World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mátyáshun elköltözött, legalábbis áttette a székhelyét (sajnos) egy eddig jobb oldalra...

Beküldõ: MátyásHun. Beküldés idõpontja: 2012, szeptember 21 - 13:52.

de talált 😄D, az egészet azért csináltam hogy hírnevem legyen!😄 Eleget marháskodtam ott sg.hu-n, tiltották vagy 4 accom onnan ,bele is untam , már nem érdekel, azon a fórumon mindenki csak vitázik a vicceket" meg oly kevesen értik😄

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

A spot a foglalás meg a védés azért van túlértékelve mert az hogy csak mutatod az ellenfelet sebzésre nincs egyáltalán számolva. Példa: A light visszamegy a bázisra és mutatja a foglalót az arty (lehet td vagy heavy is) meg kiszedi. A light nem kap ezért semmi effit csak az arty garmadával.
Ha elõrerohanok és elbújok egy bokorba te meg az én általam mutatott tankokon csinálsz egy top gunt meg kiosztasz 5000 sebzést, akkor is max 200-at kapok tankonként - ha még nem fedezte fel senki.
Gondolom azért csinálták így mert ezek az adatok álltak rendelkezésre és ezeket a szorzókat gondolták valósnak. Nem lett a legjobb de azért szerintem használható.
Engem nem zavar hogy fizetni kell, attól még lehet normálisan mûködtetni valami..

Maala
Azért ne hidd, hogy máshol sokkal jobb. F2P!

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Szeretnéd a replayt, ahol az IS8 átlõtt? De ha nagyon szeretnéd, még a tegnapi T110-est is megkeresem.
Teljes mértékben tisztában vagyok vele hogy mekkora szarkupac cég szarkupac emberekbõl...

Persze, de ne felejtsd el, hogy a Wargaming-rõl beszélünk most. <#eplus2>

? semennyire.. úgyan is szerintem ezt nem a game szervernek kell elvégeznie..
De mondom ez más játékokban mûködik (quakelive/iRacing) tehát nem az örökmozgót kell feltalálni😄

Axon
27 vereség zsinorban... egy darabig félreteszem ezt az egészet.

pointer4
Full szemben, 70 méterrõl, 3bõl 3 pattant.
Azt ott könnyen tuti nem üti át bármi.
Azért volt hulldownban, mert farakás volt elõtte.
Akkor rossz szögben lõtt rá... Minimálisan döntött 250mm páncélt 295-ös átlaggal nem visz át?
Szerinted ez mennyire fogná meg a szervereket, ha korábban a smart MM-et is kivették?

pointer4
Pont tegnap állt szemben egy, T110E4-el 3 pattanó után, inkább más merre mentem. Pedig annak nincs rossz csöve.
Vagyis nem bannolnám, hanem bevezetném azt mint más cuccokban hogy kb megpróbál egyforma tudású embereket össze rakni...

Valójában lehet hogy van ilyen a játékban de arra használják hogy randomban szarrá szopassanak azzal hogy idióta barmokkal kell együtt játszani....

Át lehet lõni hulldown-ban is. Ma például IS8 is átlõtte a felsõ részét. T9-T10 TD-k simán átlõnek, de néhány T10 Heavy is. Tegnap például T110-zel céloztam egy JT-t, erre a lövegnél zöld lett az indikátor, kíváncsi lettem, meglõttem, át is vitte. Egyébként nem rossz.
igen, de a 600-as eff az 600-as eff.. nálam agyhalott kategória azonnal bannolnám a picsába...

fsb1000
Ezzel max. egyetértek!
Hozzátéve, hogy ez csak egyfajta számítási metódus, amit - gondolom - a statok és játéktapasztalatok alapján löttek be a fejlesztõk.
-
Jó példa erre az eff2 megjelenjése amely teljesen más értékeket ad, illetve más a súllyozása a sebzésnek.

ez nincs köszönõ viszonyban a tényéeges tudásával"

Nem is kell köszönõviszonyban lennie, mert nem ez az effi lényege. Az effi a hatékonyságodat mutatja meg, nem pedig a játéktudásodat. Az effi azt mutatja meg, hogy mennyit tettél hozzá az adott csatához, mennyire voltál hatékony, és alapvetõen akkor vagy hatékony, ha megvéded a bázist vagy elfoglalod az ellenfelét, mert ilyen megmozdulások vezetnek többek között egy sikeres végkimenetelhez. Szóval egy magas effi játékos nem biztos, hogy jó játékos, de az biztos, hogy hatékony. Hatékonyságot mér, nem pedig játéktudást.

pointer4
Akárkivel beszéltem eddig, a jagdtigert csak dícsérték (lehet az a baj, csak jó játékosokat kérdeztem ki). Elképesztõen jó az ágyúja, és hulldownban kb sebezhetetlen AP-vel, jó a ROF, vele szemben a T95nek és az obj704-nek csak félnivalója van.
Úgyhogy inkább a JagPZE100-al kellene a német TD-seket ilyesztgetni 😄
fsb1000
Mindig vannak "true storyk", meg egyedi esetek, de a nagy átlagot kell figyelembe venni, ha tiédhez hasonló sommás véleményt akarunk mondani egy tankról. Eddig úgy tapasztaltam a Jagtiger használok véleménye nem egyezik a tieddel.
---
Droughert: Igen, nálam alacsonyak az átlagsebzések és a kill arányok sem túl jók. Ezeken próbálok javítani, de ennek felismeréséhez is kellett a statok böngészése.
Azt viszont nagyon nehéz eldönteni, hogy a valós eredményesség mitõl függ. Talán valamennyit segít ha az eff mellett a tankonkénti csataszámot és sebzést is kiértékeljük.
De ez sem fog arról képet adni, hogy ha valaki az elsõ sorban küzd, felveszi a lövéseket (mert prémje van és nem nagyon számít) ezzel lehetõséget adva a második sorban lévõknek több kill megszerzésére.
Nem tudom mi az ami a gyõztes csatákhoz igazán hozzájárul, de szerintem a capelés és védés is számít. Egy biztos... ha megnézed a nagy effis TOP játékosokat náluk nem magas a spot arány.
Nem vitatom, hogy õk játszanak okosan és jól.

Ezzel a stat növeléssel át lehet esni a ló túlfelére is. A mostani rendszer egyik nagy hibája, hogy ha valaki javítani akar az eff. értékén, akkor def. vagy capture pontokat kell gyûjtenie és látványos javulást fog tapasztalni, de ez nincs köszönõ viszonyban a tényéeges tudásával. Én pl. amióta ez kiderült, csak akkor állok be foglalni, ha tényleg rajtam múlik a gyõzelem, ha van más aki foglal akkor megyek tovább, hátha tudok még lõni. Pl összehasonlítva a te T110E5 eredményedet az enyémmel, majdnem ugyan az az eff érték jön ki, de nálam sokkal több a kill és kb 300-400-al több az átleg dmg is (és még azt is csapnivalóan kevésnak érzem). Vagy T30-as nekem kb 1400-as az effem, szépen lassan tonázom felfelé, de pl magasabb kill ratiom és szintén több az átlag dmg-em. Heavy-TD tanknál szerintem az átlag dmg ami nagyon fontos. pl T8-as tankkkal 2000+os dmeget megyek egy meccsen, van mondjuk 1killem mellé, ezzel simán csökken az 1400-as effem 1-2pontot gyõzelem esetén is.
A wotinfo.hu-ra jöhettek ha akartok, úgyis kellene segítség mert egyedül nem kicsit körülményes minden fontos hírt kiposztolni, stb...

Ami kellene:
- Joomla fórum plugin (tapasztalatok hogy melyik a legfaszább)
- A regelések ellenõrzése beküldött replay vagy worldoftanks.eu-n küldött PM alapján. Jelenleg 160 regisztráltam van, velük nem tudom mi legyen, de megoldjuk...

https://wotinfo.hu

Nem, hanem azért mert a frontpáncélja egy lepkefingnak nem áll ellen, ott lövöd el ahol akarod. És nem IS-8 nagyágyúval 87 méterrõl, hanem akár egy M6-al a pálya másik végébõl.
True stroy.

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Sunsetjoy
Ha harc helyett chatelget, akkor minek játszik? 😄 Ez olyan, mint a troll belengetése...vagy harap rá valaki, vagy lexarja.
De szívatni tényleg lehet, hogy sikerül vele.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Hát ez nem vált be,én jót röhögtem.

..igen. es vannak elmes baratai is 😊

amugy result trackerrel valami nem kerek. egy-ket feltoltott eredmenyhez otletszeruen berak egy extra achivmentet, pl egy scoutot, amikor nem is kaptam olyat a csataban.
Mert ha már halott vagyok, ráérek írogatni, és ha kifogok egy érzékeny lelkületû egyént, aki elkezdi ecsetelgetni, hogy nem csalt, mert pl. az E-50-et oldalról simán át lehet lõni az IS-4-gyel, akkor a csapattársaim könnyebben elintézhetik, mert nem figyel oda rendesen. 😊

Azt hittem a JagdE-100 a kurrens "csúcs"(alulperfomáló szutyok)😊
Jt-bõl meg már érzem ha eljutok lassan odáig garázsdísz lesz,Jagd-E100 meg...bármi ami E,és nagyobb szám van a neve után 75-nél eleve nem érdekel!😄

fsb1000
Érdekes... szerintem a JagTiger az egyik legjobban és legeredményesebben játszható TD.

A képen mit kéne látni? Hogy egy fedezék nélküli, nem beforgatott JagTigert átlövöd szembõl az IS8 nagy ágyújával 87m-rõl?
Ezért kell a jagtigert elfeledni?

patchaou
Mert olyanoktól várod el, akik azt sem tudják mi az a piros csík a képernyõ tetején. Ugyanezek azok, akiknek gõzük sincs arról, hogy mire jó az a szép színes kocka mozgó zöld és piros bigyókkal a jobb alsó sarokban.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Maala
Miért nem bírják az idióták megérteni, hogy ha becappelnek minket, akkor hiába minden, mert nem nyerünk, még ha esetleg közben mi is elérjük a 100%-ot... Sosem fogom megérteni.

Draw <<< Win.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Na de ha már halott minek?Egy rövid tömör szó volt a válaszom.Többet nem is írtam.

Na mindegy. Itt van: jagtiger

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Hogy lehet képet beszúrni? Nekem a kép beszúrása nem adja...

Néha én is beírom ilyenkor, hogy hacker, cheater stb., mert ha magára veszi a delikvens és elkezd írogatni, akkor már kevésbé figyel a csatára és kizökken a koncentrációjából. Kis hadicsel. 😊

Dupla semmi.

Hát tényleg elég durva a... mi is? 😛

A német TD ágat kurvagyorsan felejtsd el. Tessék, nézd meg mit fogsz kapni több hónap játék, és többmillió xp+kredit elköltése után. Hölgyeim és uraim, a német TD tankok csúcsa:

Ugye te sem akarod ezt?

fsb1000
Én nem tartom statmanipulációnak, hiszen a játék része hogy bármelyik tankkal játszhatunk. Természetesen tudva és elismerve, hogy sok tapasztalattal, jól felszerelt tankkal sokkal nagyobb eséllyel indulok t1-t3 csatába mint a kezdõk. És igen a statom is javul tõle.... Esetleg akkor lehetne ez gond, ha magas tierben az átlagom alattiak lennének a tankonkénti eredmények, de ez nem így van. A t8-t10 tankjaim szinte mind felette vannak.
(vigyázat! e-pénisz növelés)

Kinyírtam egy Is3-at 1v1-ben közelrõl T34-el,úgy hogy õ nem igazán sebzett le,és erre az jön le neki hogy hacker vagyok.<#mf2>

pointer4
LOL, ezt a baromságot melyik LOW írta? 😄
Maala
"Egyébként nem a t10 szinten vannak a rossz effijû tankok, hanem t7-t8-on és egészen lent amikor még kezdõ volt a játékos és nem is értette hogy mennek a dolgok."

(Bocs csak közben csatázgatok, azért csak a felét olvastam el. 😄)

És továbbvíve, ha késõbb visszavenné ezeket a tankokat, simán megügyeskedhetné ugyanúgy ezeknek a tankoknak az effjét is. Csak már minek?

Én magasról teszek effre,nem tudom mennyi van,és igazán nem érdekel.

Én sosem az eff-et nézem... Megnézem, milyen cw képes tankja van, azzal a gyõzelmi, túlélési, találati arány, mennyit sebez vele...
Maala
"Innentõl tudatosan próbáltam javítani és ezáltal a csatákban is tudatosabban játszottam, szinte minden random csatában volt konkrét célom a gyõzelmen kívül."

Ezt ne hasonlítsd össze azzal, hogy T3-ban, vagy T1-ben kezdõ szerencsétleneket (akik 95%-ban pirosak) aláz valaki. Amit te írsz, annak van köze a fejlõdéshez, ha fokozatosan egyre nagyobb tierben csinálja az ember. A másiknak semmi köze hozzá, csak fun, gõzkieresztés, és jó kis statmanipuláció.

fsb1000
Én másképp gondolom. Szerintem érdemes statot javítani.
Amikor megjelent az eff számítás 1050-en álltam.
Innentõl tudatosan próbáltam javítani és ezáltal a csatákban is tudatosabban játszottam, szinte minden random csatában volt konkrét célom a gyõzelmen kívül.
Szóval a stat és annak publikálása nem csak epénisz növelõ, hanem van egy olyan hatása is hogy jobb játékra ösztönzi az embert.
---
Az hogy egy klán és annak vezetése mit néz az kicsit bonyolultabb. Sok klánnál még mindig az átlag eff számít, meg hogy egyáltalán legyen t8 vagy t10 tankod. Kevés a CW képes magyar klán, tehát mégez sem fontos...
Egyébként nem a t10 szinten vannak a rossz effijû tankok, hanem t7-t8-on és egészen lent amikor még kezdõ volt a játékos és nem is értette hogy mennek a dolgok.

Alien69
Mi lenne? Akkor gáz, ha mondjuk sokat kell rajta csiszolni. Azaz, ha magas tierben qrva szar a stat. Én arra (IS) használom a kisebb tiert, hogy más útvonalakat, taktikákat próbáljak ki. Jön egy új pálya, és magas tierben ott bénázgatok, az senkinek se jó. Alacsony tierben ezt kompenzálhatja az ember egy kicsit a tapasztalattal. Illetve, mivel annyira nincs magas tierû tankom, ezért sokszor szopok a magas tierû top lámák miatt. Levezetésnek megyek kisebb tiebe, pár kedvenc FUN tankkal.
Például a T40-t tier 4-ben, de ezt be rakja tier 6-ba is. Viszont, kevés olyan tank van, mely 2 tierrel feljebb is nyugodtan lövöldözhet, mert oszt sebzést is, nem csak lepattanót. Márpedig, ezzel szét lehet szedni bármely tier 6-ost is. Persze, a páncélzata tier 4-s, azaz ott már óvatosan, de azért nincsen teljesen kiszolgáltatva, mint amúgy a tankok többsége nálánál magasabb tierben.

Sziasztok.Mostanában nem volt bonus kód?jól jönne már:-)csóró világ van:-)
Slugger jó farmtank.