World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
2 millió gold az accon...OMG...
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
I met God. She's black
Nekem sikerült beírni, 200 gold az nagyon jó lesz mert már csak 10 volt, és nem tudtam levenni a kiegészítõket.
Nem tudom mennyi lesz még ma, de múltkor volt vagy 4-5 ha jól hallottam, az 800-1000 gold...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
apple telefonnál hasonló.
http://www.tenke.hu
I met God. She's black
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Sajnos nincs olyan telefonom ami olvasná a kódot, ezért ilyen online olvasóval szarakodok, de megpróbáltam olyan gyorsan ahogy csak tudtam.
200 gold ha beírod az e-mal címed.
http://www.tenke.hu
It\'s a trap!!! :)
Itt: link
Ha látok egyet bemásolom a linket, de akkor sok +-t kérek ám érte 😊
A linkhez kell majd beírni az e-mail címet amit a játékhoz használsz és akkor így 200 goldot kapsz. Akárhány ember beírhatja majd, de lesz idõlimit, a link csak pár percig fog élni.
T57-el még én is tédézgettem anno keveset.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Tévedtem az átl. sebzés 1058 lett, kicsit nõtt már végre.<#taps>#taps>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Bannoltatni most nem szándékozom magamat, amíg van prémiumom, meg viszonylag jól is megy most a játék. De ez a nyomi simán megérdemelte.
Berohan a bázisunkra a T-50-2... ARL-lel vagyok, aminek 3,4 mp a célzási ideje. Mégis vagyok olyan jófej, hogy visszamenjek, és megpróbáljam megvédeni az artystánk seggét. Nem meglepõ módon 3.4 mp-es célzási idõvel nem találom el a rohangáló scoutot. De valaki azért kilövi, és a Hummel túl is élte...
Ezután ahelyett, hogy megköszönné a segítséget, elkezd szidni, meg noobozni, hogy milyen béna vagyok, mert nem tudtam kilõni a száguldozó T-50-2-t...
Ezek után, ha már úgyis olyan bénán célzok, "véletlenül" ki is durrantottam szegényt 😊
Mijki:
nem rosszindulatból mondom, és ne értsd félre légyszíves, de az az 560 átlagsebzés nagyon kevés. Az enyémen is a KT ágyúja van még csak, de így is majdnem 2k vele az átlag sebzésem. Kicsit meg kéne próbálni jobban helyezkedni, és gondosabban célozni a weakspotokra.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro