World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csata: Steppes 2012. szeptember 25. 9:20:00
Jármû: T-50
Szerzett tapasztalat: 1 540 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 14 368
Csatában elért Achievement: Védõ, Kamikaze
3 killel, imádom ezt a kis szutykot.
Ráadásul Sigfriden 1v1-eztem a végén PzIV-vel, baromi izgi meccs volt, 80Hp-ig levittem, mikor kilõtt 😞
Sajna túl jó volt a csapat,alig tudtam valamit lõni, csak 2834 lett duplázva 😞
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ezzel csak az a baj,hogy orosz szerveren jobban teljesít(legutóbb asszem még így volt) mint a ruszki T10-ek(azért mert a Mátyásru-k orosz tankokkal játszanak,míg Mátyáshunék némettel)
Ha itt buffolják,akkor ugye ott is erõsödik,az ottani állomány meg nagyobb súllyal esik latba már a mérete miatt is...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/155667-world-of-tanks-80-update-notes/
Kínában sincs Arty-helyzet<#eplus2>#eplus2>
De aztán, sok sok BUMM - DURR- BADABUMM után:
(azért van sok mellé lövésem, mert a végén 14 Hp-ról osztottam az észt 😄 )
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
[HUN]Kami*, kiskami*
Vettem E-100-at kipróbálni(ki van húzva élesben,csak nem szeretem a tégla tankokat...),rádobtam a 15-ös disznóölõt,és csak kredites Ap+He(18-10 arány ha jól emlékszem...eredmény 6 kör alatt 3000 feletti sebzés körönként az egyik legszarabbnak tartott tankkal a játékban,ez ivánékat minõsíti erõsen...
[HUN]Kami*, kiskami*
GaburroSan: pénteken nem valószínû, eddig csak egyszer patcheltek pénteken, akkor is azért mert kezdtek kifutni a határidõbõl.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Voltál teszten?
Állítom az EU-n egy random csapat minimum Rommelek gyülekezete az orosz csapatokhoz képest.
Ehhez jön, hogy minden második körben természetesen a saját csapattagokon tesztelik az átütést. Mert az ugye ott van, nem kell keresgélni.
A hab a tortán, hogy a T10-es tankok az elsõ percben leöletik magukat mert pl campinovkán megindulnak egyenesen mintha csak a W mûködne a billentyûzetükön.
Erre még a sok kretén bejön olyan arty-val ami már egy éve játékban van abból is oldalanként 6-7-el.
Jól sejtem, hogy még tart a +50% pénz kereset az S-35Ca-val ? oO

[HUN]Kami*, kiskami*
A cap pontot nehéz összehasonlítani egy dmg ponttal, de a képletbõl látszik, hogy
t1 szinten 1 cap = 88 dmg, 100% foglalás 880 dmg-t ér
t5 szinten 1 cap = 300 dmg, 100% foglalás 3000 dmg-t ér
t10 szinten 1 cap = 428 dmg, 100% foglalás 4280 dmg-t ér
"
100%-os foglalásnál szorozd be még 10-el a sebzést.
t10 szinten 1 cap = 428 dmg, 100% foglalás 42800 dmg-t ér
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. szeptember 25. 7:02:16
Jármû: T49
Szerzett tapasztalat: 2 554 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 8; 2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 44 508 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 1 350; kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 275)
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun, Elit lövész, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
9 kill
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ma ketten platoon-ba mentünk tetrisezni feszültséglevezetésnek.
Mines-ra kerültünk az ellenfélnél egy hármas BT-2-es platoon szép effi-vel klántagokkal. Na mondjuk ezt a kört bukjuk de azért próba szerencse.
Nálunk is volt 3 BT-2, megkértük õket, hogy ugyan jöjjenek a dombra segíteni, ketten jelezték is, hogy ok.
Olyan szépen összedolgozott a csapat, hogy az elsõ perc végére mindhárom BT-2 halott volt a mi csapatunkba meg nem volt veszteség.
Még high tier-ben is ritka amikor ilyen jó csapatmunka van.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
[/url][/img]
Tisztán látszik,hogy milyen játékos hoz be szakaszba egy loltrakit!!!û
Persze,hogy kilõttem a 3. másodpercben<#violent>#violent>
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"