World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
It\'s a trap!!! :)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
szerintem... legalábbis eddig, Nekem. <#vigyor3>#vigyor3>
Csak, ha lecseréled másik gunra az alapot, már megette a fele valahogy nem az a feeling. Kb olyan, mint a KV-ra a trollgun. Lõsz vele, és írhatod is, hogy TROLLOLO. <#vigyor1>#vigyor1>
(lesz rá idõd, tölt egy fél napot)
Igazából az arty koncepcióval önmagában nincs gond, csak a megvalósítása ramaty. Én S-51-ig jutottam, az a szélsõség, lassú, lassan céloz, pontatlan, keskeny szögben mozgatható a löveg, borzalmas sokáig tölt - unalmas. Ellenben a lövés ha talál egy lórúgás. Senkinek se jó.
Mennyivel értelmesebb lenne a rendszer, ha az SPG-k nem nagyobbat, hanem jóval kisebbet sebeznének, mint egy átlag heavy/td, sokkal kisebb robbanókörben, cserébe valamivel gyorsabban, esetleg tankfüggõen pontosabban is. Így ha szépen gurulsz a kis heavyddel a pályán és betalál az arty, akkor nem megy le a fél életed, nem hal ki a legénység, nincs 8 modulsérülés és nem garantált, hogy a lánctalp leesik. Beszopsz egy lövést, adna lehetõséget eltûnni a francba, az arty pedig kereshetne másik célpontot magának nyugodtan.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Jól kezdõdik már megint a napom 😄
Egyszer volt,hogy vártam a célkör szûkülést.
Várok szûkül,várok szûkül,várok pafff
Kiesett a szenyómból az uborka...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Igazából leírhatnánk,hogy a keresztléc felsõ hegesztési varratától 3 cm-re föl és 1,3 cm-re balra....
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Érd be annyival közepes, 11k csatával.
Egyébként ez elméletileg egy fórum, valaki leír valamit eldöntöd ez oké lehet avagy hülyeség. ha stat lenne mérvadó itt 4-5 lila beszélgetne egymással arról amit mind tud.
Az arty-k számát limitálni kellene! nem 3 hanem max 2-ben!
Még annyi, arty-al is kellene szint lépéshez, mint minden más tank-al valamilyen effi vagy más eredmény elérése, mert akkor nem fordulna elõ hogy a csapattárs 650 effis t-92 kettõnket lõ ki egyszerre mikor támadunk med-el egy csúcs TD-t
Viccen kívül.
Attól függ milyen löveggel lõsz.De álltalában az oldala meg a segge gyenge.Szembõl meg az alját próbáld meg.
Annyi a titka,hogy a map-okat ismerve már tudni lehet a tipikus artysta pozíciókat.Aztán felcsavarom a nagyítást és várom a lövést.Ha megvan a végétõl kicsivel beljebb célzok és ha nem ment arrébb akkor meg is van a frag.
Na ez az SPGs skill menyország?Nem szakad le rólam a víz miatta.
Meg van a másik iszonyat megerõltetõ dolog,hogy kiszámoljam,a mozgó enemy tank kb hol lesz mikor a gránátom odaér.Ettõl sem rágom tövig a körmeimet.
Mielõtt még leszólnátok a Hummel miatt.Voltam kláncsatában kölcsön accal GWType artyval.Ott sem kerülgetett a gutaütés.
Hátul kényelmesen ellövöldözgettem.2 nyomorultat úgy lõttem ki,hogy közben vacsoráztam és néztem a gyûrûk urát.A legkissebb gyerek meg nyúlkált a klaviatúrához.Mellesleg majd el aludtam közben.
Ahhoz sem kell gurunak lenni,hogy lövés után arrébb menjek pár métert.
Az SPG-t meg összehasonlítani egy TD-vel,megint csak ordas baromság.
Láthatatlanul lövöldözni minden tank tud,aki nem spottolódik,nem csak a TD.Viszont mivel nem a térkép másik végében vigyorognak egy bokor alján,azért jó eséllyel fel is fogják õket fedezni.Mivel a frontvonalon vannak ezért aztán kapni is fogják az ívet rendesen.
Lassú tankkal menj egybõl fedezékbe.Ez is jó!
Sok mapon van olyan,hogy mikor betölt már a nyakatokon is vannak a suicide scoutok.
Nagyon sok tankot ilyenkor(én is jártam már így nem egyszer)azért kapnak szét,mert megpróbálja egybõl kilõni a scoutokat,hogy nehogy eljussanak a saját artykig!
De ha ilyenkor kilõnek noob vagy.Viszont ha leszarod és iszkolsz tovább a fedezékbe,akkor kifingatják a saját SPG-ket és akkor meg azért vagy noob!
Aztán nagyon jól megy még a hátulról küldözgetni elõre minden féle-fajta jármûvet bele a halálba,csak hogy nekik legyen még egy easy frag.Meg a noszogatás a támadásra,sõt nem ritkán a fenyegetõzés,hogy kilövi ha nem mozdul.Ilyenkor szoktam írni,hogy szívesen támadunk,ha õ megy az élen.
Kicsit kezdem már unni ezt az SPGs übermensch hozzáállást...
Pattogok róla állandóan. "Papír" szerint simán átkéne vinnem.
I met God. She's black
Hajrá, vegyél egyet és nézd meg hogy az elsõ lövés után még a Holdról is spottolni fognak. Illetve a 90mm páncélzat elõnyeit is élvezheted majd.
Addig nagyon OP amíg csak nézed és nem játszol vele...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Az ISU 2 tierrel nagyobb. Egy nagyobb tank hadd lõjön már ki egy kisebbet, ez természetes dolog. Az az õrület, mikor a 2-3 szinttel kisebb arty oneshotolja a nála nagyobb tankot. Lásd tier5 M41 kontra Ferdi. A tier6-nak titulált ágyújával nagyobbat sebez, mint én a tier10-emmel.
Nem az a baj, hogy a kisebb kilõtt egy nagyobbat, hanem hogy az ISU is képes úgy lõdözni 800-900 HP-kat, hogy lövés után is rejtve marad.
Trolokaa: én megszoktam már, hogy vannak artyik. Nem is azt mondtam, hogy vegyék ki õket. De limitálni igenis kéne a számukat, mert ha van belõlük 6-7 oldalanként, az onnantól már nem élvezet senkinek sem.