World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te is voltál gyökér. 😄D

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

5 éve érettségiztem....öreg vagyok 😞

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

En soha nem megyek stock tankkal. Mikor kifejlesztek es megveszek egy uj vasat akkor azt addig nem hasznalom amig legalabb a top agyujat meg nem tudom venni free xp-bol(de legtobbszor fullosra felszerelem mint most a T-43-mat is) es a motor meg a tobbi utana hamarabb megvan. Igy nem vagyok hatranyara a csapatnak meg magamat sem szopatom feleslegesen.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

ximix
Épp ezt akartam kérdezni, mert sokan írták, hogy új tankkal milyen jól sikerált az xp kontra szar az MM, mert toptanknak stock növényeket rak. Anno kb 9 hónappal ezelõtt meg azért ment a sirámm, mert stock tankkal az MM középre vagy alulra tett és nem lehet semmit semmit csinálni erre a WG akkor azt mondta fûrészelnek az MM-n, hogy a stock tank ne kerüljön zúzdába rögtön hanem csak fokozatosan ha jól emlékszem.
Az elejen altalaban jo csapatokba rak a jatek az uj tankokkal. En tegnap vettem meg a T-43-mat. Az elso 3 csatat elbuktam pedig volt 8 killem. A kovetkezo 3 csatat megnyertuk es igy mar volt 14 killem (overall). Utana viszont szopo szeria jott. 6-7 csata zsinorban buko es alig tudtam csatankent kiloni 1 ellenfelet.
Amugy nagyon jo kis tank a T-43 bar 144-es pen tier 8-9-ben nem valami sok.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Megint ezek a rühes eventek, az 5x-özõ csatákat nem érdemes lejátszani, annyi a seggfej. Jó rászoktatták a játékosokat ezekre a mocskos hétvégi eventekre, ezekre aztén rajzik a sok debil.
Jobb lenne, ha nem is lennének ezek a szar eventek. Persze ha meg nem raknak be semmit elkezd hisztizni az összes elkényeztett, mert jaj nincs semmi akció.
GYÖKÉR SZÛRÕT, NE FIZIKÁT!!

...

Mondjuk jövõ héttõl végre valahára elkezdõdik az iskola, legalább a délelõttök nyugodtak lesznek a sok pisis nélkül.

Készüljetek gyökerek:
-röpdogák
-témazárók
-felelés a táblánál
-testnevelés órák
-nyelvvizsgák
-érettségi

bruhahahaaa

mijki
Gyõzelem
Karelia 2012. szeptember 1. 15:12:32
Jármû:Churchill

Szerzett tapasztalat: 1 487

Szerzett kredit: 28 457

Csatában elért Achievement Steel Wall, Defender, Sniper, Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

I.C.ram
Imádom ezt a Type-ot 😊

Victory!
Battle: Arctic Region 2012. szeptember 1. 14:42:32
Vehicle: Type 59
Experience received: 1 866
Credits received: 105 520
ximix
A WoT eu-n "Loged in"(jobb felül) > GetGold (jobb felül) > összeget kiválasztod > majd bal oldalt "More payment options" > az összegek alatt "CONTINUE" > felugró ablakban elvileg a DAOPAY -van, ha nem felül kis füleknél kiválasztod > katt az ablakban lilás "Place order now:Ftx,xxx" > felugró ablakot elolvas, majd felhív a robot csajszi ellöki a rövid szöveget és bepötyögöd a feljegyzett kódot a kettõs keresztel, ekkor mondja hogy leellenõrzi, de már ilyenkor is látni a zöld csík elindul a fizetendõ összegnél, telefon félre tesz szól a zene robot csaj néha belöki mennyi idõ van még hátra, és amikor letelt bontja a vonalat.

Ezt majd egy éve firkáltam,megnézheted de lehet azota egy két dolog változott #72293
A kodot azért kell felírni mert ha valamilyen oknál fogva megszakad a hívás akkor lehet folytatni.
Alapvetõen nem lenne velük probléma. Csak az a baj hogy a nagy részük sík hülye. Amelyik csapatból több siemka jön az szokott veszíteni. A másik meg hogy szokásuk lengyelül végig vartyogni a csatát, amibõl senki se ért semmit, ráadásul a csata rovására megy a dolog. Engem ez ugyan úgy zavar a magyar játékosok esetében is.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tiszteletem uraim !

Valaki olyannak a segítségét kérném , aki DAOPAY-el szokott vásárolni 2,500 aranyat, mert nekem ez vhogy kínai... Szóval az lenne a kérdésem, hogy mit-hogy kell csinálni DAOPAY-nél 😊 köszi
ximix
Hmm hát akkor JT-re mondhatni tök mindegy elég kicsi a löveg kitérése, marad a +2mp cél megjelölés és arty-sták csókoltatnak,fegyokovács avagy pár mp van hátra az életedbõl ha már a löveged lövik , és a gold lõszer nagyobbat szóljon lepattanónál skill 😊
Nem értem mi bajotok velük?
Sokan vannak ebben a játékban Lengyelek.Köszönni meg szokás,ugyebár.
Emlékszem,hogy fel volt itt háborodva pár ember,mikor rájuk szóltak,mert Magyarul chat-eltek.
Nem hiszem,hogy pár siema miatt leesik a random faktorotok...

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

TOMSILENT
omnomnomnom
JPE-100 omnomnom

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

A "Hogyan kapjunk 3 nap chatban-t" címû mûsorunkat látták. <#eplus2>

Hát kb, biztos el fogom lõni ha meglátok valami siemkázást 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Happy invasion of Poland?<#banplz>

Oddball29: Ment az üzenet.

Gottfried
Hát emiatt az akció miatt vettem meg a shermanM4-et de nagyon kellemes meglepetés eddig az a kis tank.

A dupla miatt pár kör alatt behozta az árát.

Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. szeptember 1. 12:54:13
Jármû: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 1 054
Szerzett kredit: 50 918
Csatában elért Achievement: Elit lövész

Lehet hogy csak szerencsém van de eddig a statja is tetszik 😊

és egy egész pofás skint találtam rá 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Akinek elege van a sok siemankóból, az ma nyugodtan szívózhat velük mert 73 éve tört ki a II.Vh 😄.

Dobj egy ingame accot (szakasz).

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ágyúkitérítésre mûködik, testforgatásra már nem sztem.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

ximix
ok Köszönöm.
Gamescom 2012 World of Tanks Bonuscode eladó.

- 1 Garázshely
- 300 Gold
- 3 Nap Premiumaccount
- Tier 3 Premium Francia TD ( FCM36 Pak 40 )

Akit érdekel privátban keressen meg.
Eagle16
Az a snapshot lenne? (micsoda fordítás...mintha fényképezõs játék lenne 😊 )

Az mûködik, mert az ágyú kitérítése ugyanaz mint a torony forgatása.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Elméletileg igen.

Ángliusul láttam, most leszedem magyarul is.

ximix
A torony nélküli td-ken pl: JT testforgatás közben mûködik e a Pillanatkép skill ?
Igen már egy ideje ment. Én már korábban láttam ugyanitt minden részét, egész jó kis sorozat. Meg valamelyik ilyen hasonló csatornán ment vagy még lehet megy is, ilyen náci dokufilm is, bemutat pár fontosabb személyt a pártból.

Most nézem, hogy A Szovjet vihar címû dokumentumsorozatot leadta a history channel magyar narrációval. Keleti front, miegymás.

prém tankokban lehet használni a kategóriájával megegyezõ bármilyen legénységet, nem veszít a képességébõl, attól függetlenül, hogy pirosan ír egy-két dolgot. tehát a kv legénysége simán mehet a churchillbe, nem fog semmilyen hátrányt szerezni.
..a szokasos. akinek megvan, annak megmarad mint premiumtank. de tobbet nem lehet venni, kiveszik a shopbol. vagy nagy neha, mint most a b2-t, egy hetig lehetett ujra.
Értem, jól hangzik, mondjuk ha Pz4-el vagy KV-val megyek nem igazán félek a churchilltól...
még annyi hogy ha bejönnek a brit tankok akkor mi lesz a churchillel nem tudjátok?

wot név: _bitang

hát azzal most meg tudod magad szedni rendesen....
nem elég hogy jól hoz most, de még élvezetes is vele játszani 😄
egyik örök kedvenc tankom....
Huh ez az akcijjó most nagyon kellett.M4-el az elõbb toltam egy 46.500 kredites kört prém nélkül😊

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

mijki
10k a minimum, ha harcolsz is egy kicsikét akkor 15-30k bevétel.<#wink> Most a M4 Sherman-t is érdemes megvenni, az is csak úgy fo*sa a kreditet. Na de visszatérve a Churchill-hez, kicsiket fogsz csipegetni, (2,3mp a töltésidõ) nagy tûzgyorsaságú ágyúval, tornyodat szarrá lövik, viszont a test szembõl valami brutál.<#zavart1>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

..nezd meg fent a fejlecben a result trackert. ott vannak eredmenyek.
Churchill-t érdemes most venni az akció miatt, mennyire hozza a pénzt, és milyen vele játszani?

wot név: _bitang

mijki
Ma nekem is ez volt amikor én átraktam KV1-rõl a személyzetem Churchill-re. Átképeztem õket és eltûnt a piros szöveg. Szerintem biztos hogy veszít ilyenkor valamennyi képességet.

Van olyan, mikor átültetek egy legénységet egy másik tankba, nem mindig mutatja pirossal a százalékokat, hanem csak a tank nevét. Tudja valaki ez mikor van? És ilyenkor nem veszít a képességébõl a legénység?
Axon
Nekem reggel - munka elõtt - csak 2 menetre volt idõm. Az új is3-al és a 2 napja vett Tiger 2-vel toltam 2 gyors kört. Az is3-al aprítottam a népet szokás szerint és szerencsére gyõztünk is, kb 3500 xp-t gyûjtöttem. A királytigrisemmel viszont nem vagyok elégedett. Szerencsére itt is nyertünk, de én ehhez a gyõzelemhez semmit sem tettem hozzá, csak kullogtam a csapat után. Ez volt a KT-vel a 12. menetem és eddig 0 - azaz NULLA - kill-em van. Még egyetlen tankot sem sikerült vele kilõnöm.
Jól jön ez az ötszörös xp, hiszem mindkét tankon van mit fejleszteni. Az is3-ra már csak a nagy ágyú hiányzik, de a KT-re még kell a torony, lánctalp és nem ártana rá a nagyobb 105 milis ágyú sem, bár az is3-al ellentétben, itt az alap 88-as is remek fegyver.

Én azért megpróbálkozok velük. 4 már kész, hátravan még 20 😄
Grindelni így nekem sincs erõm nekiállni, de egy-egy jó ötszörözõ sokat dob egy még nem fullos tankon, vagy egy fejlõdésben lemaradt legénységi tagon.
Meg persze a free xp is szépen fog gyarapodni estig reményeim szerint.

patchaou
Kénytelen vagyok, mert minden idióta elõbújt most az üregébõl erre a hülyeségre. Inkább megyek 5 normális kört minthogy a sok növény miatt agyvérzést kapjak.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Van szíved kihagyni az 5x xp-t? 😊

patchaou
Játszhatatlan ma ez a szar. Hétfõig pihi 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én azt mondom, hogy nem árthat, ha szól az ember...
..teljesen felesleges.
Amíg PÉNZT látnak belõle,lehet akármilyen baromság hagyják a dolgot nekik, az a szuper ha valaki 1kör loltraki után már Lõwézik,minden erõlködés felesleges ebbe az irányba...
(a replay meg jó ha van mindig,bármikor jól jöhet)

Sajnos nincs replay-em. Nem szeretném, hogy bannolják, csak szeretném nekik illusztrálni, hogy mennyire egy torz koncepció ez, hogy akárkinek lehet t8 prémiumja, noha nyilvánvalóan számukra ez hoz egy csomó pénzt.
dante3
Köszi VanDaal, és lexlutor! Elsiklottam felette, weekend-et kerestem a címben, na mindegy! De azért ez jellemzõ a magyar fórumokra, hogy szurkálódó megjegyzés nélkül nem tud válaszolni senki... thx

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!