World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kabel15
MI az a SIEMA?

BattleTag: kabel15#2672

kabel15
Köszi! Megpróbálok változtatni rajta. Egyébként pont ezért csináltam hogy kapjak ötleteket mire figyeljek. Tankok gyenge pontját még nem nagyon ismertem ki :S. Vagyis azt tudom hogy hova ne lõjek. Általában próbálom a tankok haspáncélját eltalálni ha szemben állnak. Ha oldalról és közel 1 szinten van velem akkor lánctalp felett torony alatt próbálom meglõni. Amcsi nehéz tankoknál meg testet lövöm mert a tornyot piszok nehéz átlõni.

Emiatt sose válaszolok arra a kérdésre hogy ,,Van magyar?"

Ha lehet kerülöm a magyar játékosokat. Nagy részük káromkodik, szidalmaz, direkt kötözködik . Azt hiszi õ Michael Wittman reinkarnációja, és rajta kívül mindenki hülye köcsög, és ezt többször is elmondja.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Tudtok valami olyan oldalt ahol arról találok leírást, melyik tanknak mi a gyenge, pontja, hol lehet lõni? Gondolok itt például az E-75 - Királytigris elülsõ, alsó páncéllemezére, utóbbi kerek géppuskájára a frontpáncélon, vagy pl a Ferdinand nagy lapos páncéllemezére a felépítmény elején. Elsõsorban szovjet tankoknál érdekelnének ilyen gyengeségek.
Engem is nap mint nap találnak meg a szellemileg visszamaradottak...

A jóképességû hummel cirka egy percen keresztül csipogtatja a térképet, többen rászólnak, köztük én is, "Stop spaming!" felszólítással. A fél csapat szidta, de a hülyegyerek egybõl kiszúrt magának és elkezdett faszfejezni. Mert mi lenne nagyobb faszfejség annál, ha kulturáltan rászólok egy kreténre, hogy ne spamelje szét a csetet.

Onnantól nem is volt más dolga, csak hogy a képességeimet méltassa. Ráért, elvégre artyval volt, killje 0, és nem is törekedett, hogy ezen változtasson. Majd elkezdte osztani, hogy megint egy "hülye magyar" és hogy mindig ilyenekkel találkozik (nem csoda, elvégre saját magát nem tudja elkerülni 😄).

És mintegy záró gondolatként, a csata végén hozzátette, hogy látszik is a játékomon, hogy mennyi eszem van.
Ebben speciel igaza volt, tényleg látszott... az én nevem szerepelt a csata hõsei fülecskén, ellentétben az övével 😊

szabii98
Nekem azt szokták írni hazánk fiai ha ellenségek, hogy ne lõjünk egymásra ok? 😄DD

I met God. She's black

Addigra lesz vagy 130k free xp-m, amivel megrövidítem a szenvedéseimet.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Igazából Siemanko-ékkal , Siema-val semmi bajom, kicsit zavaro, ha csatánként beírják ketten hárman, de le van szarva.
De a magyarok...nem ám, hogy hé, te is magyar vagy? Tartsunk össze, fedezzük egymást, hátha nyerünk. Nem. Inkább, húzzál elõlem köcsög.
Csoda-e ha magyaroknak sehol sincs jó hírük?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

én is Siema-val szoktam köszönni<#idiota>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Na. Újabb magyar göngyszemek.

ApolloF117.
Nyomul elõre a S-100-as TD-jében, valahol elõtte voltam Csörcsillel, mire húzzál elõlem köcsög felkiáltással megkért hogy útban vagyok.

Egyébként nem blokkoltam meg semmi ilyesmi, nem tudom hogy lehetettem útban. Meg neki is van szeritem WASD gombok, tud mozogni. Ja de persze tudom mi volt baj. Mivel elõtte voltam, nem tudott kill-t gyûjteni. Hát igen, szörnyû dolog.

Ja, és le premium noob-ozott.

Szerencsére még egy magyar volt még Nagyteso néven. Õ is remek volt.

Ja, Apollo, a Wings of Turul klán tagja. Bizonyára nem véletlenül. Mondjuk Apolló nem rosz játékos stat alapján, csak épp igazán kedves alak.

Tényleg újabb büszkeségei kis hazánknak. Sokkal jobban utálom a magyar játékosokat, mint a sok Siemanko-t.

tenkenorman
amin szerintem változtass:
kapkosz, rángatod, kicsit megfontoltabban.
figyelj jobban a tankok gyenge pontjára.
ne zoomolj rá hatodszorra is a tankra ami pl egy ház mögött áll, de ha megteszed lockold az ágyú csövét, gondolok itt arra a részre amikor lõtted a kv-1-et, majd elkezdtél nézelõdni, újra meg kellett várjad míg beszûkül a célkereszt. sokat idõztél feleslegesen a hegy tetején, gyors, fordulékony a tankod. ezt ki kellett volna használni. ökörszabály (nem feltétlen de áltlában bejön) fõleg ha sok az arti, és a távolban a potenciális ellen. tehát 1-2 lövés és pozició váltás. így nem tud az arti olyan könnyen bemérni.

http://www.tenke.hu

kabel15
Ha esetleg érdekel valakit <#eplus2>

szabii98
Szerintem kipróbálom õket teszten.már ha van arany. 😄

I met God. She's black

megtaláltam a feliratot csak dunna kiütötte a hsz-emet de köszi 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Elõször med tankkal megy,aztán heavy-vel,aztál light-al,majd TD-vel végül arty-val.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Valaki tud giveaway kodokat?
Ehhez némi magyarázatot tud valaki adni aki keni a rássá dialektust? 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Hali nekem van mind2 , dmax jobban hozza a lovet a nagyobb sebzes miatt, a churchill viszont ha fullos benne a legenyseg es feldobsz ra 1-2 kiegeszitot a jatek legszorakoztatobb (szamodra , az ellenek nem )joszaga szerintem

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

A TDs is nagyon nagy!😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Hell Girl
<#taps>

Ez nagyon nagy ... fõleg a vége igaz ! 😄 Habár mindegyiket tökéletesen utánozza. 😊

Az elég hulladék lett a 22 km/h végsebességével, páncélban, mozgékonyságban jobb a Ram II, tûzerõben ugyanannyi, még az áruk is megegyezik, de tuti sok kiéhezett brit fan egybõl lecsap majd rá. :-D

"Van egy tüzérségem, de én ilyent nem tapasztaltam, az ágyútól látom a pályát, nem felülrõl."

Semmi gond nincs ezzel!Ha a többi is így használná,még szeretném is õket!<#taps>

szabii98
vagy esetleg az érkezõ black prince?

I met God. She's black

szabii98
Melyik a jobb tank, DickerMax vs Churchill?
Minden számít, mm, pénz hozatal stb 😊

I met God. She's black

A végén az artysta...na ügye hogy ügye!

A nagypapibedugtaapopimba nevezetû nick jobb?! Igen, ilyen is van...😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

szabii98
lol geci 😄DDDDDDD

I met God. She's black

Gecc..ez még jobb

Mekkora már. És az arty hát persze hogy nem csinál semmit...azt vártam a végére, hogy a kis scout-nak annyi, erre az arty elküldi a nehéz tankot felderíteni....ez még poén lett volna

lol
ez kurva jó 😄 annyira tipikus
pedig jó az 5ös nagyon 😊 sõt a 4es is nagyon jó volt😄
miért, a fitymakapitány jobb név? tegnap toltam ilyen nevûvel 😄
Eagle16

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Maala
Jah, akinek volt 5-öse. 😄 Nekem is csak 2 napja van meg, amx12t-rõl. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

köszi, csak hogy leszereljem e az 5ösrõl e majd vagy eladjam-e xd azért kérdeztem.
Jessz.
MrSeggFasz.

Magyar játékos ilyen névvel. Na, szerintetek mivel ment a legtöbbet? Na mivel? Hummel persze, hogy Hummel. Mi mással. A név kötelez. És pesze 792 eff érték. Természetesen.

Legyünk büszkék a magyar játékosokra.

Maala
Közepes, 300k. 😊 Igazából nem nagyon hinném, hogy bármelyik francia artyra kell majd nagy (kaliber alapján), de aztán majd meglátjuk. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

köszi és töltésgyorsítóból a közepes vagy a nagy kaliberû kell rá?
szerintem google forditoval szinkronizalta magat ...vagymi<#hehe>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Na arra befizetek, hogy hányan tudnak 800-as átlag xp-t produkálni prémium nélkül. Ráadásul ezt a koncentrációs szintet fenntartani 6-7 órán keresztül, ugyanazzal a tankkal. Arról már nem is beszélve, hogy kinek van ennyi ideje napi szinten egy játékra...

Te mit szívtál, haver? <#confused> Adj már nekünk is belõle!
Külsõ tevékenysége?
Tank-tank?
Warrior?
Lolwut?

Embertelen az a 30000 - 40000! Kérdés ki mit gondol róla hogy kiszenved egy jobb tankot és olyanokkal játszik randomba akiknek fingjuk sincs mit kéne csinálni vagy nem mernek csinálni semmit mert drága a javítás. Én ezt kezdem unni de nagyon.

Prémium nélkül is simán ellehet jutni Tier10ig.Szerintem a napi 20000-30000xp a reálisabb!Úgy 40-50 csatával számolva.

WOT nick: tepi1

Axon
Picit rosszul fogalmaztam. Nem csupán prémium fiókra gondoltam, hanem úgy általában mindenre amiért fizetni lehet/kell. Szóval bármiféle fizetés nélkül nagyon nehéz eljutni egy tier 10-es járgányig. Na persze nem lehetetlen.

Én eljutottam! Használtam kb 7000 csata alatt kb 10 nap prémiumot. Ezt ha levesszük akkor egy 1000 - 1500 csata pluszba. Semmi más nem kell csak egy prémium tank amivel pótolod a kreditet amit visznek a nagyok. Napi szinten 10000 - 15000 xp t kilehet hozni prémium nélkül akármilyen tankal.

Axon
Azért azzal számolj, hogy prémium fiók nélkül Tier 8 fölé már roppant nehéz jutni, szóval egyáltalán nem biztos, hogy meglesz az az IS7 vagy IS4.

Hazaérek,ilyen utó-nyaralásról,látom teszt szerver...
Elõ a laptopot lássuk mennyire máshogy megy,(asztalim nincs itt vidéken)milyen az új Td-ág,erre megint ilyen rohadt amatõr megoldással állnak elõ...
Fél óra kísérletezés utánn feladtam,majd hajnal 2 kor próbáljam meg vagy mi a szösz?

És köszi a segítséget. 😊

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Alapvetõen páncélvadászkodok. A tüzérséget kíváncsiságból csináltam. 😄

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu