World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én ez alapján csináltam eddig

wot név: _bitang

áh ez sem az xd nem vágom h kell frissíteni, na mind1.... majd csak meg lesz az is amire én gondolok 😊 de azért köszi
Maala
http://code.google.com/p/wot-xvm/downloads/list

Jéé, van új xvm már 5 napja. :o

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

húha ez nem teljesen az... amire én gondoltam egy hivatalos fórum oldal, ahol leírja hogyan kell frissíteni is... mert nekem csak azt kellene 😊
Szia!
Itt az is megvan...többek között!
Link katt :-)

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

vki segítsen a b*lf*sz létemen! 😊
XVM-et akarom frissíteni de megint nem találom fórumot amit belinkeltetek :S lécci valaki linkelje be nekem, most már bevágom könyvjelzõk közé!
köszi elõre is!
Ha ez be van kapcsolva, akkor látod a szemben-álló ellenséges tankok listáját a képernyõn sztem. Ha nincs, akkor csak azt, ami be van spotolva.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mi lehet ez az enable loading enemy stats in "fog of war"?

A mondatot értem, de mit csinál? 😊

Pontositsunk...:-)
Ez honnan van??Mert most rákerestem a googlen..csak hgy tisztán lássunk,és ezt találtam:
"1944. június elején készült el teljesen az elsõ, majd röviddel utána a második Maus. Mindkét harckocsit a Berlin melletti Kummersdorf tüzérségi lõterére szállították, ahol a szovjet csapatok megérkezésekor az egyiket még fel tudták robbantani. A másik példány épen került a szovjet csapatok kezébe, akik azt - minden más zsákmányolt jármû egy-két példányához hasonlóan - Kubinkába, a Moszkvához közeli páncélos kísérleti telepre szállították."
..ezek szerint én emlékszem jól...
érdekes én pershinget megtûrtem, pattont gyûlöltem, de most m48 nagyon nagyon tetszik 😊
Ahh vazz. Nem is néztem. Már szedtem össze a lelkierõmet a notepad-ben bogarászáshoz. 😄

Nekem is megvan az M48A1, de egyáltalán nem tett rám nagy benyomást. Szerintem ha valaki T10 medet akar, annak továbbra is a Batchatre érdemes hajtania.

Õszintén szólva, ha még jól le is nerfelik, lehet, hogy el is adom. Sajnálom, mert a Pershinget, Pattont mind nagyon szerettem, remek tankok. De ez az M48A1...

patchaou
Este majd pöcsölök vele Én is, remélem jó lesz 0.8.0-hoz is

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

wot nick: PsychoTrooper

Maala
Jaja, én sem, de vicces! 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Nincs letöltés gomb. Az a "kép" nem kép, hanem az maga az editor. 😄

Ja hogy bele van építve a fórumhozzászólásba maga a program. Ilyet se láttam még. <#wow1>

Csak én nem találom az oldalon a "Letöltés" gombot??

Franc essen már ezekbe a nyomi orosz fórumokba.

szerencsére meglett m48 patch elõtt kicsivel fullosan, ki tudtam próbálni, hát jó féle tank, azért remélem nem vágják teljesen haza...
Sunsetjoy
Az elsõ Maus (V1) torony nélkül készült el, egy hamis toronnyal a súlykipróbálásra/tesztelésre, a második Maus (V2)készült el toronnyal, amely elindult ugyan anno Berlin védelmére, de lepukkant a motorja, így azt tette használhatatlanná a legénysége.

Az elsõ fél-Maust megtalálták a ruszkik, így arra rakták rá a második teljes Maus egyben maradt tornyát (hat 18tonnás féllánctalpassal😊, így tesztelték éveken át, majd került át a kubinkai tankmúzeumba.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Örülj, hogy ilyen jól megy vele. Megesik sajnos, hogy még ilyen teljesitménnyel sem nyer a csapat, de az már nem a te hibád. Viszont, ha konstansan hozol ehhez hasonló teljesitményt, akkor összességében úgyis sokszor el tudod dönteni a meccset.

Egyébként sokszor én is meglepõdök, hogy mennyi retardált játszik, emlithetném az elõzõ csatát, ahol azzal szórakozott egy csapattárs, hogy folyamatosan "tolta" az UE57-esemet, biztos nem találkozott még ilyennel😊
Sõt volt olyan is, ahol leidiótáztak, hogy mégis miért megyek elõre. Késõbb kiderült, hogy artynak gondolta a tankomat (ugyancsak UE).

Sokszor pedig eltûnik a csapat pillanatok alatt, mintha egy rakás bot játszana a mi oldalunkon...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

patchaou
Az égi áldás így is szakít, de tolatva ide-oda forogva tényleg sûrûbben pattognak. Ha egy leszedi a láncot akkor meg vége a dalnak.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ez kipróbálom, köszi.

Én azt tapasztaltam, hogy inkább a mozgás a lényeg vele. Persze ott a veszély, hogy nem vagy pontos és kárba megy a lõszer.
Csak egy példa: tolattam visszafele Malinkovan az erdõben, mert túlerõ jött szembe és folyamatosan pattantak rólam (legalább 7-8 lövés sorozatosan nem gyenge ellenfelektõl). Ahogy megálltam, onnantól kezdve kb minden átütött...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Maala
Ez nevetséges... 2001 kiosztott dmg-el.

"Nehéz". Nehéz vele játszani az artyk miatt. <#alien2>

hm...nem pontosan..ha jól tudom 2 db.kapott tornyot,ebböl egyet felrobbantottak maguk,hogy ne kerüljön ellenséges kézre,mig a másik épségbe került a szovjetek kezére,ami ma a kubinkai muzeumba van kiállitva....nem??HA jól emlékszem a Maus storyjára...
nem megálltam ott a vártól balra azon dombon, gondoltam majd lövöm a kanyarban lévõ heavyket, közben pedig arra jött a t-54 lepattantam róla, a stock gunnal (patton1), utána meg kisoroztak az artyk hiába gurultam már lefelé a dombról. Én voltam a hülye jobban el kellett volna bújni, városba vagy valahol, mondjuk ezt a pályát nem szeretem nagyon.
Berohantál közéjük, lesz ami lesz alapon? 😊

<#hamm>

nyugi elsõnek lõttek ki😄
Senkis se szol hozzá az S35-ös sztorymhoz:-(?
Legalább nem Masuval voltál. 😊

Maala
Report a botnak.

Tegnap egyik csataban 270 eff-es 5000 csatas AMX50B volt a top tankunk. Hatraforditott toronnyal mindenkinek nekiment a kezdokorben....mondanom sem kell, vereseg lett belole. 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Még a kis torony van rajta egyelõre, de ahol lehet ott el szoktam rejteni a tank testét szinte minden tankkal. Kivéve talán az E-50-nel, ott kirakom az alján kívül az egészet, olyankor elég sokan a testét lövik.
Már amikor éppen nem a "megõrültem és rohanok elõre meghalni, mint a barom" módban vagyok. 😊

Tudtam hogy valami turpisságban töri a fejét az MM mikor túl sokáig számolt...[/url][/img]
Maala
Imádkozás... A tornya szembõl nagyon pattogós, rejtsd el az alját.

Megvettem az IS-3-at, tegnap szaladtam is vele egy kört próbaképpen. A kérdésem az lenne, hogy ha kijövök egy szikla, vagy egy ház mögül, akkor ugye beforgatva jövök ki, ami ennél a tanknál nem az igazi, mert pont merõleges lesz az eleje. Ha a fedezékhez képest hátrébb állok és nagy ívben jövök ki, akkor pont szemben leszek, csak mivel hátrébb vagyok, könnyebben tud lõni az arty. Mi lenne a helyes megoldás?

Cukii
Hali, aki vett már goldot telefonon pls írjon már rám privátba, lenne pár kérdésem. Elõre is köszi!

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Maala
Ne is mondd... Az elõbb ruinbergen velem volt, hát a falat kapartam mérgemben, az állatja csak elõrement a darálóba...

Az ilyen agyhalottat csak le kéne venni a lélegeztetõ-géprõl😊
De a 4 T8 prém bejátszik a véglénynél!😄

Üdv mindenkinek!

Hát ma baromi rosszul kezdödik a nap...
kedvenc tankommal-S35 TD-2 menet..egy döntetlen,egy vereség.Hiába csináltam 6+5 killt...a végén egy hajszálom mulott,hogy nem lett gyözelem.
"Cempelösen" 1 mecsen egyedül maradtam 6 tank ellen,amiböl bár 5 öt kilöttem,a hatodik artyt nem sikerült megtalálnom,idö meg lejárt
eredmény😄öntetlen
Csata: Arctic Region 2012. szeptember 25. 8:56:11
Jármû: S-35 CA
Szerzett tapasztalat: 628
Szerzett kredit: 21 600
Csatában elért Achievement: Top Gun
2.meccs-Támadás..Igyekeztem támogatni a csapatom,5 kill,de a végén eltöketlenkedés-idö lejárt
eredmény:Vereség
Csata: Erlenberg 2012. szeptember 25. 9:12:49
Jármû: S-35 CA
Szerzett tapasztalat: 891
Szerzett kredit: 43 200
Csatában elért Achievement: Mesterlövész

Bár talán noobnak tartanak,de sztem jól teljesitettem a csata folyamán,ennyivel hozzájárulni a gyözelmi célhoz jó már,nem??
De akkor mit csinált a másik 14 játékos??
De hogy értékelhessetek,ime a visszajátszás
http://mwreplays.com/replay/CXLPXKMIKGZS/

2.csata:
http://mwreplays.com/replay/JJDILT8ER1VC/

Talán nem voltam nagyon noob,De egy S35-el nem lehet az elsö sorba rohangászni-mert nem tud rohanni.Ugyhogy remélem nem azt mondjátok,miért nem rohantam elöre a csapattal,és miért hátulról támogattam:-)
Látszik, hogy megy a 8.0 deploy a ruszkiknál. oylan csapatok vannak áhhhh. Meg iylen véglények. Nálunk volt is-7ben:
http://worldoftanks.eu/community/accounts/500610402-schnecke11/

43% winrate. 600 effi 18k csata után.
És mi még az itteni dolgok miatt hisztizünk...
Ilyenkor adok hálát az égnek, hogy legalább földrajzi értelemben Európához tartozunk 😄

Sunsetjoy
A múltkor Maala által megadott xvm-et használom, abban ott van az effi az Alt használatával emlékeim szerint.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Maala
Megkerestem -.-

xvm editor

Maala
Merre található ez az xvm editor?

toocha
xvm editort töltsd le, abban van olyan lehetõség amivel azt íratsz ki amit akarsz.😊

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott