World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A frontról eltûnõ postaládán és lánctalpat takaró plusz páncélon kívül van valami más különbség is, ami nekem nem tûnt fel? Talán mintha a torony oldala is döntöttebbnek tûnne, bár ez lehet csak optikai csalódás...

szabii98
a kinézetbõl gondolom , kicsit erõsebb is lesz

I met God. She's black

Eagle16
A 8.0-ban az Is-4 modellje ki lesz cserélve az Is-4M-re. Ami így néz ki:

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Trucker39
Ide tessen már máskor feltölteni a Replay-t, ha nem okoz nagy gondot.

Link

a vége valóban izgalmas volt 😊 gratulálok 😊
ez ugye prémium nélkül volt?
Sunsetjoy
Nemrég fulloztam ki a T25AT sima amcsi TD-t, aztán (mivel hallottam hírét a t28/t95 párosnak utána) átültek a srácok a hellcatbe. Már ki volt fejlesztve, egy duplázó után egy kis freevel a második meccs már fullos tankkal ment. A legénység már korábban befestette magát álcázószínekkel, magukra húzták a álcahálót takaróként, felcsavarozták a periszkópot, aztán hajrá. Elég durva meccs kerekedett belõle 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

popey8
Na az ilyen csatákért érdemes ezzel a játékkal játszani. Életem második vagy elsõ legizgalmasabb meccse volt (nem tudom eldönteni). Érdekes, h mind az elsõ, mind a második ilyen csata "T-44 kinézetû" med tankkal volt, pedig asszem heavyvel jobban játszok😊

Szerintem érdemes megnézni ezt a csatát. Volt itt minden: két su-152 frontját nem átütõ lövés, nem éppen jól szereplõ csapat és artik, a csata végére teljesen kifogyó lõszer (nálam és a Hummelnél is), HE lõszerrel 345-ös sebzés egy JPZ4 oldalába, ammorackkelt prém JT, sérült vezetõ (a harc hevében annyi eszem nem volt, h meggyógyítsam, pedig a végén könnyebb dolgom lett volna), 50 hp-m maradt a végére, majdnem lejáró idõ, a végén lerammolt JPZ4 (utolsó ellenfél).

Viszont érdekes, h nem kaptam Fadin medált. Tudja vki, h miért? A WoT wikin azt írják, h a rammolás is számít.

Még annyit, h 8 percnél azért álltam meg, mert vadásztam a JP2-re. Kell a Master Tankerhez😊

Type59 replay

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Pz4-re megéri feltenni a Coated Optics-et ha inkább támadni szeretek?
Kezd zavarni, hogy néha már csak akkor veszem észre a tankot mikor pár méterre van már csak.
Ilyesmire saccolok... márpedig ha ez igy lesz, nagyon jó lesz velük fejlõdni... mert az XP ugye nem a lepattanókbol van.

Solten
Azt kamuztak a developerek hogy pancelozattabbak lesznek az atlagnal, fosch loveggel.

Saor Alba

Az lehetséges,mint hogy az is,ha ezt meglátja vki akkor úgy visszadobják a klánt,hogy az csak úgy nyekken.Plusz a klán alapítót bannolhatják is érte 😄
Met
Gyanítom nem tudták/tudják hogy a nekrofil mit jelent csak kellett egy n betûs szó 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

A Nekrofil szó jelentése finoman szólva: Az elhunytal való szexuális közösülés.

Ez rohadtul beteges!
Mennyit szitkozódtam amikor megvettem. Nehezen hittem el hogy ennyire sóher az EA 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

"Üdv mindenkinek!

A Páncélos Igazságosztók Nekrofil Alakulata klán tagfelvételt hirdet. Jelentkezni a WoT honlapján lehet!
Mottónk: Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának.

Egyenlõre FUN klán, minimum 1 db T6-os tank megléte, TS3 használata a felvételi kritérium.
Aztán ha összeszokik a csapat, még bármi lehetséges"

Kit sértett a klán neve? 😊

Off:
Nekem is eredetibe van a zero hour, ráadásul 2x mert megvan a sima ZH meg késõbb megvettem a c&c first decadet.

Túl van bonyolítva a ZH 2. lemeze, mert ha lemezrõl telepítesz akkor nem fogadja el a 2. lemezt. Úgy kellett megcsinálni hogy egy mappába be kellett másolni az egész elsõ lemezt, és a 2.at is ugyanoda 1-2 file kivételével, és onnan telepíteni. Idióták. Viszont varez 2. CDvel simán lehetett telepíteni 😄

WoT: Nishizumi77

Bugi Misi
<#banplz>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

darki81
damage_panel

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

+n 2*

It\'s a trap!!! :)

öö valaki tudja annak a módnak a nevét, ami ki írja menyi lövést kaptál be és menyit sebzett? elõre köszi a segítséget :$

darki81
én automatikusan kijelöltem, és lám ott a cucc 😊
(tartsd lenyomva a bal egeret és húzd 😊)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Toby0501
Nem üres! Fehér háttérre fehérrel írtak. 😊 Legalábbis böngészõben ilyen szarul jelenik meg, Outlookban már fekete a háttér.

😛

Mint összeszedni 3 scout medált T25/2-vel? 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Victory!
Battle: Widepark 2012. augusztus 18. 22:06:52
Vehicle: AMX M4(1945)
Experience received: 1 281
Credits received: 45 789
Battle Achievements: Steel Wall

a lehetetlen megtörtént 😄

Jah, motorral kezd az legyen az elsõ 😄 úgy sem lesz sokkal gyorsabb de mobilitás fontos neki.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

World of Tanks Bonus Code

ez volt a cime a levélnek és a levél tök üres...fasza

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

I.C.ram
Sebességétõl félek nagyon. Nagyon lomha? 😞
Ne is említsd. Meg mikor lanba albiba próbáltuk laggolt mint az atom ha megmozdítottál 10 tankot. Nekem ráadásul eredetim volt aminél nem tudtam feltelepíteni a kieg második lemezét warezrõl kellett pótolnom. De hát EA. Látszik rajta a félkészség aminél pont még egy kis munka és plusz kellett volna hogy egy igazán jó játékot alkossanak.

Én ma kezdtem el. Nem annyira rossz mint amennyire számítottam rá. Hulldownolni kell vele és nem lesz gond.

Na ja, sok jó meccset nem tudtunk befejezni a Mismatch error miatt...

Jó is lett volna ha az engine miatt a multija nem lenne egy rakat sz@r.

Nem tanultad meg még a WoT terminológiát? Amikor kijönnek nagyon OP-ok lesznek, és majd szép lassan nerfelik õket az elfogadható szintre.

Hátha valakit érdekel:

efficiency =

kill*(350-level*20)
+damage*(0.2 + 1.5/level)
+200*spotted
+150*defense
+150*capture

A behelyettesítendõ értékeket pedig pl itt találod:
http://wot-news.com/stat/calc/en

I.C.ram
HVYk nem izgatnak, felõlem lehetnek lassúak 😊 Viszont a brit medek, lightok elég gyorsak.
Gondolom cserébe a legénység seggét a szél fogja cirógatni mert hátul nem lesz páncél illetve tetûlassúak lesznek és/vagy nem lesz rendes ágyújuk 😊

I.C.ram
Igazából nekem a külsejük tetszik. Német medet nem akarok, mert volt e50 és e50m-em is, ruszkit elkezdtem, de annyira nem jött be. Az USA-val Pershingig jutottam, de nincs kedvem újra elölrõl kezdeni azt az ágat, így maradtak a britek 😊
Meg talán behozzák a HESH-lõszert nagyobb szintû tankoknál.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Középmezõny tûnik érdekesebbnek, 152mm páncél T6/7-ben azért nem kevés.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Lesz azoknak bármi különlegessége? Mert ha csak annyi a brit ág hogy egy rakás új model az egész (semmi spéci mint mondjuk a franciskáknál a revolver, az US heavyknél a hulldown) akkor felõlem hozhatják 2016-ban is a briteket...

I.C.ram
Ezzel én is így vagyok. Ezért is váltam meg a Löwés, t10 USA, SZU, GER heavy-s accountomtól, és csináltam egy újat, ahol rá is mentem a tornyos USA TD-kre, meg majd a briteket várom nagyon 😊
Én nagyon utálom.. olyannyira hogy miután kifulloztam, félre is tettem. a T95 grindbe nem kezdek bele vele.

A WOTban 100x többre értékelem az agilitást és sebességet a páncélzatnál. Fõleg az olyan tankoknál ahol a páncélzat túlzottan a sebesség rovására ment (Maus, T95)

I.C.ram
Waaaaaahhhh imádom ezt a tankot!!!

Victory!
Battle: Abbey 2012. augusztus 18. 21:16:34
Vehicle: T49
Experience received: 1 794
Credits received: 41 794
Battle Achievements: Bölter's Medal, Top Gun, Defender, Lavrinenko's Medal IV Class
I.C.ram
T28 Prototype amúgy milyen?
..a mar regebben volt, azota elfelejtettem. bar nem emlekszem h utaltam volna. sot! 177 meccs.. 55%win
Azaz! De sokat toltam én ezt a játékot 😛

Pedig kellett hogy legyen T28-ad is, az ugyanolyan xar 😊

..de szerencsere legalabb van egy szar agyuja is..
I.C.ram
Nem értem, miért nem adnak neki egy 25-ös speed limitet. Még úgyis marha tetû lenne, és az artynak maradna ínyenc csemege.