World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem veszik el semmi. 😊 A statodad a szerver tárolja.

Igen, ezt gyanítottam... Nem EU-s szerverre megy fel. A .com-os honlapot nyitja meg a program.
Köszönöm mindenkinek, megy az újratelepítés. Csak sajnálom, hogy elvész minden...
http://wotinfo.try.hu/ addons fül alatt megtalálod a javított magyar szinkront, hogy ez mennyiben más mint a korábbi azt nem tudom, mert soha nem használtam õket.
Két lehetõséged van.
1. Letörlöd az egész játékot majd ellátogatsz a http://worldoftanks.eu/ oldalra, itt regisztrálsz újra, letöltöd és telepíted az EU klienst, majd a lanucher-el indítva a játékot fent a kis zászlót lenyitva átállítod a nyelvet magyarra és kezded elölrõl a játékot. Mivel ha nem találod sehol akkor eddig nem az EU szerverre vagy regisztrálva.
2. Keresel valahol magyarítást az US klienshez. Ne kérdez hol mert EU-st játszok angolul.

Launcher ben a wot logó alatt van egy kis zászlócska, alapból angol van, arra rányomsz és lejön egy kis menü a választható nyelvekrõl és ott kikeresed a magyart.
Szinkron is van én egy videóban láttam de borzalmas azt nem ajánlom.

WoT: Nishizumi77

Sziasztok!
Pár napja kezdtem el játszani a játékkal.
Egy kérdésem lenne: hogy lehet magyarítani a programot, mert a nyelvek között nem találok ilyen lehetõséget. Magyar szöveg, magyar hang?
Tutira ezerszer leírtátok már, de nincs kedvem, végigolvasni mind a 160000 hozzászólást...
Esetleg magyar nyelvû leírás hozzá?
Solten
A ruszki doktrina mindig is a mennyisegre epult, a minoseg huszadrangu volt. A "legendas" T-34 feneke, finom kidolgozas, oszzeillesztesek, mestermunka:

Mivel optimista becslesek szerint egy het elettartamot terveztek ennek a tanknak, nem nagyon foglalkoztak a reszletekkel. A hatso lemezt valahogy odakalapaltak... 😄 A gyenge kikepzesben reszesult katonakat hajtottak a feletteseik a vagohidra, oriasi vesztesegeket szenvedtek. Aki meg vissza mert vonulni azt kivegezte az NKVD (SerB meg a tobbi developer imadott hosei).

Saor Alba

Rakd sebességbe az agyad, mielõbb beszélni kezdesz. dederigabor egyik írására reagáltam hogy nem csoda, hogy az M1A1-esek lenyomták a T-72-eseket...
Jah, és én nem a játékbéli M4A1 Shermanra gondoltam, hanem az M1A1 Abramsra, de ne zavarjon (am Leo 2-párti vagyok)

dederigabor: ugyan a T-80 és T-64 fejlettebb, mint a T-72, de akkor is sokkal gyengébbek, mint a nyugatiak, de arra, amire tervezték, amit kell állnia, arra megfelel, hiszen Szibériában a mocsárban nem menne gyorsan az M1
Igazad van, hogy jó, hogy nem mérkõztek meg rendesen, viszont se 91-ben, sem 93-ban nem tudott totálra kinyírni T72-es egy M1-est sem. Volt, hogy 100méter távból lõtték egymást, de úgysem ment az irakiaknak. Ennyit jelent a Cobham-páncél...
Többi accod letiltották már a modik? <#nevetes1>
persze, hogy nem felelnek meg a leonak, de nem is az volt a feladatuk. amúgy a t-72 egy szar példa volt részemrõl, hiszen az egy gagyi exportharckocsi😊 A T-64, T-80 vonal egy kicsit keményebb, de ez még mindig arra való, hogy tömegben lenyomja a leot meg az M1a2-t és társait. ( persze csak ha sikerül) Mivel a valóságban sehol sem ütköztek meg "normál körülmények között" szerintem jobb is csak így elmélkedni az eredményességrõl😊 gondolom a nyugati tch.nek egy lövés-egy tank, a ruszkinak meg talán 1.5-2-es átlag. ( de persze voltak is annyian)
BerserkGuts
Nézd meg hogy az alap M4A1 páncélvédelme egy nagy kalap szar de ezt ugyan így elmondhatod a játékban is az összes tankról nem érdekes hasonlóság hát akkor miért várnád el hogy a T-72 alapmodelje amit a 60-as években terveztek jobb legyen.
Egy modernizált T-72MP van olyan jó sõt jobb is mint egy alap amcsi de ezek meg se közelítik a leo2-es torony védelmét ami 1700mm RHA-nak felel meg.

igen tudsz kuldeni, de csak olyant amit penzert veszel...

megnyitod a Wot fooldalat ha nem vagy bejelentkezve az accodba akkor belepsz, majd jobb oldalon fent a nevedre kattintasz es a gift shopra katt...kivalaszt a kuldendo tankot es eszeruen kitoltod az adatokat...de ezek prem tankok, masmilyent nem tudsz kuldeni.
Gift shopban, de csak rendes pénzért különféle prémium tankokat. Sima tankokat nem lehet.

Sziasztok valaki tudna abban segíteni h tankot tudunk egymásnak küldeni???? és ha igen azt is hogy kell?????
elõre is köszi a választ!!!
Bocsi a nevet valóban elírtam(sry) de a többit attól még Fenntartom. Szerintem is a Fw-190 volt a legjobb vadász/bombázó a németeknél, de sajna a P-51-d jobb volt😞 Igaz Hartmann 109-el lett a csúcs😊
Ha a Ta-152 amerikai megfelelõjét keresitek, nézzétek az XP-72-õt, kb. ugyanarra építették.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

mijki
A Ta-152 tervezõjének a neve: Kurt Waldemar Tank

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

2 profilja van

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Kubikli: A legjobb talán csak a legnagyobb sebességet és csúcsmagasságot jelentette. Tudom, hogy Dr. Than lõszer nélkül szétalázta a P-51-eket, de szerintem akkor is a Yenkik a jobbak😊 ( ja meg a Baltimor Rawenes ) A Ta-152 kiczit a késõbbi szovjet pontvédelmi rendszer idézi ( mig-21, 25,31 ) a P-51- meg egy kicsit a mai modern ámerikai, "hosszú távú" vadászgépeket.
johnybyg: tudom, hogy ellentétes koncepció, hiszen a két világrend hadserege is az volt. A ruszkik a sorozott tömeghadsereget alkalmazták, ezért "kicsit" egyszerûbb volt a technika😊A T-72 és társai védelmében csak azt akartam írni, hogy általában ( mindig ) képzettebb ellenfél ellen küzdöttek és szarabb felszereléssel. ( Iraq 91' szar T-72 a fentiek ellen) Ettõl függetlenül a ruszkik se, 1vs1-be szánták a Leo2 vagy az M1 variánsok ellen. Minden tekintetben szarabb tank, de tudod a mennyiség már önmagában minõség😊) Szerintem nem véletlenül fejlesztették a nyugatiak az A-10 meg az AH-64-t, meg a HOT és és TOW-ot. Szerintem tényleg féltek a ruszki medektõl. És tényleg félelmetes, hogy egy 40t jármû 70-80 km/h-val halad jó terepen. ( ja és ne felejtsd el az orosz buffot)
fecska
szerintem õ lesz az:
https://www.facebook.com/zoltan.sabjan.7
XDXD

itten van a brutal srac ha vkit "körbeszar" esteleg es haragszik ra :-)

http://www.facebook.com/sabjanzoltan

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

szabii98
' s lõ, cifu által lesújt a banhammer'

I met God. She's black

Az hogy póttartállyal nem jó repülni teljesen normális, még a modernkori repülõgépeknél is.

Én inkább arra írtam a lolt, hogy csodálkoznék ha azért kapta volna a mustang nevet mert nehéz volt repülni vele....

Zoli1O5
ez kamu ez kamu! A red tailsbe egyhelybe megfordult és az mk 108 lõszert is leszarta a 262-esbõl!

Keskeny a mezsgye okos és gyáva között! Csak semmi pánik srácok!

Zoli1O5

Zoli1O5
http://www.youtube.com/watch?v=TaVm8qYF6BQ

mijki
"ENNEK LOL SZAGA VAN"<#violent><#falbav><#duhos2>

"A változat egyik hibája viszont az volt, hogy a Merlin motorok több üzemanyagot fogyasztottak, mint az Allison hajtómûvek. E miatt volt szükség a korábban említett 85 gallonos kiegészítõ tartály beszerelésére. Ez késõbb számos végzetes balesetet is okozott, mivel feltöltött állapotában a gép súlypontja veszélyes mértékben elcsúszott. E miatt általában 65 gallonban maximálták az ide tölthetõ üzemanyag mennyiségét. Egy másik probléma az volt, hogy ez a súlypont probléma a légiharcok esetén is komoly gondot okozhatott. Ezt úgy próbálták kivédeni, hogy elõször ebbõl fogyasztották ki az üzemanyagot, ekkor azonban sok esetben a külsõ tartályokból nem fogyott ki a célterület eléréséig a benzin. Tele póttartályokkal légiharcba bocsátkozni pedig ismételten öngyilkos vállalkozás volt. Ez a probléma egyébként végigkísérte a típust a P-51D és P-51K változatokon is és csak a P-51H verziónál tudták megoldani, amikor újratervezték a törzset."

Forrás HTKA

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Zoli1O5
nem mer az sajt. Amúgy is a dr 1 az sokkal szebb

Zoli1O5
kö kö körbeszarlak te gáci! apád meg én agyonvertük bézbózütõvel meg ilyeneket mondasz és még te vágsz? Aztán feljösz hozzánk zabálni?

Most látom: Kampfgruppe Czechoslovakia
Igaz bennem van 4 Holsten, de nem azért röhögök hangosan....

mijki
A legjobb dugattyús vadászgép a Ta-152 volt, lett volna ha tömeggyártásra kerül, csak hát elkésett.

Már megint itt vagy nyomigyerek?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A kedvenceim: az egyik véglet a 0k csatás vérpistike 590 eff értékkel, de T34-ben vagy KV-5-ben.
A másik véglet: 13k battle 750 eff rate és mint vén róka osztja az észt a Löwe-bõl. Sajnos a damage már nem megy neki, bár minden második csatában van egy killje.
Drobek75cz

Zoli1O5
büdös wotkockák! alpári tajniggerek!

Egyébként én is tudok olvasószerkesztõt játszani magyarban. Egyik elõzõ fõnököm igazi grammar-náci volt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

TOMSILENT

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Volt más kisérõ vadász ami el tudott egyáltalán repülni Németországig? Gondolom még talán a Lightning is.
dederigabor:
Szögezzük le, hogy a T72-es és az M1A1 teljesen eltérõ doktrína alapján készült, a support és a kiképzés tök más volt, a t72-esek minimum 15 éves fejlettségi lemaradásban voltak + még az említett urán-lõszer
Az M1A1, Leo 2, Challenger, Leclerc, Merkava alapvetõen a legénység védelmére épült, a T72 stb. pedig tömegtámadásra készült, ez az alapvetõ különbség.

A nyugatiak meg évekig vakarták a fejüket, hogy az orosz nehézjármûvek ellen mit használjanak...
Ennek lol szaga van....

A hellcatot meg azért hívták annak mert 3 fejû cerberusra hasonlított?

Nah, jelentkezzen az, aki a De rerum Natura címû írást elkövette...
Attól kérdeném, hogy igényt tart-e arra hogy kijavítsam alaposabban (kb. a leírt állítások 40%-át, az írás 20-25%-a).

Ha kell, a HTKA kommentelõ-közönségét is ráállíthatom, õk még jobban tudják, de akkor molnibalage agyvérzés miatt idén nem adja ki az F-15 cikkét ;D

Valamint kiváncsi lennék, hogy a George Forty: Tankok világenciklopédiája címû könyv miben adott táptalajtz az írásodnak.

Alapjában egy elfogult német-ellenesnek néz ki az írás, de ide a fórumra írt véleménynyilvánításod alapján csak félretájékozottnak tûnsz.
Szívesen segítenék javítani az írást.

üdv. johni
Az igaz, hogy itt csak hobbi(t) történész, de hát ezért is van ez a fórum😊 Való igaz mi-mire való! Pl a P51-P a legjobb kísérõ vadász volt ( meg talán amúgy is) ezért megváltoztatta a háború menetét. Szerintem ilyen volt pl. a B-29 is, de a Me-262 már talán nem volt háborút döntõ fegyver. ( persze utána az A-4 el és társaival hidegháborút már befolyásolta ) És ilyen volt szerintem a Tiger is ami akkor nem annyira jött be, de mint domináns nehéz hk. példaként meghatározta az usa hk. fejlesztését, akik hittek a minõségben😊 ( M1A2, de még ilyen a Merkava és a Lecler is, ja meg a Leo2 )
Én is mindig ezt írom. Ne egyedül nézzünk egy tankot, hanem egy adott hadsereg keretein belül. De akkor is csak azzal jönnek hogy ez de jó volt stb..

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Érdekes olvasni, hogy a sok hobbitörténész hogy hasonlítja össze a tankok vagy repülõk 1v1-es képességeit, amik eldöntötték a háborút, vagy a számbeli fölényt, esetleg a papíron létezõ adatokat. Ennél azért sokkal bonyolultabb volt egy egy csata, vagy maga az a korszak. Azt lehet csak eldönteni, hogy 1v1-ben melyik lett volna vagy volt a jobb ha találkoztak, de sok tényezõt nem vesztek figyelembe. Az, hogy melyik mire volt alkalmas és miért pont az a gép került oda ahova meg már történelem, és lehet látni a végeredményt. Azért ne a WOT vagy Földi Pál és hasonló társai esetleg egy egy szép tankos album alapján döntsétek el azt, hogy mi mire volt jó. A dokumentum filmekkel egyetemben ezek az eladások és nézettség miatt készülnek, nem tekinthetõk történelmi mûnek, kritikával kell kezelni õket.
Na csá fujjug ez az elsõ hozzászólásom! ( bocsi ha hosszú lesz, meg nem is olvassátok el, de ezt szeretném leírni)
A tankokról csak annyit, hogy azt vegyük már figyelembe, hogy a németek a II. vh. közepétõl a nehéz harckocsikat preferálták. A szövetségesek alapvetõen a közepes vonalon mozogtak / t-34, M4 ) és ezt általában meg is tartották a háború végéig. Tudom, hogy volt IS-" meg IS-3 is a berlini felvonuláson. de azért a T-34-85 meg a szu-100 colt a király. ( a korai nehéz hk. meg a kv sorozat amúgy király volt szét is csaptak egy csomó Pz3-at meg Pz4/75/24-et. El is képzelem a legyõzhetetlen Pz-4 legénység arcát a KV-2-vel szemben.
A vh után a mémetek és kis kitérõ után az usákok is a nehéz hk. irányába haladtak, míg a ruszkik a T-10 után feladták ezt a vonalat. A jelenkori összecsapások arra utalnak, hogy a nehéz hk. verik a medeket, de ez szerintem egy kicsit csalóka. 91'-ben Irakban az M1-ek alázták a gárda T-72-it, de az tök egyenlõtlen küzdelem volt. A szegényített urán töltetû ürméret alatti gránát nem volt méltó ellenfele a hagyományos tölteteknek. ( meg az usák katona sem az irakinak ) Ekkor már rendszerben állt a T-80-as is hasonló lõszerrel.....
Szerintem tökéletes példa a modern összecsapásra TC. A rettegés arénájában a berlini csata😊
Ja bocs a hosszú irományért, de fél év játék után ez már "kijött" és nem is a játék miatt, hanem a tankok szeretete miatt.
Amúgy ültem PSZH-ban, BMP-1-ben és T-72 tetején, ill. alatta is lövészárokban a hk. elleni közelharc foglalkozáson. ( az tök jó, igaz csak 40 t, de azért mókás alatta feküdni )
Na bocs a hosszú irományomért, go tanks!!!!
Most nem értem ez hogy jön ide. Nem egy nehezen vezethetõ gép volt, ami nagyon jónak bizonyult. Egy képzett pilótának nem lényeges.

Sziasztok.

Csak szerintem gyenge t8-ban és a fölött a T32 tank?Néhányan azt mondták még régebben t29tõl még jobb lesz.nekem eddig csalódás.

mijki
Szerinted miért hívták Mustang-nak? Azért, mert nehezen repülhetõ gép volt, mivel a tömegközéppontja a gépnek arrébb került, amikor beszereltek a pilóta elé még egy üzemanyagtartályt, magyarul nehezen repülhetõ gép volt.

Kiválónak kiváló volt, de nem jobb, mint a német típusok. Akkoriban érték el a dugattyús motorok határait, többet igazán egyik fél sem tudott már kihozni belõle.

Igen. De amint mondtam, emberek vagyunk, gyarlók és esendõk, teljesen senki nem objektív, de amúgy igen. Aki jó, az objektív tud maradni. Ismerek elég sok történészt.

Persze, van biztos olyan vélemény is, hogy õk se objektívek, pusztán azért, mert amit leírnak bár igaz, de csípi mások szemét...de mindegy. Nem megyek bele részletesebben.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ha jól emlékszem, az az A Gerät volt.