World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://wotinfo.hu
brutálisan jó (új) textúrát kap...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
-Sir Charles: BS az nem tekinthetõ normális artynak. Azokon a mapokon amikre beteszi egy Marder2vel is átlõsz félpályáig , BSel sem lõsz messzebbre, sõt többet sem sebzel a legtöbb tankra. Max. a lövés szöge jobb, de ezt ellensúlyozza a rof. Mint nagy artyknál is.
pl. 1 jgpe100al ~ 1000-1100at sebzel tisztán ha eltalálsz valakit, ~ 20 sec töltéssel. t92vel 40 sec töltésidõvel lövöldözhetsz 700-2.1k tartományban, tanktípustól és találat/splashtõl függõen. És nem csak a tankoknál van track (ap-s artyk pl. obj 261) meg 0 dmg. T92vel is sokszor van, hogy mellélövök, felvillan, hogy talált és semmi. Meglátásom szerint csak a lassú/nagy tankoknak indokolt a panaszkodás artyk ellen, a többiek saját hibájukból halnak. Mozogni kell nem sírni, hogy sok az arty. Persze lehetõleg nem egy irányba állandó sebességgel, hogy ki lehessen számítani a becsapódás helyét.
Mindenkinek javaslom, hogy akármennyire utálja õket, kezdjen egyet, hogy legalább azt tudja hova lehet belõni velük, és hol lehet normális fedezéket találni elõlük (persze ez is változó, hogy melyik artys hova szeret állni,de a legtöbb mapon állandó helyek vannak és csak batchat arty tud eljutni távolabbi normális spotokra).
Amúgy a durva T92, csak hogy tudjátok: 40 sec reload time, ~15 sec aiming time, ha kiesik az ágyú forgatási tartományából akkor újra.. általában mire becélzol bármit az obj. 261 meg a francia arty már lelõtte low hpra(vagy teljesen és célozhatsz újra mást), amire nemigazán van kedved ellõni egy 2500 kredites lõszert, amivel nagyobbat is sebezhetnél, de a KS-er artysok még megteszik, hiszen a kill a lényeg (persze NEM, az a lényeg, hogy a nagy tankokat csipegesd/megöld, amiket mások nehezen sebeznek, néha elég low hpra, onnan talán már megoldják a többiek is. Confederate is jó achivement ,de a tudat, hogy te mindenkibe lõttél, akibe kellett és ezért nyertek,felbecsülhetetlen.)
Kicsit hosszú lett, de remélem a normálisabbak látják mi a lényeg, normális artys hozhatja a kört, de alapvetõen csak support, a többieken múlik mennyi ideje van kihasználni a gépét.
Aki artyt szeretne esetleg mindezek után:
-orosz: pontos, gyorsan tölt, gyorsan céloz, gyorsan mozog (javasolt)
-francia:pontos, lassan tölt/4et lõ/keveset sebez nagyokra, de egy tárból megold szinte bármit, counterezni a legjobb, túl gyorsan mozog..,tornyos, a célzó folyamatosan szétesik,nerfeknél gondolom ezt lehet macerálni, egyelõre gyorsan újracéloz..(javasolt, következõ nerfekig)
-német: mindenben átlagos, átment a nagyot sebzõ amcsi és a többi között
-amcsi: úgyérzem már leírtam a legtöbb lényeget. talán még, hogy normális a sebessége és világít a sötétben. Nagyobb kihívás vele ölni ,mint a többivel, én azért szeretem.
Remélem nem írtam el semmit, túl hosszú lett, hogy visszaolvassam <#wave>#wave>
Úgy érzem szép jövõ áll elõtted az önjáró lövegek terén, szinte neked lett kitalálva!
https://wotinfo.hu
KÉPESEK VOLTUNK A MALINOVKA ASSAULTOT VÉDÕKÉNT ELBUKNI!!!!!!!! Mert a reatardáltaknak egyesével ki kellugrálnia a templom mögül rohamozni!!!! De könyörgom,ha egy JgdPZ IV-es 2 tankot kilõ ugyanott, akkor a harmadik mi a náthás f@szért meg ki ugyanoda? Hátha õt nem találja el, vagy mi a tököm?!
Saor Alba
Szokták mondani, hogy az artyval is milyen nehéz a játék blabla.
Tegnap vettem egy RenaultBS artyt.
2 meccset nyomtam vele: összesen 7 kill, tank ász kitüntetés, mitudomén még mi
és nem csináltam semmit, csak ültem egy bokorban és nyomtam a gombot.
Ja a második meccsen még le TD-ztem egy szerencsétlen Mardert is, mindezt 75% legénységgel.
Nekem ne mondja senki hogy ez nehéz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ami mindig tuti, ha a gépágyú csövét lövöm mellette balra 1 célkeresztnyivel 😄
wotdb.info szerint is rámegy stock toronyra
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Egy ágyú célzási idejénél 2 érték van megadva (mondjuk 2,3-2,9). Mitõl függ, hogy melyik érvényesül: a lõszertípustól(AP v. HE, v. Gold ammo), vagy a toronytól(alaptorony, vagy fejlesztett torony) amin fent van az ágyú?
Én a lõszertípusra tippelek, mert torony nélküli TD-ken is van néhol két érték...azonban biztos szeretnék lenni benne.