a korai nehéz hk. meg a kv sorozat amúgy király volt szét is csaptak egy csomó Pz3-at meg Pz4/75/24-et. El is képzelem a legyõzhetetlen Pz-4 legénység arcát a KV-2-vel szemben.
A vh után a mémetek és kis kitérõ után az usákok is a nehéz hk. irányába haladtak, míg a ruszkik a T-10 után feladták ezt a vonalat. A jelenkori összecsapások arra utalnak, hogy a nehéz hk. verik a medeket, de ez szerintem egy kicsit csalóka. 91'-ben Irakban az M1-ek alázták a gárda T-72-it, de az tök egyenlõtlen küzdelem volt. A szegényített urán töltetû ürméret alatti gránát nem volt méltó ellenfele a hagyományos tölteteknek. ( meg az usák katona sem az irakinak ) Ekkor már rendszerben állt a T-80-as is hasonló lõszerrel.....
Szerintem tökéletes példa a modern összecsapásra TC. A rettegés arénájában a berlini csata😊
Ja bocs a hosszú irományért, de fél év játék után ez már "kijött" és nem is a játék miatt, hanem a tankok szeretete miatt.
Amúgy ültem PSZH-ban, BMP-1-ben és T-72 tetején, ill. alatta is lövészárokban a hk. elleni közelharc foglalkozáson. ( az tök jó, igaz csak 40 t, de azért mókás alatta feküdni )
Na bocs a hosszú irományomért, go tanks!!!!
Csak szerintem gyenge t8-ban és a fölött a T32 tank?Néhányan azt mondták még régebben t29tõl még jobb lesz.nekem eddig csalódás.
Persze, van biztos olyan vélemény is, hogy õk se objektívek, pusztán azért, mert amit leírnak bár igaz, de csípi mások szemét...de mindegy. Nem megyek bele részletesebben.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog