World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
Nem azt mondtam, hogy nem lehet statot javítani, csak azt, hogy nem érdemes. Mert úgysem az egészet nézi egy értelmes csapat, hanem azt, hogy a CW-képes, vagy századképes tankjaiddal milyen vagy. Pont az ilyen statjavítás miatt.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Hellcatnél járok, a másik amcsi TD ágban Wolverineig vittem, de nem is volt szimpatikus az az ág.Csupán kiváncsi voltam ,hogy amcsikon belül melyik a jobb.még 1 kérdés ezzel kapcsolatban.Összességében német td vagy amcsi td tankok hozznak jobban?

fsb1000
Szerintem kell egy egyensúlyt tartani a statjavító és az élvezetesen játszható tankok között. A SU-26 mindkét kategóriába belefér, bár nem szeretek artyzni. MIvel több ezer csatám van T10 tankokkal nem hat meg ha valaki t2 huszárnak hív, mert mini maussal vagy akár loltrakival is szeretek menni kacsavadászatra.

Sunsetjoy
Pláne ha a torony nélkülieket választod pl. akkor a T28/T95 párosnál lefejeled párszor a térded/monitort/billentyûket ha fejlesztésükbe fogsz😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Na bakker megint volt két magyar csatában,anyázással kezdték a csatát.Csapattárs IS kezdett elõször anyázni,de õt elfelejtettem le fényképezni.

Leszóltátok tegnap T34 ágyúját,elc amx-et úgy kaptam ki kb másfél kockáról hogy csak a tornya látszott ki a domb mögül miközben full gázon repesztett.

Sunsetjoy
A t25 AT az felfejlesztve bejövõs volt nekem is, egy pörölycápához tudnám hasonlítani. Széles, erõsebb fej, ragadozóhoz hasonlatos gyorsaság, de a farkába haraphatnak. A t25/2... hát nem olyan sikítósan rossz, mint hallottam, de tényleg az van, hogy ha a t25-el elõre is nyomultál valahol elsõ vonalba, ezzel a második vonalnál elõrébb meg ne próbálj. És akkor a pontosság segíthet valamicskét némi bújkálós skillel 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

fsb1000
A toronyforgatós ágat javasolnám. Szerintem a legjobban játszható TD az amcsi t10-es T110E4. Kicsit rögös az út odáig, de egy JagPZ100-at még nehezebb kigrindelni. És abban csak az a jó hogy akkorát sebez, hogy elélvez tõle az egyszeri tankos....

T110E4 is nagyon bejövõs volt, aztán egy peccsel késõbb elvették a páncélzata 25-30%-át. Várni kell egy-két peccset, nem szabad ráhajtani azonnal az újdonságokra.

Bizony!
Su100 után az összes elnyerte a tetszésemet amiatt,h nagyon mozgékonyak jó végsebességgel megspékelve,és az ágyújuk meg gyorsan és pontosan lõ.

Már beleraktam a hycomat edition Su100 ba 48ezret.

Most kell kipörgetni az ágat,amíg nem nerfelik.

fsb1000
Hát... szerintem rosszul gondolod.
CW és századdal a winratiót lehet javítani, esetleg kredit farmolás a +50% miatt.
Viszont az eff nem növekszik, mert egy átlagos random csatában heavy-vel többet lehet sebezni, killt kiosztani esetleg capelni és védeni is, mert TOP tank vagy t8-t9-esek mellet és valószínüleg TOP játékos is vagy a többiekhez képest
Szóval a század és CW nem segít az eff növelésben, mert fõleg az artyk nagyobb számban viszik el a sebzést és killt, és amúgy is kiegyenlítettebbek a csapatok. Értsd: nem noobok ellen kell küzdeni.
A magas effet randomban lehet összeszedni, esetleg szakasszal is, de már ott is oszlik a préda....

T25-el volt a legtöbb killem egész pályafutásom alatt.
12 kill egyetlen csatában.Lakevillen egyedül maradtam.

Maala
Természetesen ellenfelet gyilkolt.

Statjavítás. :-D Ha bárki érdeklõdve ránéz a profilodra, úgyis a CW-képes tankjaidat fogja nézni, nem a t3as artyt... Szerintem. Sõt, ha nagy a különbség az "átlag", és a "lényeg" közt, akkor már csakazértis megnézném, mitõl van ez. És sztem kicsit gáz lenne, ha ilyesmi kiderülne.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

patchaou
És mi van azokkal, akik a kicsikhez mennek le "statot javítani"?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

fsb1000
Ez a statisztika, iletve a becslés a teljes/aktív játékosokokra vonatkozik. A nagy részük el sem éri az 1000 csatát és csak alacsonyon tierben játszik, ahol jellemzõ és tényleg átlagos a 900 eff alatti érték.
Ezért van a játékosok fele ebben a kategóriában.
Aki eléri a 2-3K csatát és a t6-t8 szintet, az szerintem már "igazi" WoT játékosnak számít (függõnek?). Ezen a szinten 900-1200 a jellemzõ eff.
Szerintem helyesen a fejlesztõk is ezt tekintik átlagosnak.

Bocs..lefelejtettem a /2...de gondoltam evidens mire gondolok...😊De aki T25-el megy..az sincs elájulva töle:-)...a sima T25AT-töl..konkrétan...nekemT25/2 van//utálom is:-)
Maala
Nem is mondta, hogy t25 at, vagy t25/2 -.- 😄

fsb1000
Ez mit jelent? Ellenfelet vagy csapattársat gyilkolászott?
CSak azért kérdem mert én is szoktam SU-26-al jókat szórakozni és nem tagadom a stat javító tankjaim közé tartozik.
Arra még nem gondoltam hogy a csapattársaknak kellemetlen ha nyomok 5-6 killt és nagy eséllyel gyõzünk.
(egyébként tegnap semmit nem találtam el artyval és iszonyat vereség szériám volt, máskor mozgó lightot is bátran kilövök SU26-al)

T25-nek nincs is tornya,csak a T25/2-nek.

A cicis tankot az57mm-el használva ès a 75%-os legénységgel kapsz egy nagyon szemét kis dögöt sajnos engem mindig +2 tierbe dobál be de azért csipkedem a kv-k mellett az enemyt.
Csak mivel a fél focicsapat benne van sokba fáj a fejlesztgetés!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Master91
Az utánna lévõ ELC már olyan 80%-ban scout.
A francia könnyû tankokat mikortól lehet feldrítõnekhasználni? AMX40 van meg,de ez ne ér oda a háborúba, olyan lassú!
T25 amcsi TD....egy hulladék!gyenge hucedli löveg...lomha...lassu torony..szoval egy szivacsozo tank...:Slovét se hoz...:-(nagyok ellen semmit se ér
Röviden: tier9-ig szerintem a német élvezetesebb. De ha CW-zni is szeretnél a késõbbiekben, oda top tier kell. Abban pedig az USA ág a jobb.

Elvileg azt kellene, csak nem sok hull down van, azok is nyílt pályán olyan helyeken amikre még egy 5-ös mûholdvezérlésû rakétalöveg is odatol 4-900-as sebzéseket.

Én sem tudok hátul maradni, legfeljebb ha otthagyom a gépet, egyszerûen mozgási kényszerem van... (kivéve nyílt pályán, sok artival, akkor inkább otthagyom fedezékben a tankot és megnézek gyorsan egy Happy Tree Friends-et) Szóval én is zúzok elõre, de ezzel a tankkal bele is szoktam halni. 😛

Azért a 2SBP csak nevében hasonlít az 1/4SBP-re. Pár napja landingen 15>0-ra kapott ki a LAS-tól.
Maala
T30-al nem hulldownozgatni kell?

Én azt mondom hogy kurvára tetszik az új orosz IX-es TD ami jön a 0.8-ban😊
Nem tudom mennyire nerfelik de kurva bejövõs volt teszten..

T25/2 nem kapja meg a T25 kegyetlen jó ágyúját,csak egy vacak 90-est.T30-al nem szoktam sunnyogni inkább harcolok vele.

Fullosan nem rossz. Addig olyannak tûnt nekem, mint egy nagyon rossz MM-mel rendelkezõ Löwe. Kicsit talán gyorsabb volt. 😊

Az amcsi tornyos td ágon az 5-ös, 6-os tankok nagyon tetszettek. Gyorsak, jól rejtõznek, sokat lõnek, viszont kerülni kell velük a nyílt harcot mert hamar elintézhetnek. Ellenben ha egy összeomló szárnyra indultál el, akkor a sebességük miatt még ez sem jelent problémát, villámgyorsan elhúzhatod a csíkot és más jobban védhetõ helyeken újra felveheted a harcot.
Ezzel szemben a T25/2 óriási csalódás, lomha, ugyanúgy nincs rajta páncél, tûzerõben nem sokat javult, de legalább baromi nagy célpont.
T28, pedig egy kritikán aluli tank. Lassú gyenge páncél, ha nincs rajta a 10-es ágyú tökéletesen használhatatlan is minden téren. De ha egyszer rákerül, nagyon elõre kell gondolkodni, hogy hol lesz nagyobb összecsapás és ott elhelyezkedni jó lövõállásbaa, mert ha tévedsz, akkor vagy kimaradsz a csatából, vagy a csapatod kihalt és már 9en jönnek rád.
T30, én azt hittem a T28 féle szenvedést nem lehet fokozni de ennek a tanknak sikerült. Lapulni kell vele, a lehetõ leghátrébb maradni, zéró páncél, lomha, lassú betöltés, nagyon nem jó.
A T110E4 viszont jónak tûnik, de sajnos azt is nerfelni fogják, szóval nem lehet tudni megéri e az önsanyargatás azért a tankért.

Mindenesetre szerintem nem kevés tapasztalat kell ezekhez a tankokhoz. Egy hiba és már halott vagy, nem lesz páncél ami megvédene amíg eliszkolsz. Nekem például már el is ment az egész ágtól a kedvem, inkább VKL3601-el tolom, hátha az E-50 jó lesz... 😛

Yoyo
Németbõl csak stug3-ig, amcsiból hellcat, sluggerig tudok véleményt. Eddig nekem bejött mind a két nemzet, bár más stílust követelnek. Kevesebbet káromkodtam az amcsi ágon😊

Vereség
Csata: Abbey 2012. szeptember 21. 11:21:09
Jármû: T-50-2
Szerzett tapasztalat: 609
Szerzett kredit: 13 791
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
<#mf1>

Visszatérve a kérdésemre.Amcsi TD vagy inkább német TD ág javasolt?

Yoyo
Úgy legyen😊

T25AT-be szerintem tuti nem csalódsz.

Yoyo
A slugger meg a hellcat nagyon nagy kedvencem volt, csak nem lesznek rosszabbak a T7-es járgányok😊 Mindegy mindenképp ki kell húzni õket, ha tovább akarok lépni, csak kíváncsi vagyok mire számíthatok. Ezek szerint nem olyan rosszak😊

T25AT szerintem jó vas kellõen mozgékony, a másikat csak teszt szerón próbáltam az lomhább, de nekem az is bejött, ám mégis sokan szidják. T25AT-nek elég jó a 105-ös ágyúja azon a szinten, a másiknak a top 90-es már nem annyira.

Mi a csöcs, Jakuza már ide is betette a lábát és rögtön szerzett sok barátot? 😊

Yoyo
Az amerikai 2db T7-es TD-rõl mi a véleményetek? Most, hogy féláras megvenném mind a kettõt. Köszi

Maala
Na az biztos... Amíg ki nem húztam a panther szívószálát, nem is tudtam, milyen fos az az ágyú... Nem is megy azóta annyira vele, olyan "na essünk túl rajta" tank lett.

Ott is jól fog jönni majd a pennövelés😊

Maala
Sajnos (?) én már holnap túlesem a jgp4-en, úgyhogy a pennövelés engem csak a vk3002db szintjén érint, a maradék 60k XP erejéig.

Patch után majd 150-es átütése lesz a stugnak meg a jagdpanzer 4-nek szóval már egy fokkal jobb lesz mindkettõ.

Maala
Amcsi tornyosban (és anélküliben) a t7 a gyenge, németben a t6 (és szerintem a t5 is egy kalap kaka a Hetzer után), meg állítólag a t10.

Maala
Nem akarsz összedobni egy fiókot Jakuza001-nek, meg UUUU-nak? 😄

Viccet félretéve, te már nem vagy azért kezdõ... Kezdõ alatt a játékot újonnan elkezdõ játékosokat értem.

Nekem is mind a mai napig az orosz heavykkel vannak a legrosszabb statjaim, mert egyszerûen muszáj volt megcsinálni az IS-4 rusht még 7.3 (vagy 7.2?) elõtt, hogy legyen T10 tankom. (Kár, hogy nem egy hónappal elõbb ért véget a vizsgaidõszak. 😞)

Azóta elkezdtem a többi ágat, és simán 1400-2000 közötti effiket tolok minddel. Kivéve a T29-et... Vááá. De akkor is betöröm a kis szemetet! 😄

Sziasztok

Kérdésem azokhoz szól akik jól ismerik a német ás amcsi páncél vadász ágot.Nos, melyik a jobb?Nagyon vonz a német ág (stug-ig jutottam aztán lebeszéltek a folytatásról), amcsiban Hellcat van ami bejön de a következõ tank elég gyengének tûnik.Illetve még 1 kérdés, amcsi td-n belül melyik ág a jobb, toronnyal rendelkezõk vagy a torony nélküliek?

Köszi

én benne vagyok a gyakorloba...csak irj rám mert nem talállak...ugyanezen a nicken vagyok mint itt a forumon...S35 fullon van:-)
Ja de azt majd kifejeltettem Chaffe örökbérletet vett ki a garázsomban 😄
Imádom azt a dögöt de normál tier 10-ig terjedõ ágakban nem tartok meg semmit tier 7 alatt már

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.