World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
Mondom védekezni kéne tudod errõl szól a dolog és nem kimenni meghalni.
Erre, hogy hallottam-e már csapatmunkáról, meg hogy milyen láma vagyok, menjek segíteni(am su85 ben voltam, szóval fõleg hogy még td is vagyok). A végén már az volt, hogy bármit írtam only uninstall, ennyi volt a válasza.
Vége lett a körnek, megnéztem már a gyereket (Frozenkern), nézem 48 as winrate, 2k val több csata mint nekem, de kevesebb kilõtt tank, kevesebb átlag xp... Felvettem már barátnak, hogy megbeszéljem vele a problémákat, válaszra se méltatott. Na mondom most miért nem nagy a pofád, de arra sem válaszol. Az ilyenek minek játszanak nem értem. Azt megértem, hogy valaki nem profi a játékban, de akkor legalább ne szidja már azt aki valamit esetleg ért is hozzá.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"...If you do not know your enemies but do know yourself, you will win one and lose one;..."
Volt olyan csata, ahol 1 tankunk élt, meg egy ellenséges arty. A hülyegyerek 70-es számlálónál otthagyta a zászlót, és elment artyra vadászni. Nem találta meg, az idõ leketyegett, vesztettünk... (támadás volt a küldi)
pedig azzal is van jó pár top gunom, még 9 killes kört is sikerült 2x csinálnom vele. Használd ki a fürgeségét, és a viszonylagos jó gyorsulását. Folyamatosan mozogj, ne legyél álló célpont.
Az ágyúja pontos, jó átütésû, nagy rof. A toronyforgást meg meg kell szokni.
Na acélfalad nem lesz vele az tuti!
Vagy lapulj a 2. vonalban és csipegess, de ne harcolj vele elsõ vonalban heavyként. Várj egy percet, nézd meg melyik oldalon vannak kevesebben az ellenék, menj arra és kerülj a hátukba.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
BF3: Atomiccore
Szóval azért érdemes feltenni. Nekem a tiger II-n töltés és célzásgyorsító van, meg ventillátor. A ventillátort gondoltam lecserélni, ha eljutok E-75-höz.
Randomban sehol nincsen csapatjáték.
Szóval, két hete tolom, még tök kezdõ vagyok, de igyekszek fejlõdni.
Max scoutnak jo, de 1 loveses. Bokorba bujni jo, de ha felderitenek 1 loves. MMje szar, mindig alul vagyok. Eddig nagyob szenvedes mint az M8A1. 😞
"+15% Armor protection from ramming and explosions."
Húzom a tankokat ezerrel (ez nálam olyan WoW -reflex lehet, hogy a játék max szinten kezdõdik. :-D)
Körülnézek ilyen irányban.
A mienket epp nem ajanlom(HAD-A), mert betelt, de napokon belul par inaktiv tagtol megvalunk, es akkor lesz hely. Most tier 8 tol tudunk azonnal felvenni embert (HAD-M) vagy tier 10 (HAD).
Az alap felfüggesztésben van majdnem 2 tonna tartalék az L/68 meg picivel több mint egy tonnával nehezebb a 88L/71-tõl.
Tehát simán felmegy meg rakhatod rá a rammert/ventit is.
amugy b2nel low tierben nincs jobb szerintem.
churchille, lehet lassucska, de hatareset. nagyon jo atutesu kicsits ebzo de nagy az agyu rof-ja. a farmolasrol szerintem annyit , h siman hoz 20k-t egy gyozelem.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Már csak 4000 XP van hátra az E-75-ig, ha ma tudtam volna ötszörözni, már meg is lenne ilyen téren. De még 3 millió ezüst hiányzik hozzá.
tier3ban teljesen ok.
tier4ben meg elmegy az agyu. flankolos, mozgekony scoutolos szerep.
tier5ben csak scout.
gyors, kozepes mozgekonysaggal. a pancel csak disz rajta. agyu, jo kozepes. tenyleg csak funolni erdemes vele, ha szereted alow tiert es a scoutolast. nekem meg nem 100% a legenyseg, igy rejtozkodesrol enm tudok nyilatkozni.
Nyertem a játékban aranyat(többször keveset). Ebbõl szeretnék venni egy kis tier-û prémium tankot fun-olni vele. Én konkrétan a "Skoda-T15" tier III-as német tankra gondoltam. Csak annyit tudok róla amennyit a játékban írnak róla. Ez alapján a tier-jében könnyedén megállja a helyét, pláne ha jól használod... Viszont nem tudok semmit a MatchMake-jérõl.
A kérdésem az lenne, hogy maximum hányas tier-û tankokhoz rakja be és ennek fényében érdemes e megvenni?
A válaszokat elõre is köszönöm.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"