World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Victory!
Battle: Ensk 2012. augusztus 18. 20:30:18
Vehicle: T49
Experience received: 1 531
Credits received: 31 614 (compensation for damage caused by allies: 20)
Battle Achievements: Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"
5 fragem lett, amibõl 2 T7-es volt, és kb 50%ról szedtem ki õket 😊 Aztán egy Panther elkapott, és nem lett meg a 6. killem 😞
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A Babi Néni Tank Század tagfelvételt hirdet! TS3 használata, kultúrált játék, jó hangulat! 😊
Jelentkezni a WoT honlapon lehet!
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
[/url][/img]
10 kill, Top Gun, Mesterlövész, és még pluszba kaptam pénzt, mert csapattárs belémlõtt <#vigyor>#vigyor>
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Olyan kérdésem lenne hogy a barátom szeretne csatlakozni a játékhoz megad minden adatot engedi registrálni a játék de mikor be akar lépni azt írja ki hogy helytelen a jelszó vagy az email cím. Valakinek van vmi ötlete hogy mi lehet a gond?
Már be is zártam azóta nem érdekel ez engem annyira 😊
Egyébként cseten Wargamin_EU egyszer azt írja hogy a britek 8.0-ában jönnek 3 perc múlva meg már azt hogy 8.1-ben <#vigyor2>#vigyor2>
I met God. She's black
6 óra múlt és még mindig nincs qr kód 😞 Én megyek akkor és eszek inkább valamit
WoWP-m is van végre 😛
Durva volt de végre van . 2 mp volt, már fél perce rá voltam ragadva a ctrl+c meg a bal egérgombra !! 😄😄
De megvan
I met God. She's black
Haver is non-stop grindel,de még õ sem volt ott.
pedig pöpec kis pálya,bezzeg fakinovka támadás az van dögivel
Patch óta játszott valaki a Mines pályán?Mert én pár meccset lezúztam,de még nem rakott oda.
I met God. She's black
http://www.tenke.hu
Ha felteszi a fórumra még +-t is kap tõlem <#nevetes1>#nevetes1>
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Congratulations, you are now a World of Warplanes test pilot!
nézzétek meg az emailt.lehet kaptatok ti is. már aki jelentkezett rá...
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
de van 2millió aranya és olyan 176 millió kredite XD
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png