World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ki lennék békülve vele, ha a filmet olyanra "izgalmasra" csinálták volna meg, mint a trailert...A Tigris nekem furán nézett ki, kisit elõre volt tolva a lövege, mintha Tiger P lenne.
Ezt felhasználhatták volna:
Orosz Tigris
Múlt héten 3 db 7es artit lõttem ki.
1 nap bannt kaptam érte, meg a fórumon töménytelen +-t.
Az is megérte. :-D

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

„Te jöttél azzal hogy mennyire modernek számított akkor” – legelején azzal kezdõdött ez a vita, hogy megszóltál, hogy mért nézem le a T-sorozatot. Néhány hsz után már azt állítod hogy istenítem, szép.

Vonjunk párhuzamot az akkori harckocsik és a mai harci-gépek között:
Azt állítom, hogy mikor megjelent a T-64, akkor még korszerû volt a T-62, M60, AMX30 tekintve, hogy csak a szovjeteknél állt rendszerbe és nem adták el. Te ezzel szemben azt állítod, hogy elavult rögtön mind, akár mehettek volna a kukába. Jogos lehet a kérdés, hogy vonható párhuzam a mai harci gépekhez:
Néhány éve állították szolgálatba az F-22-est az amerikaiak. Ez fejlettebb repülõgép mint az összes többi 4. generációs gép (EF, F-16, F-15, Rafale, Szu-27/30 stb.). Attól még hogy az F-22 szolgálatban van, utóbbiak szintén modernek, nem kell a szemétdombra dobni õket. A te logikád vetítése szerint viszont igen. Ez csak egy mai példa volt, értsd, mit állítasz. Mielõtt belekötnél: F-22 ~ T-64, F-16/15 ~ M60, Raf. ~ AMX30

„sherman-okról volt szó melyek szerinted képesek képesek HEAT-nélkül” – ilyet sosem állítottam, ezt te akarod úgy beállítani, mintha én állítottam volna.

Az M46 Patton az egy 50-es évekbeli fejlesztés, közvetve abból alakult ki az M47, ne keverd ide. Az US 90mm-es löveg adatait meg megeheted nyugodtan, tekintve, hogy az izraeliek a Shermant nem a 90mm-essel, hanem a francia 105 mm-es Modèle F1 löveggel és (egyes források szerint) a brit 105mm-es L7-es löveggel. A Centurionok is az L7-est használták, az M48-asokra is azt szerelték fel az izraeliek (Magach 3), az M60-ason pedig az M68 jelzésû változata volt az L7-esnek…

Állítasz szép és igaz dolgokat, csak épp a vitához nincs sok közük (kivétel minden hsz-edben 1-1 sort). Azaz lesz, ha megint beugrok a szokásos troll-viselkedésre és válaszolok rá. Eddig ilyen volt, hogy behoztad az M4A1-est és a T-64-est a vitába, most az ERA-s T-72 lenne az. Megadom az örömöt neked, válaszolok rá: attól hogy fejlett a platform, az alkalmazó lehet balfék. Számtalan példa van rá, írtam már rá példát.

A vitát rekesszük be, úgysem fogjuk meggyõzni a másikat. Rakjuk félre addig, míg a WG be nem hozza az állításoknak megfelelõ harckocsikat és akkor nézzük meg, ha akarod.
patchaou
Én pont ezért határoztam el, hogy amíg free-bõl ki nem fejlesztem rajta a lényegesebb dolgokat, addig meg sem veszem az E-75-öt 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

mijki
Kicsit több mint 50 csatám van E-75-el, és amikor top tank vagyok, eszembe jut, hogy õk egy fullos E-75-t várnak, ami tényleg egy pusztítógép, és hogy a top tanktól várják el hogy vezesse a támadást. De a tankom, még olyan kis esetlen(hosszú csõvõ 105mm-s, Kt top motor) és hogy tudom, ha bukunk, akkor az fõleg az én hibám miatt lesz.

Az effim vele 900 körül, átl. sebzés 560 körül.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Egy Hummel kilövése csak 3k kredit büntetés. Teljesen megéri 😄

Szerintem kritikán aluli, de kinek mi az igénye.

patchaou
Én inkább tankok lánctalpai elé fektetném õket, majd kinyomnám a belsõségüket mint egy tubus fogkrémet.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

És a forradalom elsõként fogja õket a falhoz állítani, ne feledd el.

Vótmá' és le is fikázták a jelenlevõk.

Aki egy adott csatában éppen artival van az artista, tehát rá alkalmazhatóak az artimegvetés szabályai. Gerinctelen, gyökér és macskákat áldoz fel.

Igenis, akárki is szenved egy artiban, az megérdemli a szenvedést, NINCS KIVÉTEL 😛

Mint való életben is, lehetsz szentember egyébként, de amikor éppen megbecstelenitesz vkit, akkor minden más lényegtelen.

Artman
Ha még nem tették volna meg, ajánlom ezt a filmet mindenkinek, nagyon profin meg van csinálva 😊

Nem lehet, hogy valaki beléd ment? Haverba is a legvégén ment bele max sebességgel egy Tigris, kisit sok HP-t vesztett...
Most hétvégén a szokásosnál több a hülye a játékban, vagy csak most veszik elõ a 7-es tankokat, tuti nyerõ helyzetbõl sikerült kihozniuk cspattársaknak döntetlent. Még jó, hogy lejárt az idõ, mert a 2 ellen SPG lenyomta volna a végén a 2 tankunkat és az SPG-nket
Valószínûleg nagyságrendileg igen.
Még szerencse, hogy 37k-t pakoltam bele, pedig amikor én húztam, még úgy volt, hogy a tier6-os Su-100M-re lehet majd menni belõle...

SU-100M-re kb ugyanannyi XP kell majd mondjuk mint a Su-152re?

Igazad van, fel a fejjel, fõ az optimizmus.

És végül sikerült is letriplázni, összeakadtam néhány HAD klános magyarral, és nagyon szépen, elegánsan nyertünk.

Ezzel én is így vagyok. Este volt egy kis idõm, gondoltam letriplázom a 4 szerencsétlen rozsdahalmomat. Feladtam...

Bár ez nem sokat számít,de nekem 11 vereség volt a legtöbb zsinórban(egyedül),és 14 gyõzelem(tibitomival szakaszban).

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Hát ez kész, ötödik meccset bukjuk el zsinórban a csapattársak gyenge teljesítménye miatt, úgy néz ki úgy döntött a játék hogy én ma csakazértsem triplázhatom le a Pattont.

Nyilván az õ "logikájukat" nehéz kiismerni 😊
És valóban, ha úgy vesszük, a játék sokáig támogatta is ezt a felfogást, hiszen a 7.5-ig csak heavybõl volt elérhetõ tier10, ami garantálta a top pozíciót.

Sok igazság van abban amit mondasz, de gyanítom hogy a Mátyáshun osztályú gyíkok nem ezért választják a heavy ágat. Hanem mert õk a legnagyobb, legerõsebb tankban akarnak ülni, ja és németben, mert csak ez fér össze az egójukkal. Ezért lesz aztán az E-75 játékosok zöme zombi.

De valóban, M103-assal, T34el kevésbé vagyok részorulva a többiek "teljesítményére", mint Pattonnal vagy T-44el.

Ez azért kétoldalú dolog...

Én is heavyvel játszok legtöbbet, méghozzá 2 okból. Egyrészt mert úgy érzem, ezzel tudok leginkább a csapat hasznára lenni, ezzel vagyok a leghatékonyabb.
Másrészt elég gyakori a menthetetlen kategóriájú csapat. Itt szintén nehéz tankban érzem magam a legjobban, mert ezzel vagyok a legkevésbé rászorulva a többiekre.

Egy light hiába spotol, ha a csapat nem sebzi a felderítetteket. Egy med hiába éri el a kulcspozíciót, ha nem kap támogatást. A TD pedig hiába tart jól egy pozíciót, ha a csapat a másik oldalon nem hajlandó elõremenni, vagy nem védi senki a hátát a gyors tankoktól.

Egy nehéz tankban ülve pedig, ha ki nem vág az arty az elsõ percben, akkor a többiektõl függetlenül is képes vagyok elvégezni a feladatomat. Tudok támadni, és ha kell, védekezni is. Tudok pozíciót tartani, és egy rakás sebzést kiosztani, mindattól függetlenül, hogy a többi jóképességû épp mit mûvel...
Persze a csatát egyedül megnyerni nehéztankkal sem lehet, de még mindig nagyobb esély van vele az egyéni sikerre, mint bármi mással.

Hát ez kész. Két meccs alatt csináltam hét killt és egy rakat sebzést Pattonnal, és mindkettõ elúszott a lyukas zokni képességû top heavyken. HA már meglátok egy E-75öt, fogom a fejem, mert tudom hogy az E-75 játékosok 2/3-a fogyatékos(Mátyáshun asszociáció?). És tényleg úgy van hogy az artyk után a heavykben ül a legtöbb tehetségtelen fajankó.

Javaslom csekkold le a replayt, tuti volt valami, csak lehet ilyen késõn már nincsenek toppon az érzékszerveid és lemaradtál az effektrõl vagy valami bug miatt nem látszódott, de tuti, hogy vagy meglõttek vagy beléd rammoltak, mert magától csak úgy nem csökken a hp.

popey8
Valaki járt már úgy, h veszített valamennyi hp-t, anélkül, h rálõttek volna? Az elõbb csak úgy 214-gyel kevesebb lett a hp-m, pedig senki nem lõtt rám. Nem volt becsapódási effekt, se hang. Egyre jobb lesz ez a játék.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

I.C.ram
Kb 9000 meccs van a hátam mögött bétával együtt. Ebbõl kb 500 lehet max artyval, kicsit had próbálgassam én is 😊

Nagy nehezen összejött. De nevetséges ez a t2-es arty. Szarabb az ágyúja mint egy sima tanknak. 10-eket sebzek szembõl, de oldalról se sebeztem eddig még többet 150nél kb. Nagy szenvedés. Nagynehezen összejött triplával egy 1100as kör... Loltraktorral meg 2500as kört mentem...
1ébként azon gondolkozom eladom az accot és elkezdem húzni az összes arty ágat😄 eskü ár csak az köt le😛 😄
Tudod, artysokat nem sajnálunk. Szóval semmiféle együttérzést ne várj....

I.C.ram
Kegyetlenül felhúzott ez a játék most. Gondoltam, kipróbálom a t2 usa arty-t. Bár ne tettem volna. 10. meccsem vele, de eddig egy rohadt gyõzelmet nem bírtam összehozni vele. Állandóan retardáltak közé rak.
Na így, hogy 150%-os kreditszorzót kapott, megvettem az IS-t..Hát azt kell hogy mondjam, hogy beszarás. Már a KV-1S is istentelenül jó volt, de ez ráver fél testhosszt. Egy picit OP-nak érzem, bár lehet csak ma volt jó napom, de talán 25 meccs alatt 6 pont effi növekedés nem kifejezetten a húdenagyonjónapomvoltma jele.

28 meccs 55 kilõve, 85% találati arány kb 1500 átlagsebzés meccsenként

kegyetlen TD, SPG vadászatokat lehet rendezni ezzel kis döggel...

Gyõzelem!
Csata: South Coast 2012. augusztus 17. 23:27:36
Jármû: ELC AMX
Szerzett tapasztalat: 690
Szerzett kredit: 15 582
Csatában elért Achievement: Pusztító, Elit lövész
Kingtiger után kész felüdülés...

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. augusztus 17. 23:16:09
Jármû: ELC AMX
Szerzett tapasztalat: 1 194
Szerzett kredit: 29 781
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Errõl már énekelt a Homonyik úgy '87-ben. "Álmodj királylàáány"...

Mai instrukció Szpecnyaztól a harc hevében:

"Tolass elõre!"

popey8
Az IS-7, IS-4 és T-62A trióra jó lesz a szokásos 3 eszköz (venti, töltésgyorsító és vertikális stab.)?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Hoho 37% os epikus csapat mai csúcs:2:15. Kettõt tudtam kikapni az IS-sel mire közrefogtak.
nevetséges 40 IQ-s retardáltak IS-6 ban!

Solten
Vajon a T30-at miert nerfelik a hasznalhatatlan szintig ezek az idiotak?

Saor Alba

TOMSILENT
Egy 250-es pent elfogadnék az E-100. Az isten bassza már meg. <#falbav>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Az. A Panzer Front nevû játékban szerepelt elõször vagy a makettként volt megépítve. Nem tudom a makett mikori. Semmi köze a német harckocsikhoz.
😄 Ja, amennyiben az összes hidegháborús tengeralattjáró alatt azt értjük, hogy ~1955-ig. De még amik addig épültek azok közt is van jópár ami mégcsak nem is hasonlít rá.
Nohab
T28 Proto. ? A WG agyszüleménye.
szabii98
Vagy azért, mert még egyetlen helyen sem olvasni róla? ez már inkább fantázia tank szerintem, vagy tévednék?😊

I met God. She's black

Valószínûleg azért nem ez került be, mert jogdíjat kéne utána fizetni. A Panzer Front nevû PS játékban szerepelt. Az alapján építette meg egy német makettezõ mint a názi gép. Bár biztos, hogy a játék volt elõbb vagy a makett.
Bugi Misi
hmm...

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Epherandes
Ne aggódj, ha lesz végre egy jó köröd, akár úgy is járhatsz mint én :
Hát, szerintem aránypárt számolni nem rakétafizika. Megnézed mennyi az átlagXPd, aztán szépen osztasz-szorzol (az XP és a credit többnyire arányod) és egész jól kijönmireszámíthatsz vele....

Az M5 arat... 😄

Ühüm 150% credit IS-sel. Kár hogy rendre 7-5-11-29 és 5 % nyerési esélyû csapatokba rak be ahol a sárga stat is ritka.

Tizenvalahány vereségen vagyok túl Királytigrissel, ezzel lényegében felállítottam a Wot-os csúcsomat. Kegyetlen, mintha célkereszt lenne rajtam és 29 idióta vadászna rám.
lehet,de ilyen jó nem vok,mint azok akiknek fenn van a neve a táblán.
Legalább is Én nem tartom magam annak!Õk a legjobbak,Õk minden tankkal majdnem plusszban vannak.