World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#165478 akkor azt tanácsolom gyújts rá keretet és várj, nem érik meg annyira a tier 5 prémek
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Csak fontosabb még több tankot beletenni, új használhatatlan játékmódokat és pályákat.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Researched:
AMX AC Mle. 1948 researched. Undistributed experience spent: 70 000. Free Experience spent: 0.
Jó volt egynek az Mle. 46, de semmi különös...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Olyat kezdett el csinálni a WOT, hogy állandóan (kb fél perc) kivág az asztalra. Nem záródik be, csak kirak.
Ez vajh mitõl lehet?
Gép restart meg volt.
Ötlet?
a Panzer4-el mi a f***t csináltak? alig talál el vmit, folyton pattog, lomha

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Elkezdtem a német TD-ket, ez a panzerjager hihtetlen 😄 8/8 gyõzelem, 23 kilõtt ellenfél, már most tetszenek a TD-k 😊
wot név: _bitang
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Nem rég kezdtem a játékot és lenne egy kérdésem, remélem nem spamelek.
Ilyen bónusz kódokat hol lehet találni? A hivatalos honlapon, fórumon vagy vannak erre specializálódott oldalak?
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Nyilván valami gebasz van a szerverükkel, és nyilván hamarosan kijavítják ahogy máskor is szokták.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
az uj mukodik? Kene link honnan tudom leszedni.
Nem tudom, miért, de Serbnek tényleg olyan fejberendezése van, hogy ha még meg is szólal hozzá, arconbasznám egy lapáttal. <#nevetes1>#nevetes1>
Victor pedig népszerûsítette is ezt a taktikáját ebben a videóban. Remélem nem fog túl sok követõre akadni. Egyébként még mindig sokkal szívesebben hallgatom õt egy ilyen videóban, mint azt a nagyképû, alkoholista Serbet 😊
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Láttam victorkát masuval menni, egy orosz srác jpz e100-as videójában. Természetesen kikapta himmersdorfot ( mily meglepõ), de nem mondjuk butcher streetre ment, hanem fogta magát és átrusholt a masuval középen... el is jutott a bázisig, de ott megfogta egy jpz meg pár ksebb tank és kill nélkül kinyuvasztották, ha jól emlékszem... lényeg, hogy nem sokat csinált a nagy masu driverünk...
Ennek örömére, álljon itt még egy.

meg már tudjuk az artysta hozzáállásukat a játékhoz.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"