World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha pedig normálisan nem tudsz a másikhoz szólni, inkább maradj csöndben.
Gottfried: Ez ugyanolyan, ahogy az IS-8-al is volt. Mikor berakták, mindenki szidta, pár hónappal késõbbre már megtanult élni vele. Addig meg sírt. Vagy ahogy a jge100-al is van, mióta kijött. Mindenki sír miatta. Pár hónap múlva megtanulja a hozzá szükséges stílust.
Artyhoz is ez kellene. De nem, mert itt "elvek" vannak, meg aki artysta, az gyáva, stb, stb. Elkap téged a csata heve, nem figyelsz, hogy hová mozogsz, és kilõ az arty? Nehogy már a másik legyen a hibás/gyáva, stb. A játék része. Megszoksz, vagy megszöksz. Ez eddig a véleményem. Egyébként mókás állandóan olvasni, hogy ilyen arty, olyan arty. 😊
Oldalanként 4-6 arty eventet kivéve (nálam) ritka, mint a fehér holló, az emlegetett tierû csatáknak kb 1-2%-a. Nabumm?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
ha nem vagy béna akkor mehetsz tier 9-10el... nem mondom hogy megéri, mert nem farmolni való, de ökörködni jó....
ha béna vagy akkor nem éri meg menni tier 9-10el mert csak viszi a zsét mint állat
http://tinyurl.com/casual-scrub
Gottfried: Nagyon jó TD-s vagy és szívesen szakaszozom veled. De ha artival vagyok egy JGPZE100 ellen, akkor nekem azt kell lõnöm, mert az én csapatom heavyjei számára a TD szembõl nehéz célpont. Tökmindegy, ki ül benne.
http://tinyurl.com/casual-scrub
parancsnok: 6. érzék, bia, javítás
lövész: javítás, bia, pillanatkép
vezetõ: javítás, bia, off-road vezetés
töltõ: javítás, bia, helyzetfelismerés
War. War never changes...
A jgpzE100-at meg ne hasonlítgast artyhoz mert nem az.Mivel van nekem is,tudom hogy egy lövésem van vele és a pálya másik végébõl is meglátnak és már szarrá is lõttek.
Nem tudom elhinni hogy nem fogjátok fel hogy az artykkal az a legnagyobb gondja a többségnek, hogy láthatatlanul lövöldöznek biztonságos távolból.Soha nem morogtam pl. ha egy arty TD módban kinyírt mert ahhoz kell némi ügyesség.
A térkép legeldugottabb sarkából lövöldözni,na az a patkányság,akkor is ha ez a játék része.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
ha a tornyot lövik, akkor sokszor pattan, mert ott erõs.
viszont 100 csatából, olyan 8 szor kigyulladt. ami nálam elég sok.
War. War never changes...
Az annoval el is arultal mindent. 3 honapja nekem sem volt semmi bajom tier 10-ben mert volt 2-3 arty oldalankent. Most meg sokszor 5-6 meg 8/csapat es nekem kell spottolni nekik IS-7-tel ha meg elek egyaltalan 3-4 perc mulva. Vagy campelek ahol nem latnak es varom, hogy elemkeruljon valaki vagy probalom hasznalni ugy ahogy kellene, de akkor veged par perc vagy akar masodperc alatt.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2012. szeptember 1. 18:07:41
Jármû: AMX-13 F3 AM
Szerzett tapasztalat: 8 285 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 56 818
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Tier 10-ben sem veszélyes, én anno jól elvoltam, még Maus-ban is, pláne egy fürgébb IS-7-ben .. Akkor sem az arty, hanem a sok gyökér baszta fel az agyam ..
Na told csak be szépen ide a játékbeli nevedet, hogy megleshessük mekkora a legnagyobb tankod! Csak mert ugye a tetves artyk Tier6-tól kezdenek el irreálisan nagyot(1200-1800 damage), sebezni, amikkel legkorábban Tier8ban találkozhatsz, és ugye kis tierû könnyû tankkal picit egyszerûbb állandóan gyorsan cikázni mint egy Tier9-es T95 TD-vel vagy Maussal, amiknek 13-20 km/h a maximális sebességük.
Na majd lesz nekik nemulass amikor hamarosan átszervezik az artykat, és a jelenlegi Tier6-7-8 artyk átkerülnek Tier8-9-10be a jelenlegi sebzésükkel. Nem lesz ám többé 1800-as sebzés közepes tierû csatában.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Bújkálj elõlük egy lassú TD-vel vagy heavyvel mikor sok van belõlük.Ja,úgy lehet hogy a pálya végén beállsz egy kõ vagy ház mögé de akkor meg minek játszol?
Csak egy dolgot kívánok neked és a hasonló véleményen lévõknek.Mikor randomban egy rakás idióta közt harcolsz a tierX tankoddal és top tankként megpróbálod tenni a dolgodat,tehát többnyire támadni,legyen legalább 6 arty oldalanként.Aztán bújkálj és hallgasd a többieket hogy miért kempelsz idióta,meg a buzi artyt amikor nyafog hogy spottolj neki is7-el mert éppen nincs spotter a csapatban.Szóval sok ilyen csatát nektek!!
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
a sok agyatlan fasz viszont kivédhetetlen. sajnos.
Csak, hogy feldobjak egy random témát. 😄
Majdnem mindenki ügyetlenkedik kicsit az elején, bármi új dologba is fog bele. Nekem pl kimondottan sokáig gyengén ment a játék. Nem helyezkedtem jól, nem ismertem a gyenge pontokat, nem voltam tisztában a tankok erõsségeivel, újratöltési idejével, stb.
DE:
Nekem volt annyi önkritikám, hogy nem is akartam 1500 csatával a hátam mögött tier10 tankban ülni, hogy ezzel romboljam mindenki más játékélményét is, nem blokkoltam a többieket, nem szórakoztam direkt TK-zással, nem vittem be loltraktort platoonba, és legfõképpen nem maradtam segghülye 10k lejátszott meccs után is, ellentétben sokakkal, akik semmit sem voltak képesek fejlõdni a játék kezdete óta.
Csak a csataszámuk lett több, és a tankjuk lett nagyobb, de semmit nem sajátítottak el a játék alapjaiból sem, és gyakran tudatosan teszik tönkre mások játékát.
Szerintem EZ az ami a többséget dühíti, és nem az, ha valaki próbálkozik, csak még kicsit tapasztalatlan.