World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOOOOL x"D ezen de röhögtem

#165478 akkor azt tanácsolom gyújts rá keretet és várj, nem érik meg annyira a tier 5 prémek

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Hány bokor volt köztetek? 2-3 bokor egy vonalban még a JT-met is eldugja, igaz én is megvakulok.
Mind büszkék vagyunk rád. 😄

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Met
De, meglehetne csinálni.
Csak fontosabb még több tankot beletenni, új használhatatlan játékmódokat és pályákat.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Száradjon le a kezem ha a héten én még wotozok. Fullos E50-el védekezek, egy bokorban kempelek elõttem sík terep kb 60 méterre, 50-120 és Type elõttem 2 azaz KETTÕ méterre bukkan elõ a semmibõl max sebeséggel felém robogva!! Nekem is jött.....Persze a francia egy pillanat alatt kitáraz rajtam és persze a type is lõ. Annyira elegem van már ebbõl a láthatósági szarból meg a 0% dem. penetrationból. Már megint sír a szám de nem hiszem el h ezt nem lehet normálisan megcsinálni....
Eagle16
Na végre meglett...végig grindeltem prémium nélkül.

Researched:
AMX AC Mle. 1948 researched. Undistributed experience spent: 70 000. Free Experience spent: 0.

Jó volt egynek az Mle. 46, de semmi különös...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Emberek segítség!!
Olyat kezdett el csinálni a WOT, hogy állandóan (kb fél perc) kivág az asztalra. Nem záródik be, csak kirak.
Ez vajh mitõl lehet?
Gép restart meg volt.
Ötlet?
Mentem egy egész jót T29-el, gondoltam felteszem ide az eredmények közé, akkor nézem valakinek 2000 valós xp-s köre is van (vagyis 3k feletti prémmel), persze statját megnézve azonnal kiderül, hogy az prémiumos 2000xp és természetesen 3-at is feltett így, majd az illetékesek töröljék õket.

a jagdpanzer4-en kívül szeretni fogod mindet a jgpzE100-ig, csak jobban világítanak az erdõben, mint egy rusholó IS7...

a Panzer4-el mi a f***t csináltak? alig talál el vmit, folyton pattog, lomha
patchaou
Nemtom mit rontottam el az elõbb... :

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

BerserkGuts
na akkor milyen lesz mikor berakják majd<#nevetes1>

srácok t28 ra mien felszereléseket vegyek?:p
Ne vegyél rá mérget xD

szabii98
ez még mindig egy április elsejei kép

I met God. She's black

Rájöttem hogy tudjuk elintézni az arty limit bevezetését:

toocha
Arra nincs keret, amúgy meg type-ot vennék😊

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Most, hogy akciós volt a churchill, talán megért volna 750 aranyat, én is vettem, nem is rossz.

Elkezdtem a német TD-ket, ez a panzerjager hihtetlen 😄 8/8 gyõzelem, 23 kilõtt ellenfél, már most tetszenek a TD-k 😊

wot név: _bitang

tier 8 at vegyél a többi nem éri meg

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Egyiket sem.
Sziasztok!
Nem rég kezdtem a játékot és lenne egy kérdésem, remélem nem spamelek.
Ilyen bónusz kódokat hol lehet találni? A hivatalos honlapon, fórumon vagy vannak erre specializálódott oldalak?

toocha
1000 arany (inkább alatt) körül melyik prém tankot ajánljátok?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Nono, lesz egylovas kétlovas meg háromlovas vontatott tüzérség. Ezzel ki is van az elsõ háromtier!
Forum uzire valaszolsz ts re meg baszol jonni hozzam?! 😄 Ne de gabor! 😄D
Kizártnak tartom. Mégis honnan szednének elõ még tankokat? Nincs a lengyel tech tree-hez elég tank. Még terv szinten sincs. Ez csak duma a sok Siemanko-nak.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Én felraktam ma a legújabbat, ugyanúgy nem megy. <#smile>

Nyilván valami gebasz van a szerverükkel, és nyilván hamarosan kijavítják ahogy máskor is szokták.

Jajaj, pont most hallgatom az orosz napoleonunk taktikáját. Hát a videóban nem nagyon jött be neki.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Tényleg jobb hallgatni mint Serbet, jó arc. Viszont az nem volt semmi hogy a "7 arty egy oldalon" problémára volt képe felhozni Himmelsdorfot, hogy azért az artyknek se mindig olyan jó ám. Jaja, van a játékban egy térkép ami nagyon nem jó nekik, négy ami kevésbé jó és huszonakárhány ahol semmmi se korlátozza õket a garázdálodásban. Az egyensúly picit hiányzik.

XMV szaragszik nalam. Uj frissites kell? Vagy mivan vele? Vagy mar csak
az uj mukodik? Kene link honnan tudom leszedni.
<#taps>

Nem tudom, miért, de Serbnek tényleg olyan fejberendezése van, hogy ha még meg is szólal hozzá, arconbasznám egy lapáttal. <#nevetes1>

Nerfelték, jaja. Mint a beteg tetû, úgy mozog a régi önmagához képest.

..en eddig azt hittem, h evvel a lengyel treevel csak vicceltek..
Ez a lengyel tree nálam vicc kategória, de hát a piaci igények... Ha ezzel ki tudnak préselni még egy kis lóvét a Siemanusokból, akkor bizony össze fogják drótozni azt az ágat is valahogy 😊

Victor pedig népszerûsítette is ezt a taktikáját ebben a videóban. Remélem nem fog túl sok követõre akadni. Egyébként még mindig sokkal szívesebben hallgatom õt egy ilyen videóban, mint azt a nagyképû, alkoholista Serbet 😊

Úgy néz ki, mint egy aranypénisz. 😊

csak a lóri után furcsa nekem a type vagy szét van nerfelve a sebessége? bazmeg a tiger 2-t 30 felett kezdem lehagyni addig kb ugyanúgy "gyorsulok", iszonyat lomha lett, szerintem nem ilyen volt 1-2 hónapja, vagy nem tudom mivan
ximix
E másik eseményre látom már készültök zajlik a bemelegítés 😊 az elsõ tíz helyeztet díjazzák.

De legalább xvm nélkül is ki lehetne szúrni már a csata elején, hogy melyik csapat veszit.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Hát nem tudom ez a lengyel tech tree ötlet... én minden új tankot ugyanolyan lelkesedéssel/érdeklõdéssel várok, de a mérleg másik oldalán meg ott van ezzel a lépéssel a mégtöbb "siema". Isten irgalmazz mindannyiunknak!😄

Láttam victorkát masuval menni, egy orosz srác jpz e100-as videójában. Természetesen kikapta himmersdorfot ( mily meglepõ), de nem mondjuk butcher streetre ment, hanem fogta magát és átrusholt a masuval középen... el is jutott a bázisig, de ott megfogta egy jpz meg pár ksebb tank és kill nélkül kinyuvasztották, ha jól emlékszem... lényeg, hogy nem sokat csinált a nagy masu driverünk...

ximix
A nagy arany szerszám díj mellett ne felejtkezzünk meg a héten zajló eseményrõl sem

Köszönet a fordításért a
World of Tanks Magyar Portál-nak

😊
Olvasd fel cinikus hangon. 😊

..en ezt igy irtam volna: "melyik hulye talalta ki, h kozepen menjunk, mert csak egy arty van??"
Látom, elszabadítottam a képszörnyeket. 😄

Ennek örömére, álljon itt még egy.

BerserkGuts
Várható volt nem véletlen hogy van ilyen meg már tudjuk az artysta hozzáállásukat a játékhoz.

idióta viktor mi küldjünk nekik még lengyel tier10 tankról képeket😄 mit szed ez? 😄 Meg itt már a katyusáról is beszél, hogy majd berakják ezeket.interview

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Master91