World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
Milyen funtankot ajánlotok low tierben a még nem kinyírt 2 db t2-es francia tank kinyírásához? 😄 Már csak azok meg a t10 td kell a plecsnihez...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Valóban nem szoktam végig várni, mert a vége felé kezdõdik a chat háború amire nem vagyok kíváncsi 😊 Inkább futok egy kört másik vassal.
A végeredményrõl az adatokat replay-hez azért hozzá csatolhatná, ha a végét nem is várod meg .
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Kérdés, hogy ez mennyire torzítja a végeredményt?
Hogy rohadna le az ujja az ilyeneknek, mikor a csata gombra kattintanak!
4 tank minuszból indultunk, mert még teamkillelni is nekiálltak. 7:10-re kaptunk kis... simán nyertük volna az agyhalottak nélkül.
Egyszerûen nem értem, hogy miért nem lehet nagyobb hangsúlyt fektetni az ilyenek büntetésére, akik csoportosan, szánt szándékkal teszik tönkre a fizetõ játékosok szórakozását...
Szóval bocsi, hogy rontom Procho-t, de Kareliát erõsítem! 😄
Map Team 1 wins Team 2 wins Draw
Erlenberg 45% 55% 0%
Karelia 59% 41% 0%
Malinovka 58% 42% 0%
Prokhorovka 66% 34% 0%
Sand River 57% 43% 0%
feltöltöttem 😊
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Még a mozgékonyságot is nerfelik...tisztára mint az E4-nél. Nem ám apránként, egyszerre nerfelnek mindent, mozgékonyság, ágyú, páncélzat.
Brit tankokhoz már neki se kezdek, kis tier-ben szenvedõsek lesznek, a nagyokat meg idõvel szanaszét nerfelelik...szokásos WG formula alapján.
Oddball29: mikor gyorsan teszteltük akkor azért a 269-es átütés átvitte 10-bõl 3-4-szer.
VanDaal:igen, most frissítették titokban 😊
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Most megnéztem én is, de nem emlékszem, hogy eddig benne lett volna, és alatta az eventek leírása között sem szerepel ez.
Remélem kitesznek magukért 😊
Wot: Totti93
Lehet hogy jön a 8.0 és vele együtt indulnak valamiféle akciók is.
Jelenlegi tankjaim fullos tigris 2, t34 valamint több t8-as tankom is kivan fejlesztve
Wot: Totti93
Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. szeptember 22. 13:04:52
Jármû: T30
Szerzett tapasztalat: 1 807
Szerzett kredit: 63 528
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun, Mesterlövész, Védõ, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"