World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
ráadásul most raktam újra a programot, letöltés is akadozott
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Tehát akkor van német ?
A komcsik sem voltak jobbak mint a nácik,akkor miért kell kivételezni?
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
nalam syncronizing equipment and cosumables megy a vegtelensegig..
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Raseiniai Heroes Medal
Awarded to players who destroy single-handedly all enemy vehicles (at least 14 vehicles).
De 14 killért már azt a Raisenhar's Heroest, vagy mit kapsz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/149425-new-achievments-and-medals/page__hl__%20new%20%20medals
A wot weboldalon már tegnap kerestem de nem találtam meg.
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
Volt a Wittman,aki azért egy elég ismert harckocsizó ász volt,aztán lett helyette az ismeretlen de szintén német Boelter,most meg ez nyomorult ismeretlen radley valami...
Pool's Medal
Awarded for destroying eight or nine enemy tanks and self-propelled guns with a tank or tank destroyer, or 10 or more vehicles with a self-propelled gun in one battle. The targets must be at least tier four enemy vehicles.
Leírása ugyanaz.. Nem tudom mikor melyiket kapod.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Radley Walter's Medal
Awarded for destroying eight or nine enemy tanks and self-propelled guns with a tank or tank destroyer, or 10 or more vehicles with a self-propelled gun in one battle. The targets must be at least tier four enemy vehicles.
Akkor most 7 killért nem jár semmi?
A statban megmaradtak a boelterek
Csata: Airfield 2012. szeptember 30. 13:47:48
Jármû: AMX AC Mle. 1946
Szerzett tapasztalat: 1 898 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 21 230
Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
A top gunt megkaptam,minden feltételnek megfeleltem,mégsem adott boeltert 😞
Másnak is elõfordult már 8.0 alatt, hogy csata betöltés után azonnal kifagy a játék és ameddig tart a csata nem lehet visszalépni, mert megint kidob? Kicsit zavaró úgy játszani, hogy 7-8 csatánként buktam a köröm meg 20k-t kapásból...
valami ötlet?
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Ez a updates mappában volt ki lehet tömöríteni 7zippel pl...
Én azt gondolnám, hogy a harci körülmények közötti találati arány nem elméleti, hanem gyakorlati adatok alapján állították elõ.
De lehet nem. 1000m azért nem kevés