World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Account eladással kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
(Az acc.-om: 1350+ efi, 54% win rate, 13000+ csata,
ezek vannak: is7, is4, T92, Typ E, t54, ISU-152, chaffee, t-50-2 + még néhány kissebb
Kifejlesztve: ojb. 704, E100, batcset, patton, T-25/2, M36, PantherII,Ferdi, JagdpantherII, S-51, vk3001p
~1500 arany, 110k free xp, 1M credit, +csomó felszerelés, blablabla)
Ok: marhára ráuntam a játékra...
Nem itt akarom hírdetni hanem ott: http://www.playerauctions.com/wot-account/
Vélemény, tanács, kábé mennyit kaphatok érte (USD-ben)?
A válasz is kb ennyi lett volna: "Persze, használd csak, ha jónak látod."
bgabor - az a 30.000 sajnos csak 10.000 szerverenként.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Enyje benje!!
Nem igaz, hogy nem futja egy normális kapacitású tesztszerverre.
A t110E4 toronypáncélját miért módosítják 8.0-ban?
Most: 203/203/152
8.0: 152/152/152
Teszt szerverhez kérdés. Auto, test 1 vagy test 2? Vagy tök midnegy ugyan úgy soká kell várni mire bejut az ember.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Ezt találtam a FAQ-ban a tüzérségrõl:
"Ráadásul nem kell közvetlenül rálátnia a célpontra, például domb mögé is be tud lõni. A pályát felülrõl látja, mintegy mûholdról."
Van egy tüzérségem, de én ilyent nem tapasztaltam, az ágyútól látom a pályát, nem felülrõl.
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Új cheat? 😄 Ha sebzed,akkor instant crash? 😄
Most megint szarakodhatok a vissza lépéssel...
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
egy szivességet kérnék! Ladis358 nevû buzi állat behívott bajnok századba én meg beléptem<#falbav>#falbav> kb 30 perce várakozik ellenfélre. mi vagyunk az egyetlen bajnok.... direkt nem állítja le! kilképni meg nem tudunk szal jelentsétek már fel ha bent vagytok játékba
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
Ja, és persze, nem kötelezõ T10-el menni, fõleg annak, aki mondjuk iszonyú sok játékidõt ölt már bele, hogy kifejlessze õket. De addig, a míg a szovjet T10 tökéletesen használható, a német pedig nem annyira, nagyon nincs mirõl beszélni.
Jöhetnek a mínuszok kedves szovjatbarátok.
Kerdeztem 3 killel is mar noob az ember? Valasz a premium sz@rommal ki tudtam loni 3db 7-es tankot nagy cucc... (T34 biztos 7-es...) <#hehe>#hehe>
Saor Alba
Victory!
Battle: Mountain Pass 2012. szeptember 8. 5:14:58
Vehicle: T110E3
Experience received: 1 695
Credits received: 58 450
Battle Achievements: Kolobanov's Medal, Top Gun, Sniper, Sharpshooter, Master Gunner, Reaper, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Igaz ugyan,hogy csúfak,nagy bálna artymágnes testûek,az effektíve vastag páncéljaikon ólajtónyi gyenge pontokkal,de legalább a lövegeik átütése is kevés T10-be!"
"Ha 2 maus közelharcot vív,akkor elfogy egy nagy pohár Pop-Corn,mire mindkettõbõl kifogy a lõszer és 50% hp-val továbbállnak."
Ez atom, már ezért megérte, hogy váltottam a fantasy mmo falról és bejöttem üde, friss szellemek közé :-)
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
E-100,Maus iszonyat páros.
Igaz ugyan,hogy csúfak,nagy bálna artymágnes testûek,az effektíve vastag páncéljaikon ólajtónyi gyenge pontokkal,de legalább a lövegeik átütése is kevés T10-be!<#miaz>#miaz>
Ha 2 maus közelharcot vív,akkor elfogy egy nagy pohár Pop-Corn,mire mindkettõbõl kifogy a lõszer és 50% hp-val továbbállnak.<#smile>#smile>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
oldalról egyelõre mindent. Ráadásul most akciós az ára is. A német oldal akkor tiszta. Az oroszon kell gondolkodni. IS-4 a tank-tank, vagy IS-7 a warrior.
Ami viszont jó bennük,az a sok hp de legfõképp a pontos,gyorsan célzó lövegeik.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...