World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De meg kell hogy mondjam, az ARL 44 az új MM mellett nekem a játék egyik legnagyobb pozitív csalódása. Már egy ideje benne van az 50k xp, de azóta sem volt szívem eladni. Inkább duplázgatva fejlesztem benne a legénységet egészen addig, amíg félárú nem lesz az AMX M4.
(persze kell azért 3-4-5k hogy legyen tapasztalat)
más: tegnap leírtam a maus csapattársamnak hogy jöjjön beljebb mert szétszedi az arty, erre belém lõ 1-et 😄
kérdezem mié, normális vagy? erre letékáz 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Kilottuk a kis Dickermaxabol, az artyjuk maradt utoljara erre vicces fiukent bepotyogte a csapattarsaimnak a poziciomat (J5) erre valaszoltam hogy J4 noob.
Saor Alba
e50=e50m
batchat=batchat
jpze100=pici módosítás a gw type-n(nagyon ici-pici)
amerikai 10es td-k=alváz t110,csak a felépítmény lemodellezve
amx 50 foch=amx 50 foch 155(oldalsó köténylemez..hatalmas munka lehetett😄
tehát a valóban új modellek:m48a1(még azsem mert azis t110 alváz azthiszem) ,t62, object 268(ja igen..azis is-8 alváz..újfent csupán felépítmény lmodellezés)
valamint hogy ne legyen nagy gond az új tankok beállításával, a meglévõ tier 9eseken gyengítettek,tehát a valós munka nagyjából annyi volt mintha kidobták volna egy uj nemzet tech treejét..se😊
Defeat
Battle: Himmelsdorf 2012. szeptember 3. 18:33:11
Vehicle: M4A3E2
Experience received: 1 084
Credits received: 55 356
Battle Achievements: Top Gun
amx m4 1945
amx m4 1948
amx m4 1949
hat ez komolyan szanalmas..
es persze sikerult a ket legjobb tankot megtalalni, elagazodasnak a faban.. arl44 es a csucs az amx 40!!!
ui: nem vagyok tanuló, de azért nem kéne csak egy réteget baszogatni
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
a 8.1ben jön az angol tech tree,gondolod hogy ezen kívül akarnak többet is dolgozni azon a patchen? ne gondold😊
Eladva:A következõ tank sikeresen eladva 'S-51' Kaptál kredit: 619 935 kreditet.
Eladva:A következõ tank sikeresen eladva 'KV-1' Kaptál kredit: 210 415 kreditet.
Eladva:A következõ tank sikeresen eladva 'KV-2' Kaptál kredit: 491 670 kreditet.
Eladva:A következõ tank sikeresen eladva 'Jagdpanther' Kaptál kredit: 734 812 kreditet.
Megvásárolva:Churchill' vettél. Elköltöttél arany: 750 .
Megvásárolva:M4 Sherman' vettél. Elköltöttél kredit: 275 250.
Megvásárolva:IS' vettél. Elköltöttél kredit: 712 000.
Megvásárolva:Ferdinand' vettél. Elköltöttél kredit: 2 570 000.
Kifejlesztve: A következõ tank kifejlesztve: M4A3E2. Elköltött XP: 32 750. Elköltött szabad XP: 0.
Kifejlesztve: A következõ tank kifejlesztve: Ferdinand. Elköltött XP: 77 417. Elköltött szabad XP: 83.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Én azért addig csendben összegyûjtögetem az xp-t a Tier 8-asra, duplázókkal. Olyan 80-90k xp kell majd rá szerintem.
Azért nem fejlesztettem akkor mert csak a Panther I kellett, az meg kb. 20k xp volt. Nem érte meg fejleszteni.
Szóval csodák nincsenek, ezekre a válaszokra számítottam.
Csata: Serene Coast 2012. szeptember 3. 17:51:02
Jármû: AMX-13 F3 AM
Szerzett tapasztalat: 1258
Szerzett kredit: 68 372
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd
GYÖKÉR SZÛRÕT, NE FIZIKÁT!
a sok gyökér már hazaért ..
Saor Alba
Commanders,
Prototypes, designs and blueprints are a fundamental part of tank production process. These products, very often forgotten, unfinished or dismissed, are the core of our new special offer that will last for a whole week.
Here are the bonuses you will be receiving from 07:30 CEST (05:30 GMT) on Tuesday 4th September until Tuesday 11th September at 07:00 CEST (05:00 GMT):
Whether you drive prototype vehicles or not, there is something here for you!
25% discount on gold consumables
50% discount on credit consumables
50% discount on garage slots
50% discount on the following German vehicles:
VK 3601 (H), tier VI medium tank
VK 3001 (P), tier VI medium tank
VK 3001 (H), tier VI medium tank
VK 3002 (D😎, tier VII medium tank
VK 1602 Leopard, tier IV light tank
125% increased profits on credits for the following German vehicles:
GW Panther, tier VI SPG
PzKpfw VI Tiger (P), tier VII Heavy tank
VK 2801, tier V light tank
PzKpfw VI Tiger, tier VII Heavy tank
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Persze tanácsoltam már neki farmolásra a KV-1-et és a SU-85-öt, de nem jönnek be neki. Az atyai szigor pedig egyenlõre nem engedi sem a prem tankot sem a prem acc-ot.
A T-54-ben van némi gold, de amúgy nem rossz a gyerek, 1200 körüli az eff-je. A gond az, hogy kapkod, nem akkor vesz tankot amikor félárú és minden szir-szar tankot kipróbál, aztán elad. A mostani T34-85/200% akció jelentõségét sem ismerte fel. Szóval gyerek...
Tehát a szokásos KV-1, SU-85 és a "vegyél prémet" mellett van valamiféle alternatíva?
xfire: kistekila
Victory!
Battle: Prokhorovka 2012. szeptember 3. 15:43:30
Experience received: 2 334
Credits received: 97 620
Battle Achievements: Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Vereség
Csata: Redshire 2012. szeptember 3. 14:57:57
Jármû: IS-7
Szerzett tapasztalat: 979
Szerzett kredit: 75 093
Csatában elért Achievement: Védõ, Mesterlövész
5 tank és 3 arty ellen maradtam egyedül és a vége elõtt 1 !! másodperccel szedtek ki,úgy hogy 5 killel fejeztem be.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Defeat
Battle: Fisherman's Bay 2012. szeptember 3. 14:57:10
Experience received: 1 264
Credits received: 73 500
Battle Achievements: Top Gun

[HUN]Kami*, kiskami*
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!