World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt felhasználhatták volna:
Orosz Tigris
1 nap bannt kaptam érte, meg a fórumon töménytelen +-t.
Az is megérte. :-D
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Vonjunk párhuzamot az akkori harckocsik és a mai harci-gépek között:
Azt állítom, hogy mikor megjelent a T-64, akkor még korszerû volt a T-62, M60, AMX30 tekintve, hogy csak a szovjeteknél állt rendszerbe és nem adták el. Te ezzel szemben azt állítod, hogy elavult rögtön mind, akár mehettek volna a kukába. Jogos lehet a kérdés, hogy vonható párhuzam a mai harci gépekhez:
Néhány éve állították szolgálatba az F-22-est az amerikaiak. Ez fejlettebb repülõgép mint az összes többi 4. generációs gép (EF, F-16, F-15, Rafale, Szu-27/30 stb.). Attól még hogy az F-22 szolgálatban van, utóbbiak szintén modernek, nem kell a szemétdombra dobni õket. A te logikád vetítése szerint viszont igen. Ez csak egy mai példa volt, értsd, mit állítasz. Mielõtt belekötnél: F-22 ~ T-64, F-16/15 ~ M60, Raf. ~ AMX30
„sherman-okról volt szó melyek szerinted képesek képesek HEAT-nélkül” – ilyet sosem állítottam, ezt te akarod úgy beállítani, mintha én állítottam volna.
Az M46 Patton az egy 50-es évekbeli fejlesztés, közvetve abból alakult ki az M47, ne keverd ide. Az US 90mm-es löveg adatait meg megeheted nyugodtan, tekintve, hogy az izraeliek a Shermant nem a 90mm-essel, hanem a francia 105 mm-es Modèle F1 löveggel és (egyes források szerint) a brit 105mm-es L7-es löveggel. A Centurionok is az L7-est használták, az M48-asokra is azt szerelték fel az izraeliek (Magach 3), az M60-ason pedig az M68 jelzésû változata volt az L7-esnek…
Állítasz szép és igaz dolgokat, csak épp a vitához nincs sok közük (kivétel minden hsz-edben 1-1 sort). Azaz lesz, ha megint beugrok a szokásos troll-viselkedésre és válaszolok rá. Eddig ilyen volt, hogy behoztad az M4A1-est és a T-64-est a vitába, most az ERA-s T-72 lenne az. Megadom az örömöt neked, válaszolok rá: attól hogy fejlett a platform, az alkalmazó lehet balfék. Számtalan példa van rá, írtam már rá példát.
A vitát rekesszük be, úgysem fogjuk meggyõzni a másikat. Rakjuk félre addig, míg a WG be nem hozza az állításoknak megfelelõ harckocsikat és akkor nézzük meg, ha akarod.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az effim vele 900 körül, átl. sebzés 560 körül.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Igenis, akárki is szenved egy artiban, az megérdemli a szenvedést, NINCS KIVÉTEL 😛
Mint való életben is, lehetsz szentember egyébként, de amikor éppen megbecstelenitesz vkit, akkor minden más lényegtelen.
Most hétvégén a szokásosnál több a hülye a játékban, vagy csak most veszik elõ a 7-es tankokat, tuti nyerõ helyzetbõl sikerült kihozniuk cspattársaknak döntetlent. Még jó, hogy lejárt az idõ, mert a 2 ellen SPG lenyomta volna a végén a 2 tankunkat és az SPG-nket
Még szerencse, hogy 37k-t pakoltam bele, pedig amikor én húztam, még úgy volt, hogy a tier6-os Su-100M-re lehet majd menni belõle...
És végül sikerült is letriplázni, összeakadtam néhány HAD klános magyarral, és nagyon szépen, elegánsan nyertünk.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
És valóban, ha úgy vesszük, a játék sokáig támogatta is ezt a felfogást, hiszen a 7.5-ig csak heavybõl volt elérhetõ tier10, ami garantálta a top pozíciót.
De valóban, M103-assal, T34el kevésbé vagyok részorulva a többiek "teljesítményére", mint Pattonnal vagy T-44el.
Én is heavyvel játszok legtöbbet, méghozzá 2 okból. Egyrészt mert úgy érzem, ezzel tudok leginkább a csapat hasznára lenni, ezzel vagyok a leghatékonyabb.
Másrészt elég gyakori a menthetetlen kategóriájú csapat. Itt szintén nehéz tankban érzem magam a legjobban, mert ezzel vagyok a legkevésbé rászorulva a többiekre.
Egy light hiába spotol, ha a csapat nem sebzi a felderítetteket. Egy med hiába éri el a kulcspozíciót, ha nem kap támogatást. A TD pedig hiába tart jól egy pozíciót, ha a csapat a másik oldalon nem hajlandó elõremenni, vagy nem védi senki a hátát a gyors tankoktól.
Egy nehéz tankban ülve pedig, ha ki nem vág az arty az elsõ percben, akkor a többiektõl függetlenül is képes vagyok elvégezni a feladatomat. Tudok támadni, és ha kell, védekezni is. Tudok pozíciót tartani, és egy rakás sebzést kiosztani, mindattól függetlenül, hogy a többi jóképességû épp mit mûvel...
Persze a csatát egyedül megnyerni nehéztankkal sem lehet, de még mindig nagyobb esély van vele az egyéni sikerre, mint bármi mással.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Nagy nehezen összejött. De nevetséges ez a t2-es arty. Szarabb az ágyúja mint egy sima tanknak. 10-eket sebzek szembõl, de oldalról se sebeztem eddig még többet 150nél kb. Nagy szenvedés. Nagynehezen összejött triplával egy 1100as kör... Loltraktorral meg 2500as kört mentem...
28 meccs 55 kilõve, 85% találati arány kb 1500 átlagsebzés meccsenként
Gyõzelem!
Csata: South Coast 2012. augusztus 17. 23:27:36
Jármû: ELC AMX
Szerzett tapasztalat: 690
Szerzett kredit: 15 582
Csatában elért Achievement: Pusztító, Elit lövész
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. augusztus 17. 23:16:09
Jármû: ELC AMX
Szerzett tapasztalat: 1 194
Szerzett kredit: 29 781
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
"Tolass elõre!"
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
nevetséges 40 IQ-s retardáltak IS-6 ban!
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
I met God. She's black

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Legalább is Én nem tartom magam annak!Õk a legjobbak,Õk minden tankkal majdnem plusszban vannak.