World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beküldõ: MátyásHun. Beküldés idõpontja: 2012, szeptember 21 - 13:52.
de talált 😄D, az egészet azért csináltam hogy hírnevem legyen!😄 Eleget marháskodtam ott sg.hu-n, tiltották vagy 4 accom onnan ,bele is untam , már nem érdekel, azon a fórumon mindenki csak vitázik a vicceket" meg oly kevesen értik😄
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Ha elõrerohanok és elbújok egy bokorba te meg az én általam mutatott tankokon csinálsz egy top gunt meg kiosztasz 5000 sebzést, akkor is max 200-at kapok tankonként - ha még nem fedezte fel senki.
Gondolom azért csinálták így mert ezek az adatok álltak rendelkezésre és ezeket a szorzókat gondolták valósnak. Nem lett a legjobb de azért szerintem használható.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De mondom ez más játékokban mûködik (quakelive/iRacing) tehát nem az örökmozgót kell feltalálni😄
Azt ott könnyen tuti nem üti át bármi.
Azért volt hulldownban, mert farakás volt elõtte.
Valójában lehet hogy van ilyen a játékban de arra használják hogy randomban szarrá szopassanak azzal hogy idióta barmokkal kell együtt játszani....
Hozzátéve, hogy ez csak egyfajta számítási metódus, amit - gondolom - a statok és játéktapasztalatok alapján löttek be a fejlesztõk.
-
Jó példa erre az eff2 megjelenjése amely teljesen más értékeket ad, illetve más a súllyozása a sebzésnek.
Nem is kell köszönõviszonyban lennie, mert nem ez az effi lényege. Az effi a hatékonyságodat mutatja meg, nem pedig a játéktudásodat. Az effi azt mutatja meg, hogy mennyit tettél hozzá az adott csatához, mennyire voltál hatékony, és alapvetõen akkor vagy hatékony, ha megvéded a bázist vagy elfoglalod az ellenfelét, mert ilyen megmozdulások vezetnek többek között egy sikeres végkimenetelhez. Szóval egy magas effi játékos nem biztos, hogy jó játékos, de az biztos, hogy hatékony. Hatékonyságot mér, nem pedig játéktudást.
Úgyhogy inkább a JagPZE100-al kellene a német TD-seket ilyesztgetni 😄
---
Droughert: Igen, nálam alacsonyak az átlagsebzések és a kill arányok sem túl jók. Ezeken próbálok javítani, de ennek felismeréséhez is kellett a statok böngészése.
Azt viszont nagyon nehéz eldönteni, hogy a valós eredményesség mitõl függ. Talán valamennyit segít ha az eff mellett a tankonkénti csataszámot és sebzést is kiértékeljük.
De ez sem fog arról képet adni, hogy ha valaki az elsõ sorban küzd, felveszi a lövéseket (mert prémje van és nem nagyon számít) ezzel lehetõséget adva a második sorban lévõknek több kill megszerzésére.
Nem tudom mi az ami a gyõztes csatákhoz igazán hozzájárul, de szerintem a capelés és védés is számít. Egy biztos... ha megnézed a nagy effis TOP játékosokat náluk nem magas a spot arány.
Nem vitatom, hogy õk játszanak okosan és jól.
Ami kellene:
- Joomla fórum plugin (tapasztalatok hogy melyik a legfaszább)
- A regelések ellenõrzése beküldött replay vagy worldoftanks.eu-n küldött PM alapján. Jelenleg 160 regisztráltam van, velük nem tudom mi legyen, de megoldjuk...
https://wotinfo.hu
True stroy.
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
De szívatni tényleg lehet, hogy sikerül vele.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
amugy result trackerrel valami nem kerek. egy-ket feltoltott eredmenyhez otletszeruen berak egy extra achivmentet, pl egy scoutot, amikor nem is kaptam olyat a csataban.
Jt-bõl meg már érzem ha eljutok lassan odáig garázsdísz lesz,Jagd-E100 meg...bármi ami E,és nagyobb szám van a neve után 75-nél eleve nem érdekel!😄
A képen mit kéne látni? Hogy egy fedezék nélküli, nem beforgatott JagTigert átlövöd szembõl az IS8 nagy ágyújával 87m-rõl?
Ezért kell a jagtigert elfeledni?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Draw <<< Win.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Ugye te sem akarod ezt?
(vigyázat! e-pénisz növelés)
(Bocs csak közben csatázgatok, azért csak a felét olvastam el. 😄)
És továbbvíve, ha késõbb visszavenné ezeket a tankokat, simán megügyeskedhetné ugyanúgy ezeknek a tankoknak az effjét is. Csak már minek?
Ezt ne hasonlítsd össze azzal, hogy T3-ban, vagy T1-ben kezdõ szerencsétleneket (akik 95%-ban pirosak) aláz valaki. Amit te írsz, annak van köze a fejlõdéshez, ha fokozatosan egyre nagyobb tierben csinálja az ember. A másiknak semmi köze hozzá, csak fun, gõzkieresztés, és jó kis statmanipuláció.
Amikor megjelent az eff számítás 1050-en álltam.
Innentõl tudatosan próbáltam javítani és ezáltal a csatákban is tudatosabban játszottam, szinte minden random csatában volt konkrét célom a gyõzelmen kívül.
Szóval a stat és annak publikálása nem csak epénisz növelõ, hanem van egy olyan hatása is hogy jobb játékra ösztönzi az embert.
---
Az hogy egy klán és annak vezetése mit néz az kicsit bonyolultabb. Sok klánnál még mindig az átlag eff számít, meg hogy egyáltalán legyen t8 vagy t10 tankod. Kevés a CW képes magyar klán, tehát mégez sem fontos...
Egyébként nem a t10 szinten vannak a rossz effijû tankok, hanem t7-t8-on és egészen lent amikor még kezdõ volt a játékos és nem is értette hogy mennek a dolgok.
Például a T40-t tier 4-ben, de ezt be rakja tier 6-ba is. Viszont, kevés olyan tank van, mely 2 tierrel feljebb is nyugodtan lövöldözhet, mert oszt sebzést is, nem csak lepattanót. Márpedig, ezzel szét lehet szedni bármely tier 6-ost is. Persze, a páncélzata tier 4-s, azaz ott már óvatosan, de azért nincsen teljesen kiszolgáltatva, mint amúgy a tankok többsége nálánál magasabb tierben.