World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
Töltésgyorsítót lehet, ventit nem, mert nyitott.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Solten
90%-uk agyhalott, egyik se tudott sebezni mikor a kepebe masztam 😊

Saor Alba

pointer4
Mondjuk ha nem agyhalott a KV-5, simán megöl, mert könnyedén sebzi a kupolád 😄
I.C.ram
Én kb hasonló tankgarázzsal, viszont Löwével, T34-gyel kaptam az accomért 20k forintot.
Enyhén szétnerfelték az AP lõszereket 8.0 ba. Typeal egyenesen kínszenvedés lesz kreditet szerezni mert még ami eddig jó volt hogy pl T34 heavy frontját átlõtted az most 3 ból 1 ha átviszi.A sok kezdõ játszani nem tudó emberke majd még rátesz egy lapáttal.

Hali, elég rég óta figyelem ezt a forumot, gondoltam majd értelmes dolgot is hozá tudok tenni, de most kicsit mással kapcsolatban írok:

Account eladással kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
(Az acc.-om: 1350+ efi, 54% win rate, 13000+ csata,
ezek vannak: is7, is4, T92, Typ E, t54, ISU-152, chaffee, t-50-2 + még néhány kissebb
Kifejlesztve: ojb. 704, E100, batcset, patton, T-25/2, M36, PantherII,Ferdi, JagdpantherII, S-51, vk3001p
~1500 arany, 110k free xp, 1M credit, +csomó felszerelés, blablabla)
Ok: marhára ráuntam a játékra...

Nem itt akarom hírdetni hanem ott: http://www.playerauctions.com/wot-account/
Vélemény, tanács, kábé mennyit kaphatok érte (USD-ben)?
1 percen belül belehet jutni a szerverre csak elég gyorsan kell nyomkodni az ESC gombot meg a CONNECT gombot. Én már le is jöttem mert elegem lett az egészbõl. állok Object 268 al T62A elõtt én kicsit fedezékbe kb 50 m re a T62A 620 hp val és meglövöm 303 as átlag pennel a 240 mm es tornyát a löveg mellett és lepattan! Nem fogok káromkodni de .......... ........ ...... ...... abba! Át kellett volna lõnie!

darki81
<#hehe>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

😄D
tier6 francia artyra felmegy a közepes kaliberû töltésgyorsító és a venti?
Trucker39
Nem is tudom. Talán az, hogy egy bejegyzés vagy egy privát üzenet hiányzik. Kb. ilyesmire gondoltam. "Üdv (hali,helo,stb) ! Jó ez a kép, amit feltettél. Nem bánnád, ha egy másik oldalon felhasználnám? "
A válasz is kb ennyi lett volna: "Persze, használd csak, ha jónak látod."

patchaou
Miért árultátok el neki? Így egyel több lesz 😞

bgabor - az a 30.000 sajnos csak 10.000 szerverenként.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Miért probléma az számodra, hogy a képeid kint vannak egy másik honlapon? 😊

Tényleg nevetséges hogy most már északa és kora reggel se lehet bejutni a teszteszerverre. Mint ahhogy az is, hogy 30 millió Wot felhasználóra jut két darab tesztszerver, mindegyik olyan 30.000 ember kapacitással.

Trucker39
Mivel hétvége van és nagyon sokan kíváncsiak az új fejlesztésekre, nagyon nehéz és sok türelmet igénylõ tevékenység most bejutni a tesztre. Mindegy melyikre próbálsz. Talán érdemes auto-n hagyni, de figyelni, mert nincs várakozási lista, csak egyszerüen kidob. Pár nap múlva biztosan könnyebb lesz belépni, de addig... sok türelmet hozzá.

Trucker39
Tessen ezt a filmet megnézni és tanulmányozni egy kicsit.

Trucker39
Hé! Hogyan került az SG fórumára linkelt képem ide??? A kedves oldal üzemeltetõjét kérem, saját tollakkal ékeskedjék! Amit linkelek, azt ide linkelem.
Enyje benje!!

Egyszerûen nem értem ezt a kretén bandát.
Nem igaz, hogy nem futja egy normális kapacitású tesztszerverre.

Sziasztok.
A t110E4 toronypáncélját miért módosítják 8.0-ban?
Most: 203/203/152
8.0: 152/152/152

Üdv emberek!

Teszt szerverhez kérdés. Auto, test 1 vagy test 2? Vagy tök midnegy ugyan úgy soká kell várni mire bejut az ember.
probald shift-el....

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Hali!

Ezt találtam a FAQ-ban a tüzérségrõl:

"Ráadásul nem kell közvetlenül rálátnia a célpontra, például domb mögé is be tud lõni. A pályát felülrõl látja, mintegy mûholdról."

Van egy tüzérségem, de én ilyent nem tapasztaltam, az ágyútól látom a pályát, nem felülrõl.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Titkos orosz buff!
Master91
A farkam bele verem, AMX50B-vel mondom megyek meg gyalázom az 5 artyt, szaladok le a hegyrõl, jön velem szembe egy T-50-2, mondom lerammolom a picsába. De végül is így egymás mellett mentünk el, de meg húztuk egymást, és BUMM fekete kép, és a " worldoftanks.exe hibát észlelt és leállt"
Új cheat? 😄 Ha sebzed,akkor instant crash? 😄
Most megint szarakodhatok a vissza lépéssel...
Még a T95 testén át is? 😊

Master91
Fél órája szenvedek ÉS végre bent vagyok jee !
hátha kibasszák 1 hétre. mindenki írja neki állítsd le! ez meg csak röhög rajtunk. tudtam hogy sok barom van a játékban,de ilyennel még nem találkoztam

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

jó reggelt.
egy szivességet kérnék! Ladis358 nevû buzi állat behívott bajnok századba én meg beléptem<#falbav> kb 30 perce várakozik ellenfélre. mi vagyunk az egyetlen bajnok.... direkt nem állítja le! kilképni meg nem tudunk szal jelentsétek már fel ha bent vagytok játékba

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

ah még hagyján, hogy tudtad mennyit kell várni^^ a mostani egyszerûen kiírja idõnként connecting... és kidob vissza kezdhetem elölrõl😄
Természetesen lehagyták mert az jó volt, hogy tudtad mennyit kell még várni.

hol van test-rõl a jó öreg queue to enter the game ami mutatta hanyadik vagy a sorban és ha eleget vártál betett?😞
Olyan jó olvasni, hogy ebben a tökéletes balance-al rendelkezõ, és egyáltalán nem elfogult játékban ilyen meg olyan jó az új szovjet ág... <#eplus2> Pesze ez még csak a tesztszerver, de valószínûleg az élesben nem fogják használhatatlanra nerfelni, mint mondjuk egyes német típusokat.

Ja, és persze, nem kötelezõ T10-el menni, fõleg annak, aki mondjuk iszonyú sok játékidõt ölt már bele, hogy kifejlessze õket. De addig, a míg a szovjet T10 tökéletesen használható, a német pedig nem annyira, nagyon nincs mirõl beszélni.

Jöhetnek a mínuszok kedves szovjatbarátok.

Solten
Ja es nyertunk!

Saor Alba

Solten
Hogy en mindig belefutok Tajgetosz pozitiv elolenyekbe... :/ Szerinte noob voltam mert nem detrackeltam egy KV-5-ot, hogy szepen kilohesse az allo celpontot (lol), helyette a KV-5 kepebe masztam (gondolom kozben el is talalt az artista agyhalott), mert ha a kepebe maszok pattoghat kupolan, nekem meg kenyelmes magassagban van az r2d2. Aztan szidott tovabb, kicsit meg jobban cukkoltam... 😊

Kerdeztem 3 killel is mar noob az ember? Valasz a premium sz@rommal ki tudtam loni 3db 7-es tankot nagy cucc... (T34 biztos 7-es...) <#hehe>

Saor Alba

Ok, ez a cucc nekem kell. Tesztszerveres, második meccs, csak 10-esek voltak.

Victory!
Battle: Mountain Pass 2012. szeptember 8. 5:14:58
Vehicle: T110E3
Experience received: 1 695
Credits received: 58 450
Battle Achievements: Kolobanov's Medal, Top Gun, Sniper, Sharpshooter, Master Gunner, Reaper, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

"E-100,Maus iszonyat páros.
Igaz ugyan,hogy csúfak,nagy bálna artymágnes testûek,az effektíve vastag páncéljaikon ólajtónyi gyenge pontokkal,de legalább a lövegeik átütése is kevés T10-be!"
"Ha 2 maus közelharcot vív,akkor elfogy egy nagy pohár Pop-Corn,mire mindkettõbõl kifogy a lõszer és 50% hp-val továbbállnak."

Ez atom, már ezért megérte, hogy váltottam a fantasy mmo falról és bejöttem üde, friss szellemek közé :-)
ja a 268 tényleg nagyon jó, ROF az botrányosan jó, fõleg ilyen ágyúnál, de a másik is jó, asszem neki állok kifullozni az orosz fát lassan obj261 263 268 mind jó😄
A 2 orosz nagyon jó. Fõleg a 268 volt amiben kellemesen csalódtam egy nagyot. Szerintem a meglévõ freemet be is fogom áldozni rá, aztán már csak pénz kell 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Na igen...
E-100,Maus iszonyat páros.
Igaz ugyan,hogy csúfak,nagy bálna artymágnes testûek,az effektíve vastag páncéljaikon ólajtónyi gyenge pontokkal,de legalább a lövegeik átütése is kevés T10-be!<#miaz>

Ha 2 maus közelharcot vív,akkor elfogy egy nagy pohár Pop-Corn,mire mindkettõbõl kifogy a lõszer és 50% hp-val továbbállnak.<#smile>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

ja igen elfelejtetem mondani idáig csak heavyvel de és meddel, de többnyire meddel toltam! 😄
Egyelõre nekem még a tier 8 is álom :-)
na kipróbálgattam teszten artykat, tdket, konklúzió: obj261 batchat arty iszonyat jó, t92 nekem nem tetszik túl pontatlan. TDknél 2 orosz nagyon tetszik gyors, mozgékony, élvezetes mind2. AMX155 nekem nem tetszik 45 sec reload nagyon túl sok, nehéz vele elmenekülni. E4 ugye meg volt az király, e3 nekem lassú és át lehet azért lõni, nem tetszik, fõleg úgy hogy t95ön kell átszenvednie magát az embernek érte. JgdpzE-100 számomra pedig botrány még e3nál is lassabb esetlen, soha nem tudnék vele játszani. A 2 orosz nagyon jó viszont!! 😄😄
Annyira azért nem használhatatlan mint amilyen sírás megy miatta. Meg igazából nem muszáj T10ben játszani. Pl a TD-k közül én is inkább 8-9ben megyek funolni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A TD-k külsõ tevékenysége nagyon tetszik, akkor (mivel idõm mint tenger)a VK 3001 P-t szedem ki és onnan gyakorlatilag elérek ami engem érdekel német
oldalról egyelõre mindent. Ráadásul most akciós az ára is. A német oldal akkor tiszta. Az oroszon kell gondolkodni. IS-4 a tank-tank, vagy IS-7 a warrior.
szegénynek ne ajánld német ágat, tier10 használhatatlan😛
Szerintem annyira nem durva náluk a modul/ember sérülés. Inkább a franciákra jellemzõ. Gyúlékonynak se gyúlékonyabbak mint a szovjet tankok.

Mondjuk a Németeknél készülj fel,jó sok poroltóval,eü csomaggal,meg javító készlettel!Már az is csoda,ha eltalálják õket,akkor csak sima sebzés jön.
Ami viszont jó bennük,az a sok hp de legfõképp a pontos,gyorsan célzó lövegeik.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Igazából a német ágon inkább az "E" ág a jobb. Kivéve T7ben, mert ott a Tiger P ami jobb. De utána a KT és az E75 azok nagyon jó tankok. Ha nincs sok arty, akkor még az E100 is egész jó. De a korábban említett Tiger P az amit még szintén érdemes lenne kipróbálnod. Fõleg hogy belõle ki lehet húzni a sima Tigrist és a Ferdinánd TD-t is, már ha érdekelnek a TD-k.

Köszi nektek. Azt hiszem kezdem érteni a mit minek rovására elemzést. Igen, így elgondolkodtató hiszen az már nem a tier 5-lesz. Azt hiszem e döntés elõtt aludnom kell egyet :-)
Van egy Panzer 4-em is a német ágon, vele kifarmoltam már a tier 6-ra elegendõ xp-t. Igen, számomra ez a koncepció volt a legelõnyösebb a kipróbáltak közül. A panzer 4 kevésbé vált be mint a heavy. Ha a német ágon haladnék akkor az "E" vagy inkább a "VK" ami hasonló fun élmény számomra mint a KV-1? A német nehéztankok is tetszenek, csak orosz oldalon valamelyeset több xp-vel rendelkezem, és ott gyûjtöttem tapasztalatot egyáltalán a nehéz vonalhoz. De ha a német ágon van KV-1 stílus azt is örömmel próbálnám.