World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ha top tank voltam, a 88-as is vitt mindent, t8 mezõnyben flankelgettem, a legnagyobbak között meg maradt a spotolás. De ez akkor még ritkaság számba ment.
A P2 nekem kevésbé tetszett a sima párducnál. Azzal már nem igazán volt érdemes közelharcba bocsátkozni, többek között a magas amo rack sérülési hajlama miatt sem. Nagyobbak között leginkább a hátulról csipegetés mellett döntöttem. Ha a csata már elõrehaladottabb állapotban járt és több volt a kevés hp-s leharcolt tank, akkor már bátrabban meg lehetett indulni elõre, és 1-1 lövést bevállalva kiszedni a sérült ellenfeleket.
Top tankként kicsit bátrabban lehetett mozogni, az alacsonyabb színtû ellenfelek hajlamosak lepattanni róla, ha be van forgatva. Bár erre azért nem érdemes gyakran számítani 😊
Az E-50... vagy 5 hónapja ki volt már fejlesztve, de csak 1 hónapja vettem meg kb. Akkor is csak azért, mert én is akartam tier10 médium tankot, és német ágon álltam ehhez a legközelebb. Nekem annyira nem fekszik, fõleg hogy szinte mindig az alsó harmadban vagyok a tier10 medek és TD-k megjelenése óta. A top löveg még nincs meg hozzá, így leginkább csak a napi duplázókat csinálom meg, hogy minél kevesebb kört kelljem vele mennem ebben az állapotában. Én sok mindent még nem tudok kihozni belõle, leginkább csak spotolgatok. Platoonozás sokat segít abban, hogy a gyõzelmi arány ne süllyedjen vele a béka segge alá 😊
Dióhéjban ennyi.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Sok köze nincs számodra annak a mondatnak mert ennyire fogod a dolgokat ezért most már fejezzük is be.
Itt: link
Random szórnak mindenféle bónuszkódot, van hogy WoWP meghívót ad, van hogy 200 goldot, van olyan ami prém. tankot meg 3 nap prémiumot. Ez a gamescom élõ streamje, WG-s moderátorok is írnak be.
Csak ugye ezt kell nézni egész nap, a nyelv meg német 😊 És akkor sem biztos hogy te leszel a leggyorsabb aki beírja a kódot.
Néha meg ilyen QR kódokat is dobnak be a videóba, amit okostelefonnal le lehet olvastatni, az is bónuszokat ad. Vagy ha nincs ilyen telefonod akkor ez is dekódolja: link
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Nézd, én azokban a hozzászólásokban az Öböl- és az Iraki-háborúról beszéltem.
Öböl-háború (csak harckocsik): Iraki oldalon: T-54A, T-55, T-62, gárda T-72-esek, Type 59, Type 69, PT-76, Asad Babil és ezek változatai.
Koalíció: kuvaiti M-84, amcsi M1 Abrams és M60 Patton, angol Challenger 1 és néhány Centurion, francia és katari AMX-30-asok.
Az OFF-olást meg befejezem, inkább WOT-ról írok
Próbálnék egy normális kört menni, de lehetetlen ettõl a sok élettelen szarházitól...a kis leó kinyírja a dagi leót... stb...most ez mi? meg elindul a lemming vonat, és nem élik túl?? 10 tankot kinyír 5 mi meg feltartóztatjuk az ellen többi tankját és kikapunk?? istenemmm...
I met God. She's black
Szerszámos ládám is van talonban😊
Na de mondj pár szót a német med ágról.(Számomra a franciák kifújtak,fullos Lorraine-el semmi kedvem tier 9est játszani 40mm armor-al)Szal elkezdtem a német med ágat.Panternél tartok.Azt mondták kell rá a szívószál..Amúgy jó tank?Na és fõleg a PII és e-50 érdekelne.Azok milyenek.
Sokszor látom(jó kezekben)vágtatnak a pályán és ontják a dmg-t.Nálam a mozgékonyság többet ér,mint a páncél.(E75 van)
A su85 nagy kedvencem(763 csata),de prém nélkül nem sokat hoz.Ez a kis tank meg..majd meglátjuk.Viszont megy 60al,az nálam már Amx 1390beütés😊)))Ezért érdekel csak,Churchill-t 25%ért sem vennék😊
+kissebb tierben elszórakozok,a tier9nél akadok ki,fõleg a Jtigert és Object704 húznám,ha a game nem húzna fel,ill.a játékosok😊
Így meg lehet ez a kis tank visszahoz vmit a kedvembõl és 1x veszek újra prémet hosszabb idõre😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
De mondjad nyugodtan amit gondolsz, csak annyi hogy szerintem vagy privátban, vagy a blog-on, mert megint rám szólnak, hogy ez nem a Wot -hoz tartozik.
Nyugodtan lehet kijavítani, - ahogy kell valamivel alátámasztva- csak a németelleneség dologtól kapok kiütést, de attól nagyon.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
" a computer-controlled tactical monitoring system similar to systems found on the M-1A2 Abrams and Challenger 2 tanks, and inertial navigation."
A Tankok világenciklopédiájából azt szerettem volna kérdezni, hogy mely adatokat használtál fel. Amúgy itt van mellettem a könyv.
Direkt leírtam, hogy csak annak néz ki, de a hozzáírtak alapján inkább félretájékozódottság a hibás.
Régebben volt egy nagyon jó honlap, ami sajnos megszûnt, a penzerkeil.dre.hu, de szerencsére még néhány anyag elérhetõ belõle:
http://www.freedom.hu/IIvh/Fegyverek/Nemet/Pancelosok/Tank/Pancelosok/Panzerkeil.dre.hu_PZVIAus.htm
Ha kell, segítek javítani neked :-)
Eddig csak ez az egy csatám volt vele, szóval nincs nagy tapasztalatom az MM besorolásával kapcsolatban. Egyelõre csak a triplázó köreimet próbálom lenyomni. De ebben a körben top tank voltam.
25 tankom van a garázsban, szóval lesz helye a felszerelésnek, és az sem baj, ha van pár tartalék, kitudja mikor jöhet még jól.
Nyilván volt benne egy adag szerencse is, de az már kiderült, hogy nem lehetetlen vele jó köröket menni.
150% credit income with the following tanks:
French tier V heavy tank BDR G1B
German tier VII heavy tank PzKpfw VI Tiger
French tier VII heavy tank AMX M4 (1945)
American tier VII medium tank T20
Soviet tier VII heavy tank IS
Trying to save up enough credits to advance to tier VIII? Here’s your chance!
50% discount on premium consumables
Treat your crew to chocolate and coffee for less!
50% discount on purchase of the following premium vehicles:
German tier V medium tank T-25
Soviet tier V medium tank Matilda
Start earning credits at a faster rate with these premium vehicles.
x3 experience in the first victory of the day
We know you always love this bonus! Can you beat your personal high score?
50% on all equipment!
Prémet már nem veszek hónapok óta,kivétel múlt héten 1 nap(kollégám tankját húztuk).Havi prémet meg végképp nem,mert 1-2óra támadás/védekezés és az uninstall gondolat jön.Viszont kéne költeni az aranyaimat..Szal mennyire jó/nem?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
"Kedvencem" a H35, hát annál szarabb tankot én még nem láttam. Az a lassúság és azok a "lövegek", hát szörnyû volt.
Elsõ csatás noobok 9es tankokban.
JAJ DE FINOM!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
I met God. She's black
Igaz, csak egy csata után, ami pont nagyon jól sikerült, de azért vicces ezt így leírva látni.
Ez a program ugye csatánként, tanktípusként kiírja az éppen aktuális eff értéket... ez alapján világosan látszik, hogy lehetek én nagy király egy csatában, ha nem foglalok, szar leszek.
Persze, ha csinálok 4-5 ezer sebzést meccsenként, akkor megint jó lesz, de az kb. 21 foglalási ponttal egyenértékû, és nem is általános... fõleg minden tankommal...